- 30 Nisan 2018
- 352
- 511
- 33
Ay hadi ya nasıl söylemezler aslında önemli bişey bu tüh. Sırıngayla 2 3 damla damlat ozaman canım sonrada brun aspiratörü ile çek. Bize her emme öncesinde yapın dediler illaki aksatılıyor ama günde bir kez illaki yapıyorm ben
Herkese günaydın, biz yine doktora geldik. Burun tıkanıklığı öksürük şikayetimiz gece ve sabaha doğru arttı, bronşit demelerinden korkup hemen düştük yola. Sıra bekliyoruz.
Emzirme odasında bir bayanla karşılaştım dün burada da konuşuluyordu bebeğin sürekli memede olması. Bu bayanında bebeği memeden ayrılmıyormuş, doktor muayenesinde ciddi kilo kaybı görülmüş. Bebek emiyor, çişli kakalı bezi var ama kilo da kaybediyor dedi ve bebek memedeymiş sürekli. Dün buraya bu konuda yazan da olmuştu, ben de haber vereyim dedim.
Eki Görüntüle 2215744
Teyzeleri biz bugün sünnet olduk ellerinizden öperiz
Oğlu olanlara tavsiyem olsun kesinlikle erken yaptırın. Ben salihi 3aylikken yaptırdım ve şimdi bir kere daha pişman oldum daha erken yyaptırmadığıma.. Yusuf hiç aglamadi neredeyse halbuki Salih operasyon boyunca aglamisti... İnşallah iyileşme süreci de kolay geçer bakalım şimdilik uyuşuk daha :)
Hayırlı olsun canım, atlattınız çok şükür. İnşallah iyileşme sürecini de en güzel şekilde geçirirsinizEki Görüntüle 2215744
Oğlu olanlara tavsiyem olsun kesinlikle erken yaptırın. Ben salihi 3aylikken yaptırdım ve şimdi bir kere daha pişman oldum daha erken yyaptırmadığıma.. Yusuf hiç aglamadi neredeyse halbuki Salih operasyon boyunca aglamisti... İnşallah iyileşme süreci de kolay geçer bakalım şimdilik uyuşuk daha :)
Oy maşallah adam olmuş ya Yusuf paşa :)) rabbim askerliğini damatlığını göstersin :))Eki Görüntüle 2215744
Canım hayırlı olsun sünnetiniz. İnşallah tez zamanda iyileşir Yusuf Paşa
400 TL verdik canım. Bugün tam 1 aylık oldu Yusuf bey :)Bize de reçeteye yazmışlar, aldık ama kimse demedi her emzirme öncesi diye..
Dün unutup brokoli yedim üstüne sarımsak zeytinyağı, tam karnım doydu aklım başıma geldi gaz yaptığını... ve dünden bu saate kadar memeyi doğru düzgün emmediği gibi kavga ediyor adeta, agzında çekiştirip geriniyor , ve çok az emiyor , aynen gün içerisinde kakalı ve çişli bez sayısı ideal, kilo da aldı demişti doktor , ama gaz geçti sütümle, 15 dakka uyuyor uyanıyor gene memeyle kavga....
Rezene anason içiyorum , uyuyamadıgım için göğüslerim hiç dolmadı... zerre uyuyamadım, ve bebek görmeye misafir gelecek...
Geçmiş olsun erkek olmuş maşallah, kaç günlükken yaptırdınız ? Bir de sorması ayıptır sünnet masrafı ne kadar dı ?
İnşallah teyzesiHayırlı olsun canım, atlattınız çok şükür. İnşallah iyileşme sürecini de en güzel şekilde geçirirsiniz
Oy maşallah adam olmuş ya Yusuf paşa :)) rabbim askerliğini damatlığını göstersin :))
biz de 2 hafta once yaptırdık 1.5 aylıktı bebiş sadece o aksam biraz ağladı 1 cay kaşığı calpol verdim onun dışında bidaha agrisi olmadı birde o gece buyuk tuvaletini yaptiginda pipisine değmiş ozaman ağladı ertesi gune zaten baya iyilesmisti 3 gune de tamamen sıkıntısı bitti. Kesinlikle erken olması iyi. Hayırlı olsun damatlığını da görürsün inşallah :)Eki Görüntüle 2215744
Benmde aklıma soktun valla sünnet işini :))Aminn çok teşekkür ederiz :)
400 TL verdik canım. Bugün tam 1 aylık oldu Yusuf bey :)
Kilo kaybı veya sarılık, hastalik gibi durumlar yoksa kırkı çıkmadan yapılmasını tavsiye ederim ben...
İnşallah teyzesi
Aminnn bütün annelere inşallah :) ay duygulandım
Ben kullanmıyorum ama bayılcam kendimdenEmzirme döneminde koltuk altı için roll on tarzı bişey kullanamıyoruz değilmi?
Hayırlı olsun canım biz 13 günlükken yaptırdık hemen geçti hiç bilmedik 40ı bekleyecektik sünnet derisi dar çişini zor yapıyor deyince doktor yaptırdık iyiki yaptırmışız sizinkide hemen geçsin inşallahEki Görüntüle 2215744
hayirli olsun . siz reyapta dogum yapmistiniz degil mi ? ne kadar odediniz acaba ? bir de susleme ve fotograf icin hastanenin imkanlarini kullandiniz mi ? kullanmadiysaniz neler yaptiniz susleme icin ? kusura bakmayin cok soru sordum . Rabbim saglikli bir omur versin oglunuzaEki Görüntüle 2215744
Aynen bende öyleyim sürekli ter terBen kullanmıyorum ama bayılcam kendimden))) zaten emzirirken deli gibi terliyorum günde 2 kez duşa girsem banamısın demiyor ) kendimi
Hiç bu kadar pis hissetmemiştim :0
hayirli olsun . siz reyapta dogum yapmistiniz degil mi ? ne kadar odediniz acaba ? bir de susleme ve fotograf icin hastanenin imkanlarini kullandiniz mi ? kullanmadiysaniz neler yaptiniz susleme icin ? kusura bakmayin cok soru sordum . Rabbim saglikli bir omur versin oglunuza
benimki de nereida hanim . dr umu seviyorum cok . oradaki personelleri de sevdim . 1 kere acil olarak gittim kanamam vardi . ciddi manada cok guzel ilgilendiler benimmle moral verdi hepsi . ben de hastanenin fotografcisini tutmak istiyorum . organizasyon da kararsizim kendim yapabilir miyim diye . gerci hastaneye cok gelen olmaz bi kapi susu cibinlik falan ama elimden hic gelmezBiz eski fiyattan yararlandik canım 2100 verdik normal doğuma. Yeni fiyat normal doğum 2600 sezeryan 2950 diye aklımda kalmış. Bir de epidural istersen veya mesai dışı doktorunu istersen ekstra ücret ödeniyor. Bizde onlar olmadı. Suslemeyi kendimiz yaptık sadece hastane lohusa şerbeti verdi. fotoğrafları hastane fotoğrafçısı çekti. Ona da albumsuz 400 TL verdik mesai dışı olsa o da ekstra ücret istiyor.
Hastaneden ve doktorunuzdan çok memnun kaldık. Sen hangi doktora gidiyorsun bizimki Nereida hanımdı
En güzel şekilde yaparsın, hiç merak etme çok kolay. Malzemeleri aldıktan, başına oturduktan sonra herkes yapabilir. Boşuna 10misli pasa verme süslemelere bence canım.benimki de nereida hanim . dr umu seviyorum cok . oradaki personelleri de sevdim . 1 kere acil olarak gittim kanamam vardi . ciddi manada cok guzel ilgilendiler benimmle moral verdi hepsi . ben de hastanenin fotografcisini tutmak istiyorum . organizasyon da kararsizim kendim yapabilir miyim diye . gerci hastaneye cok gelen olmaz bi kapi susu cibinlik falan ama elimden hic gelmez
siz dogum yaptiniz mi ?ins kolay bir dogum olmustur :) siz nasil suslemeler yaptiniz . ne kadar masrafi oldu bir de yaklasik ozel olmazsa belirtir misinizEn güzel şekilde yaparsın, hiç merak etme çok kolay. Malzemeleri aldıktan, başına oturduktan sonra herkes yapabilir. Boşuna 10misli pasa verme süslemelere bence canım.
hayirli olsun . siz reyapta dogum yapmistiniz degil mi ? ne kadar odediniz acaba ? bir de susleme ve fotograf icin hastanenin imkanlarini kullandiniz mi ? kullanmadiysaniz neler yaptiniz susleme icin ? kusura bakmayin cok soru sordum . Rabbim saglikli bir omur versin oglunuza
yaa cok cok guzel olmus .Süslemeler ve hediyelikler de bu şekilde canım. Bebeğin ayak ucunda olandan bir de anne ayak ucuna yaptık. Bir de Hacı şeriften çikolata almıştık.
Gercekten çok ilgililer canım doğumum ve sonrası da çok güzel oldu şükür. Tek sıkıntı hemşireler biraz unutkanlar birşey istiyorsun 2-3 saat sonra yapıyorlarbenimki de nereida hanim . dr umu seviyorum cok . oradaki personelleri de sevdim . 1 kere acil olarak gittim kanamam vardi . ciddi manada cok guzel ilgilendiler benimmle moral verdi hepsi . ben de hastanenin fotografcisini tutmak istiyorum . organizasyon da kararsizim kendim yapabilir miyim diye . gerci hastaneye cok gelen olmaz bi kapi susu cibinlik falan ama elimden hic gelmez
disaridan fotografci getirmek yasaktir buyuk ihtimal degil miGercekten çok ilgililer canım doğumum ve sonrası da çok güzel oldu şükür. Tek sıkıntı hemşireler biraz unutkanlar birşey istiyorsun 2-3 saat sonra yapıyorlar
Suslemeyi kendin yapabilirsin ve dediğin gibi normal doğum olursa 1 gün kalıyorsun abartı hazırlık yapmanın anlamı yok. Ben lohusa tacı ve terliği yapmıştım bavula çıkarıp kullanmadım bile
Fotoğrafçı güzel fotoğraflar çekmiş ama hali tavrı çok güzel değildi malesefşu manada söylüyorum işini severek yapmıyor ve çok acele ediyor. Yine de iyi ki çektirmişim pahabicilemez anların fotoğrafı var şuan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?