Tesekkurler kizlar arastircam
Gecmis olsun cnm bende yaptirmak istiyrm nerde yaptirsam bilemiyrm tavsiye ediyor musun gittigin yeri nerde bide o hastane
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah çabucak iyileşir bebiş. Bi arkadaşımın bebeği de aynı durumda hastaneye yatirdilar dün buara salgin mı var nedirHerkese yeniden merhaba, ben kötü haberlerle geldim bu sefer. Bebeğimi sabah 3. Farklı doktora öksürük, balgam, burun tıkanıklığı şikayeti ile gittik bronşiolit dediler ve yatış verdiler. 5 gün hastanedeyiz ve 1. Gün emme durumu olmayacak çünkü akciğere kaçıp daha büyük şeyler olabilir dediler. Yarın da az bir emme durumu olacakmış. Şimdi kızımın burnunda hava, kolunda katater, ayağında nabız ölçümler bağlı ve emziği almayan kızım meme sanıp canla başla emzik emiyor.
Hava ve antibiyotik tedavisi uygulanacakmış, emzirme bu dönemde çok tehlikeliymiş. En az 3 gün buradaymışız ve bronşiolit tanısı ile son zamanda bir çok yenidoğan ya da daha büyük bebeklerin tedavisi olmuş. Bizimle beraber 112 den bi bebek daha geldi o da 32 günlük o da aynı teşhisle
Medicell tıp merkezi Mimaroba da canım. Abisini de 2 sene önce aynı yerde aynı doktor sünnet etmişti sıkıntı yaşamadık tavsiye edebilirim :)
Herkese yeniden merhaba, ben kötü haberlerle geldim bu sefer. Bebeğimi sabah 3. Farklı doktora öksürük, balgam, burun tıkanıklığı şikayeti ile gittik bronşiolit dediler ve yatış verdiler. 5 gün hastanedeyiz ve 1. Gün emme durumu olmayacak çünkü akciğere kaçıp daha büyük şeyler olabilir dediler. Yarın da az bir emme durumu olacakmış. Şimdi kızımın burnunda hava, kolunda katater, ayağında nabız ölçümler bağlı ve emziği almayan kızım meme sanıp canla başla emzik emiyor.
Hava ve antibiyotik tedavisi uygulanacakmış, emzirme bu dönemde çok tehlikeliymiş. En az 3 gün buradaymışız ve bronşiolit tanısı ile son zamanda bir çok yenidoğan ya da daha büyük bebeklerin tedavisi olmuş. Bizimle beraber 112 den bi bebek daha geldi o da 32 günlük o da aynı teşhisle
Eki Görüntüle 2215744
Teyzeleri biz bugün sünnet olduk ellerinizden öperiz
Oğlu olanlara tavsiyem olsun kesinlikle erken yaptırın. Ben salihi 3aylikken yaptırdım ve şimdi bir kere daha pişman oldum daha erken yyaptırmadığıma.. Yusuf hiç aglamadi neredeyse halbuki Salih operasyon boyunca aglamisti... İnşallah iyileşme süreci de kolay geçer bakalım şimdilik uyuşuk daha :)
biz de 2 hafta once yaptırdık 1.5 aylıktı bebiş sadece o aksam biraz ağladı 1 cay kaşığı calpol verdim onun dışında bidaha agrisi olmadı birde o gece buyuk tuvaletini yaptiginda pipisine değmiş ozaman ağladı ertesi gune zaten baya iyilesmisti 3 gune de tamamen sıkıntısı bitti. Kesinlikle erken olması iyi. Hayırlı olsun damatlığını da görürsün inşallah :)
Hayırlı olsun canım biz 13 günlükken yaptırdık hemen geçti hiç bilmedik 40ı bekleyecektik sünnet derisi dar çişini zor yapıyor deyince doktor yaptırdık iyiki yaptırmışız sizinkide hemen geçsin inşallah
Çok geçmiş olsun.Herkese yeniden merhaba, ben kötü haberlerle geldim bu sefer. Bebeğimi sabah 3. Farklı doktora öksürük, balgam, burun tıkanıklığı şikayeti ile gittik bronşiolit dediler ve yatış verdiler. 5 gün hastanedeyiz ve 1. Gün emme durumu olmayacak çünkü akciğere kaçıp daha büyük şeyler olabilir dediler. Yarın da az bir emme durumu olacakmış. Şimdi kızımın burnunda hava, kolunda katater, ayağında nabız ölçümler bağlı ve emziği almayan kızım meme sanıp canla başla emzik emiyor.
Çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda iyileşir miniğin. Rabbim size ve hasta olan olan bütün bebeklere şifa versin inşallahHerkese yeniden merhaba, ben kötü haberlerle geldim bu sefer. Bebeğimi sabah 3. Farklı doktora öksürük, balgam, burun tıkanıklığı şikayeti ile gittik bronşiolit dediler ve yatış verdiler. 5 gün hastanedeyiz ve 1. Gün emme durumu olmayacak çünkü akciğere kaçıp daha büyük şeyler olabilir dediler. Yarın da az bir emme durumu olacakmış. Şimdi kızımın burnunda hava, kolunda katater, ayağında nabız ölçümler bağlı ve emziği almayan kızım meme sanıp canla başla emzik emiyor.
Ben hastaydım benden geçti sanırım şimdi baba da hasta. Evet ben yanında kalıyorum. Aman dikkat edin benim bebeğim öksürmeyi beceremeyip tıkanır sesler çıkarıyorduAyy maşallah bebeklerinize Allah damatlıklarını göstersin.
Çok geçmiş olsun.
Biz de tetikteyiz. Maalesef hastalık evin bireylerinde sırayla dolaşıyor. Hastalığın bebeklerde ciğere inmesi maalesef hızlı oluyor. Allah tüm bebeklerimize şifa versin. Siz yanında mı kalıyorsunuz?
Emira SY canim gecmis olsun kucuk pasaya .bende buyugu yaptirmadigima cok pismanim eger koray sunnet olmus olsaydi kutayida yaptirirdim kesinlikle simdi kutayi yaptirsam koray yanliz kalicak ilerde mecburen beklicez.
Bibliyo cok gecmis olsun insallh biran evvel kurtulursunuz hastaliktan artik drlarada guven olmuyor desene .allah korumus sizi.
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun;( inşallah hemen iyileşir kuzucukHerkese yeniden merhaba, ben kötü haberlerle geldim bu sefer. Bebeğimi sabah 3. Farklı doktora öksürük, balgam, burun tıkanıklığı şikayeti ile gittik bronşiolit dediler ve yatış verdiler. 5 gün hastanedeyiz ve 1. Gün emme durumu olmayacak çünkü akciğere kaçıp daha büyük şeyler olabilir dediler. Yarın da az bir emme durumu olacakmış. Şimdi kızımın burnunda hava, kolunda katater, ayağında nabız ölçümler bağlı ve emziği almayan kızım meme sanıp canla başla emzik emiyor.
Canım ben alt değiştirmem geceleri 2 çocuğumda da böyle yaptım gece uykusuna çabuk alışıyor bu şekilde ışık takmıyorum sokak lambasının ışığı yetiyor emzirip hemen yatırıyorum uyumazsa kucağımda pışpışlayıp yatırıyorum gündüzde tam zıttı uyutmak için hiç uğraşmıyorum kendi uyursa uyuyor altını her emzirme öncesi değişiyorum gündüz bu şekilde hem ben uykumu alıyorum hem o alışıyor 1.5 aylık olduk ve neredeyse alıştı ilk günler perişandım gündüz uyuyup gece uyanıktı seninkide düzelir inşallah biran önceKızlar bir şey soracağım. Gece emmek için uyanınca tekrar uyuması ne kadar sürüyor? Bizimki 1 saate yakın emiyor zaten, alt değiştirme tekrar uyutma derken 2 saati buluyor nerdeyse. Gece lambası ışığında yapıyorum her şeyi. Buna rağmen uykusu hemen açılıyor. Bu süreyi kısaltmak için napabilirim?altı kirlenmese altını almadan uyutacagım ama her seferinde çok çiş yapmış oluyor
Ben hiç kullanmadım ilk günden itibaren eskilerin adeti diye düşünüyorum hep kapalıydı ışığımız. ışık açmak gece gündüzü öğrenmesini geciktiriyor çocuğun zaten evler sokak lambalarından dolayı kapkaranlık olmuyor o yetiyor bizeMerhaba kizlar bisey soracağım bu gece lambasını ne kadar kullanmamkz gerekiyt esimde bende cok rahatsiz oluyor uyuyamioruz ışıkta 40 cikinca kapatalim dioruz ama sizin fikriniz nedir
Tekrardan geçmiş olsun. İnşallah çabuk atlatırsınızYanında olmanız iyi olmuş yoksa aklınız kalırdı hep. Bizimkinde geniz akıntısı var gibi olmadı ben de bi götüreyim.Ben hastaydım benden geçti sanırım şimdi baba da hasta. Evet ben yanında kalıyorum. Aman dikkat edin benim bebeğim öksürmeyi beceremeyip tıkanır sesler çıkarıyordu
Koray iki yaşı geçmiş miydi canım? Gecmediyse gene bile geç kalmış değilsin aslında ama tabi küçük bebekle de zor olur ilgilenmek...
20 aylik camim ama ugrasamam heralde mahveder bizi simdiKoray iki yaşı geçmiş miydi canım? Gecmediyse gene bile geç kalmış değilsin aslında ama tabi küçük bebekle de zor olur ilgilenmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?