2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tesekkurler kizlar arastircam

Gecmis olsun cnm bende yaptirmak istiyrm nerde yaptirsam bilemiyrm tavsiye ediyor musun gittigin yeri nerde bide o hastane

Medicell tıp merkezi Mimaroba da canım. Abisini de 2 sene önce aynı yerde aynı doktor sünnet etmişti sıkıntı yaşamadık tavsiye edebilirim :)

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah çabucak iyileşir bebiş. Bi arkadaşımın bebeği de aynı durumda hastaneye yatirdilar dün buara salgin mı var nedir

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Ayy maşallah bebeklerinize Allah damatlıklarını göstersin.

Çok geçmiş olsun.
Biz de tetikteyiz. Maalesef hastalık evin bireylerinde sırayla dolaşıyor. Hastalığın bebeklerde ciğere inmesi maalesef hızlı oluyor. Allah tüm bebeklerimize şifa versin. Siz yanında mı kalıyorsunuz?

Çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda iyileşir miniğin. Rabbim size ve hasta olan olan bütün bebeklere şifa versin inşallah

Emira SY canim gecmis olsun kucuk pasaya .bende buyugu yaptirmadigima cok pismanim eger koray sunnet olmus olsaydi kutayida yaptirirdim kesinlikle simdi kutayi yaptirsam koray yanliz kalicak ilerde mecburen beklicez.
Bibliyo cok gecmis olsun insallh biran evvel kurtulursunuz hastaliktan artik drlarada guven olmuyor desene .allah korumus sizi.

Ben hastaydım benden geçti sanırım şimdi baba da hasta. Evet ben yanında kalıyorum. Aman dikkat edin benim bebeğim öksürmeyi beceremeyip tıkanır sesler çıkarıyordu

Koray iki yaşı geçmiş miydi canım? Gecmediyse gene bile geç kalmış değilsin aslında ama tabi küçük bebekle de zor olur ilgilenmek...

Canım çok üzüldüm geçmiş olsun;( inşallah hemen iyileşir kuzucuk

Bibliyo çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce iyileşir. Yıpratma kendini, hasta ola ola büyüyecekler bebekler.

Emira SY hayırlı olsun sünnetiniz canım. Biz de 2 günlükken yaptırdık daha hastaneden çıkmadan. İlk günki görüntü çok üzmüştü beni ama çok çabuk iyileşti. Biz yapışmasın diye furacin kremi bezine de sürüyorduk, hiç sorun yaşamadık.

Kızlar bir şey soracağım. Gece emmek için uyanınca tekrar uyuması ne kadar sürüyor? Bizimki 1 saate yakın emiyor zaten, alt değiştirme tekrar uyutma derken 2 saati buluyor nerdeyse. Gece lambası ışığında yapıyorum her şeyi. Buna rağmen uykusu hemen açılıyor. Bu süreyi kısaltmak için napabilirim?altı kirlenmese altını almadan uyutacagım ama her seferinde çok çiş yapmış oluyor

Merhaba kizlar bisey soracağım bu gece lambasını ne kadar kullanmamkz gerekiyt esimde bende cok rahatsiz oluyor uyuyamioruz ışıkta 40 cikinca kapatalim dioruz ama sizin fikriniz nedir

Canım ben alt değiştirmem geceleri 2 çocuğumda da böyle yaptım gece uykusuna çabuk alışıyor bu şekilde ışık takmıyorum sokak lambasının ışığı yetiyor emzirip hemen yatırıyorum uyumazsa kucağımda pışpışlayıp yatırıyorum gündüzde tam zıttı uyutmak için hiç uğraşmıyorum kendi uyursa uyuyor altını her emzirme öncesi değişiyorum gündüz bu şekilde hem ben uykumu alıyorum hem o alışıyor 1.5 aylık olduk ve neredeyse alıştı ilk günler perişandım gündüz uyuyup gece uyanıktı seninkide düzelir inşallah biran önce

Merhaba kizlar bisey soracağım bu gece lambasını ne kadar kullanmamkz gerekiyt esimde bende cok rahatsiz oluyor uyuyamioruz ışıkta 40 cikinca kapatalim dioruz ama sizin fikriniz nedir
Ben hiç kullanmadım ilk günden itibaren eskilerin adeti diye düşünüyorum hep kapalıydı ışığımız. ışık açmak gece gündüzü öğrenmesini geciktiriyor çocuğun zaten evler sokak lambalarından dolayı kapkaranlık olmuyor o yetiyor bize

Hasta olan kuzular çok geçmiş olsun rabbim şifalarını versin onların hastalığı çok zor

Ben hastaydım benden geçti sanırım şimdi baba da hasta. Evet ben yanında kalıyorum. Aman dikkat edin benim bebeğim öksürmeyi beceremeyip tıkanır sesler çıkarıyordu
Tekrardan geçmiş olsun. İnşallah çabuk atlatırsınızYanında olmanız iyi olmuş yoksa aklınız kalırdı hep. Bizimkinde geniz akıntısı var gibi olmadı ben de bi götüreyim.

Merhaba arkadaşlar öncelikle Bibliyo canım cok geçmiş olsun allah şifa versin sanırım böyle bir salgın var bir akrabanın gelini de benden 10 gün sonra doğum yapmıştı benzer belirtilerle o da hastaneye kaldırılmış allah yavrularımızı korusun.. Emira SY allah daha buyuk murvetlerini göstersin inşallah :) benim hatirlayabildiklerim..diğer hasta bebeklerimize de acil sifalar diliyorum.. başka sünnet olan bebeklerimiz varsa onlara da hayırlı olsun benimde bir erkek evlâdım olsaydı bende bu zamanda yatırırdım herhalde çünkü 9 yaş bana çok travmatik geliyor..
Arkadaşlar lansinoh çiftli elektrikli pompa kullananlar var mı memnun musunuz ?

Koray iki yaşı geçmiş miydi canım? Gecmediyse gene bile geç kalmış değilsin aslında ama tabi küçük bebekle de zor olur ilgilenmek...

20 aylik camim ama ugrasamam heralde mahveder bizi simdi

Kızlar bebeklerinizi dışarı çıkarıyomusunuz hastane ve sağlıkocağı dışında? Hava soğuk ya ben çekiniyorum sizde durumlar nasıl? Sıkıca sarıp bebek arabasıyla biraz hava aldırmak gerekmi acaba,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…