2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar sutum az gibi geliyordu 1-2 haftadır 2 gundur tahinli kabak tatlısı yedim goguslerimden süt akıyor kıyafetimi islatiyor. Sut artirmak isteyen varsa tavsiye ederim baya faydası oluyor. Ilk zamanlar da tahin helvası yiyordum her gun cok yiyorum diye eve almayı bırakmıştım o zamanlar da boyle akıyordu süt yeniden basliycam yemeye

Slingi nerden aldınız memnun musunuz ya bana çok güvenli gibi gelmiyor korktum açıkçası

Slingi nerden aldınız memnun musunuz ya bana çok güvenli gibi gelmiyor korktum açıkçası
E bebekten aldım sevi bebenin slingi fiyatı makul diye onu tercih ettim belinde kendi kemeri var once arkadan o baglaniyor daha sonra bebegi yerlestirip sariyorum en son da düğüm atiyorum. Bana 3 tur sariliyor 2 turunu da bebisin sırtına çekiyorum destekli dursun diye. Ne acidan guvenli gelmiyor ben gayet memnunum. 2 aya kadar bacaklarını disari cikartmadan kullandım artik o sekilde kullanmiyorum oyle rahatsiz oluyor normal kanguru gibi oturtuyorum artik.

Bende doğumdan sonra önce 10 kg verip sonra 4 ünü geri aldım

Evet helva harika sut yapiyor

Yani düşürürüm gibi korkuyorum herhalde bir bakayım ama çok teşekkür ederim

Yani düşürürüm gibi korkuyorum herhalde bir bakayım ama çok teşekkür ederim
Bagladiktan sonra düşürmen imkansız baglayana kadar koyarken dusururum diye dusunuyorsan da oturarak koyabilirsin bebisi ben ilk baslarda aynanin karşısında oturarak yapıyordum. Tek tehlikesi bebek slingdeyken kendin one dogru dusersen ozaman tehlikeli olabilir ama sling olmadan bebek kucagindayken düşsen de sikintili bi durum zaten Allah göstermesin.

Aynı durumdayım bende 10 kilo gitti 9 u benimle napcaz verilir mi zamanla daha da gider mi ya çook da yemiyorum dikkat ediyorum özellikle akşamları

Ben de cok yemiyorum, zaten pek istahim yok. Emzirirken istah cok aciliyor saniyordum cok sukur oyle olmadi benim. Bir de gaz yapacak diye her seyden korkuyorum acikcasi. Ama gece emzirmek icin cok sik uyaninca cok acikmis oluyorum haliyle. Neyseki bebek uyur uyumaz ben de yatiyorum da mutfaga gitneye halim olmuyor :) insallah kalan kilolari da yavas yavas verecegiz.

Ben de aynisini tecrube ettim tahin helvasiyla.yedigim aksam ilk kez tshirtum sirilsiklam oldu sutten. Demekki dogruymus tahin etkisi.

Kızlar yenidoğan için slingi nasıl takıyorsunuz? Video filan var mı tavsiye edebileceğiniz? Neko esnek wrap sling aldık ama ben geçen gün denedim, beceremedim bağlamayı..
Bana da arkadasim verdi neko wrap sling ama daha denemedim hic. Vazgecmeden bir kac denemeyle aliskanlik kazanmak lazim aslinda.

Merhaba tam da benimde oyle yara yok ana cok agiriyor emzirdikten sonra daha cok oluyor bu gun sagarkrn bir delikten sadece iltahap geldigini girdum ben de yarin randevu alicam bakalim hangi gune vericek genel cerraha randevu alicaksin

Merhaba tam da benimde oyle yara yok ana cok agiriyor emzirdikten sonra daha cok oluyor bu gun sagarkrn bir delikten sadece iltahap geldigini girdum ben de yarin randevu alicam bakalim hangi gune vericek genel cerraha randevu alicaksin
canım ben de salı günü için randevu aldım simdi sen soyleyince. buradan yazalım yine. insallah sıkıntılı bir sey değildir ya

canım ben de salı günü için randevu aldım simdi sen soyleyince. buradan yazalım yine. insallah sıkıntılı bir sey değildir ya
Insallah degildir ama cok aciyor benim evet canim yazalim herhalde ilk sen gidicen ben daha randevu almadim esimi bekliyorum akalim o ne zaman musait olur ama senden haber bekliyorum hayirlisi ile insallah birsey cikmaz

Insallah degildir ama cok aciyor benim evet canim yazalim herhalde ilk sen gidicen ben daha randevu almadim esimi bekliyorum akalim o ne zaman musait olur ama senden haber bekliyorum hayirlisi ile insallah birsey cikmaz
ben sali gunu oglen gidicem canim. yazicam sonucu sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…