2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Bize de söylemediler.yavrumun burnu tıkandı da öyle verdiler

Ya kıyamam kuzuya ben çok geçmiş olsun canım .

ben çıkarmıyorum.sadece hastane bı de annemlere gidiyoruz. Bu ara hastayiz da zaten cuma kontrolu var kızımın o zaman kadar evdeyiz

Bende artk kapatmk istiorm ama kayinvalidem kapattirmio bnde merak ettim sizler nasil yapiorsunuz

Ben kullaniyorum canim ama iyi ya da kotu diyemem. Cok guclu cekmiyor sanki. Ama benim bebegim surekli memede oldugu icin cok az sagma firsatim oluyor. Baska pompa da denemedigim icin karsilastiramiyorum.
Ben de cekiniyorum ama bir kere bahceye cikardik, simdi de ilk kez yari acik bi avmye gidiyoruz. Kalabaliga sokmadan biraz hava alip gelicez. Ben de cok bunaldim surekli agliyorun bu psikolojiyle bebege de iyi gelmem. Ikimiz de hava alalim dedik. Hava soguk ama kat kat giydirip ustune kalin battaniye ortuyorum.usumuyordur umarim.

Merhaba kizlar bisey soracağım bu gece lambasını ne kadar kullanmamkz gerekiyt esimde bende cok rahatsiz oluyor uyuyamioruz ışıkta 40 cikinca kapatalim dioruz ama sizin fikriniz nedir
Ben nerdeyse hic kullanmadım ilk sarilik zamanlarında normal ışık altinda uyuttum goz zaten karanliga alışıyor uyanınca bebegi gorebiliyorsan kullanma hiç

Çok sağol canım cevabın için bakalım sipariş verdim 1-2 arkadaş tavsiye etti ama bilhassa elektrikle çalışan aletler şans işi birazda...çalışan kadın için çok önemli bakalım ise başlayınca umarım ikimizde yenisini almak zorunda kalmayız..

Bizimki de gunduz uyuyo gece uyanik napacam nasil degistiricem hic bilmiyorum

Canım bende başlarda çekinmiştim ama şimdi çıkarıyorum elimden geldiğince koyuyorum arabaya babasının benim iş yerime,çarşıda ufak tefek işler için çıktım kafede oturup tatlı yedim.. dünde ilk kez sling ile çıktım.. dışarı çıkmayı çok seviyor benim kız keyfi yerine geliyor..tavsiye ederim... oksijen önemli.. iyice giydiriyorum üzerine kozmonot tulum üzerine battaniye ben üşüyorum o üşümüyor..ama bu bebek salgını beni korkuttu kapalı mekana bi daha gideceğimi sanmıyorum..

Canım ben de yeni aldım.Hastanede ki pompalar gibi bi beklentin olmasın ama bana yeterli geliyor. Canım da acımıyor. Iki çekim ayarı var. Biri sık sık çekiyor diğeri daha uzun uzun. Ayriyetten güç kademesi var. Istedigin çekimde ayarlayabiliyorsun. Ikili olması güzel. Fakat ben genelde tekini kullanıyorum. Çünkü kızım tek meme emiyor ben de diğerini sağıyorum bu arada e-bebekten aldım ben. Kısacası ben memnunum...

Merhaba kizlar bisey soracağım bu gece lambasını ne kadar kullanmamkz gerekiyt esimde bende cok rahatsiz oluyor uyuyamioruz ışıkta 40 cikinca kapatalim dioruz ama sizin fikriniz nedir
Bizde ilk zamanlar açık tuttuk hatta ilk 10 gün ama ben dayanamadım ışıkta uyumayı sevmiyorum şükür ki kızımda bana benziyor ışıktan hoşlanmıyor :) sokaktan gelen ışıklar yeterli oluyor canim

Çok sağol canım aslında kafamdaki tüm sorulara cevap oldu yazdıkların bende e bebekten verdim siparişi.. allahtan hastanedeki pompaları bilmiyorum yoksa eşimi yerdim onlardan istiyorum diye

Canım ben önce altını alıyorum ayılsa da emerken zaten uykusu geliyor tekrar.. Benim toplam sürem 1 saat seninki kadar uzun emmiyor. Belki arada altını alip tekrar emzirsen süreyi kısaltabilirsin.

Canım ben önce altını alıyorum ayılsa da emerken zaten uykusu geliyor tekrar.. Benim toplam sürem 1 saat seninki kadar uzun emmiyor. Belki arada altını alip tekrar emzirsen süreyi kısaltabilirsin.
Altinin acilmasini hic sevmiyor benimki, bir de acken acmaya kalkarsam kiyamet kopar heralde. O yuzden dedigin gibi biraz emzirip arada altini alip sinra devam ediyorum emzirmeye. Memede uyudugu icin en pratigi bu oluyor.ama iste toplam sure cok uzun suruyor uzun emdigi icin. Bakalim insallah kisaltabilirim biraz.

Başım lohusalikta aldığım kilolarla dertte doğumdan sonra görenler ayy ne güzel zayıfsın diyorlardı şimdi korkunç durumdayım...45 günde bi insan nasıl 4 kg alır?

Başım lohusalikta aldığım kilolarla dertte doğumdan sonra görenler ayy ne güzel zayıfsın diyorlardı şimdi korkunç durumdayım...45 günde bi insan nasıl 4 kg alır?
Ben de aldım ama ilaçlardan. Sıkma canını. Sıktıkça daha kötü oluyor. Sen bebek emziriyorsun elbette yiyeceksin.

Ben de bugun hamilelik oncesindeki en bol pantolonumu denedim kalcamdan gecmedi. Yikildim. 10 kilo fazlam var biliyorum ama yine de boyle tecrube etmek kotu oldu.lohusalikta henuz almadim ama vermedim de. Hamilelikte 19 kilo aldim 9unu verdim 10u duruyor

Ben çıkarıyorum doğduğundan beri. 20 gunlukken falan sling aldım onunla çıkıyoruz genelde sadece 2 sefer bebek arabasiyla çıktık. Çok asiri soğuk yada yagmurlu olmadığı sürece arada cikartiyorum ikimiz icin de iyi oluyor bi hava almak iyi geliyor.

Aynı durumdayım bende 10 kilo gitti 9 u benimle napcaz verilir mi zamanla daha da gider mi ya çook da yemiyorum dikkat ediyorum özellikle akşamları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…