2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kanallar tikanmis olabilir benim de ağrımıştı geçen zeytinyagi surdum gogsumun tamamina ve hafif hafif masaj yaptım tıkanıklık açıldı ağrı geçti doktordan once bi dene istersen. Bende o donem internetten falan baktım hangi doktora gidilir diye ama bulamadım kadın doğumcu bakar heralde diye düşünüyorum.

canım genel cerraha gidiliyormus. salı icin randevu aldım yarın dedigin gibi yagla masaj, sıcak soğuk kompres, sagma vs. denicem. gecmezse doktora gidicem. belirtiler aynen kanal tikanikligini gosteriyor.

Canım bebek salgını nedir? Bu arada bebeğin kaç günlük benimki 12

Kızlar yenidoğan için slingi nasıl takıyorsunuz? Video filan var mı tavsiye edebileceğiniz? Neko esnek wrap sling aldık ama ben geçen gün denedim, beceremedim bağlamayı..
Ben loveandcarry den aldım yenidoğan için
Kizlar peki sling ya da kanguru kullandiginizda bebege ne giydiriyorsunuz?
Tulum aldım kozmonot ama biraz büyük beden. Henüz giydirip çıkmadık
Bende de her emzirmeden sonrA oluyo, baktım ağrıyan yere bu yeşil damarlar var onlar şişmiş agrı yapıyor, dinlendikten sonrA geçiyor, tıkanmayı nasıl anlıyorsunuz ?
Merhaba tam da benimde oyle yara yok ana cok agiriyor emzirdikten sonra daha cok oluyor bu gun sagarkrn bir delikten sadece iltahap geldigini girdum ben de yarin randevu alicam bakalim hangi gune vericek genel cerraha randevu alicaksin
Geçmiş olsun, iltihap rengi nedir sütten ayırt edebiliyor musun, bende de oluyor ağrı Ama sağıp ta bakmadım ucunu sıkınca beyaz süt geliyor sadece, nasıl ayırt edilir anlaşılır , başka bi şikayet veriyor mu ?

Kızlar birkaç gün sonra 2 aylık olacağız.memeyi tutmada hala sorun yaşıyoruz.hep ucunu kavrıyor, ya da tam tutsa bile belli süreden sonra sadece ucu kalıyor ağzında.o zaman da süt geliyor mudur ki? Az az yutkunmasi oluyor ucu agzindayken ama tam emin olamıyorum.

canım gogsumde yer yer ele gelen sertlikler var ve iki gundur ozellikle bu gogsu emzirmeme ve sagmama ragmen tam bosalmadigini hissediyorum. emzirdikten sonra da ozellikle mememin koltuk alti tarafinda siddetli agri oluyor. ama ucunda catlak vs. yok. belirtilere bakinca sut kanalinin tikali olmasi seklinde anladim.

Kızımla hastane günlerimiz devam ediyor. Kucağıma alıp sırtını pat patladığımda yüzünü hemen yanağıma sürtüp meme arıyor ama en fazla 2 saatte 5 dakika emzirebiliyorum son 2 saatimiz de öksürük krizi ile oldukça zor geçti ama ayrıntı verip siz taze anneleri de üzmek istemiyorum. Elini tutup uyuyorum.
Anne olmak çok zormuş. Vicdanı çok ağır. Dayanması zor.
Umarım bir sonraki girişimde daha güzel şeyler yazarım. Hoşçakalın.

Canim oncelikle hayirli olsun allah anali babali buyutsun evladini insallah. Ben bsiey marek ediyorum. epidurali alinca hic sanci kalmiyormu. Ben 2 saat kadar kisa bir sure cektim dogum sancisini ama o aciyi bidaha yasamak istemiyorum. Epidural yaptrcaktim 3 cm aciklik vardi bekleyelim 4 santm olsn dediler o beklemede direk tam acildim doguma girdim icimde kaldi yaptiramadim. Hic mi sanci olmuyor yoksa hafif mi oluyor. Birde dogum sonrasi epidural kaynakli bir sknti yasadinmi

Canim hayirli olsun:) iyi olmus bebekken akli ermeden yaptirdigin. Bizim komsuda yaptrdi 1 e gidiyor cocugu altini bezlettrmeye basladi cok zorluk cekiyor kadin suan. Bezlemeyince altina yapiyor sunnet psikolojisini kaldiramamis doktor oyle soylemis.

Cok gecmis olsun rabbim sifa versinn

Merhaba kizlar bisey soracağım bu gece lambasını ne kadar kullanmamkz gerekiyt esimde bende cok rahatsiz oluyor uyuyamioruz ışıkta 40 cikinca kapatalim dioruz ama sizin fikriniz nedir
Ben eskiden ne isikta ne seste uyuuabilrdim suan gece lambamiz yok tv acik oturma odasinda uyuyoruz kizimla ve ne ses ne isik hic etkilenmiyorum :) bizim kizin 40 i cikti zifiri karanlik yapinca odayi korkuyo hemen gozlerini acip aglamaya basliyo canim. Bende gece lambasi alicam yoksa tvyi patlaticaz 24 saat acik

Ben kullaniyorum canim. Ciftli aldim ama hic cift olarak kullanmadim tek tek sagmak daha bi kolayima geldi. Makinadan memnunum ama sagma isinden cok sıkıldım seste cikariyor vonk vonk diye ama cekimi iyi. Ben mastit olmustum dogumdan sonra onunla saga saga duzelttim.

Emzirince bende de ağrı oluyor oralarımda hatta sırtımda spinal yerinde , ama elimle göğsümü sıktığımda ucundan beyaz süt geldiğini görüyorum hatta dün el manuel pompa ile sağmıştım çok azıcık yanı süt gelmişti..

Emmediği zaman uykuda uzun süre kalırsa bende dinlenmiş olursam göğsüm o şekilde sertleşiyor ama bu süt mü iltihap mı nasıl bilicem ki ?

Demin emzirdikten sonra kıvrandı gazını çıkartmak için omzuma aldığımda kusma sesi duydum ışığı yaktım ki kolu, yatak kırmızımsı şekilde kusmuş..
daha önce diğer göğsüm yara olmuştu da kan emip kusmuştu, bu sefer rengi o kadar koyu kırmızı değil,

Şimdi öksürüyor, ve içeriden gelen bi hırıltısı var burnu tıkalı değil, ya genzinde, ya daha aşağıda bilmiyorum ama genzinde hırıltı var gibi, hapşırıp da duruyor /// ben iki gündür nezle grip gibiyim doktora gitmedim... benden birşeyler mi geçti ne yapıcam ?

Rabbim şifalar versin canım, sana da dayanma gücü versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…