2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanın inşallah, bende grip oldum, oğlum demin emzirdikten sonra kırmızımsı kustu gene, Boğaz’ında hırıltı hapsirma var. Başka sıkıntı yok, korkuyorum... bulaştırıcam diye

canım tüm mememde degil de yer yer sertlikler geldi elime. emzirirken ve emziemeden sonra yine tum mememde agri hissediyorum. ozellikle emzirdikten sonraki dayanilir gibi degil. senin uclari yara mı? kan o yaralardan mı geldi acaba?

bi kere biz de hırıltın gogsunden geldigini dusunerek doktora gittik. doktor sadece burnu tikanik normal demisti. yine doktora git tabi ama icini karartma.

Ben kullandım, çok da memnun kaldım. Hala içiyorum
ben de cok memnun kalmistim. bana da doktorum kullanabilecegimi soylemisti. en basta gerek gormedim ama daha sonra surekli evde hareketsiz olmanin etkisi sanirim kabizlik sikintisi yasayinca bir hafta once kullanmaya basladim. kullandigimdan beri bebegimin gaz sancisi kesildi ki aslinda bu da super bisey. ama gel gör ki kaka sayisinda artis oldu cocugun. bagirsaklari tum gun calisir halde. probiyotik fazla mi geldi, dokundu mu anlamadim. ve bu kadar sık kaka yapmasi kilo almasini engeller mi diye korkuyorum.

cok gecmis olsun. ama dik durun, guclu durun onun size ihtiyaci var. bu kadar minikken insan dayanamiyor canlarinin acimasina ama iste bu da annelige dahil. hayat boyu ne zaman ayagi tasa takilsa ayni duygular icinde olacagiz. insallah sabirla sebatla atlatin bu gunleri bir an once sagliginiza kavusun.

Bende artk kapatmk istiorm ama kayinvalidem kapattirmio bnde merak ettim sizler nasil yapiorsunuz
Kırmayım kayınvalideyi diyorsan 40 ına kadar beklet ama sonra hemen kapat ki gece gündüzü öğrensin canım biz 1,5 aylık olduk neredeyse öğrendi gece gündüzü bunda ışığında etkisi var gece ışıksız sessiz olunca birde geceleri hep uyutmaya çalışınca çocuk anlıyorki karanlıkta uyunur ben bunu çabuk öğrensin diye açmadım kızımda da şimdi oğlumda da ben tekim ama karışan yok tabi o konuda rahatım biri olunca yapmasan kırılıyor yapsan çocuğa zarar insan iki arada kalıyor

Zehra_mda ay ben de tahini helvayı yiyeyim.tahin&pekmez de aynı etkiyi yapar mı acaba kızlar?
Ben tahin pekmez de yiyorum her sabah.normalde de hep yerdim çok severim zaten.onun etkisi mi bilmiyorum ama benim sütüm var. Sadece helvayı yediğim akşam aşırı akmıştı o yüzden ondan eminim.
hiç göğüs ucu silikonlarından kullanmayı denedin mi canım? Benim bebeğim 1 aylık doğduğundan beri onlardan kullanıyorum çünkü çok küçük meme uçlarım. Silikon ucu kolayca kavrıyor bebek. Bir denemeni öneririm. O olmasaydı ben emziremicektim, arada ince de olsa yapay bi katman olması guzel değil tabi ama bolca emiyor böyle, şapur şupur akıtıyor hatta.

Sagol canim iltihabin rengi daha sari oluyor ayrica sutten ayirt rahatlikla edebiliyorsun cunku daha kati oluyor

Tahin baya etkili ben kabak tatlısına tahin doktugumde de etkisi oldu. Tahin pekmez de etkiler muhtemelen

Sağolun kızlar

Silikon göğüs ucunu 1 2 kez denedim o zaman çok huysuzdu verim alamadık.simdi yine deneyeyim canim

Ben sleepy kullanıyorum canim

Ben sleepy kullanıyorum canim
Bende deneyeceğim canım sleepy doğmadan prima almıştım onların bitmesini bekliyorum kızımda sleepy pişik yapınca buna da prima depolamıştım ama bunda çok memnun kalmadım belki bunda da sleepy iyi gelir

Bende deneyeceğim canım sleepy doğmadan prima almıştım onların bitmesini bekliyorum kızımda sleepy pişik yapınca buna da prima depolamıştım ama bunda çok memnun kalmadım belki bunda da sleepy iyi gelir
Ben şuan memnunum canım.nadir de olsa dışarı çıktığı oluyor ama o da benim düzgün baglamamamdan kaynaklanıyor. Bir de ben her altını değiştirdiğimde kantaron sürüyorum pişip olmasın diye

Ay allah sana sabir versin ve yardimcin olsun ben 50 gunluk tek bebekle zor basa cikiyorum senin digeride daha kucukmus. ilerde cok rahat edersinde suan eminm cok zordur
Olmazmi canim zor tabi hele iki cocukla sokaga cikarken hazirlanmak olum 3 saat onceden basliyorum hazirliga

Valla ben günaşırı temizledikçe tıkanıyor burnu bu aralar kabuk kabuk pislik oluyo. Hatta sabahta vardı ama emdi uyudu bende ablama bıraktım dışarı çıktım hava almaya diyr temizleyemedim eve gidince ilk işim temizlemek olcak
em

Bende 20 kilo aldim 12 verdim 8 kaldi ama normal dogum yapmama ragmen o göbegim lömbürtü duruyor ya öylece ici bos yag torbasi gibi sinirlerimi bozuyor.

Sadece ucunu tutunca yara olmuyormu canim gogus ucun

ayy ne bileyim iyice evhamlı oldum artık ki dogurmadan önce rahat anne olucam derdim sürekli:) gece bebek huzursuz olunca insan surekli kafasında bir seyler kuruyor. yarın doktoruma da sorayım içim rahat etsin canım:)

Ben hamilelikte 8 kilo aldım. 4. Günde 8,5 kilo vermiştim. Hızla da veriyordum ama kullandığım ilaçlar karaciğer enzimlerimi bozduğu için hızla 4 kilo aldım 1 ayda. İşin değişik kısmı hamilelik öncesi şimdiki halimden daha kiloluydum o zaman olab pantolonum şimdi daha zayıf olmama rağmen olmuyor. Daha zayıfım ama daha genişim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…