Bende 20 kilo aldim 12 verdim 8 kaldi ama normal dogum yapmama ragmen o göbegim lömbürtü duruyor ya öylece ici bos yag torbasi gibi sinirlerimi bozuyor.
Sadece ucunu tutunca yara olmuyormu canim gogus ucun
Kizlar tekrardan merhaba bugun aylik kontrolumuz vardi ve kalca usg numjz vardi hersey cok guzelmis toplamda 1 kilo almis 3 cm de uzamis oglusum dr u cok iyi dedi biliyosunuz benim emzirmeyle ilgili sorunlarim vardi sutumun yetmedigini dusunuyordum.oglumun gunde 3 4 sefer 90 lik mama yedigini onun haricinde meme+sagdigim sutle devam ettigini soledim mamanin cok olmadigini 120 lik yerse doymadigini dusunebiliriz dedi ve okadar mamaya bu kiloyu aldiysa sutun ona yetiyor demekki dedi bole devam mamayi azaltmaya calis biraz daha dedi cok fena morelim duzeldi mutluluktan ucucam nerdeyse demekki yetiyor sutun demesine bukadar sevincegimi hic dusunmemistim.ayrica burdaki arkadaslari dinleyyip kabak ve tahin aldim birde dun haberlerde kabak ve bal solemisler annem soledi onuda 3 unu birlikte yicem insallah seker komasina girmem.bu arada bebegi memeyi tutmayan annelere bi onerim var kesinlikle beslenme sondasini deneyin
canim bizde azaltarak devam edicez olsun bu bile yetiyo insanin morelini duzeltmeye onlar iyi olsunda bizim icin onemli olan bebislerimizGözün aydın canım. Seni çok iyi anlıyorum.gecen hafta doyuyor mu doymuyor mu muhabbeti en epey kafa yordum ta ki muayenede kilo aldığını görünceye kadar. Tek sorun bizde mamaya devam.mama mı kilo aldırıyor süt mü bilemiyorum.
Dun gece kapattim isigi beslemek icin alt degistirmek icin actm sadece bakalim bundan snra kapali tutacagim insallah bnm kizimda ogrenir gece gunduzuKırmayım kayınvalideyi diyorsan 40 ına kadar beklet ama sonra hemen kapat ki gece gündüzü öğrensin canım biz 1,5 aylık olduk neredeyse öğrendi gece gündüzü bunda ışığında etkisi var gece ışıksız sessiz olunca birde geceleri hep uyutmaya çalışınca çocuk anlıyorki karanlıkta uyunur ben bunu çabuk öğrensin diye açmadım kızımda da şimdi oğlumda da ben tekim ama karışan yok tabi o konuda rahatım biri olunca yapmasan kırılıyor yapsan çocuğa zarar insan iki arada kalıyor
Bende ışık ve seste uyuyamazdm ama uykusuz kalmayi bilmiomusum smdi ogrenince fark etmio ışık sesBen eskiden ne isikta ne seste uyuuabilrdim suan gece lambamiz yok tv acik oturma odasinda uyuyoruz kizimla ve ne ses ne isik hic etkilenmiyorum :) bizim kizin 40 i cikti zifiri karanlik yapinca odayi korkuyo hemen gozlerini acip aglamaya basliyo canim. Bende gece lambasi alicam yoksa tvyi patlaticaz 24 saat acik
Kızlar dün baya bi tahin helvası yedim. Çok şükür sütüm güzel dolmuştu sabaha. Bugün hiç mama istemedi Betülüm :) tavsiye ederim kesinlikle
canim bizde azaltarak devam edicez olsun bu bile yetiyo insanin morelini duzeltmeye onlar iyi olsunda bizim icin onemli olan bebislerimiz
Canım valla bilmiyorum tam ama 400 grammış kutu, çeyreğini yemiş olabilirimMasaAllah kuzum. Ben de eşime söyledim unutmazsa alacak
Ne kadar yedin var mı bı ölçü :))
Canım valla bilmiyorum tam ama 400 grammış kutu, çeyreğini yemiş olabilirimben çok abarttın ama
Bol bol süt olsun sana da şimdiden
Kizlar tekrardan merhaba bugun aylik kontrolumuz vardi ve kalca usg numjz vardi hersey cok guzelmis toplamda 1 kilo almis 3 cm de uzamis oglusum dr u cok iyi dedi biliyosunuz benim emzirmeyle ilgili sorunlarim vardi sutumun yetmedigini dusunuyordum.oglumun gunde 3 4 sefer 90 lik mama yedigini onun haricinde meme+sagdigim sutle devam ettigini soledim mamanin cok olmadigini 120 lik yerse doymadigini dusunebiliriz dedi ve okadar mamaya bu kiloyu aldiysa sutun ona yetiyor demekki dedi bole devam mamayi azaltmaya calis biraz daha dedi cok fena morelim duzeldi mutluluktan ucucam nerdeyse demekki yetiyor sutun demesine bukadar sevincegimi hic dusunmemistim.ayrica burdaki arkadaslari dinleyyip kabak ve tahin aldim birde dun haberlerde kabak ve bal solemisler annem soledi onuda 3 unu birlikte yicem insallah seker komasina girmem.bu arada bebegi memeyi tutmayan annelere bi onerim var kesinlikle beslenme sondasini deneyin
Sanirim yara devri kapandi bende,sadece ucu alınca biraz aciyor geciyor
Üfürüm deyince kızımda doğum yaptığımda ilk kontrolde doktorun kalbinde Üfürüm var kardiyoloğa götürün diye pat diye söylediği geldi aklıma üfürümün ne olduğunu bile bilmiyordum çok korkmuştum oysa çoğu bebekte oluyormuş ve 6 aylıkken geçiyormuş tedbir amaçlı kardiyoloğa gönderiyorlar canım korkma inşallah seninki de böyle olacak bebeklerin anne karnındayken kalbinde 2 delik oluyormuş ve bunlar doğumda kapanıyormuş bazı bebeklerde ise ilk 6 ayda bizimki 6.ayda kapanmıştı inşallah sizinde basit bişeydirMerhaba kizlar bugun 1aylik kontrolumuz vardi kilo alimi guzel hem mama hem meme veriyorum kalbinde az bir üfürük olduğunu eko cekilmesini soyledi doktor cok uzuldum yarin kardiyolojiye gidecegiz dua edin lutfen bsey cikmasn
Maşallahhep iştahlı olsun da emsin annesi, Bende o konuda tedirgindim 21 günlükken gittik aylık kontrolü beklemeden, birimde kilomuzda artış var, ama son iki gündür kusup duruyor diyorum sütüm boşa gitti annem de bana dut kurusunu ıslattı suda şişti - onu yiyorum bir yerde okumuştuk süt yaptığını dut kurusunun
1 ayı doldurunca kapanıyor yaralar sanırım ama bebek memenin tamamını değil ucunu almaya devam ederse ki benim ki ucu alıyor işte o zaman yara nüksediyor, benimki kanadı gene , karanlıkta emzirince gene kanlı kustu, aç karna zorla uyuttuk,
Gaz kabızlık için doktorum Aguline şurup önerdi ama kullanan var mı hiç ? Ne kadar kullanacağım ?
Kasım anneleri yuzunden helva karaborsaya düşmese iyidir :)Kızlar dün baya bi tahin helvası yedim. Çok şükür sütüm güzel dolmuştu sabaha. Bugün hiç mama istemedi Betülüm :) tavsiye ederim kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?