2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doktor randevusuna regli olupda giden var mı? Ben olacağım gibi hissediyorum çarşambada randevum var.1.5ay sonra gelin dediler

Ayy insallah cok ic açıcı yazmissin tesekkur ederim bebegimde gelisim geriligi başladigi icin bebegimi sezeryanla almislardi ondan oldu demekki cok saol allah razi olsun

Aynen ben de memnunum bu damladan
Canım kullandığınız damla tam olrak nasıl etki ediyor gaz oluşumunu mu önlüyor yoksa gazı rahat çıkarmasını mı sağlıyor? Ben bitkisel bi damla kullanıyorum onunla rahat çıkarıyor gazını fakat hala sancılandığı zaman oluyor

Gazını rahat çıkarıyor canım. Ayrıca pırt yapmıyordu bizim kız, kakasını yapıyordu pırtla sadece. Artık pırt da yapıyor ve yaptığında çok rahatlıyor

Gazını rahat çıkarıyor canım. Ayrıca pırt yapmıyordu bizim kız, kakasını yapıyordu pırtla sadece. Artık pırt da yapıyor ve yaptığında çok rahatlıyor
Anladım canım bugün doktor kontrolünde "çok huzurlu bi bebek (elhamdülillah) demekki gazı iyi çıkıyor" dedi doktorumuz ama ben emin olamıyordum bu sancılardan dolayı teşekkür ederim cevabın için

Canım çok geçmiş olsun biran önce toparlanır inşallah bebişin. En zoru da o emzirememek kısmışmış benimde oğlumda biraz balgam sıkıntısı var 10 gündür. Doktora da götürdüm kan ve idrar tahlili yaptı birşey çıkmadı ama geçmedi de. Şimdi senin yazdıklarını okuyunca tedirgin oldum. 2 gün sonra aylık kontrolü var inşallah birşey çıkmaz
Merhaba kizlar bugun 1aylik kontrolumuz vardi kilo alimi guzel hem mama hem meme veriyorum kalbinde az bir üfürük olduğunu eko cekilmesini soyledi doktor cok uzuldum yarin kardiyolojiye gidecegiz dua edin lutfen bsey cikmasn
Canım benim yeğenimde de çıkmıştı. Aynen kardiyoloğa gittiler korkacak birşey değilmiş kendiliğinden geçiyormuş.

Canim dut kurusuda var evde eee onuda deniyim zarar gelmez ben kuru kuru yiyordum malatyadan getirdiler napicaz onu suya basip suyunumu icicezki

Kızlar ya ben daha tartılmadım Doğum yapalı nerdeyse 1 ay oldu ama 10 gün sonra eski kot pantolonlarıma girdim giyiyorum eski bedenimi. Tabi bi göbek var çıkan o mecbur
Bu arada ben de bez olarak sleepy kullanıyorum. İçinde zararlı kimyasallar olmadığı için tercih etmiştim. Fakat sızdırma sorunu var ciddi anlamda. Ben oğlumun karnına ince uzun birşey sarıyorum bezin bittiği kısma sızdırdığında çeksin diye.ama o bile eziyet oluyor her alt değiştirmede. Baya da stok yaptım mecbur kullanıcam. Bir de Migros’ta satılan minies marka var ondan da memnun olan çok ve o da zararlı maddeler içermiyor. Onu da alıp denemeyi düşünüyorum.

Kizlar oglusum bugun sunnet oldu o kadar cok agladi bayilacakti artik :/ hani kolay geciyordu bu sunnet elimde olsa yaptirmazdim ama muayenede de yapilmasi gerekiyor dedi doktor ucu kapaliymis agliyordu hep cis yaparken. Olsun rahat etsin oglum dedim ama oyle morelim bozuk ki

Kizlar sezeryan yerinde batma hissi yasayan var mi normal mi sol tarafimda ara ara batma oluyor

Uyusturmadilar mı. Biz 4 civari yaptırdık 6-7 gibi ağladı 1 çaykaşığı calpol verdim dr ağlarsa 1 cay kasigi calpol ver demişti. Bizimki igne yaparken ağladı sonra eve gelince biraz agladi calpol verdim 1 kaşık sonra ağlamadı. Gece 3 gibi falan da buyuk tuvaletini yapmisti o pipisine degmis ozaman agladi ama ozaman ilac vermedim bidaha da ağlamadı. Ertesi gun de pipinin ustu epey iyilesmisti.

Kızlar çok sık giremiyorum bu aralar ama ben 3 gündür ısırgan otu çayı içiyorum bence cidden faydası var. Deneyin sizde bence
Bide 3 tane hurma 6tane kuru kayısı, 1er avuç üzüm ve dut kurusunu suya koyup pişiriyorım. Hepsi yumuşayınca blendrdan geçirip gün içinde içiyorm o da sütü arttrıyo bnce. Aklınjzda olsun :)

Amin canım insalah...
Hiç ama hiç sancı yok canım. Iğne yapıldıktan sonra 1 dk içinde hepsi geçiyor. Ama dogururken ıkınma kısmındaki acıyı hissediyorsun tabi. Sancı değil ama acıyı..
Ben ilk doğumunda da yaptırdım. Ama bi talihsizlik oldu. Zaman uymadı. Özel hastane olduğu halde sabaha kadar sancı çektim. Taa sabah geldi anestezi uzmanı. Tam iğnem yapıldı ıkınmam başladı doğuma girdim. Yanı boşu boşuna yapıldı. Ama bu sefer zamanın da olunca herşey güzel oldu.

Tek sıkıntısı sonrasında bel ağrısı ama iğne yeri vs falan hiç acımıyor. Epidural yapılırkende acımıyor hiç hemde.

Ama ne güzel ki sana gerek kalmamış maşallah hayırlısı ile büyüt evladını

Benim de oyle lombur lombur ya bir de catlaklar var bolca, aynalardan kaciyorum.
Catlak bende de cok ya ben beni bildim bileli zatiftim suan bu kilolar cok bunaltiyor gercekten. İki dk oturdugumda yok bebek surekli kucagimda oyun halindeyiz yapisti kilolar gitmiyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…