Ayy insallah cok ic açıcı yazmissin tesekkur ederim bebegimde gelisim geriligi başladigi icin bebegimi sezeryanla almislardi ondan oldu demekki cok saol allah razi olsunÜfürüm deyince kızımda doğum yaptığımda ilk kontrolde doktorun kalbinde Üfürüm var kardiyoloğa götürün diye pat diye söylediği geldi aklıma üfürümün ne olduğunu bile bilmiyordum çok korkmuştum oysa çoğu bebekte oluyormuş ve 6 aylıkken geçiyormuş tedbir amaçlı kardiyoloğa gönderiyorlar canım korkma inşallah seninki de böyle olacak bebeklerin anne karnındayken kalbinde 2 delik oluyormuş ve bunlar doğumda kapanıyormuş bazı bebeklerde ise ilk 6 ayda bizimki 6.ayda kapanmıştı inşallah sizinde basit bişeydir
Aynen ben de memnunum bu damladanKaranlıkta ememiyor bizim kız aranıp duruyor. Hemen telefonun fenerini aciyorum
gaz için doktor sab simplex yazdı.memnunum canım.Emira SY da onu kullanıp memnun olanlardan
Canım kullandığınız damla tam olrak nasıl etki ediyor gaz oluşumunu mu önlüyor yoksa gazı rahat çıkarmasını mı sağlıyor? Ben bitkisel bi damla kullanıyorum onunla rahat çıkarıyor gazını fakat hala sancılandığı zaman oluyorAynen ben de memnunum bu damladan
Gazını rahat çıkarıyor canım. Ayrıca pırt yapmıyordu bizim kız, kakasını yapıyordu pırtla sadece. Artık pırt da yapıyor ve yaptığında çok rahatlıyorCanım kullandığınız damla tam olrak nasıl etki ediyor gaz oluşumunu mu önlüyor yoksa gazı rahat çıkarmasını mı sağlıyor? Ben bitkisel bi damla kullanıyorum onunla rahat çıkarıyor gazını fakat hala sancılandığı zaman oluyor
Anladım canım bugün doktor kontrolünde "çok huzurlu bi bebek (elhamdülillah) demekki gazı iyi çıkıyor" dedi doktorumuz ama ben emin olamıyordum bu sancılardan dolayı teşekkür ederim cevabın içinGazını rahat çıkarıyor canım. Ayrıca pırt yapmıyordu bizim kız, kakasını yapıyordu pırtla sadece. Artık pırt da yapıyor ve yaptığında çok rahatlıyor
Canım çok geçmiş olsun biran önce toparlanır inşallah bebişin. En zoru da o emzirememek kısmışmışSalgın var bir sürü bebek yatışı oluyor bugünlerde dediler. 2 farklı doktor da ciğere inmemiş öksürük, bol bol emzir demişlerdi. Ben de bilmeyerek canla başla emziriyordum her fırsatta hatta dün meme emerken ağzından patlayarak kusmuk çıkarmıştı, büyük bir tehlike atlatmışız aslında.
Burada da öksürük, hırıltı, burun tıkanıklığı şikayeti olan arkadaşlar vardı aman dikkat etsin herkes
Canım benim yeğenimde de çıkmıştı. Aynen kardiyoloğa gittiler korkacak birşey değilmiş kendiliğinden geçiyormuş.Merhaba kizlar bugun 1aylik kontrolumuz vardi kilo alimi guzel hem mama hem meme veriyorum kalbinde az bir üfürük olduğunu eko cekilmesini soyledi doktor cok uzuldum yarin kardiyolojiye gidecegiz dua edin lutfen bsey cikmasn
Canim dut kurusuda var evde eee onuda deniyim zarar gelmez ben kuru kuru yiyordum malatyadan getirdiler napicaz onu suya basip suyunumu icicezkiMaşallahhep iştahlı olsun da emsin annesi, Bende o konuda tedirgindim 21 günlükken gittik aylık kontrolü beklemeden, birimde kilomuzda artış var, ama son iki gündür kusup duruyor diyorum sütüm boşa gitti annem de bana dut kurusunu ıslattı suda şişti - onu yiyorum bir yerde okumuştuk süt yaptığını dut kurusunun
1 ayı doldurunca kapanıyor yaralar sanırım ama bebek memenin tamamını değil ucunu almaya devam ederse ki benim ki ucu alıyor işte o zaman yara nüksediyor, benimki kanadı gene , karanlıkta emzirince gene kanlı kustu, aç karna zorla uyuttuk,
Gaz kabızlık için doktorum Aguline şurup önerdi ama kullanan var mı hiç ? Ne kadar kullanacağım ?
Sab simplexi dr yaziyormu ya hep disardan aliyorum bugunde sormayi unuttum yaziyorsa yazdirim bariKaranlıkta ememiyor bizim kız aranıp duruyor. Hemen telefonun fenerini aciyorum
gaz için doktor sab simplex yazdı.memnunum canım.Emira SY da onu kullanıp memnun olanlardan
Ondan bende korkuyom dikiş yerine denk geliyor sonucta nasil gidicem agdaya diye düşünüyorumKişisel temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz, sezaryen sonrası ağda için korkuyorum şimdilik
Uyusturmadilar mı. Biz 4 civari yaptırdık 6-7 gibi ağladı 1 çaykaşığı calpol verdim dr ağlarsa 1 cay kasigi calpol ver demişti. Bizimki igne yaparken ağladı sonra eve gelince biraz agladi calpol verdim 1 kaşık sonra ağlamadı. Gece 3 gibi falan da buyuk tuvaletini yapmisti o pipisine degmis ozaman agladi ama ozaman ilac vermedim bidaha da ağlamadı. Ertesi gun de pipinin ustu epey iyilesmisti.Kizlar oglusum bugun sunnet oldu o kadar cok agladi bayilacakti artik :/ hani kolay geciyordu bu sunnet elimde olsa yaptirmazdim ama muayenede de yapilmasi gerekiyor dedi doktor ucu kapaliymis agliyordu hep cis yaparken. Olsun rahat etsin oglum dedim ama oyle morelim bozuk ki
Canim dut kurusuda var evde eee onuda deniyim zarar gelmez ben kuru kuru yiyordum malatyadan getirdiler napicaz onu suya basip suyunumu icicezki
Canim oncelikle hayirli olsun allah anali babali buyutsun evladini insallah. Ben bsiey marek ediyorum. epidurali alinca hic sanci kalmiyormu. Ben 2 saat kadar kisa bir sure cektim dogum sancisini ama o aciyi bidaha yasamak istemiyorum. Epidural yaptrcaktim 3 cm aciklik vardi bekleyelim 4 santm olsn dediler o beklemede direk tam acildim doguma girdim icimde kaldi yaptiramadim. Hic mi sanci olmuyor yoksa hafif mi oluyor. Birde dogum sonrasi epidural kaynakli bir sknti yasadinmi
Catlak bende de cok yaBenim de oyle lombur lombur yabir de catlaklar var bolca, aynalardan kaciyorum.
Darisi basima diyeyim :)Sanirim yara devri kapandi bende,sadece ucu alınca biraz aciyor geciyor
Uyumaya vaktim olupta isigi sesi bahane ettigim gunlere yazik oldu hergun pismanlik yasiyorum. Keske hep uyusaymisimBende ışık ve seste uyuyamazdm ama uykusuz kalmayi bilmiomusum smdi ogrenince fark etmio ışık ses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?