2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Anladım canım iyi bir doktorsa haklısın ama maalesef bazı doktorlar yazıp ilacı geçiyor o yüzden öyle yazdım kıyamıyorum küçücük kuzulara inşallah hemen geçer
Amin canım çok teşekkürler. Haklisin büyük kızım da tam 4 kere doktor yazmış olmasına rağmen antibiyotik kullanmayarak hastalığını atlattık bazen gereksiz ilaç yazabiliyorlar.

Yumuşatıcı kullaniyorsan ondan olabilir makina yumusaticidan sonra bidaha durulama yapmadigi icin kiyafetlerde kaliyor belki o alerji yapmıştır.Ben yumusatici yerine sirke kullanıyorum hamileligimden beri bi sıkıntı yaşamadım.

Kendimiz için kullanmıyorum bebek için kullanıyordum ama bundan sonra sadece sabun tozu kullanıcam hepimize

Allah yardımcınız olsun, acil şifalar versin inşallah canım..

merhaba kizlar nasilsiniz ben hem emziriyorum hem mama veriyorum uzuluyorum bu kadar mamaya bagimli hale geldik bebegim sariliga yakalndi fotorerapi aldi 1 gece sonrasi mama ama benim psikolojim altust oldu bebegime yetemiyorum diye sagiyorum bakiyorum o kadar az sutum var ki neler yapmaliyim cogalmasi icin bebegim bu arada 2 aylik olmasina az kaldi ise baslamama da az kaldi subatin basinda is basi olucak

Canım ya sen niye üzüyorsun kendini bu kadar.. Bak ben dr devamlı mama veriyorum. Hepimizin başına gelebilecek bir durum, seninle hiçbir alakası yok ki...

Yine de sütümü arttırmaya çalışıyorum ben de. Tahin helvası ve sıcak suyla duşun çok etkisini gördüm. Arkadaşlar başka şeyler de yazmıştı ama şu an aklıma bu ikisi geldi. Bir de mamayı eds ile vermenin de sütünü arttırdığını söylemişti Kozmogirl17 sanırım

Çok grçmiş olsun. Neyi var miniğin?

Canım süt için yemen ve yememen gerekenleri sayıyorum

Hosaf, kaynar (lohusa şerbeti ),paliza (hapsa) , 3 litre su , petibor bisküvi ve halka tatlı bunlar çok güzel süt yapıyor ve banyo da ılık su masajı .

Yememen gerekenler : nane ve maydonoz bunlar süt kesiyor .

Bizim bu günlerde uykusuzluk ve gaz sorunumuz hat safhada. Benimle aynı dertten muzdarip var mi ya da bu soruna çare bulan fikir veren ?

Herkese iyi akşamlar :)
Bizim de bugün 1 ay kontrolumuz vardı. Tosuncuk 4700 Gr olmuş boyu da 55cm olmuş maşallah. 1 ay aşısı olduk ağrı ateş yapmaz dedi. İkinci ay aşısına gelirken banyo yaptırıp getir birkaç gün banyo yapamayacak dedi. Oradan da doktora geçtik doktor da bingildagi kapanmaya başlamış D vitaminini azaltalim dedi. Karnı gaz dolu sab simplexi sabah akşam 7ser damla ver dedi bir de bir hareket gösterdi ve hakikaten onu yapınca peşpeşe pırt yapti :) elimden geldiğince tarif edeyim. Bebeği yatırip karnına zeytinyağ suruyoruz suruyoruz ssonra bir elinle göğsünü tutarak diger elinle göbek deliğinin üstüne hafifçe bastırarak soldan sağa hilal şeklinde elimizi gezdiriyoruz. Sonra da dizlerini kirip karnına doğru hafif itiyoruz ama ikinacak kadar cok degil.
Sünnet için de gerçekten güzel yapmış doktor dedi ona da sevindim :)
Ay bir de gaz için bir süre yediklerine dikkat et dedi en sevdiğim şeyleri yasakladı...
Sut, tahin, mandalina, portakal, brokoli, karnıbahar, bulgur yemek yok dedi peynir yoğurt yiyebilirsin dedi.

Ben de ekleyeyim adaçayı da sütü kesiyor sakın içmeyin kizlar

Canım son kısmı okumasam iyiydi ne o öyle ya yeme dediklerini ben hep yiyorum yemezsem olmaz bunlar. Aglicam şimdi. Ve benim bebek de çok gazlı

Canım son kısmı okumasam iyiydi ne o öyle ya yeme dediklerini ben hep yiyorum yemezsem olmaz bunlar. Aglicam şimdi. Ve benim bebek de çok gazlı

Valla diyetine dikkat et öyle bakalım gaz azalacak mi dedi ben de herşeyi saydiniz ben ne yiyeceğim ki dedim ne zaman bebeğin bunyesi kabul eder o zaman yersin dedi. Ki bulgur tahin en çok süt yapan seyler

Bebeğine sarılık yüzünden şekerli su veren varmı? vermek hiç istemiyorum ama uyandıramıyorum emziremiyorum saatler sürüyo uyandırmam.Sarılık yaşayan anneler siz naptınız nasıl başaçıktınız artık oturup ağlıyorum uyanmadıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…