Amin canım çok teşekkürler. Haklisin büyük kızım da tam 4 kere doktor yazmış olmasına rağmen antibiyotik kullanmayarak hastalığını atlattık bazen gereksiz ilaç yazabiliyorlar.Anladım canım iyi bir doktorsa haklısın ama maalesef bazı doktorlar yazıp ilacı geçiyor o yüzden öyle yazdım kıyamıyorum küçücük kuzulara inşallah hemen geçer
Yumuşatıcı kullaniyorsan ondan olabilir makina yumusaticidan sonra bidaha durulama yapmadigi icin kiyafetlerde kaliyor belki o alerji yapmıştır.Ben yumusatici yerine sirke kullanıyorum hamileligimden beri bi sıkıntı yaşamadım.ben de doktora götüreyim benzer o zaman senin bebeğinle. Teşekkür ederim.
Aklıma şu da geliyor bizim kızın sağ yanağında daha fazla
Genelde kucağımda tutarken benim kıyafetlerimle sağ yanağı daha çok temas ediyor. Acaba diyorum kendi kıyafetlerimi yıkadığım deterjana reaksiyon gösteriyor olabilir mi
Allah acil şifa versin canımKızlar yarın sabah safra kesesi ameliyatimi oluyorum minik kızım 10 saat anne sutu alamayacakmis bazen tok bile olsa iki dk emip uyumak istiyor napariz bilmiyorum Duanizda unutmayın bizi de kızlar inşallah herşey yolunda. Gider.
Kendimiz için kullanmıyorum bebek için kullanıyordum ama bundan sonra sadece sabun tozu kullanıcam hepimizeYumuşatıcı kullaniyorsan ondan olabilir makina yumusaticidan sonra bidaha durulama yapmadigi icin kiyafetlerde kaliyor belki o alerji yapmıştır.Ben yumusatici yerine sirke kullanıyorum hamileligimden beri bi sıkıntı yaşamadım.
Allah yardımcınız olsun, acil şifalar versin inşallah canım..Kızlar yarın sabah safra kesesi ameliyatimi oluyorum minik kızım 10 saat anne sutu alamayacakmis bazen tok bile olsa iki dk emip uyumak istiyor napariz bilmiyorum Duanizda unutmayın bizi de kızlar inşallah herşey yolunda. Gider.
Çok şükür canımKizlar merhaba cok sukur kziimin kalbinse bsey cikmadi cok tesekkur ederim herbirinize desteginiz icin ❤
Canım ya sen niye üzüyorsun kendini bu kadar.. Bak ben dr devamlı mama veriyorum. Hepimizin başına gelebilecek bir durum, seninle hiçbir alakası yok ki...merhaba kizlar nasilsiniz ben hem emziriyorum hem mama veriyorum uzuluyorum bu kadar mamaya bagimli hale geldik bebegim sariliga yakalndi fotorerapi aldi 1 gece sonrasi mama ama benim psikolojim altust oldu bebegime yetemiyorum diye sagiyorum bakiyorum o kadar az sutum var ki neler yapmaliyim cogalmasi icin bebegim bu arada 2 aylik olmasina az kaldi ise baslamama da az kaldi subatin basinda is basi olucak
Çok grçmiş olsun. Neyi var miniğin?Eki Görüntüle 2216220 Kızımla hastane günlerimiz devam ediyor. Kucağıma alıp sırtını pat patladığımda yüzünü hemen yanağıma sürtüp meme arıyorama en fazla 2 saatte 5 dakika emzirebiliyorum son 2 saatimiz de öksürük krizi ile oldukça zor geçti ama ayrıntı verip siz taze anneleri de üzmek istemiyorum. Elini tutup uyuyorum.
Anne olmak çok zormuş. Vicdanı çok ağır. Dayanması zor.
Umarım bir sonraki girişimde daha güzel şeyler yazarım. Hoşçakalın.
Canım süt için yemen ve yememen gerekenleri sayıyorummerhaba kizlar nasilsiniz ben hem emziriyorum hem mama veriyorum uzuluyorum bu kadar mamaya bagimli hale geldik bebegim sariliga yakalndi fotorerapi aldi 1 gece sonrasi mama ama benim psikolojim altust oldu bebegime yetemiyorum diye sagiyorum bakiyorum o kadar az sutum var ki neler yapmaliyim cogalmasi icin bebegim bu arada 2 aylik olmasina az kaldi ise baslamama da az kaldi subatin basinda is basi olucak
Canım süt için yemen ve yememen gerekenleri sayıyorum
Hosaf, kaynar (lohusa şerbeti ),paliza (hapsa) , 3 litre su , petibor bisküvi ve halka tatlı bunlar çok güzel süt yapıyor ve banyo da ılık su masajı .
Yememen gerekenler : nane ve maydonoz bunlar süt kesiyor .
Bizim bu günlerde uykusuzluk ve gaz sorunumuz hat safhada. Benimle aynı dertten muzdarip var mi ya da bu soruna çare bulan fikir veren ?
Herkese iyi akşamlar :)
Bizim de bugün 1 ay kontrolumuz vardı. Tosuncuk 4700 Gr olmuş boyu da 55cm olmuş maşallah. 1 ay aşısı olduk ağrı ateş yapmaz dedi. İkinci ay aşısına gelirken banyo yaptırıp getir birkaç gün banyo yapamayacak dedi. Oradan da doktora geçtik doktor da bingildagi kapanmaya başlamış D vitaminini azaltalim dedi. Karnı gaz dolu sab simplexi sabah akşam 7ser damla ver dedi bir de bir hareket gösterdi ve hakikaten onu yapınca peşpeşe pırt yapti :) elimden geldiğince tarif edeyim. Bebeği yatırip karnına zeytinyağ suruyoruz suruyoruz ssonra bir elinle göğsünü tutarak diger elinle göbek deliğinin üstüne hafifçe bastırarak soldan sağa hilal şeklinde elimizi gezdiriyoruz. Sonra da dizlerini kirip karnına doğru hafif itiyoruz ama ikinacak kadar cok degil.
Sünnet için de gerçekten güzel yapmış doktor dedi ona da sevindim :)
Ay bir de gaz için bir süre yediklerine dikkat et dedien sevdiğim şeyleri yasakladı...
Sut, tahin, mandalina, portakal, brokoli, karnıbahar, bulgur yemek yok dedi peynir yoğurt yiyebilirsin dedi.
Canım son kısmı okumasam iyiydi ne o öyle ya yeme dediklerini ben hep yiyorum yemezsem olmaz bunlar. Aglicam şimdi. Ve benim bebek de çok gazlı
Kabakda süt yapıyorTahin baya etkili ben kabak tatlısına tahin doktugumde de etkisi oldu. Tahin pekmez de etkiler muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?