2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Valla diyetine dikkat et öyle bakalım gaz azalacak mi dedi ben de herşeyi saydiniz ben ne yiyeceğim ki dedim ne zaman bebeğin bunyesi kabul eder o zaman yersin dedi. Ki bulgur tahin en çok süt yapan seyler

Canınız çekmesin bugün ki akşam yemeğinde de tavuklu bulgur yemeği var hadi nasıl yemeyeyim

Ver canım hiç korkma ben verdim. Doktorların uyguladıkları tedaviden daha kısa sürede iyilestiriyor hem de bebeginden ayrı kalmamış oluyorsun .
Bazı hemşire ve ebeler gizli gizli veriyor doktor görmesin diyor. Bir var kaşığı verirsen hiç bir şey olmaz .

Sana tavsiyelerim var bunları uygula canım ben şimdi uyusa diyorum çünkü uyumaz oldu
Bizde de sarılık vardi sürekli uyuyordu . Devamlı uyandırıp emzirmeye çalışıyordum o da zor oluyordu her zaman uyandiramiyordum.
Sonra biraz araştırma yaptım.
Emzirmeden önce altını değiştim hep utansın diye. Ayaklarının altına dokundum ayaklarıyla oynadım emerken uyumasin diye cene altına dokundum . Gidiklar gibi yaptım .
Mama veriyor musun ? Mama da uzun uyumasini sağlıyor . emzirmek daha kısa sürede uyandiriyor.

Allah Allah igne yaparken ağlıyor tamam da bizim bebis işlemde hic duymadı etrafı seyrediyordu öyle bacaklarini da eşim tuttu. Agrikesici verin demedi mi doktor. Krem falan suruyorsun demi. Bugun aglamaz insallah cok gecmis olsun

Sagolasin cnm bugun iyi gecti cok sukur. Agri kesici ates dusurucu olarak fitil verdi pipiye surmek icinde 2 tane krem verdi karistirip suruyorum toparlandi cok sukur.

Canım şekerli su yerine hurma mi sürsen acaba... Ya da azar azar ağzının içine sağlayan çalış emdikce açılır insallah

Bizim de bugun 1 ay kontrolumuz, kalça ultrasonu ve 1 ay aşısı vardı. Her şey iyi gitti ancak sarılık değeri 7 çıktı, doktor 1 ayda bu degerin 2ye düşmesini bekleriz normalde ama kimi bebeklerde düşmesi daha uzun sürebilir, bebek çok sağlıklı olduğu için bir risk görmüyorum ama 10 gün sonra yine ölçelim dedi. Bu arada yenidoğduğunda sarılık sorunu yaşamadık, en fazla 13e yükseldi. Kan gruplarımız aynı bebekle.Böyle bir şey yaşayan veya bilgisi olan var mı kızlar?

Oyy maşallah tosuna, bizimki de bugun 1 aylık ama kilomuz 3750. Aslında kilo alımı çok iyi ama ilk doğduğunda kilo kaybı %10dan çok olduğu için minik hala bizim sıpa.

Oyy maşallah tosuna, bizimki de bugun 1 aylık ama kilomuz 3750. Aslında kilo alımı çok iyi ama ilk doğduğunda kilo kaybı %10dan çok olduğu için minik hala bizim sıpa.

Önemli olan sağlıklı olması canım senin bebiş kız miydi? Kızlar minyon oluyor da genelde :)
Bu arada biz de kalça ultrasonu cektirdik herşey normalmiş çok şükür

Bana dediler ama ben vermedim. Gunese cikarmak iyi geliyormuş güneşli gün olursa güneşe çıkar. Gece isik acik yatirdim ben florasan altında. Birde altin tak ustune dediler altin taktim. Sariligi 11 seviyesindeydi yukselmedi ama 2 ay sürdü bizimkinin düşmesi.

Erkek annelerine şunu söyleyeyim, kalça ultrasonunda altını tamamen soyup çiş yaparsa diye de yapışkanlı bir poşet taktilar. Yusuf da daha yeni sünnet olduğu için çok canı yandı ya sünnetten önce kalça ultrasonu çektirin ya da iyileştikten sonra cektirin...

Bizimkinin de en fazla 11e yükseldi 1. Ay sonunda da 8e düşmüştü anne sutu sariligi olabilir dedi doktor 2. Ay bidaha bakalim dedi. Cuma günü 2. Ayı icin gittim rengi normale dönmüş kan tahlili yapmaya gerek yok dedi. Birde ilk 20 gun önemliymiş 20 günden sonra beyne etki etmiyormuş korkmaya gerek yok artık demişti.

Çok geçmiş olsun nasıl oldu kızın???
pullubiber hastaneden çıktı mı bebeğin?
Benimki çikti.cok zor gunlerdi 10 gun ne uyudum ne su icebildim ne nefes alabildim.hayatim boyunca aglamadigim kadar agladim.Hala bebegi hastanede olan arkadaslarima Allah dayanma gucu versin

Kızlar ben 45. Gün kadın doğumcuma gittim geçenlerde. Neyle korunacaksın dedi? Prezervatif dedim. Çok güvenilir değil dedi. Sağlık sıkıntından dolayı doğum kontrol hapı yasak sana dedi. Spiral takalım istersen dedi. Düşünmüyorum dedim. Taktıran vs var mı? Ya da nasıl korunacaksınız? Ben büyük konuşmak hiç istemiyorum ama spinal anestezi yüzünden beynime pıhtı atmış bu yüzden 2. Bir çocuk fikri bana artık çok çok çok uzak. Eşim de razı bu duruma. O yüzden bi anlık spirali düşünmedim değil şu an.

Bana spiral güvenilir gelmiyor asıl. Korunurken hamile kaldım diyen kim varsa hepsi spiralle kalmis

Evt bak şöyle resimdeki gibi
Çok rahat ediyorum ben. Astronot tulum giydirip buna koyup dışarı çıkıyoruz. Eşim de kullanıyor
Kizlar bunlarda bacaklari cok acik dirmuyomu bide sanki oturur pozisyonda gibi duruyor bebege sakincalo degilmi ya benimde normal kanguru var yenidoganda kullaniliyor diyor ama sanki oturur pozisyonda diye ben rahatsiz oldum

Sagdiginda kac cc geliyor ve bebegin mamayı kac cc iciyor canim

Ne kadar şekere ne kadar su olarak veriliyo peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…