2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ne güzel yazmışsın bizde de emme aynen sizdeki gibi ama ben hiç sağmıyorum. Soluemiyor birdakine az sol sonra sağı veriyorum. Peki siz tuvalete tutatken bezli mi bezsiz mi tutuyorsunuz? Ben bezli denedim ama işe yaramadı

Kızlar göğsümde yara yok ama bebeğim emdiğinde acıyor bazen. Sanki dişi varmışda sürtüyormuş gibi. Nedeni ni bilen var mı?

Kızlar göğsümde yara yok ama bebeğim emdiğinde acıyor bazen. Sanki dişi varmışda sürtüyormuş gibi. Nedeni ni bilen var mı?

Ben memeyi dogru açıyla vermeyince veya çok fazla aglayipta hırslı hırslı emdiyse acı hissediyorum

Insallah degildir ama cok aciyor benim evet canim yazalim herhalde ilk sen gidicen ben daha randevu almadim esimi bekliyorum akalim o ne zaman musait olur ama senden haber bekliyorum hayirlisi ile insallah birsey cikmaz
canim ben bugun gidebildim. tahmin ettigim gibi sut tikanikligi dedi. su anda antibiyotige gerek yok ama atesin cikarsa hemen gel dedi. simdi iste gogsu bosaltmak icin sicak uygulama, sagma vs. yapicam.

Merhaba.. bir sorum olacaksiz slingte ayaklar içerde mi dışarda mı kullanıyorsunuz? Bazı videolarda ayak içerde bazılarında dışarda da..Yenidoğan da içerde olur dediler ama ne zamana kadar?
Zaten 3 kiloyu gecince kendi cikariyo ayaklarini :) 3 kilonun alti top yapiyo kendini icerde

Bezini açınca tutuyorum, ısı değişimi de tuvaleti tetikliyormuş
Hani sıcaktan soğuğa çıkınca çişimizin gelmesi gibi :)
Ama bezi varken de o pozisyona getirirsem gaz çıkarıyor genelde

Ben hamilelikte hiç kabızlık yaşamadım ama sezeryan sonrası hatta 10 gün sonra başladı. Başına gelen var mı? Geçici bir şey mi bu? Ne yapmak lazım emziriyorum aynı zamanda da

Ben memeyi dogru açıyla vermeyince veya çok fazla aglayipta hırslı hırslı emdiyse acı hissediyorum
Ben o doğru açıyı pek bilmiyorum ama kahverengi kısmıda alıyor ağzına. Bazen de dediğin gibi hırslı hırslı emiyor iki kere sonra bırakıyor. Hatta çekip sündürüyor . neden anlamadım.? Sonra uyuyup uyanınca güzel emmeye devam ediyor. Kilo alımıda iyi

canim ben bugun gidebildim. tahmin ettigim gibi sut tikanikligi dedi. su anda antibiyotige gerek yok ama atesin cikarsa hemen gel dedi. simdi iste gogsu bosaltmak icin sicak uygulama, sagma vs. yapicam.
Canim cok gecmis olsun ben de gittim bsna gorunurde bir sey yok dedi ultrasona gonderdi gogsumde kist varmis buda agri yapar dedi tabi ben cok korktum korkma dedi zararsiz bir kistmis bsna da sicak uygulama yap dedi ilac vermedi

Nekadar çıkıyo kuzum sütün? Benimde sütüm çok az neler yapıyorum bilsen.. ama artmıyo hala

Maşallah yusuf paşaya canımm :))

Benimki gazı olunca oyle yapiyor. Sirf gaz cikarmak icin memeyi cekistire cekistire emiyor

Bende bir kasim annesiyim ve melek olup uctu oğlum. Bol bol öpup koklayin yavrularinizi benim yerime de sarilin nolur...

Allah sabır versin...

Canim doktora git ihmal etme.bizim burun tıkanıklığıyla başladı hafif öksürük vardi gittik geçen hafta serum fizyolojik verdi kolla bebeği dedi.film de çekmişti temizdi.dun öksürüğün
Artması tıkanması nedeniyle geldik.hava cihazı yazdı evde yapmak için bir de şurup verdi.gecmezse cuma günü muayenede yatış veririm dedi.3 kez hava vermeye calistik evde.bebeklere çok zor oluyor Bugün yine tıkandı eşim korktu başka doktora geldik.bizi tedirgin görünce yatış verdi.hafiften bronşit başlangıcı dendi.

Burada Başka arkadasta da benzer durumlar vardı .onlar da yatıyor hastanede.

Şuan serum var.yine hava veriyoruz.

Ben hamilelikte hiç kabızlık yaşamadım ama sezeryan sonrası hatta 10 gün sonra başladı. Başına gelen var mı? Geçici bir şey mi bu? Ne yapmak lazım emziriyorum aynı zamanda da
canım ben çok fena kabızlık yaşıyordum. hamilelikte vinalac kullanmistim, ona yeniden basladım. probiyotik iceren bir vitamin. ona ragmen ancak iki günde bir cikabiliyorum tuvalete. yalnız vinalac kullanmaya basladıktan sonra bebegimin bagirsak hareketlerinde de artis oldu, daha sık kaka yapmaya basladı. doktoruna sordum bu durum kilo almasini gelisimini olumsuz etkiler mi diye. yok sıkıntı olmaz dedi. bu arada aynı zamanda aktarda yaptırdığım kimyon,rezene,anason karisimindan da günde iki fincan iciyorum. onun da etkisi olmuştur belki.

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…