2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Geçmiş olsun canim

Bende bir kasim annesiyim ve melek olup uctu oğlum. Bol bol öpup koklayin yavrularinizi benim yerime de sarilin nolur...
Allah dayanma gücü versin size.

Allah şifa versin. Küçük bebeklerde öksürük direk ciğerlere inebiliyor. Siz doktora gösterin ilerlemesin.

Çok geçmiş olsun kıyamam kuzular hasta olmasın yaa. Allah tez zamanda şifa versin bütün hasta bebeklere. Eşim de geniz akıntısı başladı ödüm kopuyor miniğime bulaşacak diye. Dokunma da diyemiyorum tabi koşarak eve geliyo zaten kokusu burnumda tüttü diye diye

Bu arada kızlar biz de 25 günlük olduk. Nerdeyse hiç sessiz ortamda kalmadı bebeğim. 4 gündür yüksek sesli müzikle çok rahatladığını farkettik. bangır bangır müzik sesinde rahatlayıp huzurlu huzurlu uyuyor . Ritmli müzikte dans ederek 2 dk ya uyuyo hatta.YouTube da ki müzik geçişlerine bile tahammülü yok hemen gözünü açıyo

Ben hamilelikte hiç kabızlık yaşamadım ama sezeryan sonrası hatta 10 gün sonra başladı. Başına gelen var mı? Geçici bir şey mi bu? Ne yapmak lazım emziriyorum aynı zamanda da
ayni bende öyleyim canim normal de kuru kayisi yedim mi geciyordu ama bu sefer geçmek bilmedi bide mastitden dolayi antibiyotik kullandim ona yoruyorum

I ilkbahar canım nasılsın ameliyat oldun mu?
Teşekkür ederim canım evet ameliyat oldum sabah hastanedeyiz kızımda yanımda çok ağrım oluyor şiddetli ama bugünü atlatırsak gececek diyor Dr. Çok şükür hayırlısıyla bitti Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba, bu sefer iyi haberle geldim. Cumartesi günü bronşiyolit tanısı ile yatış yapıldı(rsv virüsü negatif çıkmıştı), hala yatmaktayız ama durumumuz iyi bugün. Belki cumaya taburcu oluruz.
İlk 3 gün aslında ilk 96 saat çok zor geçermiş ama yatış verirken bunu ailelere söylemeyiz korkutmamak için dedi doktor. Gerçekten berbat bi 3 gün geçirdik. Her gün ağladım, kızımla birlikte benim de nefesim kesildi. Öksürük krizleri yaşadık en azı 5 dakika süren en uzunu 15-20 dakika süren. Aralıksız öksürüyordu krizlerde bu yüzden nefesi kesiliyordu. Çok acil durumlarda burnunu ve ağzını aspire ettiler. Antibiyotik ve ventolin tedavisi görüyoruz. Akciğer filmi çekildi,doktor gayet iyi diyor. Bugün de bu saate kadar ne kriz yaşadık ne de üçten fazla öksürdü. Geceyi de iyi atlatırsak dertlerimiz bitiyor.
Muhabbet kuşumuzu gönderiyoruz doktorun önerisi ile.
Bronşiyolitin üşütmekle ilgisi yokmuş, bi virus sebep oluyormuş. Bir daha ömrü boyunca hiç bronşiyoloit olmayabilirmiş ya da olabilirmiş. Eğer üçten fazla olursa astımı tetikleyebilirmiş. Umarım bir daha yaşamayız.
Kızım bugün çok canlı bakıyordu üstelik uzun uzun da bana da babasına da gülücükler dağıttı

Cok cok gecmis olsun. Insallah bi an once iyilesir kuzucuk. Oglum ilk kez 2.5 yasinda rsv virusu sebebiyle bronsiyolit oldu. 5 gun hastanede yattik ve damardan kortizon almadan iyilesmedi. Cok lanet bir hastalik. Neyseki dermansiz degil. Keske hic bir bebek hasta olmasa.

etrafin buyuk faktoru aslinda kafaya takmamda aa emzirmiyormysun niye boyle mama psikolojim bozuldu eds ne?

Geçmiş olsun - muhabbet kuşu dedin, onunla alakalı bi durum mu var ? Alerjik vs ?
Şuan bulunduğum ortamda iki tane var doğduğundan beri- ve evime geçerken beraberimde kuşumu da alıp götürecektim ? Aynı odada kalmamak şartı ile..
sakıncalı mı dedi ?

etrafin buyuk faktoru aslinda kafaya takmamda aa emzirmiyormysun niye boyle mama psikolojim bozuldu eds ne?
Eds Emzirme destekleyici sistem diye ararsan googleda canım çıkar.

Boşver ya niye takıyorsun sen çevreyi. Bebeğini aç bırakacak halin yok, tabi mama vereceksin.. Çocuk aç kalınca gelip onlar mı emzirecek, bakacak? Bir laf eden olursa "bebekle biraz ilgilenseniz, ben de uyuyup dinlensem de sütüm artsa, sizin yüzünüzden mama içiyor çocuk" de bakalım. Neye uğradıklarını şaşırsınlar :)

bebegim obur bir bebek sagiyorum anca 20 cl bazen 30 cl 90 cl mama iciyor
Benimde en fazla 50 60 cikiyor oda eds ile artti yinede birz emdiginde 20 30 u zor goruyorum mamayida 90 veriyodum bugun benimkii baya bi arttirdi mamayi doymak bilmedi ama 90 verirken dr az icmis senin sutun yetmis demekki demisti.valla konusann cevreyi evden kovmaktan beter ediyorum ilk iglumda hic emmedi msma aldi hep.millet cok biliyo ben sinirlenincede lohusa bu 2 cocukla kafayi yemis bu diyolar donup kendilrine bakan yok sizene arkadas yani.gecenlerde mama vericem ver cocugu dedigim bi yakinima ayy yok mama veeme meme ver laf yapiyo cocugu kaciriyo dedim memede vermiyorum mamada veemiyorum sanane ben soyle verdim meme bole veddim bak dedim seninlide ortada benim mamayla buyuyen oglumda orda sahane bi cocukmu yetistirmissin aslan gibi oglumda buyudu dedim hicde farki yok seninkindinden dedim ortam baya bi gerildi anneme demis ben onu yanlis anlamam lohusa 2 cocukla psikolojisi bozulmus.bozmayin ozmman arkadas bozmayin yani

Evet mamada veriyorum.Dediklerinin hepsni yapıyorum 1 saate anca uyandırıyorum bazen daha uzun o derece uyuyo

Benim kizimda ilk baslarda oyleydi cok uyuyordu. Once altini acip ayaklarina bas parmagimla baski uyguluyodum bide yuksek sesle seslenip uyandirmaya calistim bazen 1 saat surdu bazen daha kisa. Ama mama zaten tok tutuyor memeyle 2 3 saay uyuyosa mamayla 5 saat bile uyur. Biraz sarsman oynaman hareket ettirmen gerek

Sanırım salgın var ya tüm bebişlerimize geçmiş olsun Allah şifa versin benimde eşim çok hasta korkuyorum evdeki iki kuzuma bulaşmasından inşallah bulaşmadan Atlatır aynı evde korusak da olmuyor küçüğü alma kucağına bir süre diyorum ama öyle bir an oluyor ben büyükle ilgilenmek zorunda kalınca mecbur alıyor inşallah süt korur da hasta olmaz kuzularım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…