2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayni benimkide oyle inat istedigi olana kadar durmuyor baska biseyle oyalayamiyoruz. 5 ve 6.hafta bi atak gecirdi benimki sonra biraz duzeldi canm. Daha cok kucukler uyku duzeni oturtulamiyor. Gecen hafta aksam 4 gibi uyuyan bebek bu hafta aksam 9 a kadar duruyor. Esim geldiginde bi 4 saat uyuyorum o kadar. Gececek bugunler allah sabir ve dayanma gucu versin hepimize

Demiştim ya , sol göğsümde hafif yarık gördüm bugün insaAllah ilerlemez
B betka2013
Lansinoh un kremi yokmu canim varsa hemen sür kalkanin varsada kapat biraz. Emzirdikten sonra kendi sütünü sür. Benim hala gecmedi düsün bugun 55 gun oldu dogum yapali. Aciya alistm sanirm eskisi gibi zonklamiyor

iyi dedin canim aynen oyle sanki biz bilmiyoruz halbuki mamayla ugrasmak daha zor kalk isit koy halbuki emzirmek daha kolay biz istemezmiyiz iste agzi olan konusuyor

Lansinoh un kremi yokmu canim varsa hemen sür kalkanin varsada kapat biraz. Emzirdikten sonra kendi sütünü sür. Benim hala gecmedi düsün bugun 55 gun oldu dogum yapali. Aciya alistm sanirm eskisi gibi zonklamiyor
benimde 57.gun hala alismadi hala yara kremde.suruyprum kalkanda kullaniyprum ama nafile

zaten hemen psikolojisi bozulmus zaten bu tipler yuzunden psikolojim bozuldu coxguma yetemiyorum diye dusunuyorum

garmastan pomat var ama evde , şuan hastanedeyiz canım sütle idare edicem

benimde 57.gun hala alismadi hala yara kremde.suruyprum kalkanda kullaniyprum ama nafile
Benimde oyle malesef dogdugundan beri dogru duzgun emziremedim. Sütümde azaldi iyice. Onceden tshirt lerim islanirdi smdi yok oyle bir durum. Yine de veriyorum olani ama yakinda kesilir gibime geliyor

Benimkide aynısını yapıyor gazı olduğunda çok hırslı emmek istiyor ve gaz sancısını unutmak istiyor diye düşünüyorum gazını çıkarıyorum sonra emmeye devam ediyor

Arkadaşlar herkese hayırlı günler acil bi sorum olacaktı.lütfan cevaplayabilirmi tecrübeli anneler.ben 3 gün önce sezeryan doğum yaptım bugün bebeğim çok ağladı ayaklarını toplayınca gazını n olduğunu anladım çünkü kendini çok sıkıyor okadarda gaz çıkarmasına rağmen.bende eşime eczeneden gaz gideriçi ilaç almasını istedim.zinco diye ilaç vermişler.kullanabimirmiyim aklımda kaldı.yada iyi gelirmi yada kulmanmamda bi sakınca olurmu

Ben kullanıyorum gayette memnunum zaten tamamen bitkisel yağlardan oluşuyor günde 2 kez aynı saatte 4damla olarak kullanabilirsin düzenli kullanım önemli

Ben ilk 5-6 gun bebek gaz sancısı yasamiyor diye biliyorum baska bi sıkıntısı olmasın. Ben gaz damlası kullanmadım ama burdaki arkadaşlar genelde sab simpleks yada biogaia kullandılar zinco kullanana hiç rastlamadım.

B betka2013

toz, akar, tüy, parfüm gibi durumlar akciğerle ilgili problemlerde istenmeyen şeyler olduğu için yoksa şu an bir aleji durumu yok

Öksürük varsa hemen doktora git, yenidoğanda öksürük olmaz. Bizim de ilk bebek olunca bilemedik serum fizyolojik yapıp burnunu öekmek lazımmış, hastanede bilgilendirmedi belki de bu yüzden kızım hastalandı, 5 gündür hastanede yatıyoruz. Sen de bir an evvel doktora götür, emzir geçer derse başka doktora git çünkü öksürük emzirmeyle geçecek bişey değil.

S Sevdeeee1 siz de hastaneye yatmışsınız, geçmiş olsun. Tanı nedir? Belirtiler neydi?

Arkadaşlar bebeğimin bakıcısı grip olmuş ne diyorsunuz bebeğime de bulaşır mı?
Ağzını kapatıyor öksürüyor burnu akıyor .
Iyilesmek için çok çaba sarfediyor ama o iyi plana kadar hadi ben ve bebegim de hasta olursa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…