Ayni benimkide oyle inat istedigi olana kadar durmuyor baska biseyle oyalayamiyoruz. 5 ve 6.hafta bi atak gecirdi benimki sonra biraz duzeldi canm. Daha cok kucukler uyku duzeni oturtulamiyor. Gecen hafta aksam 4 gibi uyuyan bebek bu hafta aksam 9 a kadar duruyor. Esim geldiginde bi 4 saat uyuyorum o kadar. Gececek bugunler allah sabir ve dayanma gucu versin hepimizeBir iki gece 3 saat arayla uyudu güzel güzel.emmeye uyanıyo sadece.senin dediğin gibi ben ayakta dikili kaldım.şimdi de tam gece diyemicem.sabaha karşı dikiliyo.mesela şuanda ben ayaktayım ama 5 ten beri ayaktayım.kızımın biraz gözü tuttu.5ten 7:30 a kadar denemediğim yöntem kalmadı.meme verdim uyuyakalsın diye olmadı.mememde süt bitti sanki.kızıyo memeye de.eşimle battaniye de salladık.olmadı. Göğsüme koydum gazını çıkardım.bezini değiştirdim.yok olmadı.ağlamaktan uykusu geldi.şimdi ayağıma koydum salladım.şimdi oldu.uyudu galiba.daha kızım 22 günlük ama fena inat yani.çılgınlar gibi ağlayıp tüm evi başına topluyo.herkes bişi oldu.düştü ya da bi yeri incindi sanıyor.yok böyle bir ağlama.inşallah geçer.
Lansinoh un kremi yokmu canim varsa hemen sür kalkanin varsada kapat biraz. Emzirdikten sonra kendi sütünü sür. Benim hala gecmedi düsün bugun 55 gun oldu dogum yapali. Aciya alistm sanirm eskisi gibi zonklamiyor
iyi dedin canim aynen oyle sanki biz bilmiyoruz halbuki mamayla ugrasmak daha zor kalk isit koy halbuki emzirmek daha kolay biz istemezmiyiz iste agzi olan konusuyorEds Emzirme destekleyici sistem diye ararsan googleda canım çıkar.
Boşver ya niye takıyorsun sen çevreyi. Bebeğini aç bırakacak halin yok, tabi mama vereceksin.. Çocuk aç kalınca gelip onlar mı emzirecek, bakacak? Bir laf eden olursa "bebekle biraz ilgilenseniz, ben de uyuyup dinlensem de sütüm artsa, sizin yüzünüzden mama içiyor çocuk" de bakalım. Neye uğradıklarını şaşırsınlar :)
benimde 57.gun hala alismadi hala yara kremde.suruyprum kalkanda kullaniyprum ama nafileLansinoh un kremi yokmu canim varsa hemen sür kalkanin varsada kapat biraz. Emzirdikten sonra kendi sütünü sür. Benim hala gecmedi düsün bugun 55 gun oldu dogum yapali. Aciya alistm sanirm eskisi gibi zonklamiyor
zaten hemen psikolojisi bozulmus zaten bu tipler yuzunden psikolojim bozuldu coxguma yetemiyorum diye dusunuyorumBenimde en fazla 50 60 cikiyor oda eds ile artti yinede birz emdiginde 20 30 u zor goruyorum mamayida 90 veriyodum bugun benimkii baya bi arttirdi mamayi doymak bilmedi ama 90 verirken dr az icmis senin sutun yetmis demekki demisti.valla konusann cevreyi evden kovmaktan beter ediyorum ilk iglumda hic emmedi msma aldi hep.millet cok biliyo ben sinirlenincede lohusa bu 2 cocukla kafayi yemis bu diyolar donup kendilrine bakan yok sizene arkadas yani.gecenlerde mama vericem ver cocugu dedigim bi yakinima ayy yok mama veeme meme ver laf yapiyo cocugu kaciriyo dedim memede vermiyorum mamada veemiyorum sanane ben soyle verdim meme bole veddim bak dedim seninlide ortada benim mamayla buyuyen oglumda orda sahane bi cocukmu yetistirmissin aslan gibi oglumda buyudu dedim hicde farki yok seninkindinden dedim ortam baya bi gerildi anneme demis ben onu yanlis anlamam lohusa 2 cocukla psikolojisi bozulmus.bozmayin ozmman arkadas bozmayin yani
garmastan pomat var ama evde , şuan hastanedeyiz canımLansinoh un kremi yokmu canim varsa hemen sür kalkanin varsada kapat biraz. Emzirdikten sonra kendi sütünü sür. Benim hala gecmedi düsün bugun 55 gun oldu dogum yapali. Aciya alistm sanirm eskisi gibi zonklamiyor
Benimde oyle malesefbenimde 57.gun hala alismadi hala yara kremde.suruyprum kalkanda kullaniyprum ama nafile
Gecmis olsun canim gogus ucun icinmi hastanedesin baska sikinti yoktur insallahgarmastan pomat var ama evde , şuan hastanedeyiz canımsütle idare edicem
Benimkide aynısını yapıyor gazı olduğunda çok hırslı emmek istiyor ve gaz sancısını unutmak istiyor diye düşünüyorum gazını çıkarıyorum sonra emmeye devam ediyorBen o doğru açıyı pek bilmiyorum ama kahverengi kısmıda alıyor ağzına. Bazen de dediğin gibi hırslı hırslı emiyor iki kere sonra bırakıyor. Hatta çekip sündürüyor . neden anlamadım.? Sonra uyuyup uyanınca güzel emmeye devam ediyor. Kilo alımıda iyi
Gecmis olsun canim gogus ucun icinmi hastanedesin baska sikinti yoktur insallah
Ben kullanıyorum gayette memnunum zaten tamamen bitkisel yağlardan oluşuyor günde 2 kez aynı saatte 4damla olarak kullanabilirsin düzenli kullanım önemliArkadaşlar herkese hayırlı günler acil bi sorum olacaktı.lütfan cevaplayabilirmi tecrübeli anneler.ben 3 gün önce sezeryan doğum yaptım bugün bebeğim çok ağladı ayaklarını toplayınca gazını n olduğunu anladım çünkü kendini çok sıkıyor okadarda gaz çıkarmasına rağmen.bende eşime eczeneden gaz gideriçi ilaç almasını istedim.zinco diye ilaç vermişler.kullanabimirmiyim aklımda kaldı.yada iyi gelirmi yada kulmanmamda bi sakınca olurmu
Foruma giremiyorum canim sadece gelen cevaplara bakip cikiyorum. benim kiz cok huysuz bu aralar foruma yazdiysan gormedim neyi var minik kuzununYok canım kızım yatıyor dünden beri
Ben ilk 5-6 gun bebek gaz sancısı yasamiyor diye biliyorum baska bi sıkıntısı olmasın. Ben gaz damlası kullanmadım ama burdaki arkadaşlar genelde sab simpleks yada biogaia kullandılar zinco kullanana hiç rastlamadım.Arkadaşlar herkese hayırlı günler acil bi sorum olacaktı.lütfan cevaplayabilirmi tecrübeli anneler.ben 3 gün önce sezeryan doğum yaptım bugün bebeğim çok ağladı ayaklarını toplayınca gazını n olduğunu anladım çünkü kendini çok sıkıyor okadarda gaz çıkarmasına rağmen.bende eşime eczeneden gaz gideriçi ilaç almasını istedim.zinco diye ilaç vermişler.kullanabimirmiyim aklımda kaldı.yada iyi gelirmi yada kulmanmamda bi sakınca olurmu
Canim doktora git ihmal etme.bizim burun tıkanıklığıyla başladı hafif öksürük vardi gittik geçen hafta serum fizyolojik verdi kolla bebeği dedi.film de çekmişti temizdi.dun öksürüğün
Artması tıkanması nedeniyle geldik.hava cihazı yazdı evde yapmak için bir de şurup verdi.gecmezse cuma günü muayenede yatış veririm dedi.3 kez hava vermeye calistik evde.bebeklere çok zor oluyorBugün yine tıkandı eşim korktu başka doktora geldik.bizi tedirgin görünce yatış verdi.hafiften bronşit başlangıcı dendi.
Burada Başka arkadasta da benzer durumlar vardı .onlar da yatıyor hastanede.
Şuan serum var.yine hava veriyoruz.
toz, akar, tüy, parfüm gibi durumlar akciğerle ilgili problemlerde istenmeyen şeyler olduğu için yoksa şu an bir aleji durumu yokGeçmiş olsun - muhabbet kuşu dedin, onunla alakalı bi durum mu var ? Alerjik vs ?
Şuan bulunduğum ortamda iki tane var doğduğundan beri- ve evime geçerken beraberimde kuşumu da alıp götürecektim ? Aynı odada kalmamak şartı ile..
sakıncalı mı dedi ?
Öksürük varsa hemen doktora git, yenidoğanda öksürük olmaz. Bizim de ilk bebek olunca bilemedik serum fizyolojik yapıp burnunu öekmek lazımmış, hastanede bilgilendirmedi belki de bu yüzden kızım hastalandı, 5 gündür hastanede yatıyoruz. Sen de bir an evvel doktora götür, emzir geçer derse başka doktora git çünkü öksürük emzirmeyle geçecek bişey değil.Slm kızlar kaka problemimiz çözülmeden birde öksürük sahibi olduk benim gribim geçmeden oğlum hasta oldu 3 çay kaşığı ıhlamur icirdim calpol verdim çok öksürüyor ne yapmalıyım evi hiç sogutmuyorum nasıl hasta oldu anlamadım o kadar da dikkat ediyorum 47 günlük öksürük şurubu verirmi doktor deneyimli anneler yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?