2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimde oyle malesef dogdugundan beri dogru duzgun emziremedim. Sütümde azaldi iyice. Onceden tshirt lerim islanirdi smdi yok oyle bir durum. Yine de veriyorum olani ama yakinda kesilir gibime geliyor

Silikon meme ucu kullanmayı denedin mi cnm ben onunla emziriyorum çok iyi geliyor bana birde ilk zaman yara olduğunda ben kalkan kullanmıştım ve 1 gün sagmadim bepanthen sürdüm hemen iyileşti mama veriyor musun bilmiyorum eğer veriyorsan bir gün emzirme o kremi sür kalkan kullan hemen geçiyor

Ben biogaia ve zinco bir arada kullanıyorum kardesim öyle kullaniyordu bende öyle aldim acayip etkili bence ve doktora sordum doktor çok iyi yapmışsın ikisi çok iyi bir kombin biri probiyotik biri bitkisel dedi biogaia sabah 11,, zinco akşam 11. Düzenli kullanılması önemli imiş.

Maske kullanabilir ve sık sık elini yikarsa daha az ihtimal bulaşması tabi

Vinalacı bendee doktora sorayım bi.

Bibliyo bize de bronşit başlangıcı dedi doktor.serumu var kolunda dünden beri.belli araliklarla hemsireler ilaç getiriyor hava veriyoruz. 2 ayrı şurup da başlatıldı .

Ben de gribim acile gittim.gozlerim kan çanağına dönmüş durumda.bogaz kulak fena..bı usume bı terleme 5 tane de bana ilaç yazıldı

Bulunduğu odayı sık sık havalandırın, maske taksın ama şimdiye kadar geçmiş olabilir. Burun tıkanıyor önce sonra hapşırık oluyor öksürük ve emmesi azalmasına kalmadan da doktora git. biz 6 gündür hastanedeyiz bir sürü ilaç aldı küçücük bebeğim.

Solunumu nasıldı? Hırıltı var mıydı? Hızlı hızlı kısa kısa mı nefes alıyordu? Ağzında köpük falan oluyor muydu? Öksürüğü nasıldı? Balgam çıkaracak gibi ciğerden miydi?
Bizim tedavimiz hala sürüyor. Ventolin, antibiyotik,kortizon, adrenalin, serum her şey veriliyor küçücük kızıma.

Sen de dikkat et, herkes hasta. Bizde de ben,babamiz, kizimiz aile boyu hastayiz. Bebegim iyilessin başka bişey istemem.

Mama agirlikli besleniyor canim 1 hafta vermedgim oldu gogsumu sadece sagip vermstm iyilesir gibi oluyor verince tekrarliyor. Bepanten degildi cilt doktoru bana bir karisim hazirladi icinde bepantende vardi onu surdum oda fayda etmedi. Silikon meme ucunu dogumda almstm kullandim bi sure sonra biraktim hem bende ise yaramadi hem zaten bebegim gunde 3 4 defa emiyor ondada memenin kokusunu alsn dokusunu hissetsin diye dusundum. Benim denemedigim birsey kalmadi bebegim agzina aldigi surece devam edecek sanirim

Cok gecmis olsun canim Allah sifa versin biran once insallah. Benimkininde sabahlari burnu tikali oluyor bende serum fizyolijisi kullaniyorum her sabah sıkıyorum burnuna. Bu arada bilmeyenler varsa doktor bana dediki bebekler ilk birkac ay agizdan nefes almayi bilmezlermis eger burnu tikaniyorsa hemen acmak lazimmis. bir de eger grip nezle yoksa aspiratorle surekli cekmeye gerek yokmus. Serum fizyolojisi tek basina yeterliymis. Ben sıkıyorum mesela fiyt diye cogu gidiyor burnundan cocuk yutuyor ondanda bisey olmazmis yutmasi hic sakincali degilmis.

Gümüş kapağın çok faydasını gördüm şiddetle tavsiye ederim

Hırıltı var,solunum genel anlamda iyi sabaha karşı genelde öksürük krizi tutuyor ağzı tükürük doluyor atamıyor balgam
Bizde de ventolin budecort ve adını bilmediğim bı ilaç daha hava olarak veriyoruz.serum var
2 tane de şurup var.

Siz beraber misin kizinizla canım?

Ayaklarını çok topluyordu bende o yüzden aldım gece iki damla vermek zorunda kaldım.kaynanam 2 saatte çocuğun altını değiştirince çocuk alttan soğuk alıyor.çıldırıyorum .ama elimden de birşel gelmiyor.

İlk 15 gün bebeklere gaz ilacı verilmiyo kuzum çünkü gaz sorunu yaşamıyolar diyo doktorlar

İlk 15 gün bebeklere gaz ilacı verilmiyo kuzum çünkü gaz sorunu yaşamıyolar diyo doktorlar
Dün zorda kaldım ne yapsak gazını çıkaramadık ayaklarını çok topladı mecbur iki damla verdim.rahatladı uyuyor şimdi maşallah.yüreğim yanıyor o ağladıkça.mecbur kaldım ama mecbur kalmadıkça içirmem

Biz oldukça zor zamanlar geçirdik şükür bebeğim artık iyileşiyor, dün hiç öksürük krizi yaşamadık bir kaç güne de taburcu edecek sanırım. Havalardan sonra bi 5-10 dakika pat pat gaz çıkarır gibi sırtına vur dediler. Bu havalardan sonra ciğerleri yumuşuyor balgamları çıkarması kolaylaşıyor dediler. Bize adrenalin de veriliyor, idrar söktürücü de yapılıyor(fazlaca ilaç aldığı için idarar söktürücü ile ilacın zararlı etkilerini azaltıyorlarmış). İlk günler yoğun bir tedavi gördü. Ben hep başındayım. Burnunu hastanede de çekmeyi unutma canım.
Gelişmeleri bana yazar mısın?

İlk haftalar atak geciriyorlarmis canm gaz sancisi degilmis. Benimkide oyleydi. banada doktorum soylemisti. Agliyorlar naparsan yap gecmiyor. alismaya calisiyorlar insanin yuregi dayanmiyor. Allah onlara saglik versin bizede dayanma gucu versin

ayni bende öyleyim canim normal de kuru kayisi yedim mi geciyordu ama bu sefer geçmek bilmedi bide mastitden dolayi antibiyotik kullandim ona yoruyorum
AySendemi mastit oldun ne kadar zor birsey degilmi. Resmen atesim 39 lara cikmisti allah dusmanima bile yasatmasin.

Cok gecmis olsun. Allah sifa versin bebise insallah dahada iyi olur saglicakla evine döner biran once minik kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…