2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Of ayni durumlar bendede var ozellikle kendi annem bunaltiyor. Dogum yaptigimdan beri goguslerim yara zaten ustune mastit oldum ustunr bebegim kilo verdi doktor mama ver dedi. Annem tutturmus meme ver diyr. Mastitli gogsumu verdirtti zorla ya o kadar canim yandiki sutum kesilsin diye dua ediyordum yani dusun. Hatta google da aramalarda sut nasil kesilir diye arattrmisligim bile var. Emzirmekten o kadar sogumustmki goguslerim saril saril banyoda aktigini bilirim. Gercekten psikolojimi cok bozmuslar. Simdi yalnzm kafam rahat kizimi gunduzleri emzirip geceleri mama veriyorum. Simdide sutum azaldi cocuga vermeye vermeye. Cogaltmaya ugrasiyorum.

Canım inşallah çoğalır hepimizin sütü rezene anason kaynatıp içiyorum birkaç gündür baya farketti benimde ameliyattan falan azalmıştı iyice ama şu açık satılan aktardaki iki fincan içiyoruz sabah akşam demleyip hemen farkedecek emin ol

İlk haftalar atak geciriyorlarmis canm gaz sancisi degilmis. Benimkide oyleydi. banada doktorum soylemisti. Agliyorlar naparsan yap gecmiyor. alismaya calisiyorlar insanin yuregi dayanmiyor. Allah onlara saglik versin bizede dayanma gucu versin
Amin gülüm.benim bu ikinci ama anne yüreği içim parçalanıyor hiç ağlamasalar keşke bende ağlıyorum sürekli oda sütüme etki ediyor

Ben hamilelikte hiç kabızlık yaşamadım ama sezeryan sonrası hatta 10 gün sonra başladı. Başına gelen var mı? Geçici bir şey mi bu? Ne yapmak lazım emziriyorum aynı zamanda da
Ahh canım benim de en büyük derdim bu aralar kabızlık. Aynen sezeryandan sonra başladı şuanda tavan artık çatlak oldu acıyor. Ben bunu beslenme şekline de bağlıyorum çünkü gaz yapar diye çoğu şeyi yiyip içmiyorum. Çiğ Sebze meyve lifli şeyler tüketemiyorum. Acı da yiyemiyoruz ki bağırsakları çalıştırsın ne yapacağımı şaştım. Eczaneden krem alıp kullanmayı düşünüyorum ilerlemesin diye

Geçmiş olsun

Havlu falan ısıtıp koy bari bnde 14. Gününde kullanmaya başladım gaz ilacını ama içim yanıyo gaz sandığımız şey gaz değilmiş meğer yavrum doymuyomuş sütüm az biliyodum ama yetiyo sanıyodum. Mama verdikçe kendşne geldi sürekli ağlayan uykulu hali düzelmeye başladı. Belki sizinkide gaz değil bşka bişeydi ama anlamıyorz ki dertlerini ((

Canım tam senin mesajını okuyup cevaplarken doktorumuz geldi. Ciğerleri iyi, bugün burnu açılsın diye hava verdirdim dedi.bgn çıkartırdim ama siz tedirginsiniz pzt çıkartirim dedi. Ben de eğer bebeğim iyiyse siz de uygun goruyorsaniz bgn çıkarsak daha iyi olur ben de hastayım evde rahat ederiz dedim.tamam dedi.cikiyoruz sukur.pzt muayeneye gidicez.dari sizin basiniza

Dün hastayım diye acil 5 ayrı ilaç vermişti kzimin doktoru ne kadar çok vermiş sadece parol yeterli bi de burun spreyi.

Havluyu nereye koyacam gülüm.gülüm valla gaz sancısıymış 3 saat önce yine verdim bi damla gaz ilacı.afedersin bi gaz yaptı bi gaz yaptı resmen sesli sesli büyük insan ğibi çıkardı.şimdi 2 buçuk saattir yatıyor.şükür mevlaya ama zararı olurmu ki .mümkün mertebe yinede vermemeye çalışcam gel görki ağlaması beni maf ediyor. Üstandede ilaç değildir yazıyor zinconun

Zararı olmaz canım ama bebeğin daha çok ufak. Ayaklarına koy karnına koy. Ben sıcak su torbası koyuyodum oğluma 3 haftalıkken. ysmnfth zinco kullanıyo kızına bildiğim kadarıyla. Gazı vardır benmkide koca adam gibi çıkarıyodu ama doktorn dediğni söyledim canım sana. Sende gönlünü rahatlatmak için doktoruna sorabilirsin :)

Nasil yapiyosun rezeneyle nasonu karistiriyomusun canm

Kızlar ben 25.günden beri kendim bakıyorum bebeğime evde yalnızım. 14.gün annem, 25.gün kvalidem gitti. Kv nin gitmesini ben istedim, annem rahatsız fazla kalamadı. Bugünlerde çok kötü hissediyorum kendimi, çok bunaldım gurbetteyim dr bir yere çıkmayın gitmeyin diyor. Kış bebeği hastalık kapar diyor Memlekete gitsem ya bebeğim hasta olursa korkusu evde kalınca depresyon korkusu ne yapacağımı bilemedim. Sizler neler yapıyosunuz,nasıl aşabilirim bu duyguları. Fikirlerinize ihtiyacım var

Valla ben dogdugu gunden beri kendim bakıyorum ilk 15 gun görümcem vardı ama o da sadece ev isi yaptı bebeğe yine ben baktım heryere de çıktım yağmur yağmadığı ve hava buz gibi olmadığı sürece 2-3 sefer pazara bile çıktım Allah'a şükür bisey de olmadı. Bebeği düzgünce giydirdikten sonra çıkıp az bi dolaşıp hava almak iyi geliyor. Eve kapandikca insan depresyona giriyor.

Öyle dua etme bir daha , sinir harbi bozuk psikoloji ve kötü ruh haliyle insan kendinde olmuyor sağlıklı düşünemiyor, aynı şeyleri bende söylemiştim ilk hafta, bende mastit vs olmadı ama yara olmuştu uçları falan bir de yanlış yerleri emzirip morarttım falan, sonra ilk hafta ikinci hafta gazdan ağlama krizleri, ben uykusuz aç bi yandan büyüklerin engin çok bilmişlik deneyimleri... ama sonradan düzene giriyor herşey biz 43. Gündeyiz, gaz için aguline-biogaia kullanıyorum eskisi gibi değiliz gene ıkınırken aglıyor ama rahat bi şekilde çıkartıyor , ben mama vermedim hiç , ama o ilk zamanlar cocugu kaldırıp atıyordum kenara emzirmicem ben bunu be yaparsanız yapın diye =))) sonra acaba dedim sütüm yarıyor mu kilo alıyor mu çünkü çok kusuyordu, 40 ımızda doktora gittik toplamda 1230 gr almış doğduğu günden bu yana.. sen her ağladığında ağzına daya memeyi, o emdikçe artar, bir de bi arkadaş demişti terbiye olacsk göğüsler - emdikçe süt gelecek - ona göre üretecek- bende de şu sıralar aşırı bi doluluk yok- eskisi gibi taşma akma da Yok- kalkan kullanımını da bıraktım- biraz da uykusuzum- ama karnı doyuyor doymasa ağlardı hep...

Herşeyin iyi olması düzelmesi dileğiyle

Teşekkür ederim allah razı olsun

Aynen canım bendr de çatlak oldu çol fena ağrı yapıyor nitrogliserinli krem kullanabiliyo muyuz acaba?

Hangi gaz ilacını verdin canım

Gözün aydın, umarım bizde bir an önce çıkarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…