Of ayni durumlar bendede var ozellikle kendi annem bunaltiyor. Dogum yaptigimdan beri goguslerim yara zaten ustune mastit oldum ustunr bebegim kilo verdi doktor mama ver dedi. Annem tutturmus meme ver diyr. Mastitli gogsumu verdirtti zorla ya o kadar canim yandiki sutum kesilsin diye dua ediyordum yani dusun. Hatta google da aramalarda sut nasil kesilir diye arattrmisligim bile var. Emzirmekten o kadar sogumustmki goguslerim saril saril banyoda aktigini bilirim. Gercekten psikolojimi cok bozmuslar. Simdi yalnzm kafam rahat kizimi gunduzleri emzirip geceleri mama veriyorum. Simdide sutum azaldi cocuga vermeye vermeye. Cogaltmaya ugrasiyorum.Benimde en fazla 50 60 cikiyor oda eds ile artti yinede birz emdiginde 20 30 u zor goruyorum mamayida 90 veriyodum bugun benimkii baya bi arttirdi mamayi doymak bilmedi ama 90 verirken dr az icmis senin sutun yetmis demekki demisti.valla konusann cevreyi evden kovmaktan beter ediyorum ilk iglumda hic emmedi msma aldi hep.millet cok biliyo ben sinirlenincede lohusa bu 2 cocukla kafayi yemis bu diyolar donup kendilrine bakan yok sizene arkadas yani.gecenlerde mama vericem ver cocugu dedigim bi yakinima ayy yok mama veeme meme ver laf yapiyo cocugu kaciriyo dedim memede vermiyorum mamada veemiyorum sanane ben soyle verdim meme bole veddim bak dedim seninlide ortada benim mamayla buyuyen oglumda orda sahane bi cocukmu yetistirmissin aslan gibi oglumda buyudu dedim hicde farki yok seninkindinden dedim ortam baya bi gerildi anneme demis ben onu yanlis anlamam lohusa 2 cocukla psikolojisi bozulmus.bozmayin ozmman arkadas bozmayin yani
Canım inşallah çoğalır hepimizin sütü rezene anason kaynatıp içiyorum birkaç gündür baya farketti benimde ameliyattan falan azalmıştı iyice ama şu açık satılan aktardaki iki fincan içiyoruz sabah akşam demleyip hemen farkedecek emin olOf ayni durumlar bendede var ozellikle kendi annem bunaltiyor. Dogum yaptigimdan beri goguslerim yara zaten ustune mastit oldum ustunr bebegim kilo verdi doktor mama ver dedi. Annem tutturmus meme ver diyr. Mastitli gogsumu verdirtti zorla ya o kadar canim yandiki sutum kesilsin diye dua ediyordum yani dusun. Hatta google da aramalarda sut nasil kesilir diye arattrmisligim bile var. Emzirmekten o kadar sogumustmki goguslerim saril saril banyoda aktigini bilirim. Gercekten psikolojimi cok bozmuslar. Simdi yalnzm kafam rahat kizimi gunduzleri emzirip geceleri mama veriyorum. Simdide sutum azaldi cocuga vermeye vermeye. Cogaltmaya ugrasiyorum.
Amin gülüm.benim bu ikinci ama anne yüreği içim parçalanıyor hiç ağlamasalar keşke bende ağlıyorum sürekli oda sütüme etki ediyorİlk haftalar atak geciriyorlarmis canm gaz sancisi degilmis. Benimkide oyleydi. banada doktorum soylemisti. Agliyorlar naparsan yap gecmiyor. alismaya calisiyorlar insanin yuregi dayanmiyor. Allah onlara saglik versin bizede dayanma gucu versin
Ahh canım benim de en büyük derdim bu aralar kabızlık. Aynen sezeryandan sonra başladı şuanda tavan artık çatlak oldu acıyor. Ben bunu beslenme şekline de bağlıyorum çünkü gaz yapar diye çoğu şeyi yiyip içmiyorum. Çiğ Sebze meyve lifli şeyler tüketemiyorum. Acı da yiyemiyoruz ki bağırsakları çalıştırsınBen hamilelikte hiç kabızlık yaşamadım ama sezeryan sonrası hatta 10 gün sonra başladı. Başına gelen var mı? Geçici bir şey mi bu? Ne yapmak lazım emziriyorum aynı zamanda da
Geçmiş olsunBulunduğu odayı sık sık havalandırın, maske taksın ama şimdiye kadar geçmiş olabilir. Burun tıkanıyor önce sonra hapşırık oluyor öksürük ve emmesi azalmasına kalmadan da doktora git. biz 6 gündür hastanedeyiz bir sürü ilaç aldı küçücük bebeğim.
Havlu falan ısıtıp koy bari bnde 14. Gününde kullanmaya başladım gaz ilacını ama içim yanıyo gaz sandığımız şey gaz değilmiş meğer yavrum doymuyomuş sütüm az biliyodum ama yetiyo sanıyodum. Mama verdikçe kendşne geldi sürekli ağlayan uykulu hali düzelmeye başladı. Belki sizinkide gaz değil bşka bişeydi ama anlamıyorz ki dertleriniDün zorda kaldım ne yapsak gazını çıkaramadık ayaklarını çok topladı mecbur iki damla verdim.rahatladı uyuyor şimdi maşallah.yüreğim yanıyor o ağladıkça.mecbur kaldım ama mecbur kalmadıkça içirmem
Biz oldukça zor zamanlar geçirdik şükür bebeğim artık iyileşiyor, dün hiç öksürük krizi yaşamadık bir kaç güne de taburcu edecek sanırım. Havalardan sonra bi 5-10 dakika pat pat gaz çıkarır gibi sırtına vur dediler. Bu havalardan sonra ciğerleri yumuşuyor balgamları çıkarması kolaylaşıyor dediler. Bize adrenalin de veriliyor, idrar söktürücü de yapılıyor(fazlaca ilaç aldığı için idarar söktürücü ile ilacın zararlı etkilerini azaltıyorlarmış). İlk günler yoğun bir tedavi gördü. Ben hep başındayım. Burnunu hastanede de çekmeyi unutma canım.
Gelişmeleri bana yazar mısın?
Havluyu nereye koyacam gülüm.gülüm valla gaz sancısıymış 3 saat önce yine verdim bi damla gaz ilacı.afedersin bi gaz yaptı bi gaz yaptı resmen sesli sesli büyük insan ğibi çıkardı.şimdi 2 buçuk saattir yatıyor.şükür mevlaya ama zararı olurmu ki .mümkün mertebe yinede vermemeye çalışcam gel görki ağlaması beni maf ediyor. Üstandede ilaç değildir yazıyor zinconunHavlu falan ısıtıp koy bari bnde 14. Gününde kullanmaya başladım gaz ilacını ama içim yanıyo gaz sandığımız şey gaz değilmiş meğer yavrum doymuyomuş sütüm az biliyodum ama yetiyo sanıyodum. Mama verdikçe kendşne geldi sürekli ağlayan uykulu hali düzelmeye başladı. Belki sizinkide gaz değil bşka bişeydi ama anlamıyorz ki dertlerini((
Zararı olmaz canım ama bebeğin daha çok ufak. Ayaklarına koy karnına koy. Ben sıcak su torbası koyuyodum oğluma 3 haftalıkken.Havluyu nereye koyacam gülüm.gülüm valla gaz sancısıymış 3 saat önce yine verdim bi damla gaz ilacı.afedersin bi gaz yaptı bi gaz yaptı resmen sesli sesli büyük insan ğibi çıkardı.şimdi 2 buçuk saattir yatıyor.şükür mevlaya ama zararı olurmu ki .mümkün mertebe yinede vermemeye çalışcam gel görki ağlaması beni maf ediyor. Üstandede ilaç değildir yazıyor zinconun
Nasil yapiyosun rezeneyle nasonu karistiriyomusun canmCanım inşallah çoğalır hepimizin sütü rezene anason kaynatıp içiyorum birkaç gündür baya farketti benimde ameliyattan falan azalmıştı iyice ama şu açık satılan aktardaki iki fincan içiyoruz sabah akşam demleyip hemen farkedecek emin ol
Bende oyleyim ya benimde 56 gunluk onunla aglayip onunla guluyofum vallaAmin gülüm.benim bu ikinci ama anne yüreği içim parçalanıyor hiç ağlamasalar keşke bende ağlıyorum sürekli oda sütüme etki ediyor
Kesinlikle oyle canim bende ateş yapmadi ama agrisindan kendimi atacak bi yer bulamadim cok zormusAySendemi mastit oldun ne kadar zor birsey degilmi. Resmen atesim 39 lara cikmisti allah dusmanima bile yasatmasin.
Valla ben dogdugu gunden beri kendim bakıyorum ilk 15 gun görümcem vardı ama o da sadece ev isi yaptı bebeğe yine ben baktım heryere de çıktım yağmur yağmadığı ve hava buz gibi olmadığı sürece 2-3 sefer pazara bile çıktım Allah'a şükür bisey de olmadı. Bebeği düzgünce giydirdikten sonra çıkıp az bi dolaşıp hava almak iyi geliyor. Eve kapandikca insan depresyona giriyor.Kızlar ben 25.günden beri kendim bakıyorum bebeğime evde yalnızım. 14.gün annem, 25.gün kvalidem gitti. Kv nin gitmesini ben istedim, annem rahatsız fazla kalamadı. Bugünlerde çok kötü hissediyorum kendimi, çok bunaldım gurbetteyim dr bir yere çıkmayın gitmeyin diyor. Kış bebeği hastalık kapar diyor Memlekete gitsem ya bebeğim hasta olursa korkusu evde kalınca depresyon korkusu ne yapacağımı bilemedim. Sizler neler yapıyosunuz,nasıl aşabilirim bu duyguları. Fikirlerinize ihtiyacım var
Of ayni durumlar bendede var ozellikle kendi annem bunaltiyor. Dogum yaptigimdan beri goguslerim yara zaten ustune mastit oldum ustunr bebegim kilo verdi doktor mama ver dedi. Annem tutturmus meme ver diyr. Mastitli gogsumu verdirtti zorla ya o kadar canim yandiki sutum kesilsin diye dua ediyordum yani dusun. Hatta google da aramalarda sut nasil kesilir diye arattrmisligim bile var. Emzirmekten o kadar sogumustmki goguslerim saril saril banyoda aktigini bilirim. Gercekten psikolojimi cok bozmuslar. Simdi yalnzm kafam rahat kizimi gunduzleri emzirip geceleri mama veriyorum. Simdide sutum azaldi cocuga vermeye vermeye. Cogaltmaya ugrasiyorum.
Teşekkür ederim allah razı olsunZararı olmaz canım ama bebeğin daha çok ufak. Ayaklarına koy karnına koy. Ben sıcak su torbası koyuyodum oğluma 3 haftalıkken.ysmnfth zinco kullanıyo kızına bildiğim kadarıyla. Gazı vardır benmkide koca adam gibi çıkarıyodu ama doktorn dediğni söyledim canım sana. Sende gönlünü rahatlatmak için doktoruna sorabilirsin :)
Valla çok sulu göz oldum bende.Bende oyleyim ya benimde 56 gunluk onunla aglayip onunla guluyofum valla
Aynen canım bendr de çatlak oldu çol fena ağrı yapıyor nitrogliserinli krem kullanabiliyo muyuz acaba?Ahh canım benim de en büyük derdim bu aralar kabızlık. Aynen sezeryandan sonra başladı şuanda tavan artık çatlak oldu acıyor. Ben bunu beslenme şekline de bağlıyorum çünkü gaz yapar diye çoğu şeyi yiyip içmiyorum. Çiğ Sebze meyve lifli şeyler tüketemiyorum. Acı da yiyemiyoruz ki bağırsakları çalıştırsınne yapacağımı şaştım. Eczaneden krem alıp kullanmayı düşünüyorum ilerlemesin diye
Hangi gaz ilacını verdin canımHavluyu nereye koyacam gülüm.gülüm valla gaz sancısıymış 3 saat önce yine verdim bi damla gaz ilacı.afedersin bi gaz yaptı bi gaz yaptı resmen sesli sesli büyük insan ğibi çıkardı.şimdi 2 buçuk saattir yatıyor.şükür mevlaya ama zararı olurmu ki .mümkün mertebe yinede vermemeye çalışcam gel görki ağlaması beni maf ediyor. Üstandede ilaç değildir yazıyor zinconun
Gözün aydın, umarım bizde bir an önce çıkarız.Canım tam senin mesajını okuyup cevaplarken doktorumuz geldi. Ciğerleri iyi, bugün burnu açılsın diye hava verdirdim dedi.bgn çıkartırdim ama siz tedirginsiniz pzt çıkartirim dedi. Ben de eğer bebeğim iyiyse siz de uygun goruyorsaniz bgn çıkarsak daha iyi olur ben de hastayım evde rahat ederiz dedim.tamam dedi.cikiyoruz sukur.pzt muayeneye gidicez.dari sizin basiniza
Dün hastayım diye acil 5 ayrı ilaç vermişti kzimin doktoru ne kadar çok vermiş sadece parol yeterli bi de burun spreyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?