2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İnan eşiğindeyim depresyonun. Dr da 3 ay çıkana kadar hiç bir yere çıkma sadece kontroller için çık deyince eve kapandım ama dün ve bugün ağlama krizleri geldikçe tehlike çanları çalıyor galiba diye düşündüm. Memlekete anneme o kadar çok gitmek istiyorumki dr öyle diyince elim kolum bağlı kaldı gidemiyorum

Evde orgu falan ör boş vaktin oluyorsa kafanı dağıtır gerci zannetmiyorum bos vaktin olacağını ama. Hava guzel gunesli olunca en azindan markete falan çık bi hava almak bile insana iyi geliyor. 5 dakka disari çıkmakla hiçbişey olmaz toplu yerlere gitmedikçe.

Oğlum 8 de emdi 3 saattir de ağlıyor gazını da çıkardım. Ama karnı gurul gurul. 11 de emdi uyudu çok şükür. Her gün aynı saatlerde böyle oluyor . kolik bebek mi oluyor şimdi

Oğlum 8 de emdi 3 saattir de ağlıyor gazını da çıkardım. Ama karnı gurul gurul. 11 de emdi uyudu çok şükür. Her gün aynı saatlerde böyle oluyor . kolik bebek mi oluyor şimdi
karnı gurul gurulsa gaz birikmiş baya.Masaj yaparak çıkarmaya çalış göbeğinin etrafını saat yönünde çevirerek masaj yap. gaz damlası kullanıyorsanız düzenli kullanımda rahatlatır bebeği baya. Bir de ben göğsümü değiştirirken gazını çıkarmaya başladım çok rahatladı bebeğim. Tavsiye ederim

Yok canım nerde boş vakit. Çıkarmaya başlayacağım bende çocukta hiç hava almıyorki bende pert olmak üzereyim. Çok sağol tavsiyelerin için

Canım bende 9. Günden beridir yalnızdım kv dolaşıp gidiyodu gün aşırı yada hergün ama o bana yetmiyo tabikide. Bende herşeye ağlar olmuştum musluktan akan suya bile. Ağlıyorum yazarken ağlıyodum çok kötüydü. Em sonunda eşim bile dayanamadı beni ablama götürdü. 4 gün kaldım ama kendime geldim. Bugün evde tektim düşün yemeğimi yapabildim mis gibi ve ilk defa kahvaltımı yapabildim öğlende bişeyker atıştırdım önceden asla gram bişey yiyemiyodım midem kilitti. Demek istediğim memleketine gidiceksen git, sar sarmala dışarı çıkarken yüzünü ört daha nereden hava alsın üşüsün . Düşün daha dün geldim eve diğer haftaya ablama gitmenin yolunu yapıyorum eşime.
Evde durdukça fenalaşıyo insan doktorun ber dediğini dinlersek ohoo.. git ve nefes al valla canım o sendrom öyle sabırla geçmiyo hemen..

Kizlar ya 23 gun oldu dogum yapali hala dikislerim agriyo, bu da yetmezmis gibi makat bolgesi de agrimaya basladi cunku sindirimim hala eskiye donmedi. Normal dogum yaptim bu arada. Dikisleriniz ne zaman iyilesti ayakta duramiyorum hemen sizliyor benim gibi olan var mi?

Benimki kabız olmadiğım halde buyuk tuvaletimi yaparken patladı kanama oldu dra gittim furacin krem verdi enfeksiyon kapmasin diye ve 35-40 gunde iyilesti. Hatta patlayan yerde meme yapmıştı o da kendiliğinden iyileşti. Ben furacine ek baticon da sürdüm dikis patladiktan sonra ped kullanmayı bıraktım sık camasir degistirdim hatta bazen etek giyip hic ic camasiri giymedim oksijenle iyilessin diye.

Ağrı varsa doktora git enfeksiyon falan varsa daha kotuye gider. Biraz ayrinti yaziyorum ama 40 gun sonunda iliski denedik onda bile baya zorlandim devam edemedim acidan. Kimseyi korkutmayım diye yazmamıştım şimdiye kadar ama dogumdan cekmedim dikisten çektiğimi bence ihmal etme dra görün.

Ya cok gecmis olsun canim.. ben de normal dogm icin cok israr etmistm ama gercekten artik bunu sorgular oldum cnkudogum sonrasi canim cok yaniyor ve artik tahammulum azaldi. Aslinda doktora gitmek istiyorum ama suan o bolgenin temizligini nasil yapicam yani epilasyon anlaminda cahilligimi bagislayin ama bundan cekindigim icin de gitmek istemedim zaten kanama da devam ediyor.

Neden o kadar uzun sürdü ki iyileşmesi çok mu dikişin vardı? Benim 5.gün muayenede doktor iyileşmek üzere olduğunu söylemişti hala alıyordu ama 10. Günde ne iz nede acı kalmamıştı.
Eğer kabız olduysan özellikle ilk 15 gün dikişlerini zorlamış olabilirsin. Doktorum beni özellikle uyardı kabız olma 3öğün çorba iç sulu sebze yemeği ye diye birde kabız olmamam için şurup yazmıştı onu içince direk ishal gibi oluyordum zaten doktoruna danış istersen belki faydası olur.
Makat bölgesinde benimde çatlak oluştu 2 haftadır tuvalete gitmek kabusum oldu ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum çok kötüymüş bu. Isırgan otu iyi geliyormuş onu denicem inşallah iyi gelir.

Teşekkür ederim canım sen de toparlanirsin inşallah. Ben dogum yapali 2 ay 10 gün oldu şuan rayına girdi herşey. Benimde eşim çok ısrar etmişti normal doğuma geçti gitti bi sekilde.
Ben dikislere zarar vermiyim diye temizleyebildigim kadariyla jiletle yapmistim. Kalan da oldu dikis bolgesinde ama canimdan kiymetli değil 2 parca tüy.

Ben aslinda ebeye sordum kac dikis atiyosun diye soylemedi ama 4 5 dikisimin oldugunu tahmin ediyorum. 1 dikisimi de saglam olsun diye biraz ugrasarak atti skntiliymis biraz. Acaba o mu gec.iyilesiyor bilemiyorum. Kotu akinti koku yok ama dikislerime bakmadim sadece elime ip gibi bisey geldi sanirim kaynamamis. Kabiz olmadim canm makat agrisi da son 1 haftadir var dogumdan sonra yoktu.

Cok sagol canim insallah iyilesirim. Iste temizleme isini de bilememistim korktum zarar veririm diye hic de bakmadigim icin. Alttan muayenede de canimi cok yaktilar tekrar ediyolar mi bu da cok rahatsz edici.. canim esler evet normal dogum istiyolar cok biliyolar cnku :)

Hepimiz oyle yada boyle ayni yollardan geciyoruzz. Bizde agulin kullaniyoruz canim insallah bugunler geride kalacak :)

Bende 45 gunlukten beri yalnizm. Ailem sehir disinda bende cok bunaliyorum ama hic cesaretim yok yola cikmaya. Bugun bi banyo yaptirdim burnu tikandi hapsiriyo aklim cikiyo hastalanacak diye. esinle izinli oldugu zamanlarda cikabilirsin tek basina yada 3 unuz bi yerlere gidin araciniz varsa. Bizim arabamiz yok evden cikamiyoruz doktordan doktora gun yuzu goruyorum valla.

Karninin gurul gurul olmasi biz insanlar gibi acliktan degil icinde gaz oldugundanmis doktorum oyle soylemisti canm. Benim kizinda oyleydi hatta ben mama verdigimdede oyle oluyordu bende doymadi saniyordum

Çok geçmiş olsun canım yaa çok zor gerçekten kahverengi kısmı ağzına alıp sadece meme ucunu tutmazsa da yara olma ihtimali azalırmış :/ gerçi biliyorsundur bunu bende yardımcı olmak için yazıyorum kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…