2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bebeği kuvözde kalıp sonrasında Rob muayenesi yaptiran var mı. Bizim dün sabah oldu ve oglum da bir gozde damar gelişmemiş ama gelişir bu önemli değil dedi ve 2 gözün görme merkezinde kanama pıhti var dendi bu kanama ileride büyür ise oradaki hücreler ölür görme azalır tedavisi yok dedi :/ kan tahlili istedi çocuk doktoru gorsun belki değerlerle ilgili de olabilir dedi. Yani ne yapmalıyım bilmiyorum şaştım kaldım :/

Sezaryen sonrasi dikislerde enfeksiyon riski yasayan varmi acaba
Ben enfeksiyon yaşamadım ama dikişimin bir tarafı kaynamadı. Oradan bir akıntı oldu. İltihap olmasın diye baya uğraştık. Her gittiğimde doktor içerdeki sıvıyı sıktı, sonra 7-8 kere antibiyotikli bir ilaç uyguladı açıklıktan doktorum. Her gün pansuman yapıldı, birkaç kutu antibiyotik kullandım, duş almak yasaktı vs.. Elhamdulillah 1ayda iyileşti..

Enfeksiyon mu kapmış sizin sezeryan yaranız?

Evet canim benimde tam dikisin ustunde sari renk bir kabariklik olustu akinti yok cerraha gittim kullanilan ipin kalitesizliginden olmus dedi cok canim sıkık ya sumdi birde duzelsin diye ugrasicam

Kızlar doktor kontrolümüz vardı bugün bizim de 1 aylık. 3650gr 53cm olmuşuz 1150gr 4cm büyümüş elhamdulillah kuzucuğumuz
Kalça ultrasonunda da bir sıkıntı çıkmadı elhamdulillah

Mama için de oburluğundan içiyor bebek istedikçe günde toplam 180cc rahatlıkla verebilirsin, bunu geçme ama sütüne yazık ederiz sonra dedi

Masallah ne guzel.Allah hep saglik sihhat versin bebeklerimize insallah

Yok canm ne kusuru yardimci olmaya calistigin icin tesekkur ederim :) emzirme profu oldm ben kahverengi kismi komple aliyor agzina. Burnu meme ucuyla hizada. yanaklar ve cene goguse dayali alt dudak ust dudak disa dogru acilir vaziyette emziriyorum. Benim problemim yanlis emzirmeye dayali degil tamamen meme ucumun hassasligiyla alakali bence. Cok kotu oldugunda vermiyorum sagiyorum. Az duzelince veriyorumda tekrarliyor. Boyle boyle vericem ne versem kardir.

Karninin gurul gurul olmasi biz insanlar gibi acliktan degil icinde gaz oldugundanmis doktorum oyle soylemisti canm. Benim kizinda oyleydi hatta ben mama verdigimdede oyle oluyordu bende doymadi saniyordum
Çok şükür benim hep aklımdaydı doydu mu doymadı mı diye. Sağolaaın canım

Bir de öyle deneyeyim arkadaşım sağolasın

Benim 1 saat once inanilmaz akintim geldi dikisimden canim ya off dikisim atmis malesef antibiyotik gecirmezse tekrar dikis atcak
Tekrar geçmiş olsun.. Bende iltihap olmadı canım ama bak rif döktüler açıklıktan. Bir sor doktoruna istersen. Başkalarından aylarca sürdüğünü duymuştum, benim bir ayda geçti. Kolajen ve antibiyotik varmış sanırım, içeriyi kurutup iyileştirdi

Bizde gittik bugün canım:))
4100 gr olmuş 1100 gr almış :) 57cm olmuşuz 5cm büyümüş :)) bizimde kalça ultrasonunda çok şükür bi sorun çıkmadı. Ama pipi deliği ufakmış sünnet gerekebilir haftaya cerrahi bi görsün dedi.
Günde 3 kere mama ver fazla olmasın demek sütün geliyo ki kg alıyo dedi :) demekki sağma makinesinde var bişry
Kg almış ya üstümden yük kalktı demek süt geliyor cidden. Şakır şakır olmasada besleyici demekki rabbime bin şükür. Yoksa günde 120 ccden bu kgyu alamazdı herakde dimi ki 10 gün öncesine kadar hep 30 verdim ben doz arttırmam gerektiğini bilmiyodum

Canim 4100 gr bebegin gunde 600 650 cc beslenmesi gerekir senin sutun az degilki cogunu senden almis mama vermeseydin belki 1100gr degilde 800gr alacakti ki aylik alt sinir 600 gr. Sarilik sikintilarinida atlattilar bence bu ay mamayi azaltarak tamamen kesebilirsin hem emzirme sonrasi memeleri pompala sut uretimini cogaltacaktir.

Evet canim banada rif dokuldu kirmizi bisey.Senin acikligin cokmuydu ki gorebilmismiydin.Benimde 1 ay sursun raziyim ama gecsin yeterki saol canim bilgilerin icin.Cok korkuyorum tekrar dikerler falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…