- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
Ben enfeksiyon yaşamadım ama dikişimin bir tarafı kaynamadı. Oradan bir akıntı oldu. İltihap olmasın diye baya uğraştık. Her gittiğimde doktor içerdeki sıvıyı sıktı, sonra 7-8 kere antibiyotikli bir ilaç uyguladı açıklıktan doktorum. Her gün pansuman yapıldı, birkaç kutu antibiyotik kullandım, duş almak yasaktı vs.. Elhamdulillah 1ayda iyileşti..Sezaryen sonrasi dikislerde enfeksiyon riski yasayan varmi acaba
Evet canim benimde tam dikisin ustunde sari renk bir kabariklik olustu akinti yok cerraha gittim kullanilan ipin kalitesizliginden olmus dedi cok canim sıkık ya sumdi birde duzelsin diye ugrasicamBen enfeksiyon yaşamadım ama dikişimin bir tarafı kaynamadı. Oradan bir akıntı oldu. İltihap olmasın diye baya uğraştık. Her gittiğimde doktor içerdeki sıvıyı sıktı, sonra 7-8 kere antibiyotikli bir ilaç uyguladı açıklıktan doktorum. Her gün pansuman yapıldı, birkaç kutu antibiyotik kullandım, duş almak yasaktı vs.. Elhamdulillah 1ayda iyileşti..
Enfeksiyon mu kapmış sizin sezeryan yaranız?
Çok geçmiş olsun... Ne yapılacak peki, ilaç tedavisi mi?Evet canim benimde tam dikisin ustunde sari renk bir kabariklik olustu akinti yok cerraha gittim kullanilan ipin kalitesizliginden olmus dedi cok canim sıkık ya sumdi birde duzelsin diye ugrasicam
Evet antibiyotik ilac ve krem.Sutlerim cope gidicek simdi ona cok uzuluyorum.Sen de emzirememistin dimiÇok geçmiş olsun... Ne yapılacak peki, ilaç tedavisi mi?
Masallah ne guzel.Allah hep saglik sihhat versin bebeklerimize insallahKızlar doktor kontrolümüz vardı bugün bizim de 1 aylık. 3650gr 53cm olmuşuz1150gr 4cm büyümüş elhamdulillah kuzucuğumuz
Kalça ultrasonunda da bir sıkıntı çıkmadı elhamdulillah
Mama için de oburluğundan içiyorbebek istedikçe günde toplam 180cc rahatlıkla verebilirsin, bunu geçme ama sütüne yazık ederiz sonra dedi
Yoo ben emzirdim.. Hangi antibiyotiği verdi ki canım sana?Evet antibiyotik ilac ve krem.Sutlerim cope gidicek simdi ona cok uzuluyorum.Sen de emzirememistin dimi
Yok canm ne kusuru yardimci olmaya calistigin icin tesekkur ederim :) emzirme profu oldm ben kahverengi kismi komple aliyor agzina. Burnu meme ucuyla hizada. yanaklar ve cene goguse dayali alt dudak ust dudak disa dogru acilir vaziyette emziriyorum. Benim problemim yanlis emzirmeye dayali degil tamamen meme ucumun hassasligiyla alakali bence. Cok kotu oldugunda vermiyorum sagiyorum. Az duzelince veriyorumda tekrarliyor. Boyle boyle vericem ne versem kardir.Çok geçmiş olsun canım yaa çok zor gerçekten kahverengi kısmı ağzına alıp sadece meme ucunu tutmazsa da yara olma ihtimali azalırmış :/ gerçi biliyorsundur bunu bende yardımcı olmak için yazıyorum kusura bakma.
Çok şükür benim hep aklımdaydı doydu mu doymadı mı diye. Sağolaaın canımKarninin gurul gurul olmasi biz insanlar gibi acliktan degil icinde gaz oldugundanmis doktorum oyle soylemisti canm. Benim kizinda oyleydi hatta ben mama verdigimdede oyle oluyordu bende doymadi saniyordum
Bir de öyle deneyeyim arkadaşım sağolasınkarnı gurul gurulsa gaz birikmiş baya.Masaj yaparak çıkarmaya çalış göbeğinin etrafını saat yönünde çevirerek masaj yap. gaz damlası kullanıyorsanız düzenli kullanımda rahatlatır bebeği baya. Bir de ben göğsümü değiştirirken gazını çıkarmaya başladım çok rahatladı bebeğim. Tavsiye ederim
Benim 1 saat once inanilmaz akintim geldi dikisimden canim ya off dikisim atmis malesef antibiyotik gecirmezse tekrar dikis atcakYoo ben emzirdim.. Hangi antibiyotiği verdi ki canım sana?
Tekrar geçmiş olsun.. Bende iltihap olmadı canım ama bak rif döktüler açıklıktan. Bir sor doktoruna istersen. Başkalarından aylarca sürdüğünü duymuştum, benim bir ayda geçti. Kolajen ve antibiyotik varmış sanırım, içeriyi kurutup iyileştirdiBenim 1 saat once inanilmaz akintim geldi dikisimden canim ya off dikisim atmis malesef antibiyotik gecirmezse tekrar dikis atcak
Kızlar tek göğsü emzirirken bebiş uyursa, diğer gogsunuzu sağiyor musunuz?
Bizde gittik bugün canım:))Kızlar doktor kontrolümüz vardı bugün bizim de 1 aylık. 3650gr 53cm olmuşuz1150gr 4cm büyümüş elhamdulillah kuzucuğumuz
Kalça ultrasonunda da bir sıkıntı çıkmadı elhamdulillah
Mama için de oburluğundan içiyorbebek istedikçe günde toplam 180cc rahatlıkla verebilirsin, bunu geçme ama sütüne yazık ederiz sonra dedi
Bizde gittik bugün canım:))
4100 gr olmuş 1100 gr almış :) 57cm olmuşuz 5cm büyümüş :)) bizimde kalça ultrasonunda çok şükür bi sorun çıkmadı. Ama pipi deliği ufakmış sünnet gerekebilir haftaya cerrahi bi görsün dedi.
Günde 3 kere mama ver fazla olmasın demek sütün geliyo ki kg alıyo dedi :) demekki sağma makinesinde var bişry
Kg almış ya üstümden yük kalktı demek süt geliyor cidden. Şakır şakır olmasada besleyici demekki rabbime bin şükür. Yoksa günde 120 ccden bu kgyu alamazdı herakde dimi ki 10 gün öncesine kadar hep 30 verdim ben doz arttırmam gerektiğini bilmiyodum
Evet canim banada rif dokuldu kirmizi bisey.Senin acikligin cokmuydu ki gorebilmismiydin.Benimde 1 ay sursun raziyim ama gecsin yeterki saol canim bilgilerin icin.Cok korkuyorum tekrar dikerler falan diyeTekrar geçmiş olsun.. Bende iltihap olmadı canım ama bak rif döktüler açıklıktan. Bir sor doktoruna istersen. Başkalarından aylarca sürdüğünü duymuştum, benim bir ayda geçti. Kolajen ve antibiyotik varmış sanırım, içeriyi kurutup iyileştirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?