2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

canım aguline gaz sürümünü nasıl iciriyorsun...ne kadar sıklıkla ne kadar olcude benim bebeğim içmiyor tadını sevmedi .. birde içtiğinde daha çok.kivrandi sanki sürekli bezine kaka yaptı uyuyamadi

Oy maşallah, kocaman olmuş Yusuf Paşa

Kafana taktığına değmemiş ya, görüyor musun elhamdulillah ne güzel kilo almış

Sünnet için de vesile olur canım ya, erkenden yaptırmış olursunuz, hemen iyileşir inşallah

Evet canim banada rif dokuldu kirmizi bisey.Senin acikligin cokmuydu ki gorebilmismiydin.Benimde 1 ay sursun raziyim ama gecsin yeterki saol canim bilgilerin icin.Cok korkuyorum tekrar dikerler falan diye
Kendi kendine yapışır üzülme. Sen dikkat et canım su filan değmesin, pansumana da çok dikkat edin, temiz tutun devamlı... Benimkinin ilk başta 3te 1i yapışmamıştı neredeyse ama akıntı parmak ucu kadar bir alandan geliyordu...

Dikkat edicem canim cok saol yapisir insallah

Kizlar aranizda 2.ay asilarini yaptiran varmi varsa asiya gitmeden ates dusurucu verdiniz mi 3 tanr asisi var carsamba gunu simdiden strese girdim

Benim Dr um bazı ebeler ateş düşürücü ver diyebilir, son yapılan araştırmalarda önceden verilen ateş düşürücünün aşının etkinliğini azalttığı açıklandı o yüzden gitmeden verme dedi.

Arkadaşlar merhaba bebeklerinizin yatış şekli nasıl? Ben yan yatırma yastığı kullanıyorum ancak bebeğimin çok gazı var sadece yüz üstü yatırdığımda deliksiz uyuyabiliyor diğer türlü yan ya da sırt üstü sürekli uyanık ve bağırıyor gazı gelince ıkınıyor yüzüstü rahatça gazı çıkıyor:) bir de reflüyü var kustığu için surt üstü yatırmak istemiyorum reflü yayaklarında delikler var onları kullanıp yüzüstü yatıran var mı ya da fikir verebilecek?

Kizlar aranizda 2.ay asilarini yaptiran varmi varsa asiya gitmeden ates dusurucu verdiniz mi 3 tanr asisi var carsamba gunu simdiden strese girdim
2.ay aşımıza az kaldı ama ilk çocuğumdan az çok biliyorum aşıları bu ay verem aşısı da var ateş olabiliyor ancak kesinlikle ateşi olmadan ateş düşürücü verme benim tavsiyem ebeler hemen verin verin diyor ama bu yanlış çocuğun bağışıklık kazanmasına fırsat bile vermemiş oluyoruz o gün rahat oluyoruz ama aslında farkında olmadan ileride her küçük şeyde hasta olacak çocuklar yetiştiriyoruz ben o yüzden ateşi çıkmadan asla vermem hatta belli bir dereceden önce vermem evet çocuk biraz huysuz oluyor o gece uyumuyoruz zor geçiyor ama ilerde bağışıklığı güçlü olsun da varsın 1 gece uyumayalım

Canım hemsiremiz bir gün önce banyo yaptir sonrasında üç gün yaptırmak yok demişti ateşi olur dedi canli virusmus birde ikinci ay aşısında rota virüsü aşısı yaptircaksan eczaneden alacaksın 165 lira sanırım iki kez aliniyo ama öncesinde sağlık ocağına söylemek gerekiyormuş biz vb henüz yaptirmadik

Rotayi yaptirmadan once iyice arastirin derim. Bazi bebeklerde besin alerjisine sebep olabiliyor. Ben yaptirmayacagim.

Canim sarilik riski ne zamandan sonra azalir?

Oğlum 8 de emdi 3 saattir de ağlıyor gazını da çıkardım. Ama karnı gurul gurul. 11 de emdi uyudu çok şükür. Her gün aynı saatlerde böyle oluyor . kolik bebek mi oluyor şimdi
Bence karnı gurul gurulsa üşütmüş ve çıkardığı gaz yeterli gelmiyor dahası var benimki de 2 gündür böyleydi bugün biraz daha iyi sanki

Benim 25 gün oldu dikişlerim acıyor daha düşmedi bir de hemoroid olmuşum Doğumda o da arada çok ağrı yapıyor ve kanıyor ne zman geçer bilinmez

Anladım canım haklısın Allah kolaylık versin

Ya canım ben pompalıyorum ama hiç damlaa süt gelmeyince moralim bozuluyo o yüzden Art7k sağmıyorm :/
Aminn teyzesi çoksağoln :)

Bana soylemediler eczaneden al diye asi defterine yazarken falan. Acaba gidincemi soylerlerki

T Tutunamayanlar777 bende vermicem zatrn icime sinmiyordu durduk yere ilac vermek ama herkes birsey soyleyince kafam karisti acikcasi. Uykusuz kalmak onemli degil zaten cok uyudugum soylenemez bizim kiz saolsn alistirdi beni uykusuzluga :) tek derdim caninin yanmasi sıkıntılı olmasi beni cok strese sokuyor icim parcalaniyor ya o aglaynca

Canim lutfen bebegini yuzustu yatirma, doktorlar ebeler hic bir sekilde tavsiye etmiyorlar. Yuzustu uyurken kusmasi bir bebek icin cok tehlikeli Allah korusun. Sadece sirt ustu veya yan yatirmalisin. Emzirdikten bi 15 dakika kadar sonra kolunun uzerine yuzustu yatirip sirtini saat yonunde ovalaman gazini cikartmasi icin iyi olur, veya alttan uste dogru tampon hareketler uygulamanda ise yarar. En kotu Gaz sancisi ceker ama yuzustu yatmasindan cok daha iyidir. Allah kolaylik versin, cabuk gecer bu gunler :)

Kabizlik mi cekiyorsun acaba? eger ondan kaynakli makatta agrin oluyorsa bol bol sulu meyve tuket, bagirsaklari inanilmaz hareketlendiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…