2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba, benim de hamilelikte hemoroid oluştu. Doğum esnasında da ıkınma sebebiyle yenileri eklendi. Haftalık kontrole gittiğimde doğum doktorum çok kötü durumda olduğunu söyleyip pomat, fitil ve ağrı kesici krem yazdı. Pomat için sürüp yarım saat yatmayı öneriyor fakat ben kızım ağlama krizine girince hiç yatamadım sürekli gezindim kucağıma alıp. Krem komple yayıldı ve çok yanma yaptı. Dayanılmaz hal alınca, en az 6-7 kere lavaboya koşup sıcak suyla uzun uzun yıkadım. Sonrasında dikişlerin ağrısıyla fitili kullanmaya cesaret edemedim, yine yayılıp canıma okur diye. Zamanla hemoroid kendiliğinden söndü küçüldü iyice ama fissür sorunu nuksetti. Normal doğumda neredeyse kaçınılmaz bir durum sanırım. Fitil ve pomada başlasam mı arada kaldım, çok kötü kaşıntı ve yanma yaptı gözümü korkuttu

Teşekkür ederim canım suya oturma dışında her şeye dikkat ediyorum kızımın atak dönemi olduğundan fırsat bulup yapamadım. En kısa sürede onuda deniycem inşallah faydası olur yoksa çok rahatsız edici bu ağrı ve kaşıntı.

Isırganı çok az su ile pişirip lapa haline getiriyorsun bir tülbent ile sarıp o bölgede 20dk bekletiyorsun. Bunu gün boyu uygulayıp 1 günde iyileşende olmuş ama çocukla ne mümkün.

Allah şifa versin canım sanada umarım biran önce geçer

ben yeni denemeye başlayacağım ama; çoban çantası ile incir kürü iyi geliyor diye duydum
Çoban çantasını bitki çayı yapıp içiyormuşuz.inciri de geceden suda bekletip hem suyunu içiyor hem inciri yiyiyoruz.
S Spizella hangi krem i kullanıyorsun sen?

Kizlar dogum sonrası bu korseden taksam sorun yasar miyim emin olamadım

Eklentiler

• 1494F6C4-D6F7-4249-9111-866E859C916C.webp
    22 KB · Görüntüleme: 36
Altını yıkıyorum ona bile uyanmıyo sarılıktan dolayımı böyle yoksa yenidoğan olduğu içinmi?20günlük

Kizlar dogum sonrası bu korseden taksam sorun yasar miyim emin olamadım
Aynisini ben kullaniorm ama hic memnun deilim en alt kismi tam dikisime gelio canimi yakiodu atlet uzerine takmaya basladim gene aynisi oldu yana dogru getirdim ilikleme yerlerini bu sefer alttan ustten katlanmaya basladi hic memnun kalmadim alma bnce

aynisi bende de oldu. dunya para verip aldim dikislerim aciyinca cikarmak zorunda kaldim. karni toparlamasi acisindan da pek faydasini goremedim. sporsuz olmayacak gibi.

Canım ben de evi çok severdim ama noldu bilmiyorum, çok kötü oldum. İyi ki varsınız desteğiniz için sağ olun. Gidip gelince iyiki diyeceğim inşallah

Amin inşallah.benim de kötü huyum böyle 3-4 saat en az kesintisiz uyumazsam uykumu alamıyorum.yani 6-7 saat uyumasam da olur.ama uykum bölününce aptala dönen bir insanım.tabii şimdi çocukla beraber 1 saat uyu kalk.2 saat uyu kalk çok gergin oluyorum.bide çocuk eti sıkışmış gibi ağlıyo.iyice sinirim bozuluyo.hatta nasıl stres yapmışım anlamadım ama bikaç gündür gözüm seğiriyo.pıt pıt pıt.bu günler geçicek inşallah.ama gözümde seğirme,sırtımda kambur,psikolojim bozuk,enkaz olarak kalıyor insan.çok çocuklu annelere Allah yardımcı olsun.
Şöyle tatlı tatlı hamam sauna ve masaja ihtiyacım var sanki.ama emzirdikten sonra 5 dakika kızımın mayışmış yarım gülücüklü tipi de herşeyi unutturuyo ya.Allah nasıl da güzel yaratmış.

İnşallah olmaz canım tüm kuzular ateşsiz geçirsin aşıları inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…