Merhaba, benim de hamilelikte hemoroid oluştu. Doğum esnasında da ıkınma sebebiyle yenileri eklendi. Haftalık kontrole gittiğimde doğum doktorum çok kötü durumda olduğunu söyleyip pomat, fitil ve ağrı kesici krem yazdı. Pomat için sürüp yarım saat yatmayı öneriyor fakat ben kızım ağlama krizine girince hiç yatamadım sürekli gezindim kucağıma alıp. Krem komple yayıldı ve çok yanma yaptı. Dayanılmaz hal alınca, en az 6-7 kere lavaboya koşup sıcak suyla uzun uzun yıkadım. Sonrasında dikişlerin ağrısıyla fitili kullanmaya cesaret edemedim, yine yayılıp canıma okur diye. Zamanla hemoroid kendiliğinden söndü küçüldü iyice ama fissür sorunu nuksetti. Normal doğumda neredeyse kaçınılmaz bir durum sanırım. Fitil ve pomada başlasam mı arada kaldım, çok kötü kaşıntı ve yanma yaptı gözümü korkuttuFissür eğer ilerlemezse iyileşen bişey
Bende hamilelikten önce vardı zaten. Bol su içeceksin lifli gıdalar yiyeceksin, sulu ve sıcak yemekler, her gün aynı saatte mutlaka tuvalet ihtiyacını gidermelisin. Sıcak suya oturma banyosu yapabilirsin her gün 6 seans 5 er dakika. Leğene dayanabileceğin kadar sıcak su koyup içine oturacaksın.
İshal de kabız da olmayacaksın
Kremi ben de 2 gündür başladım
Ağrısını aldı ama hala kanama oluyor. Fissürlerim iyileşmişti daha önce
Yok olmamıştı ama azalmıştı. Yazdıklarımın hepsi doktorun bana söylediği şeyler
Çok geçmiş olsun
Isırganı ben hiç duymadım
Teşekkür ederim canım suya oturma dışında her şeye dikkat ediyorum kızımın atak dönemi olduğundan fırsat bulup yapamadım. En kısa sürede onuda deniycem inşallah faydası olur yoksa çok rahatsız edici bu ağrı ve kaşıntı.Fissür eğer ilerlemezse iyileşen bişey
Bende hamilelikten önce vardı zaten. Bol su içeceksin lifli gıdalar yiyeceksin, sulu ve sıcak yemekler, her gün aynı saatte mutlaka tuvalet ihtiyacını gidermelisin. Sıcak suya oturma banyosu yapabilirsin her gün 6 seans 5 er dakika. Leğene dayanabileceğin kadar sıcak su koyup içine oturacaksın.
İshal de kabız da olmayacaksın
Kremi ben de 2 gündür başladım
Ağrısını aldı ama hala kanama oluyor. Fissürlerim iyileşmişti daha önce
Yok olmamıştı ama azalmıştı. Yazdıklarımın hepsi doktorun bana söylediği şeyler
Çok geçmiş olsun
Isırganı ben hiç duymadım
ben yeni denemeye başlayacağım ama; çoban çantası ile incir kürü iyi geliyor diye duydumTeşekkür ederim canım suya oturma dışında her şeye dikkat ediyorum kızımın atak dönemi olduğundan fırsat bulup yapamadım. En kısa sürede onuda deniycem inşallah faydası olur yoksa çok rahatsız edici bu ağrı ve kaşıntı.
Isırganı çok az su ile pişirip lapa haline getiriyorsun bir tülbent ile sarıp o bölgede 20dk bekletiyorsun. Bunu gün boyu uygulayıp 1 günde iyileşende olmuş ama çocukla ne mümkün.
Allah şifa versin canım sanada umarım biran önce geçer
TeşekkürlerProcto glyvenol gibi bişey ismi
Altını yıkıyorum ona bile uyanmıyo sarılıktan dolayımı böyle yoksa yenidoğan olduğu içinmi?20günlükBenim kizimda ilk baslarda oyleydi cok uyuyordu. Once altini acip ayaklarina bas parmagimla baski uyguluyodum bide yuksek sesle seslenip uyandirmaya calistim bazen 1 saat surdu bazen daha kisa. Ama mama zaten tok tutuyor memeyle 2 3 saay uyuyosa mamayla 5 saat bile uyur. Biraz sarsman oynaman hareket ettirmen gerek
Aynisini ben kullaniorm ama hic memnun deilim en alt kismi tam dikisime gelio canimi yakiodu atlet uzerine takmaya basladim gene aynisi oldu yana dogru getirdim ilikleme yerlerini bu sefer alttan ustten katlanmaya basladi hic memnun kalmadim alma bnceKizlar dogum sonrası bu korseden taksam sorun yasar miyim emin olamadım
Korse ben de aldımKizlar dogum sonrası bu korseden taksam sorun yasar miyim emin olamadım
Arkadaşlar bebeğime kanguru alacağım. Hangi kanguruları önerirsiniz? Aşırı kucakçı oldu
aynisi bende de oldu. dunya para verip aldim dikislerim aciyinca cikarmak zorunda kaldim. karni toparlamasi acisindan da pek faydasini goremedim. sporsuz olmayacak gibi.Aynisini ben kullaniorm ama hic memnun deilim en alt kismi tam dikisime gelio canimi yakiodu atlet uzerine takmaya basladim gene aynisi oldu yana dogru getirdim ilikleme yerlerini bu sefer alttan ustten katlanmaya basladi hic memnun kalmadim alma bnce
Benim gibi gobeginde uyusukluknkarincalanma var mi bu normal miaynisi bende de oldu. dunya para verip aldim dikislerim aciyinca cikarmak zorunda kaldim. karni toparlamasi acisindan da pek faydasini goremedim. sporsuz olmayacak gibi.
Canım bebeğim 2 aylık oldu. Sling ve kanguru aynı anda alamam. Tek bir şey ancak alabilme gücüm var. Çok teşekkürler.Canım loveandcarry marka lovetie kanguru yenidoğandan itibaren kullanılıyor
Ben bir de esnek sling öneririm.
Eki Görüntüle 2218484
Benim bebek biraz kolik slinge sarana kadar ortalığı yıkarKanguru evin içinde pratik değil neko wrap sling tavsiye ederim canım
Canım ben de evi çok severdim ama noldu bilmiyorum, çok kötü oldum. İyi ki varsınız desteğiniz için sağ olun. Gidip gelince iyiki diyeceğim inşallahCik canim bebegin saglikli ve mutlu olabilmesi icin oncelikle senin saglikli ve mutlu olman gerekli. Mutlu bebegin yolu mutlu anneden gecer. Ben eve cok alisik biriyimdir hic cikmasam aramam disariyi heleki hava soguksa yatagmdan cikmazdim ama ben bile bunaldim
Amin inşallah.benim de kötü huyum böyle 3-4 saat en az kesintisiz uyumazsam uykumu alamıyorum.yani 6-7 saat uyumasam da olur.ama uykum bölününce aptala dönen bir insanım.tabii şimdi çocukla beraber 1 saat uyu kalk.2 saat uyu kalk çok gergin oluyorum.bide çocuk eti sıkışmış gibi ağlıyo.iyice sinirim bozuluyo.Ayni benimkide oyle inat istedigi olana kadar durmuyor baska biseyle oyalayamiyoruz. 5 ve 6.hafta bi atak gecirdi benimki sonra biraz duzeldi canm. Daha cok kucukler uyku duzeni oturtulamiyor. Gecen hafta aksam 4 gibi uyuyan bebek bu hafta aksam 9 a kadar duruyor. Esim geldiginde bi 4 saat uyuyorum o kadar. Gececek bugunler allah sabir ve dayanma gucu versin hepimize
İnşallah olmaz canım tüm kuzular ateşsiz geçirsin aşıları inşallahYok canim yanlis anlamadim ilac vermeyi dusunmuyordum herkes ver ver diyince yaziyim dedim sizin verme demenizde cesaret verdi bana bende durduk yere ilac vermek istemiyorum. Ates zaten vucudun koruma mekanizmasi ben buna izin vermezsem nasil guclenecek. Cok haklisinz yani cok tesekkur ederim :) ama yinede atesi olmaz insaallah
Benim bebek biraz kolik slinge sarana kadar ortalığı yıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?