- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
ben bilmiyorum bundan onceki durumunuzu ama sutunuzun azalmasini gerektirecek bir durum mu var? yani hastalik vs. olmadikca sutunuzun azalmasi soz konusu olamaz. lutfen boyle seyler dusunup caninizi sikmayin. bebeginiz atak haftasinda olabilir mi? 5. ve 6. haftalarda cok emmek istiyorlar.Çıldırıcam ya, sütüm gün geçtikçe azalıyo, Yusuf Ege meme emdikçe ağlıyo ittiryokurban olduğum süt gelmito. İlk altı ay değil böyle giderse 40gün bile emzirmiş olamıycam
Kv de de ağlarken gördü memede diyoki süt gelmiyo galiba ondan alıyo diyip hihihi diyo çıldırcam
canim, benim dikis yerlerim sızladi korseden dolayi. israrla takmaya devam edince karin agrisi, bel agrisi yasadim. dikislerim de bi kac gun cok agridi. ama uyusukluk, karincalanma diye tarif edebilir miyim bilemedim.Benim gibi gobeginde uyusukluknkarincalanma var mi bu normal mi
Çıldırıcam ya, sütüm gün geçtikçe azalıyo, Yusuf Ege meme emdikçe ağlıyo ittiryokurban olduğum süt gelmito. İlk altı ay değil böyle giderse 40gün bile emzirmiş olamıycam
Kv de de ağlarken gördü memede diyoki süt gelmiyo galiba ondan alıyo diyip hihihi diyo çıldırcam
Canım benim de öyle. Çok normalmiş. Kaç kat kesildi dikildi dokular. Düşün bi diş çekiminde bile kaç ay sızı, uyuşukluk kalabiliyor.. Birkaç aya geçermiş karın uyuşukluğu :)Benim gibi gobeginde uyusukluknkarincalanma var mi bu normal mi
Canım ya sen niye strese giriyorsun, milletin lafına bakıyorsun. Süt öyle azalan bir şey değil ki, aksine git gide artıyor. Maşallah 1kilodan fazla aldırmışsın kuzuna 1ayda. Hiç moralini bozma lütfen.Çıldırıcam ya, sütüm gün geçtikçe azalıyo, Yusuf Ege meme emdikçe ağlıyo ittiryokurban olduğum süt gelmito. İlk altı ay değil böyle giderse 40gün bile emzirmiş olamıycam
Canım benim de öyle. Çok normalmiş. Kaç kat kesildi dikildi dokular. Düşün bi diş çekiminde bile kaç ay sızı, uyuşukluk kalabiliyor.. Birkaç aya geçermiş karın uyuşukluğu :)
Canım ya sen niye strese giriyorsun, milletin lafına bakıyorsun. Süt öyle azalan bir şey değil ki, aksine git gide artıyor. Maşallah 1kilodan fazla aldırmışsın kuzuna 1ayda. Hiç moralini bozma lütfen.
Şimdi 5.haftadayız, ilk atak haftamız. Perşembeye kadar biraz zor geçecek. Betül de sinirleniyor, memeye kızıyor arada. Bugün hem kızıyor hem emiyordu. Genzine kaçtı süt öksürmeye başladı. Öksürünce omzuma aldım. Sen misin emmesini bölen, bi bastı çığlığı ama ben bu kadar sinirli bi çığlık duymamıştım Betülden şimdiye kadargece de hiç uyumadı, gündüz de sadecr ayakta sallarsak uyudu ve devamlı emmek istedi. Baktım olacak gibi değil bir mama yaptım. Mamayı bitirdi bir saat geçmeden yine emmek istedi
Lohusalik iste olur boyle hepimize oluyor sikma canini. canim d vitamini kullaniyomusun? Benim doktorum lohusalik sendromum icin gunde 9 damla kullanmami onerdiCanım ben de evi çok severdim ama noldu bilmiyorum, çok kötü oldum. İyi ki varsınız desteğiniz için sağ olun. Gidip gelince iyiki diyeceğim inşallah
Ayy şansa tam atak haftasında sünnet olunca ikisi birbirine karışmıştır canım. Perşembeye kadar bizim de böyle olacak sanırım. Yarın da sağlık ocağına 1.ay aşısı için gideceğiz.AAa geçen hafta Yusuf da böyleydi ama ben sünnet oldu diye böyle oldu sanmıştım şuan dank etti atak haftasiydi demek ki :) 1 hafta sabır kızlar geçecek insallahaydingelini
Masallah ya kuzularimiza Allahim saglik versin :) ben mama+meme gittigim icin aksam esim gelince bebegi devraliyor ben uyuyorum birkac saat o da beni ayakta tutuyor. Bebegin ne kadarlik? Benimki 4 saat 5 saat uyuyor artik 59 gunluk. Kendi uyanmazsa ben uyandirmiyorm. Zateen bebegin 1 ayi dolduktan sonra uyurken ozellikle derin uykudaysa uyandirmaj cok tehlikeliymis. Uykuda büyume hormonu salgilandigi icin. sende sadece meme veriyosan gun icinde goguslerini sagip dolaba atip esin geldignde uyuyabilrsn biraz esinde sagdiklarini verir. Uykunun gercekten insan psikolojisinde yeri buyukmus cocugum olnca anladm. Ne zaman uykumu alirsam cok daha neseli oluyorum bebegimle daha keyifli zaman gevryorum. Eger uykumu alamazsam cocuklada ilgilenemiyorum surekli uyutmak istiyorumAmin inşallah.benim de kötü huyum böyle 3-4 saat en az kesintisiz uyumazsam uykumu alamıyorum.yani 6-7 saat uyumasam da olur.ama uykum bölününce aptala dönen bir insanım.tabii şimdi çocukla beraber 1 saat uyu kalk.2 saat uyu kalk çok gergin oluyorum.bide çocuk eti sıkışmış gibi ağlıyo.iyice sinirim bozuluyo.hatta nasıl stres yapmışım anlamadım ama bikaç gündür gözüm seğiriyo.pıt pıt pıt.bu günler geçicek inşallah.ama gözümde seğirme,sırtımda kambur,psikolojim bozuk,enkaz olarak kalıyor insan.çok çocuklu annelere Allah yardımcı olsun.
Şöyle tatlı tatlı hamam sauna ve masaja ihtiyacım var sanki.ama emzirdikten sonra 5 dakika kızımın mayışmış yarım gülücüklü tipi de herşeyi unutturuyo ya.Allah nasıl da güzel yaratmış.
Emmese de firsat buldigunda memeyi sag bol su iç kafana da takma hiç artar merak etme. Benim de bazen memeler bombos gibi oluyor bazen akıyor gunden gune bile farkediyor. Suyun ve dinlenmenin çok etkisi varÇıldırıcam ya, sütüm gün geçtikçe azalıyo, Yusuf Ege meme emdikçe ağlıyo ittiryokurban olduğum süt gelmito. İlk altı ay değil böyle giderse 40gün bile emzirmiş olamıycam
Ben takıyorum günde bir saat fln bir sorun yaşamadım ama normal Doğum yaptımKizlar dogum sonrası bu korseden taksam sorun yasar miyim emin olamadım
Haklısın. Çok teşekkürler.Canım o zaman denemeden alma derim. Belki kanguruyu da sevmez boşa almış olursun.
Sütüm zsten az canım, öyle bol sütlü değilim malesef. Hatta hastaneden çıkıncs 400 gr kaybetmişti. Yani atak olabilir ama 4 buçuk haftada bşlıyo sanıyorum biz 4 haftalığız. Hastslık fslan yokta hep strestliyim süt yüzündenben bilmiyorum bundan onceki durumunuzu ama sutunuzun azalmasini gerektirecek bir durum mu var? yani hastalik vs. olmadikca sutunuzun azalmasi soz konusu olamaz. lutfen boyle seyler dusunup caninizi sikmayin. bebeginiz atak haftasinda olabilir mi? 5. ve 6. haftalarda cok emmek istiyorlar.
Yiyorm canım ys neler yiyip içiyorum bilsenCanım sen gerildikce bebek de gerilir bakma sen kaynanaya. Gazi da olabilir bak ondan da böyle davranıyor bebisler. Süt için bol bol dereotu ye kabiza da iyi geliyor
Kuzm emmiyo karnı aç mecbur mama veriyorum. Eds bile yapamıyorum düşün 2 kere yapabildim dahası yok asla kabuş etmiyo.. çok yıprandım çok ağladım bugün ya resmen. Bugün 7buçukta 90cc mama içti. Bu saat oldu mecbur acıktı. Karanlıkta yatak odamda yatıştırdım bende sakinleştirdim kendimi emzirdim uykuya daldı artık nekadar doydu doymadı bilmemCanım benim de öyle. Çok normalmiş. Kaç kat kesildi dikildi dokular. Düşün bi diş çekiminde bile kaç ay sızı, uyuşukluk kalabiliyor.. Birkaç aya geçermiş karın uyuşukluğu :)
Canım ya sen niye strese giriyorsun, milletin lafına bakıyorsun. Süt öyle azalan bir şey değil ki, aksine git gide artıyor. Maşallah 1kilodan fazla aldırmışsın kuzuna 1ayda. Hiç moralini bozma lütfen.
Şimdi 5.haftadayız, ilk atak haftamız. Perşembeye kadar biraz zor geçecek. Betül de sinirleniyor, memeye kızıyor arada. Bugün hem kızıyor hem emiyordu. Genzine kaçtı süt öksürmeye başladı. Öksürünce omzuma aldım. Sen misin emmesini bölen, bi bastı çığlığı ama ben bu kadar sinirli bi çığlık duymamıştım Betülden şimdiye kadargece de hiç uyumadı, gündüz de sadecr ayakta sallarsak uyudu ve devamlı emmek istedi. Baktım olacak gibi değil bir mama yaptım. Mamayı bitirdi bir saat geçmeden yine emmek istedi
Bugün olduk aşımızı kuzum.. ay ataklar ataklarAyy şansa tam atak haftasında sünnet olunca ikisi birbirine karışmıştır canım. Perşembeye kadar bizim de böyle olacak sanırım. Yarın da sağlık ocağına 1.ay aşısı için gideceğiz.aydingelini canım siz aşı oldunuz mu?
İkinci ay aşısında da atak haftası olacak, Allah yardımcımız olsun
Zaten 75 beden memelerim vardı büyümedilerde.. memelrim hiç öyle taş gibi seğil hep yumuşak..Emmese de firsat buldigunda memeyi sag bol su iç kafana da takma hiç artar merak etme. Benim de bazen memeler bombos gibi oluyor bazen akıyor gunden gune bile farkediyor. Suyun ve dinlenmenin çok etkisi var
Kuzucum madem kayinvaliden de yaninda bol bol uyuyup bol bol emzir. Her gün ılık dusunu al, güzel beslen. Uyanik oldugun her an memende tut bebegini. Gerci biliyorum ayni seyleri yuzuncu duyusundur artikSütüm zsten az canım, öyle bol sütlü değilim malesef. Hatta hastaneden çıkıncs 400 gr kaybetmişti. Yani atak olabilir ama 4 buçuk haftada bşlıyo sanıyorum biz 4 haftalığız. Hastslık fslan yokta hep strestliyim süt yüzünden
Yiyorm canım ys neler yiyip içiyorum bilsen
Kuzm emmiyo karnı aç mecbur mama veriyorum. Eds bile yapamıyorum düşün 2 kere yapabildim dahası yok asla kabuş etmiyo.. çok yıprandım çok ağladım bugün ya resmen. Bugün 7buçukta 90cc mama içti. Bu saat oldu mecbur acıktı. Karanlıkta yatak odamda yatıştırdım bende sakinleştirdim kendimi emzirdim uykuya daldı artık nekadar doydu doymadı bilmem
Bugün olduk aşımızı kuzum.. ay ataklar ataklar(
Zaten 75 beden memelerim vardı büyümedilerde.. memelrim hiç öyle taş gibi seğil hep yumuşak..sağıyodum uzun zaman emmediinde 30cc çıkıyodu anca ona da kafayı takınca sağma dediler.. 5 gündür sağmıyorm hiç
Kv mi allah islah eylesin zaten o geldikçe daha çok strest oluyorum canım ya. Kadın resmen bugün bebek mememde ağlarken ay sütmü gelmiyo acaba ağlıyo deyip güldü düşün..Kuzucum madem kayinvaliden de yaninda bol bol uyuyup bol bol emzir. Her gün ılık dusunu al, güzel beslen. Uyanik oldugun her an memende tut bebegini. Gerci biliyorum ayni seyleri yuzuncu duyusundur artik
Kv mi allah islah eylesin zaten o geldikçe daha çok strest oluyorum canım ya. Kadın resmen bugün bebek mememde ağlarken ay sütmü gelmiyo acaba ağlıyo deyip güldü düşün..
kv me çocuk bırakılmaz ona bırakıpta uyumam zaten. Akşamları eşim işe gidiyo diyr geliyo. Bikaç gün yemekte getirdi sağolsun ama pırasa karnıbahar vs gibi hepsi gaz yapan şeyler..
kahvaltılarda düzensiz oldu bikaç gündğr ki öncesinde hiç yemek yiyemiyodım resmen depresyona girmiştim. 4 gece ablamda kaldım iyiydim şimdi bin beterim.
Şuan resmen kombo yaptım. Bi elim kadar tahin helvası, 2 etipuf, 1 bardak lactamil süt çayı, 1 bardak rezene, 1 avuç dolusu dereotu ve bol su içtim. Bakalım sabah nolcak
Yaaa yok kullanmıyorum, hemen soracağım dr a. Valla dile söylemesi kolaymışta yaşayan bilir lohusalığı gerçekten...Lohusalik iste olur boyle hepimize oluyor sikma canini. canim d vitamini kullaniyomusun? Benim doktorum lohusalik sendromum icin gunde 9 damla kullanmami onerdi
Benimde 30 cikiyor makineyle ama süt akıyor demekki makinenin vakumu yeterli değil bebeğin emdiği daha fazla oluyor sen kafayı takma miktara. Sağdıkça ve emdikce vücut daha fazla süt üretiyor oyüzden sağ dedim. Ben 2 gun sagdim hatta sağdiğim icin bebis tam doymadı o gunlerde surekli emdi memeden ayrılmadı simdi de sut akiyor cunku meme sütü o talebe göre üretmeye basladı once az bi miktar mama verip sakinlesince emzirmeyi dene istersen oyle oyle alışır inşallah. Bizimki doysa bile keyfi memede kaliyor bazen sonra da bütün emdiğini kusuyor. Senin bebis te meme keyfi yapmaya başlar inşallahSütüm zsten az canım, öyle bol sütlü değilim malesef. Hatta hastaneden çıkıncs 400 gr kaybetmişti. Yani atak olabilir ama 4 buçuk haftada bşlıyo sanıyorum biz 4 haftalığız. Hastslık fslan yokta hep strestliyim süt yüzünden
Yiyorm canım ys neler yiyip içiyorum bilsen
Kuzm emmiyo karnı aç mecbur mama veriyorum. Eds bile yapamıyorum düşün 2 kere yapabildim dahası yok asla kabuş etmiyo.. çok yıprandım çok ağladım bugün ya resmen. Bugün 7buçukta 90cc mama içti. Bu saat oldu mecbur acıktı. Karanlıkta yatak odamda yatıştırdım bende sakinleştirdim kendimi emzirdim uykuya daldı artık nekadar doydu doymadı bilmem
Bugün olduk aşımızı kuzum.. ay ataklar ataklar(
Zaten 75 beden memelerim vardı büyümedilerde.. memelrim hiç öyle taş gibi seğil hep yumuşak..sağıyodum uzun zaman emmediinde 30cc çıkıyodu anca ona da kafayı takınca sağma dediler.. 5 gündür sağmıyorm hiç
Ben de takabildiğim kadar takıyorum hemen hemen her gün bir kopça ilerledim ilk günler çok sıktı ama şimdi daha rahatım. Kilo almaya meyilli olduğum içim zor olsa da takıyorum ki zaten eşim giydiriyor çok sıkıKizlar dogum sonrası bu korseden taksam sorun yasar miyim emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?