- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Canım ben de slingden çok memnunum. Evde bile devamlı kullanır olduk :) bebek durmadı mı bağlıyoruz slingi, hem sakinleşiyor hem kollarımız ağrımıyor. Eşim ilkten ben takmam slingi, kucağımda taşırım nolcak diyordu ama baktı bebek durmuyor, artık kendi diyor hadi slingi bağla bana diye :)Sling kullanamam diye korkuyorum ama buradaki kızlar memnun diye aklıma yattı.
Canım ben de slingden çok memnunum. Evde bile devamlı kullanır olduk :) bebek durmadı mı bağlıyoruz slingi, hem sakinleşiyor hem kollarımız ağrımıyor. Eşim ilkten ben takmam slingi, kucağımda taşırım nolcak diyordu ama baktı bebek durmuyor, artık kendi diyor hadi slingi bağla bana diye :)Sling kullanamam diye korkuyorum ama buradaki kızlar memnun diye aklıma yattı.
Benimki 4.900 kilosu 2 numara sleepy kullaniyorum arada da yikanir bebek bezi. Elimdeki bez 4-5 gun yeter ondan sonra 3 numaraya geçicem. 2. Ay asisini ben dun 10.30 gibi yaptirdim biraz huzursuzluğu vardi gece 1-2gibi de ateşi 37.6 ya çıktı 1 cay kaşığı calpol verdim uzerine sadece uzun kollu zıbın ve kilotlu corap giydirdim sık sık da ateşini ölçtüm bidaha ateşlenmedi ama dün surekli ikinir gibi sesler cikardi cok miktarda büyük tuvaletini yaptı ve surekli kucakta,kalmak istedi.Hanımlar bebekleriniz kaç günlük oldular? Kaç numara bebek bezi kullanıyorsunuz ?
Biz en son doktora gittiğimiz de 40 günlük kilomuz 4230 g idi
2numara molfix kullanıyorum sızdırma Yok ama oğlanın bacakları çok sıkar gibi kızartmış lastik yerleri - 3 numaraya geçme vaktimiz gelmiş mi sizce ?
Bir de sağlık ocağında ikinci ay aşısını yaptıran var mı ?
Ateş vs oluyor yazmıştı bir arkadaş..
bunun dışında özel aşı yaptıran var mı ? Ne derece gerekli özel aşılar ?
Yenidoğan aldım bi taneCanım sen sanırım astronot tulum giydiriyordun değil mi? Bedeni ne acaba?
Yenidoğan aldım bi tane
Halen oluyor ama küçük gelir yakında
Mothercare 0-3 ay kalıp olarak büyük
Daha büyük geliyor hiç giydirmedim
1 aylık asisi ateş yapmıyorKızlar iyi akşamlar yârin bir aylık olcak kızım aşı olacağız ateş yapıyor mu ?
Canım ben de slingden çok memnunum. Evde bile devamlı kullanır olduk :) bebek durmadı mı bağlıyoruz slingi, hem sakinleşiyor hem kollarımız ağrımıyor. Eşim ilkten ben takmam slingi, kucağımda taşırım nolcak diyordu ama baktı bebek durmuyor, artık kendi diyor hadi slingi bağla bana diye :)
Kangurunun da yenidoğandan itibaren kullanılanı var sanırım ama kararsızsan bi mağazada dene istersen. Rahat etmezsen bir de, boşuna almış olma :)Ay ne güzel canım :) Sling ve kanguru arasında kararsızım.ama.kanguru belli kilodan sonra kullanılıyormus sanirim
Dediğin ürüne baktım çok beğendim o da slingmiş zaten. Onu alacağım 250 tlmiş.Neye karar verirsen ver 2. El almanı tvsiye ederim
Dediğin ürüne baktım çok beğendim o da slingmiş zaten. Onu alacağım 250 tlmiş.
Atak haftasında olabilir hep mi böyleydi ? Bizimki atak geçiriyor şu an hep göğsümdeKızlar bişey soracağım kızımı emziriyorum kilo alımı iyi, uyuyo uyanıyo emziriyorum(memede baya kalıyor bu arada) gazını çıkarıyorum. Uyuyana kadar mızıldıyor, ağlıyor sürekli ne yapacağımı bilmiyorum.emzikte alıyor ona rağmen aynı. Sürekli meme istiyor onunda farkındayım ama nasıl davranacağımı bilmiyorum. Sütün yetiyor dedi dr umuz da. Kucağa alıştığından mı neden yapıyor bunu.ne yapmalıyım. 44 günlük kızım
Hep öyle canım ya tıkandım kaldım ne yapacağımı bilmiyorum oyalayamıyorum memede duruyor ancak. Uykusu da çok hafif. Uyudu bile sayılmaz da işteAtak haftasında olabilir hep mi böyleydi ? Bizimki atak geçiriyor şu an hep göğsümde
Bebeğin kundağı sarılmayı falan seviyorsa sling işini görür ama ileriye dönük de kullanmak için kanguru almayı düşünebilirsinAy ne güzel canım :) Sling ve kanguru arasında kararsızım.ama.kanguru belli kilodan sonra kullanılıyormus sanirim
Kesinlikle fatkediyolar bizim stresimizi. gogsumun cok acidigi zamanlarda aglayarak emerdi bende aglayarak emzirirdim duzeldik biraz biraz cok sukur. Simdi dus aldirdim ustunu giydirene kadar agladi giyinmeye alerjisi var kizimin resmen. sakinlestiremedim meme verdim memeyle kavga halinde zaten yara uclarim cekistirip cekistirip birakiyor emdigi yok sinirini cikariyor. Eh be buda can dedim babasina verdim. uyuyakaldi onun kucaginda. vicdanim sizliyor simdide keske vermeseydm babasina memede sinirini atsaydi iyice.Aynen canim emzirip mama veriyorum kusuyor, vermezsen memede çıldırıyor.hepsi aynı demek mama meme devam edenlerde.bana da doktor her emzirmeden önce 3 saatte bir temizle dedi canım.
Az da olsa ses çıkartıyor gülüyor . Ama ben çok stresliyim diye ben de huzurlu değil bunun iyice farkına vardımannemde duran bebek bende durmuyor
Bebeğin kundağı sarılmayı falan seviyorsa sling işini görür ama ileriye dönük de kullanmak için kanguru almayı düşünebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?