2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sling kullanamam diye korkuyorum ama buradaki kızlar memnun diye aklıma yattı.
Canım ben de slingden çok memnunum. Evde bile devamlı kullanır olduk :) bebek durmadı mı bağlıyoruz slingi, hem sakinleşiyor hem kollarımız ağrımıyor. Eşim ilkten ben takmam slingi, kucağımda taşırım nolcak diyordu ama baktı bebek durmuyor, artık kendi diyor hadi slingi bağla bana diye :)

Sling kullanamam diye korkuyorum ama buradaki kızlar memnun diye aklıma yattı.
Canım ben de slingden çok memnunum. Evde bile devamlı kullanır olduk :) bebek durmadı mı bağlıyoruz slingi, hem sakinleşiyor hem kollarımız ağrımıyor. Eşim ilkten ben takmam slingi, kucağımda taşırım nolcak diyordu ama baktı bebek durmuyor, artık kendi diyor hadi slingi bağla bana diye :)

Benimki 4.900 kilosu 2 numara sleepy kullaniyorum arada da yikanir bebek bezi. Elimdeki bez 4-5 gun yeter ondan sonra 3 numaraya geçicem. 2. Ay asisini ben dun 10.30 gibi yaptirdim biraz huzursuzluğu vardi gece 1-2gibi de ateşi 37.6 ya çıktı 1 cay kaşığı calpol verdim uzerine sadece uzun kollu zıbın ve kilotlu corap giydirdim sık sık da ateşini ölçtüm bidaha ateşlenmedi ama dün surekli ikinir gibi sesler cikardi cok miktarda büyük tuvaletini yaptı ve surekli kucakta,kalmak istedi.
Ozel aşı yaptırmadım esime kalsa normalini bile yaptirmayacak ta ben zorla yaptiriyorum.

aydingelini
kuzum kıyamam ben annemlere geldim inanırmısın bebeğim sakinleşti çünkü ben sakinleştim. yaşadığımız stresin o kadar etkisi var ki bebeğe. O yüzden ablandayken bebekte rahat. Elinden geldiğince stres yapmamaya çalış Biz ne yaşıyorsak bebişlerde aynısını yaşıyor onu anladım. .

Madangel44 LCW da baktım astronot tuluma ama şuan çok ara bedendeler.dedigin gibi tam alsak çok kullanılmayacak büyük olsa emanet gibi duracak.surada kışın bitmesine az kaldı fazla da dışarı cikmiyoruz diyerekten makul fiyatta olan peluş vardı ben de ondan aldım canım.3-6 ay aldım kollar ayaklar dolmadi bile.arkadasim 6-9 alsaydin keşke dedi kafam karıştı.belki 6-9 la degistiririm
Bezi de 2 numaradayim 4.5 kg civarindayiz

Ay ne güzel canım :) Sling ve kanguru arasında kararsızım.ama.kanguru belli kilodan sonra kullanılıyormus sanirim

Kızlar bişey soracağım kızımı emziriyorum kilo alımı iyi, uyuyo uyanıyo emziriyorum(memede baya kalıyor bu arada) gazını çıkarıyorum. Uyuyana kadar mızıldıyor, ağlıyor sürekli ne yapacağımı bilmiyorum.emzikte alıyor ona rağmen aynı. Sürekli meme istiyor onunda farkındayım ama nasıl davranacağımı bilmiyorum. Sütün yetiyor dedi dr umuz da. Kucağa alıştığından mı neden yapıyor bunu.ne yapmalıyım. 44 günlük kızım

Dediğin ürüne baktım çok beğendim o da slingmiş zaten. Onu alacağım 250 tlmiş.

Site güvenilir satan kişi de çok yardımcı oluyor
Ben air modelinden aldım çünkü sling hediye gelmişti bana bi yerden. Air modeli kanguru olarak geçiyor 4. Aydan itibaren kullanılıyor
Sana söylediğim de sling ama kullanımı bence çok daha kolay. Hem evde hem dışarıda rahatlıkla takarsın diye düşünüyorum. :) şu an indirim var galiba instagram sayfasına da bi bak

Atak haftasında olabilir hep mi böyleydi ? Bizimki atak geçiriyor şu an hep göğsümde

Atak haftasında olabilir hep mi böyleydi ? Bizimki atak geçiriyor şu an hep göğsümde
Hep öyle canım ya tıkandım kaldım ne yapacağımı bilmiyorum oyalayamıyorum memede duruyor ancak. Uykusu da çok hafif. Uyudu bile sayılmaz da işte

Kesinlikle fatkediyolar bizim stresimizi. gogsumun cok acidigi zamanlarda aglayarak emerdi bende aglayarak emzirirdim duzeldik biraz biraz cok sukur. Simdi dus aldirdim ustunu giydirene kadar agladi giyinmeye alerjisi var kizimin resmen. sakinlestiremedim meme verdim memeyle kavga halinde zaten yara uclarim cekistirip cekistirip birakiyor emdigi yok sinirini cikariyor. Eh be buda can dedim babasina verdim. uyuyakaldi onun kucaginda. vicdanim sizliyor simdide keske vermeseydm babasina memede sinirini atsaydi iyice.
Ses cikarmada benimkide cikariyor ama zorlaniyor kaka yapiyor sanki ikina ikina ses cikariyor. sende artik stres yapmamaya calis annende varmis yannda bak ne guzel. Benim kimsemde yok bazen hic durmuyor o kdar zorlaniyorumki sagliklilar cok sukur. foruma ilk geldgmz zamanlari dusun hergunumz bir endiseydi bugun bunu yedim zarari olurmu bugun hareket etmedi bisey mi oldu bugun akintim geldi bebek iyimidr sonra dogum korkusu sardi hepimizi. Hepsi de gecti bugunlerde gececek

Bebeğin kundağı sarılmayı falan seviyorsa sling işini görür ama ileriye dönük de kullanmak için kanguru almayı düşünebilirsin

Canım sürekli kucakta kalmak istiyor seviyor ama kundak olayini sevmiyor ellerini ne yapıyor ediyor çıkartıyor dışarıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…