Kangurunun da yenidoğandan itibaren kullanılanı var sanırım ama kararsızsan bi mağazada dene istersen. Rahat etmezsen bir de, boşuna almış olma :)
Kızlar bişey soracağım kızımı emziriyorum kilo alımı iyi, uyuyo uyanıyo emziriyorum(memede baya kalıyor bu arada) gazını çıkarıyorum. Uyuyana kadar mızıldıyor, ağlıyor sürekli ne yapacağımı bilmiyorum.emzikte alıyor ona rağmen aynı. Sürekli meme istiyor onunda farkındayım ama nasıl davranacağımı bilmiyorum. Sütün yetiyor dedi dr umuz da. Kucağa alıştığından mı neden yapıyor bunu.ne yapmalıyım. 44 günlük kızım
Canim 61.gunde sag gogsumu acmamla cocugun suratina süt fiskirmasi bir oldu :)) yedigime ictigime dikkat ettgm yok uyku desen yarim yamalak ama emzirme konusunu eskisi kadar takmiyorum o mu etkili oldu bilmiyorm ama cok mutlu oldum. Hergun ayni saatte emzirmeye calistm ondanda olabilir ama artti. tabiki hala yeterli degil mamaya devam. Benİm boyle olduysa seninde artacaktir bence :)Benm makinede sağlam çekmiyo bence canım ya en fazla 30cc çkıyo zaten benden onuda emiyodur diye düşünüyorum. Benimkide doymuyo erkek bebek obur zaten. 90cc den fazlasını istiyo bazen :/
Bende ablamdayken strestsiz oluyorum mis gibi oluyorum gram gaz sancısıydı bilmem neydi çekmiyo. Ama eve geliyoruz türlü türlü huyları çıkıyo. 11 den beri uyutmaya çalışıuorum 5 dk uyuyp uyanıyo. Daha 34 günlük bebe manyak etti
Bende kocaelindeyim bugun nasil kar yagdi buraya tabi ben dagin basindayim ayriBen evime dönüyorum artıkanne evine nasılda alışmıştım-abim annem babam da bize çok alıştı- arkadan ağıtlar başlayacak bizde...
Varınca da kv-görümceler gelecek- sonra kv biraz Benimle kalacak (artık 1 ay mı olur 2 ay mı allah Kerim)
Ben sling alıp çıktım giyince evde cıngar çıkartıyor henüz 2.ay içindeyiz ,ama sokağa çıkınca anlıyor sanırım havanın değiştiğini susuyor , ama toplu taşımada slingli bebeyle çıkmak sorun olur o bebe hiç susmaz çok görmüştüm böyle ağlayan bebe- insanlar çok rahatsız oluyor - çok stres yaşatır.. yakın mesafe kullanımı için iyi olur-
Astronot tulum da aldım lcw dan ama baya büyük beden aldım belki 9 aylık... içşnde kaybolacak ama tam bedeni de küçük geldi 3 aylıklar, 6 aylık da alsam az giymiş olacak idi keza bir ayda 5cm uzamış oğlan, yenidoğan giysilerimiz olmuyor artık, hazır İstanbul’dayken alış veriş yaptım slinge bağlayıp oğlanı, hediye gelenler de var yeter...
Ben hala kendi başıma hiç yıkamadım, el ayak çekilip yanlız kalınca ne yapıcam bilmiyorum
He bir de kangurular da kilo ölçüsüne göre alınıyormuş 6.30 kilo sınırı varmış yanı bu kilo üstüne kanguru veriliyormuş altında olanlara sling tarzı...
Astronot tulumuda aldım ama kocaelinde hava hep ılık - kar yok- niye aldıysam
Canim kangurularin yenidogan aparatli olani var ilk 3 ay onu takip kullaniyosun. Solomonbaby sitesine bak ben alicam ama biz zaten 2.aydayiz 1 ay icin yenidogan aparatli olandan almicam disari cikmiyorum cunku. 3 aydan sonra normal kanguru kullaniliyor ben o markanin kangurularini cok begeniyorum bende siparis vericem bahar gelsnde kanguruyu takip cikariz kizimla insallah :)Ay ne güzel canım :) Sling ve kanguru arasında kararsızım.ama.kanguru belli kilodan sonra kullanılıyormus sanirim
Yalnız değilmişim :) o zaman sabır en büyük ilacımızBenimkide ayni haftada ve ayni anlattigin gibi. Simdi atak zamani, yeni seyler ogrendikleri icin anneye ve ozellikle memeye daha bagli oluyorlar. Uc dort gune gecer diye bekliyorum bende :)
Valla bende korkuyorum aslında ondan kuzum ama evdede tek elle iş yapamıyorım kafasını geri atıyo. Gün içinde evde tek oluyoruz genelde. Ya uyumuyo kucakta oluyo yada uyursada tilki uykusunda oluyo..Sling kullanamam diye korkuyorum ama buradaki kızlar memnun diye aklıma yattı.
Alışırsın kuzum alır girersin banyoya misler gibide yıkarsın. Ben bana su döken birini buluyorum illa 2 günde bir yıkıyorum :)Ben evime dönüyorum artıkanne evine nasılda alışmıştım-abim annem babam da bize çok alıştı- arkadan ağıtlar başlayacak bizde...
Varınca da kv-görümceler gelecek- sonra kv biraz Benimle kalacak (artık 1 ay mı olur 2 ay mı allah Kerim)
Ben sling alıp çıktım giyince evde cıngar çıkartıyor henüz 2.ay içindeyiz ,ama sokağa çıkınca anlıyor sanırım havanın değiştiğini susuyor , ama toplu taşımada slingli bebeyle çıkmak sorun olur o bebe hiç susmaz çok görmüştüm böyle ağlayan bebe- insanlar çok rahatsız oluyor - çok stres yaşatır.. yakın mesafe kullanımı için iyi olur-
Astronot tulum da aldım lcw dan ama baya büyük beden aldım belki 9 aylık... içşnde kaybolacak ama tam bedeni de küçük geldi 3 aylıklar, 6 aylık da alsam az giymiş olacak idi keza bir ayda 5cm uzamış oğlan, yenidoğan giysilerimiz olmuyor artık, hazır İstanbul’dayken alış veriş yaptım slinge bağlayıp oğlanı, hediye gelenler de var yeter...
Ben hala kendi başıma hiç yıkamadım, el ayak çekilip yanlız kalınca ne yapıcam bilmiyorum
He bir de kangurular da kilo ölçüsüne göre alınıyormuş 6.30 kilo sınırı varmış yanı bu kilo üstüne kanguru veriliyormuş altında olanlara sling tarzı...
Astronot tulumuda aldım ama kocaelinde hava hep ılık - kar yok- niye aldıysam
İşte tam bunu anlatmaya çalışıyodum kuzum sen sakinsen onda sakin kesinlikle. Mesela benm kv 5 6 gibi geliyo bana. O sıralar yusuf ege resmen çıldırıyo :) annenle oturduğın yer uzakmı kuzum? Kaç gün kalacaksın? Boool bol moral depola. Bol bol ye iç yat uyuaydingelini
kuzum kıyamam ben annemlere geldim inanırmısın bebeğim sakinleşti çünkü ben sakinleştim. yaşadığımız stresin o kadar etkisi var ki bebeğe. O yüzden ablandayken bebekte rahat. Elinden geldiğince stres yapmamaya çalış Biz ne yaşıyorsak bebişlerde aynısını yaşıyor onu anladım. .
Çok doğru söyledin canım ya, neler atlattık bunlarda geçecek inşallahKesinlikle fatkediyolar bizim stresimizi. gogsumun cok acidigi zamanlarda aglayarak emerdi bende aglayarak emzirirdim duzeldik biraz biraz cok sukur. Simdi dus aldirdim ustunu giydirene kadar agladi giyinmeye alerjisi var kizimin resmen. sakinlestiremedim meme verdim memeyle kavga halinde zaten yara uclarim cekistirip cekistirip birakiyor emdigi yok sinirini cikariyor. Eh be buda can dedim babasina verdim. uyuyakaldi onun kucaginda. vicdanim sizliyor simdide keske vermeseydm babasina memede sinirini atsaydi iyice.
Ses cikarmada benimkide cikariyor ama zorlaniyor kaka yapiyor sanki ikina ikina ses cikariyor. sende artik stres yapmamaya calis annende varmis yannda bak ne guzel. Benim kimsemde yok bazen hic durmuyor o kdar zorlaniyorumki sagliklilar cok sukur. foruma ilk geldgmz zamanlari dusun hergunumz bir endiseydi bugun bunu yedim zarari olurmu bugun hareket etmedi bisey mi oldu bugun akintim geldi bebek iyimidr sonra dogum korkusu sardi hepimizi. Hepsi de gecti bugunlerde gececek
Ohhh maşallah darısı bizlere inşallah canım yaa. Kafaya takmamakla kesin alakası var canım ya, ege de bugün beni emdikten sonra 2 yk kadar süt kustu nasıl mutlu oldum anlatamam sütüm fazka geldi diye:))Canim 61.gunde sag gogsumu acmamla cocugun suratina süt fiskirmasi bir oldu :)) yedigime ictigime dikkat ettgm yok uyku desen yarim yamalak ama emzirme konusunu eskisi kadar takmiyorum o mu etkili oldu bilmiyorm ama cok mutlu oldum. Hergun ayni saatte emzirmeye calistm ondanda olabilir ama artti. tabiki hala yeterli degil mamaya devam. Benİm boyle olduysa seninde artacaktir bence :)
Kesinlikle fatkediyolar bizim stresimizi. gogsumun cok acidigi zamanlarda aglayarak emerdi bende aglayarak emzirirdim duzeldik biraz biraz cok sukur. Simdi dus aldirdim ustunu giydirene kadar agladi giyinmeye alerjisi var kizimin resmen. sakinlestiremedim meme verdim memeyle kavga halinde zaten yara uclarim cekistirip cekistirip birakiyor emdigi yok sinirini cikariyor. Eh be buda can dedim babasina verdim. uyuyakaldi onun kucaginda. vicdanim sizliyor simdide keske vermeseydm babasina memede sinirini atsaydi iyice.
Ses cikarmada benimkide cikariyor ama zorlaniyor kaka yapiyor sanki ikina ikina ses cikariyor. sende artik stres yapmamaya calis annende varmis yannda bak ne guzel. Benim kimsemde yok bazen hic durmuyor o kdar zorlaniyorumki sagliklilar cok sukur. foruma ilk geldgmz zamanlari dusun hergunumz bir endiseydi bugun bunu yedim zarari olurmu bugun hareket etmedi bisey mi oldu bugun akintim geldi bebek iyimidr sonra dogum korkusu sardi hepimizi. Hepsi de gecti bugunlerde gececek
Hep öyle canım ya tıkandım kaldım ne yapacağımı bilmiyorum oyalayamıyorum memede duruyor ancak. Uykusu da çok hafif. Uyudu bile sayılmaz da işte
Allah razı olsun gerçekten. Dün konuştum ürün 15 gün sonra gelecekmiş maalesef.Site güvenilir satan kişi de çok yardımcı oluyor
Ben air modelinden aldım çünkü sling hediye gelmişti bana bi yerden. Air modeli kanguru olarak geçiyor 4. Aydan itibaren kullanılıyor
Sana söylediğim de sling ama kullanımı bence çok daha kolay. Hem evde hem dışarıda rahatlıkla takarsın diye düşünüyorum. :) şu an indirim var galiba instagram sayfasına da bi bak
Canim kangurularin yenidogan aparatli olani var ilk 3 ay onu takip kullaniyosun. Solomonbaby sitesine bak ben alicam ama biz zaten 2.aydayiz 1 ay icin yenidogan aparatli olandan almicam disari cikmiyorum cunku. 3 aydan sonra normal kanguru kullaniliyor ben o markanin kangurularini cok begeniyorum bende siparis vericem bahar gelsnde kanguruyu takip cikariz kizimla insallah :)
Bir de onu deneyeyim. İlk başlarda annem kundak yapıyordu sonra bıraktık yaptırır inşallah rahat ederimAyy çok zor. Yarım kundak yapıp emzik verdin mi
Sling gibi kendine bağlamayı da deneyebilirsin
6 saat var aramızdaİşte tam bunu anlatmaya çalışıyodum kuzum sen sakinsen onda sakin kesinlikle. Mesela benm kv 5 6 gibi geliyo bana. O sıralar yusuf ege resmen çıldırıyo :) annenle oturduğın yer uzakmı kuzum? Kaç gün kalacaksın? Boool bol moral depola. Bol bol ye iç yat uyu
Varmış baya eşinde kal demişke kal kuzumm rahatla. Ben aptal gibi kocamı bırakmaya kıyamıyorum. Bu hafta gece gidiyor işe gündüz görürüz en azından oğlunuda sever dedim döndüm aptallık ettim. Kv geliyo strest oluyorum unuttum e adam yorgun geliyo gelir gelmez uyuyakalıyo hiç göremiyoruz yani.. biz yine istanbuldayız allahtan. Valla kal bi 15 20 gün iyice toparla. Sonra bidaha gidersin kış bitti mi sokağa atarsın kendini rahatlarsın. Ben vallahi nisan ayını bekliyorum hem bebeklerde toparlancak ele avuca gelecekler hemde bahar gelmiş olcak sokağa çıkarırız6 saat var aramızdavalla eşim istediğin kadar kal, arada da istediğinde götüreyim dedi bilmiyorum ne kadar kalırım. Ama hayali bile mutlu ediyor insanı
Bende iki numara sleepy sonra molfix kullandım lastikleri kızarttı hatta poposu altında şimdi biraz tahrişler gördüm- üç aldırdım bugun- denedim amanınnnn kakası önden çıkmışBenimki 4.900 kilosu 2 numara sleepy kullaniyorum arada da yikanir bebek bezi. Elimdeki bez 4-5 gun yeter ondan sonra 3 numaraya geçicem. 2. Ay asisini ben dun 10.30 gibi yaptirdim biraz huzursuzluğu vardi gece 1-2gibi de ateşi 37.6 ya çıktı 1 cay kaşığı calpol verdim uzerine sadece uzun kollu zıbın ve kilotlu corap giydirdim sık sık da ateşini ölçtüm bidaha ateşlenmedi ama dün surekli ikinir gibi sesler cikardi cok miktarda büyük tuvaletini yaptı ve surekli kucakta,kalmak istedi.
Ozel aşı yaptırmadım esime kalsa normalini bile yaptirmayacak ta ben zorla yaptiriyorum.
Site güvenilir satan kişi de çok yardımcı oluyor
Ben air modelinden aldım çünkü sling hediye gelmişti bana bi yerden. Air modeli kanguru olarak geçiyor 4. Aydan itibaren kullanılıyor
Sana söylediğim de sling ama kullanımı bence çok daha kolay. Hem evde hem dışarıda rahatlıkla takarsın diye düşünüyorum. :) şu an indirim var galiba instagram sayfasına da bi bak
Bende kocaelindeyim bugun nasil kar yagdi buraya tabi ben dagin basindayim ayri
Canim ben doktorumla gorustum bana dediki mamayi birden kesersen psikolojisi bozulur dedi seninde bilgin olsun. Sutun geldikce yavas yavas mamayi azaltalim dedi ama benim sutum dengesiz bugun fiskiran yarin tikanabilr guvenemiyorum.Valla bende korkuyorum aslında ondan kuzum ama evdede tek elle iş yapamıyorım kafasını geri atıyo. Gün içinde evde tek oluyoruz genelde. Ya uyumuyo kucakta oluyo yada uyursada tilki uykusunda oluyo..
Alışırsın kuzum alır girersin banyoya misler gibide yıkarsın. Ben bana su döken birini buluyorum illa 2 günde bir yıkıyorum :)
Ben ablamda 4 gece kaldımda içime oturdu geri dönmek.. ki ablamı pek sevmez sürekli kavga ederdik buradada sürekli anlatırıdm. Ama kendi ailemden başımda bana yardımcı olacak tek büyüğüm o.. anne gibi düşün.. insan çok zorlanıyo. Hatta biz dönerken ablam bile ağlamaklı oldu ki düşün her hafta sonu gibi gelir yani.. hatta döndüğmüz gece 5e kadar uyumamış :)) ay duygulandım yine. Duygusal boşluktayız yeni hayata adapte olmaya çalışan bilmediğimiz bi can parçamızı sağlıcakla büyütmeye çalışıyoruz. Kaygılarımız korkularımız çok büyük inşallah kolayca geçer bu günler.. inşallah ilk yaş günlerine girdikleri zamanlarıda konuşuruz burada..
kv ile aran iyi ise ne ala.. benimkiyle öyle skı fıkı değil mesafeliyiz. O beni oğlunu aldım diye pek sevmez sanırm bende onu arkamdan konuşmaları yüzünden:)) allah kolaylık versin o yüzden inşallah yardımcı olur sana benmki sadece yemek yapıyo sağolsun o da yetiyo aslında
İşte tam bunu anlatmaya çalışıyodum kuzum sen sakinsen onda sakin kesinlikle. Mesela benm kv 5 6 gibi geliyo bana. O sıralar yusuf ege resmen çıldırıyo :) annenle oturduğın yer uzakmı kuzum? Kaç gün kalacaksın? Boool bol moral depola. Bol bol ye iç yat uyu
Çok doğru söyledin canım ya, neler atlattık bunlarda geçecek inşallah
Ohhh maşallah darısı bizlere inşallah canım yaa. Kafaya takmamakla kesin alakası var canım ya, ege de bugün beni emdikten sonra 2 yk kadar süt kustu nasıl mutlu oldum anlatamam sütüm fazka geldi diye:))
Bizde hala mamaya devam tabiki canım alıştı mamaya benden okadar süt geliyomu bilmem ama doymadığı kesin. Eds ile iyice haşır neşir olursam süpr olacak
O kilo problemini bende 26 gunlukken yasadim doktora bi gittim ac bu cocuk dedi direk. Beynmden asagi kaynar sular dokuldu sabah aksam uyumadan emziriyordum ustelik. Sonra Mamayla toparladi cok sukur. Sende mama veriyosun zaten toparlar kisa zamanda merak etme. bebek ac oldugunda durmuyor zaten mama yiyip doymuyorsa yaygarayi basiyor benimki. Bende ona gore Davranmaya calisiyorum yoksa meme+mama gercekten zor.Annemle cok sukur yakın oturuyoruz.gunduzleri gelip kolaçan ediyor beni eve gidiyor.gecen hafta hastanede yanımda kaldı, pztden beri yine yanımda sağolsun.
Ben gayet rahattim kuzum taa ki 27 gunlukken hastaneye yattık belki hatırlarsın, kilo alamadi uzayan sarılık var diye.o zaman başladı stresim kaygılarım. O zamandan beri acaba doydu mu aç mı kilo aldı mı mevzusu basladi. Tam topladı kuzum kendini bu sefer öksürük muhabbetine yattık.son muayenede yine kilo alımı yok artı hastalığı devam ediyor. velhasil sürekli bir şeyler oluyor gel de kafaya takma
Geçecek insaAllah
İlk ay 4 ayri doktora gittik bizde kendime doktor bulana kadar kafayi yedim. 1 ayiniz kalmis doya doya tadini cikarin ana kizBiz de anca hastaneyle ev arası mekik dokuyoruz.gecen taksiciye dedim yine hastane o da diyor evet yaa siz çok gidiyorsunuz hastaneye.
İnsan içine karışmamak da bunalıma sokuyor insanı. Tulum işini hallettim kaldı Sling ya da kanguru.onu da hallettim mı hava güzel oldukça çıkarız biraz.bi bakayım buna da canım.
Doğum iznimin bitmesine 1 ay kaldi.ise baslarsam hemen şunun surasinda 1 ayım kaldı sadece kızımla
Hava cok soguk disari cikarrsan mutlaka giydirirsn canim izmitin merkezide cok sogukmus esim telefonu tutamiyorum diyo bugun eli donmusBende iki numara sleepy sonra molfix kullandım lastikleri kızarttı hatta poposu altında şimdi biraz tahrişler gördüm- üç aldırdım bugun- denedim amanınnnn kakası önden çıkmışarkadan taşsa derim çok yapmış- herhalde bez büyük geldi ondan oldu...anlamadım
Calpolu aşı olunca mı yazdı doktor ?
Bende lovetie modeli var
Ben kıyıdayım/ sanayi Tüpraş liman gel git hava kirliliği- sanmıyorum karın alçak kesimlerine yağacağını, almış bulunduk bi tulum bakalım içini doludarabilecek miyiz
Keşke sütmüz coşsada kesebilsek mamadan. Yada sadece geceleri mama verecek raddeye gelsek. Kuzum biz çümkü düzenli beslenmiyoruz bence ondan oluyo. Mesela ben ablama gitmeden önce cidden bunalımdaydım bişey yiyip içemiyodım. Sütte olmuyodu. Şimdi yiyorum zorluyorum kendimi suyu içmeye çalışıuorum hurmalı içecek hazırlıyorum biraz toparlandı sanki süt. Ama pzartesi günü dışardaydık su içemedm öğlen yemeği kaynadı bişey atıştıramadım süt olmadı. Üstüne kv sütün gelmiyo galiba ağlıyo deyince bende ipler koptu. Bol bol sütleniriz inşallah ta sütten nasıl keseriz diye konuşuruzCanim ben doktorumla gorustum bana dediki mamayi birden kesersen psikolojisi bozulur dedi seninde bilgin olsun. Sutun geldikce yavas yavas mamayi azaltalim dedi ama benim sutum dengesiz bugun fiskiran yarin tikanabilr guvenemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?