Süt gelmesi için bol sıvı ve istirahat gerekiyor. Kv konuşur öyle takma kafana sakın. Aç kalıyorsa takviye et, hiç olmazsa bir öğün dinlenirsin, süt birikirÇıldırıcam ya, sütüm gün geçtikçe azalıyo, Yusuf Ege meme emdikçe ağlıyo ittiryokurban olduğum süt gelmito. İlk altı ay değil böyle giderse 40gün bile emzirmiş olamıycam
Kv de de ağlarken gördü memede diyoki süt gelmiyo galiba ondan alıyo diyip hihihi diyo çıldırcam
Benim kv ilk bebeğimde tepemden izliyordu emzirirken. Göğsün küçük süt az, ağlatma çocuğu mama ver diye baskı yapıyordu. 30 aylıkken zar zor ayırdım memeden.. dış mihrakları takma kafaya, bebeğinle uyumu yakala, gerisi boş :)Keşke sütmüz coşsada kesebilsek mamadan. Yada sadece geceleri mama verecek raddeye gelsek. Kuzum biz çümkü düzenli beslenmiyoruz bence ondan oluyo. Mesela ben ablama gitmeden önce cidden bunalımdaydım bişey yiyip içemiyodım. Sütte olmuyodu. Şimdi yiyorum zorluyorum kendimi suyu içmeye çalışıuorum hurmalı içecek hazırlıyorum biraz toparlandı sanki süt. Ama pzartesi günü dışardaydık su içemedm öğlen yemeği kaynadı bişey atıştıramadım süt olmadı. Üstüne kv sütün gelmiyo galiba ağlıyo deyince bende ipler koptu. Bol bol sütleniriz inşallah ta sütten nasıl keseriz diye konuşuruz
Süt gelmesi için bol sıvı ve istirahat gerekiyor. Kv konuşur öyle takma kafana sakın. Aç kalıyorsa takviye et, hiç olmazsa bir öğün dinlenirsin, süt birikir
Gün içinde litrelik şişem sürekli dibimde :) bugün kuzenim geldide akşam biraz uyumuşum çok iyi geldi. Artık kv yanında emzirmemeye çalışıuorum alıyorum oğlumu yatak odasında sakin sakin emziriyorım. Benimde göğsüm ufak, bide demeZmi komşuma neler yapıyo neler içiyo ama sütü gelmiyo işte diye sabırlık ya. Bende etek altından aba gösterdim komşuma kalp kırıcam sonra ağlanıcaklar insan gibi susuyorum anlamıyorlar falan dedimz bakalkm bundan sonra ne olacak.. senin sütün ne zaman coştu peki canımBenim kv ilk bebeğimde tepemden izliyordu emzirirken. Göğsün küçük süt az, ağlatma çocuğu mama ver diye baskı yapıyordu. 30 aylıkken zar zor ayırdım memeden.. dış mihrakları takma kafaya, bebeğinle uyumu yakala, gerisi boş :)
Calpol u sunnet oldugunda almıştım evde vardı. Hemsireye sordum ates dusurucu veriyim mi diye takip et 37.5i gecerse ver dedi. Gece atesi yarim saat içinde yukseldi 37.6 olunca verdim bende bidaha da yukselmedi.Bende iki numara sleepy sonra molfix kullandım lastikleri kızarttı hatta poposu altında şimdi biraz tahrişler gördüm- üç aldırdım bugun- denedim amanınnnn kakası önden çıkmışarkadan taşsa derim çok yapmış- herhalde bez büyük geldi ondan oldu...anlamadım
Calpolu aşı olunca mı yazdı doktor ?
Bende lovetie modeli var
Ben kıyıdayım/ sanayi Tüpraş liman gel git hava kirliliği- sanmıyorum karın alçak kesimlerine yağacağını, almış bulunduk bi tulum bakalım içini doludarabilecek miyiz
Valla ben geçtim canım bizimki 5 kilonun üzerinde ama tam kilosunu bilmiyorum bugün doktor kontrolü var orda tartılır 1aylıkken 5 kiloydu iz olunca bacaklar bende 3 e geçtim sanki 3 daha iyi oldu bize kaka falan çıkmıyor dışına3 numara beze ne zaman geçilir? Ben hala 2 numara kullanıyorum ama bazen bacaklarında bezin izi oluyor
Bazen de olmuyor
Sıkı bağlıyorum sanırım
Ay maşallah bebeğineValla ben geçtim canım bizimki 5 kilonun üzerinde ama tam kilosunu bilmiyorum bugün doktor kontrolü var orda tartılır 1aylıkken 5 kiloydu iz olunca bacaklar bende 3 e geçtim sanki 3 daha iyi oldu bize kaka falan çıkmıyor dışına
Varsa bitir elindekileri canım bende bitirdim 2 leri öyle geçtim 3 e benimkinin doğum kilosu zaten yüksekti o yüzden erken geçtim benAy maşallah bebeğine
1 aylıkken 3800 benim bebeğim
Şu an 1,5 aylık tam bilmiyorum ama 4250 falandır
Elimde çok sayıda 2 numara var
Kaka çiş sızmıyor devam edeyim biraz daha 2 den
Sıkıntı olmuyorsa bitene kadar kullan yenisini 3 alırsın canım :)Ay maşallah bebeğine
1 aylıkken 3800 benim bebeğim
Şu an 1,5 aylık tam bilmiyorum ama 4250 falandır
Elimde çok sayıda 2 numara var
Kaka çiş sızmıyor devam edeyim biraz daha 2 den
İlk bebeğimde sanırım 4 aylık olduğunda hiç takviye vermeden sadece anne sütü ile devam etmiştim. Galiba kafa o zaman dinlendi, rahata erince süt de arttı. Bu bebeğimde ise göğüs ucu ve dikiş ağrısı geçince sütüm de arttı, çünkü sık emzirmeye başladım. Sanırım 3 haftalık falandı. Kafam bu sefer rahat. Laf edenin alnını karışlarım :)) kızım desen en sevdiği şey memede geviş getirmek resmen :))) bir tek gün içinde çok yorulur, yemeyi içmeyi unutursam, akşama doğru azalıyor. Gece uykuda yine doluyor çok şükür.. yani ağrın yoksa, laf edeni de duymazsan, istirahat ve sevdiğin içecekler sayesinde akacak o sütler sakın tasalanma ❤Gün içinde litrelik şişem sürekli dibimde :) bugün kuzenim geldide akşam biraz uyumuşum çok iyi geldi. Artık kv yanında emzirmemeye çalışıuorum alıyorum oğlumu yatak odasında sakin sakin emziriyorım. Benimde göğsüm ufak, bide demeZmi komşuma neler yapıyo neler içiyo ama sütü gelmiyo işte diye sabırlık ya. Bende etek altından aba gösterdim komşuma kalp kırıcam sonra ağlanıcaklar insan gibi susuyorum anlamıyorlar falan dedimz bakalkm bundan sonra ne olacak.. senin sütün ne zaman coştu peki canım
Hangi marka? Ben huggies kullanıyorum 4-7 kilo diyorBiz de 45 gunluguz kilosu 4800 civarı. Elimde 150 tane 2 beden bez var inşallah sıkıntı olmadan bitirebilirim. Bacaklarında iz çıkıyor ama sızmasın diye ben sıkı bağlıyorum. Günde 6 7 civarı kullanıyorum 20 25 günde biter sanirim
Bende de 50 tane huggies var 100 tane primaHangi marka? Ben huggies kullanıyorum 4-7 kilo diyor
7 kiloya kadar olacaksa biter zaten diyorum
6 gidiyor bizim de ortalama
Bende de 50 tane huggies var 100 tane prima
Huggieste 4 7 kg
Primada 3 6 kg yaziyo
Canim sutum gelmiyor diye kendini her sorgulaman daha da seni kisir donguye sokacak sutum var deyio emzirmeye basla sev oksa emzirirken .birde mumkunse bebek yatinca sende hep yat sirt ustu . Uyumasan bile sirt ustu dinlen. Sutu getiren tek set uyumak ve sevgi. Sakin ol gunluk dere otu tuket yarim bag. 2 -3litre suyunu ic. Rezene cayi ic 3 bardak birde uyu mutlaka dinlen ve olumlu dusun bak nasil fatk ediyor mutlaka uygula canim.etrafinda canini sikanlarida 1 hafta uzaklastir hic degilse bunu uygularken.Gün içinde litrelik şişem sürekli dibimde :) bugün kuzenim geldide akşam biraz uyumuşum çok iyi geldi. Artık kv yanında emzirmemeye çalışıuorum alıyorum oğlumu yatak odasında sakin sakin emziriyorım. Benimde göğsüm ufak, bide demeZmi komşuma neler yapıyo neler içiyo ama sütü gelmiyo işte diye sabırlık ya. Bende etek altından aba gösterdim komşuma kalp kırıcam sonra ağlanıcaklar insan gibi susuyorum anlamıyorlar falan dedimz bakalkm bundan sonra ne olacak.. senin sütün ne zaman coştu peki canım
Iyi bari ben de rahat kullanırım o zaman , primayi açmadım henüz. Huggies kullanıyorum şu an. Memnunum ama huggiesten. Sızma, koku, kızarıklık yapmıyor. Turkiye pazarından çekilmeseydi huggiesle devam ederdim. Sleepy merhaba bebek almıştım hiç memnun kalmadım sleepyden hem sızdırıyor hem kizartiyo poposunu. Ara ara takıp bitirdim onları da. Primanin da 1 bedenini bitirmiştim ondan da memnun kaldım hafif bi bez ama petrolumsu bi kokusu var. Şu an primayla devam edicem gibi görünüyor. Bir de canbebe denemeyi düşünüyorum kullananlar çok memnunPrima premiumcare in 2 nosunu ben de kullandım
Kalıbı huggies ten büyükmüş gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?