2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canbebeyle ilgili olumsuz şeyler okudum ben ama her bezin beğeneni de var beğenmeyeni de
Ben de ebebek markasının baby&me yi denedim
Biraz hışırtılı ama prima çakması gibi :)
Bir de intenetten satılan paddlers ı denedim
Bayağı büyük kalıbı. Çişi azıcık sızdırdı

Eki Görüntüle 2219442 Bir siteden buldugum süt arttırma ve gaz giderme çay tarifi kızlar belki yapmak isteyen olur. Ben yapmadım ama aktara gidebilirsem alip yapmayı düşünüyorum
Lactamil sallama çayın içinde anason rezene kuşburnu var
Süt yaptığını ve bebeği de uyuttuğunu düşünüyorum her akşam içiyorum bebeğim gece rahat ve uzun uyuyor
Anason zaten öyle bi etkisi olan bir bitki
Rezene de süt yapıyomuş diyorlar

Ben de demleme rezene içiyorum. Arada bir de doğadanın rezene çayını içiyorum onda da anason var. Akşam da humana içiyorum. Yemeklere de bir çay kaşığı kimyon ekliyorum. Promalt aldım bide süt azalırsa farklı bisey olsun diye bekletiyorum onları hiç içmedim daha

aydingelini aklıma ne geldi ya hani sana hamileliğin başlarında kızın olacak diyen bir kadın vardı ya o oğlun olunca ne dedi
Tutturamadın dedim karşı komşumunkinide tutturamadı çünkü. Ay hadi ya hatlar karışmış dedi
Bende farkettim canım mesrla bugün çok bişey yiyemedim çümkü gaz sancımız çok felaket durumda. 11 den beridir emiyo 90cc mama içti ama süt yok gibi çok çok az. Karın doymayınca süt olmuyo sanırım bende
Ben uzaklaşıcam canım haftaya evden düzelcek inşallah diye umuyorum
Eki Görüntüle 2219442 Bir siteden buldugum süt arttırma ve gaz giderme çay tarifi kızlar belki yapmak isteyen olur. Ben yapmadım ama aktara gidebilirsem alip yapmayı düşünüyorum
Denemekk lazım kuzum ya çok sağol

Bende demleme rezene içiyorum. Icmedigimde bebeğim uyumuyor ama içince uzun uyuyor. Tiksinerek içiyorum ama en azından günlük 1 yada 2 bardak icmeyenozen gösteriyorum ve uyuma imkanım olursa uyuyunca sütüm oluyor

Promalt bence çok iyi ama çok şekerli
Niye o kadar şeker koymuşlar bilmiyorum
bi kutuda 50 grama yakın

sulandırılmış pekmez gibi

Ama iç bayıyor :) ben buzdolabında soğutup içiyorum yemeklerin yanında gideri var
Evet ya bütün süt yapan içecekler neden bu kadar şekerli? Ben dönüşümlü olarak lactamil, humana still tea ve promalt içiyorum hepsi de çok fazla tatlı.

B
Bende demleme rezene içiyorum. Icmedigimde bebeğim uyumuyor ama içince uzun uyuyor. Tiksinerek içiyorum ama en azından günlük 1 yada 2 bardak icmeyenozen gösteriyorum ve uyuma imkanım olursa uyuyunca sütüm oluyor
Ben rezeneyi severek içiyorum kokusu da hoşuma gidiyor :) normalde de bitki çayı severim zaten

Evet ya bütün süt yapan içecekler neden bu kadar şekerli? Ben dönüşümlü olarak lactamil, humana still tea ve promalt içiyorum hepsi de çok fazla tatlı.

Hadi ya o kadar şekerli olduğunu bilmiyodum. Humanada şekerli geliyo bana. Normalde çayı kahveyi şekersiz içerim ben. Rezeneydi de şekersiz içiyorum

Bilmiyorum ama şekeri nerdeyse tamamen hayatından çıkarmış bi insandım ben
Doğumdan sonra saçma sapan bi hale geldim 5 kilo fazlam kaldı bu şekerler yüzünden veremiyorum
Sağlığımızdan olacağız
Herhalde enerji versin bitkilerin tadını baskılasın diye koyuyorlar
Şekersiz yapsınlar isteyen şeker atıp içsin ya

Aynı fikirdeyim gereksiz şeker yüklüyoruz vucudumuza. Kiloya da çok takılmıyorum hızlı verdim ben 53 kiloya düştüm 63tum doğuma girerken ama sağlıksız bisey sonucta şeker tüketmek

Bana da eşim bimden kalan tüm malt içeceğini toplamış getirmis. Çok tatlı.dun içmedim,hala beni bekliyor içmem için.
Bu yaşıma kadar süt icmezdim keza hamilelikte bile içmedim, 2 gündür kimyonlu süt tüketiyorum

Kızlar ebeyle görüştum demiştim ya, her emzirmeden sonra 1 bardak su süt komposto malt içeceği hoşaf bunlardan birini iç dedi.

Bu arada bugün yine halsiz şekilde kalktım, iyilestim derken 2.grip dalgasına yine yakalandim.her tarafım ağrıyor üşüyorum canım bsy yemek içmek istemiyor.

Aynı fikirdeyim gereksiz şeker yüklüyoruz vucudumuza. Kiloya da çok takılmıyorum hızlı verdim ben 53 kiloya düştüm 63tum doğuma girerken ama sağlıksız bisey sonucta şeker tüketmek
Maşallah ne güzel kilo vermişsin, daha doğrusu az almışsın hamilelikte. Ben 19 kilo aldım, 8i gitti 11i duruyor daha bu şekerli içeceklerle de biraz zor gider.

Maşallah ne güzel kilo vermişsin, daha doğrusu az almışsın hamilelikte. Ben 19 kilo aldım, 8i gitti 11i duruyor daha bu şekerli içeceklerle de biraz zor gider.
Özel bisey yapmadim canım kilo vermek için, yapım böyle bide ikinci çocukta gobek kaliyo falan diyolardi korkuyodum ama 2 haftada gitti hepsi. Sen de emzirme dönemi bitince özellikle 6 aydan sonra verirsin hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…