Canbebeyle ilgili olumsuz şeyler okudum ben ama her bezin beğeneni de var beğenmeyeni deIyi bari ben de rahat kullanırım o zaman , primayi açmadım henüz. Huggies kullanıyorum şu an. Memnunum ama huggiesten. Sızma, koku, kızarıklık yapmıyor. Turkiye pazarından çekilmeseydi huggiesle devam ederdim. Sleepy merhaba bebek almıştım hiç memnun kalmadım sleepyden hem sızdırıyor hem kizartiyo poposunu. Ara ara takıp bitirdim onları da. Primanin da 1 bedenini bitirmiştim ondan da memnun kaldım hafif bi bez ama petrolumsu bi kokusu var. Şu an primayla devam edicem gibi görünüyor. Bir de canbebe denemeyi düşünüyorum kullananlar çok memnun
Lactamil sallama çayın içinde anason rezene kuşburnu varEki Görüntüle 2219442 Bir siteden buldugum süt arttırma ve gaz giderme çay tarifi kızlar belki yapmak isteyen olur. Ben yapmadım ama aktara gidebilirsem alip yapmayı düşünüyorum
Ben de demleme rezene içiyorum. Arada bir de doğadanın rezene çayını içiyorum onda da anason var. Akşam da humana içiyorum. Yemeklere de bir çay kaşığı kimyon ekliyorum. Promalt aldım bide süt azalırsa farklı bisey olsun diye bekletiyorum onları hiç içmedim dahaLactamil sallama çayın içinde anason rezene kuşburnu var
Süt yaptığını ve bebeği de uyuttuğunu düşünüyorum her akşam içiyorum bebeğim gece rahat ve uzun uyuyor
Anason zaten öyle bi etkisi olan bir bitki
Rezene de süt yapıyomuş diyorlar
Tutturamadın dedim karşı komşumunkinide tutturamadı çünkü. Ay hadi ya hatlar karışmış dediaydingelini aklıma ne geldi ya hani sana hamileliğin başlarında kızın olacak diyen bir kadın vardı ya o oğlun olunca ne dedi
Bende farkettim canım mesrla bugün çok bişey yiyemedim çümkü gaz sancımız çok felaket durumda. 11 den beridir emiyo 90cc mama içti ama süt yok gibi çok çok az. Karın doymayınca süt olmuyo sanırım bendeİlk bebeğimde sanırım 4 aylık olduğunda hiç takviye vermeden sadece anne sütü ile devam etmiştim. Galiba kafa o zaman dinlendi, rahata erince süt de arttı. Bu bebeğimde ise göğüs ucu ve dikiş ağrısı geçince sütüm de arttı, çünkü sık emzirmeye başladım. Sanırım 3 haftalık falandı. Kafam bu sefer rahat. Laf edenin alnını karışlarım :)) kızım desen en sevdiği şey memede geviş getirmek resmen :))) bir tek gün içinde çok yorulur, yemeyi içmeyi unutursam, akşama doğru azalıyor. Gece uykuda yine doluyor çok şükür.. yani ağrın yoksa, laf edeni de duymazsan, istirahat ve sevdiğin içecekler sayesinde akacak o sütler sakın tasalanma ❤
Ben uzaklaşıcam canım haftaya evden düzelcek inşallah diye umuyorumCanim sutum gelmiyor diye kendini her sorgulaman daha da seni kisir donguye sokacak sutum var deyio emzirmeye basla sev oksa emzirirken .birde mumkunse bebek yatinca sende hep yat sirt ustu . Uyumasan bile sirt ustu dinlen. Sutu getiren tek set uyumak ve sevgi. Sakin ol gunluk dere otu tuket yarim bag. 2 -3litre suyunu ic. Rezene cayi ic 3 bardak birde uyu mutlaka dinlen ve olumlu dusun bak nasil fatk ediyor mutlaka uygula canim.etrafinda canini sikanlarida 1 hafta uzaklastir hic degilse bunu uygularken.
Denemekk lazım kuzum ya çok sağolEki Görüntüle 2219442 Bir siteden buldugum süt arttırma ve gaz giderme çay tarifi kızlar belki yapmak isteyen olur. Ben yapmadım ama aktara gidebilirsem alip yapmayı düşünüyorum
Promalt bence çok iyi ama çok şekerliBen de demleme rezene içiyorum. Arada bir de doğadanın rezene çayını içiyorum onda da anason var. Akşam da humana içiyorum. Yemeklere de bir çay kaşığı kimyon ekliyorum. Promalt aldım bide süt azalırsa farklı bisey olsun diye bekletiyorum onları hiç içmedim daha
Rezeneden daha iyiyse tad olarak şekere raziyimPromalt bence çok iyi ama çok şekerli
Niye o kadar şeker koymuşlar bilmiyorum
bi kutuda 50 grama yakın
sulandırılmış pekmez gibiRezeneden daha iyiyse tad olarak şekere raziyim
Evet ya bütün süt yapan içecekler neden bu kadar şekerli? Ben dönüşümlü olarak lactamil, humana still tea ve promalt içiyorum hepsi de çok fazla tatlı.sulandırılmış pekmez gibi
Ama iç bayıyor :) ben buzdolabında soğutup içiyorum yemeklerin yanında gideri var
Hadi ya o kadar şekerli olduğunu bilmiyodum. Humanada şekerli geliyo bana. Normalde çayı kahveyi şekersiz içerim ben. Rezeneydi de şekersiz içiyorumPromalt bence çok iyi ama çok şekerli
Niye o kadar şeker koymuşlar bilmiyorum
bi kutuda 50 grama yakın
Ben rezeneyi severek içiyorum kokusu da hoşuma gidiyor :) normalde de bitki çayı severim zatenBende demleme rezene içiyorum. Icmedigimde bebeğim uyumuyor ama içince uzun uyuyor. Tiksinerek içiyorum ama en azından günlük 1 yada 2 bardak icmeyenozen gösteriyorum ve uyuma imkanım olursa uyuyunca sütüm oluyor
B
Ben rezeneyi severek içiyorum kokusu da hoşuma gidiyor :) normalde de bitki çayı severim zaten[/QUOT
harikasiniz ozaman yerinizde olmak isterdim inanin cok zorlaniyorum nefes almadan içiyorum
Evet ya bütün süt yapan içecekler neden bu kadar şekerli? Ben dönüşümlü olarak lactamil, humana still tea ve promalt içiyorum hepsi de çok fazla tatlı.
Hadi ya o kadar şekerli olduğunu bilmiyodum. Humanada şekerli geliyo bana. Normalde çayı kahveyi şekersiz içerim ben. Rezeneydi de şekersiz içiyorum
Aynı fikirdeyim gereksiz şeker yüklüyoruz vucudumuza. Kiloya da çok takılmıyorum hızlı verdim ben 53 kiloya düştüm 63tum doğuma girerken ama sağlıksız bisey sonucta şeker tüketmekBilmiyorum ama şekeri nerdeyse tamamen hayatından çıkarmış bi insandım ben
Doğumdan sonra saçma sapan bi hale geldim 5 kilo fazlam kaldı bu şekerler yüzünden veremiyorum
Sağlığımızdan olacağız
Herhalde enerji versin bitkilerin tadını baskılasın diye koyuyorlar
Şekersiz yapsınlar isteyen şeker atıp içsin ya
Maşallah ne güzel kilo vermişsin, daha doğrusu az almışsın hamilelikte. Ben 19 kilo aldım, 8i gitti 11i duruyor dahaAynı fikirdeyim gereksiz şeker yüklüyoruz vucudumuza. Kiloya da çok takılmıyorum hızlı verdim ben 53 kiloya düştüm 63tum doğuma girerken ama sağlıksız bisey sonucta şeker tüketmek
Özel bisey yapmadim canım kilo vermek için, yapım böyle bide ikinci çocukta gobek kaliyo falan diyolardi korkuyodum ama 2 haftada gitti hepsi. Sen de emzirme dönemi bitince özellikle 6 aydan sonra verirsin hiç merak etmeMaşallah ne güzel kilo vermişsin, daha doğrusu az almışsın hamilelikte. Ben 19 kilo aldım, 8i gitti 11i duruyor dahabu şekerli içeceklerle de biraz zor gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?