- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Geçmiş olsun canım ya hemen atlatırsın inşallahBana da eşim bimden kalan tüm malt içeceğini toplamış getirmis. Çok tatlı.dun içmedim,hala beni bekliyor içmem için.
Bu yaşıma kadar süt icmezdim keza hamilelikte bile içmedim, 2 gündür kimyonlu süt tüketiyorum
Kızlar ebeyle görüştum demiştim ya, her emzirmeden sonra 1 bardak su süt komposto malt içeceği hoşaf bunlardan birini iç dedi.
Bu arada bugün yine halsiz şekilde kalktım, iyilestim derken 2.grip dalgasına yine yakalandim.her tarafım ağrıyor üşüyorum canım bsy yemek içmek istemiyor.
Ben 24 kg aldım.. 11 i gitti daha kalan çok.. ama süt olsunda napıyım diyorum inşallah üstüne üstüne almamMaşallah ne güzel kilo vermişsin, daha doğrusu az almışsın hamilelikte. Ben 19 kilo aldım, 8i gitti 11i duruyor dahabu şekerli içeceklerle de biraz zor gider.
Ben de aynı şekilde 10 kilo verdim ama 4 -5 kilo kadar fazlam var şekeri yüklendikçe veremiyorumAynı fikirdeyim gereksiz şeker yüklüyoruz vucudumuza. Kiloya da çok takılmıyorum hızlı verdim ben 53 kiloya düştüm 63tum doğuma girerken ama sağlıksız bisey sonucta şeker tüketmek
Ben 51e düştüm aslında doğumdan sonra, ama süt kaliteli olsun diye habire yemeye başladım 53e çıktım bi dahaBen de aynı şekilde 10 kilo verdim ama 4 -5 kilo kadar fazlam var şekeri yüklendikçe veremiyorum
Canım benim aynen inşallah rahatlarım son 3 gündür çok fena asla memeyi bırakmıyor randevu aldım ctesi doktora gideceğim ya açsa düşüncesi çıkmıyor aklımdanVarmış baya eşinde kal demişke kal kuzumm rahatla. Ben aptal gibi kocamı bırakmaya kıyamıyorum. Bu hafta gece gidiyor işe gündüz görürüz en azından oğlunuda sever dedim döndüm aptallık ettim. Kv geliyo strest oluyorum unuttum e adam yorgun geliyo gelir gelmez uyuyakalıyo hiç göremiyoruz yani.. biz yine istanbuldayız allahtan. Valla kal bi 15 20 gün iyice toparla. Sonra bidaha gidersin kış bitti mi sokağa atarsın kendini rahatlarsın. Ben vallahi nisan ayını bekliyorum hem bebeklerde toparlancak ele avuca gelecekler hemde bahar gelmiş olcak sokağa çıkarırız
Bezlerinin ağırlığı nasıl canım? Sürekli emmek istemesi açlıktan değil ataktanda olabilir.Canım benim aynen inşallah rahatlarım son 3 gündür çok fena asla memeyi bırakmıyor randevu aldım ctesi doktora gideceğim ya açsa düşüncesi çıkmıyor aklımdankilo alımı güzel demişti ama çok çaresiz kaldım mahvoldum memeyi çektiğim an tekrar sokana kadar ağlıyor gece gündüz
Canım benim aynen inşallah rahatlarım son 3 gündür çok fena asla memeyi bırakmıyor randevu aldım ctesi doktora gideceğim ya açsa düşüncesi çıkmıyor aklımdankilo alımı güzel demişti ama çok çaresiz kaldım mahvoldum memeyi çektiğim an tekrar sokana kadar ağlıyor gece gündüz
Yaaa çoğunlukla çişli bez alıyorum kaka 2 3 ama dolu dolu. Dr a mesaj attım geçiş dönemi zamanla tekrar değişecek yazmış ama yoj içim hiç rahat değil. Bir de alla alla niye ağlıyo diyip duruyorlar iyice telaşlandım.Bezlerinin ağırlığı nasıl canım? Sürekli emmek istemesi açlıktan değil ataktanda olabilir.
Sarılık döneminde mama vermişti dr kullanmıştım en son gittiğimde kesti. Çevreden de işte niye bu kadar ağliyor dedikçe kendi gücümü kaybettim götüreyim dedim dr a. Kendi dr ma msj attım geçiş dönemi tekrar değişecek yazmış ama içime sinmiyor, sindirmiyorlar... Verir kuzum verir izin İnşallah. Seni düşünsün de versin yani insanda evde psikoloji falan kalmıyo yoksa.kendimize hayrımız yok bebeğe nasıl olacakpearlshine katılıyorum ataktan da olabilr canım. Mesela benm sütüm az ama sanırım kaliteli ki kg aldırıyo. Mama takviyeside var ama doktor sadece mamayla bu kiloyu alamaz demişti. Benmkide sürekli memede çünkü öyle aşırı doyuracak kadar gelmiyo. Demek istediğim mama verip bi dene bakalkm duracakmı. Bi arkadaşımıznda sütü maşallaah çok fazla ama kalitesi azmış doktor da ona mama başlatmıştı. Sadece kg bazlı düşünme yani
Ay bende strest yaptım yarın ablam babama gelecek pzt dönme salı dön diyorum babam bana çok yakın bende kalır gelirse. Hayıe okul var döncem diyip duruyo. Eşimde izin vermezse gitmeme diye korkuyorum :))
Bence bezleri de yeterli agirliktaysa açlıktan değildir aglamasi sakinleşmek için emmek istiyordur kaçıncı haftadasınız? Atak haftaları burda yazıyorYaaa çoğunlukla çişli bez alıyorum kaka 2 3 ama dolu dolu. Dr a mesaj attım geçiş dönemi zamanla tekrar değişecek yazmış ama yoj içim hiç rahat değil. Bir de alla alla niye ağlıyo diyip duruyorlar iyice telaşlandım.
5. hafta canım.atak dönemiymiş yani. Çok sağol tek öyle olsun aç olmasında. Hiç bşe türlü durduramıyoruz bende dahil sadece ve sadece meme o yüzden acaba dedirtti banaBence bezleri de yeterli agirliktaysa açlıktan değildir aglamasi sakinleşmek için emmek istiyordur kaçıncı haftadasınız? Atak haftaları burda yazıyor Eki Görüntüle 2219615
Bende tek basimayim ne yiyebilirimki kiz durmuyor o uyudugunda alelacele biseyler yiyorum. Bizim durumumuzda olanlara sutun yetmiyor denilecegine bir kap yemek verilmesi lazim. Benim kv de beslenmiyosun ondan sutun az diyip duruyo. Bende gecen gun benim beslenebilmem İcin bu cocugu kenara atip tikanana kadar aglamasina goz yummam lazim dedm napiyim yani durdan sustan anlamiyor surekli kucagmda olmak istiyor. Biride sut yapici yemekler getirsinde yiyelim yani. İnsallah artar sutumuz ben gunduzleri sadece kendi sutumu veriyorum canim geceye cesaretim yok. Gunduzu yeni oturttum. Yavas yavas geceye kaydircam. Duzenli vermekte ise yariyormus. Hergun ayni saatlerde vermeye ozen gosteriyorum. Mama vermeye hic gonlum razi degil. Bugun kakasi cok degisik bi yesildi cimento gibiydi ve asiri kokuyodu mamadan mi benim sutumden mi bilmiyorum. Bide yuzunde kizarikliklar var alerjimi yapiyor anlamiyoru kac tane mama degistrdim bugune kadarKeşke sütmüz coşsada kesebilsek mamadan. Yada sadece geceleri mama verecek raddeye gelsek. Kuzum biz çümkü düzenli beslenmiyoruz bence ondan oluyo. Mesela ben ablama gitmeden önce cidden bunalımdaydım bişey yiyip içemiyodım. Sütte olmuyodu. Şimdi yiyorum zorluyorum kendimi suyu içmeye çalışıuorum hurmalı içecek hazırlıyorum biraz toparlandı sanki süt. Ama pzartesi günü dışardaydık su içemedm öğlen yemeği kaynadı bişey atıştıramadım süt olmadı. Üstüne kv sütün gelmiyo galiba ağlıyo deyince bende ipler koptu. Bol bol sütleniriz inşallah ta sütten nasıl keseriz diye konuşuruz
Ben bi yerde okumustum sut yapici icecekler susatiyormus susaynca suyu bol ictigmzden sut bollasiyormus yani aslnda direk su icsek sut artarmis oyle ysziyordu belki ondan o kadar sekerlidirEvet ya bütün süt yapan içecekler neden bu kadar şekerli? Ben dönüşümlü olarak lactamil, humana still tea ve promalt içiyorum hepsi de çok fazla tatlı.
Canim bebekler beslenme atagi geciriyormus bazen. O donemde daha cok beslenmek istiyorlarmis ondan olmasin seninkiCanım benim aynen inşallah rahatlarım son 3 gündür çok fena asla memeyi bırakmıyor randevu aldım ctesi doktora gideceğim ya açsa düşüncesi çıkmıyor aklımdankilo alımı güzel demişti ama çok çaresiz kaldım mahvoldum memeyi çektiğim an tekrar sokana kadar ağlıyor gece gündüz
Kuzm eğer takıntı yapacaksan mama ver dene bakalım. Kaç günlük senin bebeğin? Orada kafa dinlemeye gittin yemeye değil. Bende ablama ilk gittiğimde aç bu çocuk mama ver dedikçe mememi sıkıp bak süt geliyo aç değil diyodum ama cidden aç oluyomuş ona o aüt yetmiyo muş zaten ufak sürekli çekip doyuramıyor karnını yoruluyo uyuyo hemen acıkıyo kısır döngüydü yani..Sarılık döneminde mama vermişti dr kullanmıştım en son gittiğimde kesti. Çevreden de işte niye bu kadar ağliyor dedikçe kendi gücümü kaybettim götüreyim dedim dr a. Kendi dr ma msj attım geçiş dönemi tekrar değişecek yazmış ama içime sinmiyor, sindirmiyorlar... Verir kuzum verir izin İnşallah. Seni düşünsün de versin yani insanda evde psikoloji falan kalmıyo yoksa.kendimize hayrımız yok bebeğe nasıl olacak
Canım kitabı mı var sende? Şuan bizde 5. Hafta içindeymişiz ben 4 diyodumBence bezleri de yeterli agirliktaysa açlıktan değildir aglamasi sakinleşmek için emmek istiyordur kaçıncı haftadasınız? Atak haftaları burda yazıyor Eki Görüntüle 2219615
Bana kv yemek getiriyo ama sağolsun hepsi gaz yapıyo.. ki kaç defa saydım gaz yapan şeyleri. Düm kuzenim geldi öyle bi rahatım ki sorma yerimden kalkmıyorum siliyo süpürüyor. Yarın gidecekBende tek basimayim ne yiyebilirimki kiz durmuyor o uyudugunda alelacele biseyler yiyorum. Bizim durumumuzda olanlara sutun yetmiyor denilecegine bir kap yemek verilmesi lazim. Benim kv de beslenmiyosun ondan sutun az diyip duruyo. Bende gecen gun benim beslenebilmem İcin bu cocugu kenara atip tikanana kadar aglamasina goz yummam lazim dedm napiyim yani durdan sustan anlamiyor surekli kucagmda olmak istiyor. Biride sut yapici yemekler getirsinde yiyelim yani. İnsallah artar sutumuz ben gunduzleri sadece kendi sutumu veriyorum canim geceye cesaretim yok. Gunduzu yeni oturttum. Yavas yavas geceye kaydircam. Duzenli vermekte ise yariyormus. Hergun ayni saatlerde vermeye ozen gosteriyorum. Mama vermeye hic gonlum razi degil. Bugun kakasi cok degisik bi yesildi cimento gibiydi ve asiri kokuyodu mamadan mi benim sutumden mi bilmiyorum. Bide yuzunde kizarikliklar var alerjimi yapiyor anlamiyoru kac tane mama degistrdim bugune kadar
Bu ataktan değilde 12. Haftadaki ataktan fena korktum. Bizim arkadaşta kitabı varda acaba dedim sende de mi var :)aydingelini yok canım kitaptan değil bi sitede bulmuştum telefona kaydetmiştim ben de burdan takip ediyorum atak haftalarını
Canım hiç bilmiyorum tek öyle olsun aç kalmasında. Dinlenmeye geldim ama sağ olsunlar panik yaptırdılar. 45 günlük kuzum meleğimCanim bebekler beslenme atagi geciriyormus bazen. O donemde daha cok beslenmek istiyorlarmis ondan olmasin seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?