2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aydingelini kuzum aynen öyle vah vah tüh tüh diye diye geziniyorlar evde ben diğer odada emzirirken. Ne yapsak diye diye. Bende bir güzel panik oldum. Bamyo yaptırdık uyuyo valla 2 saattir anlamadım yani

Rabbim bian önce şifa versin kuzum ya
aydingelini kuzum aynen öyle vah vah tüh tüh diye diye geziniyorlar evde ben diğer odada emzirirken. Ne yapsak diye diye. Bende bir güzel panik oldum. Bamyo yaptırdık uyuyo valla 2 saattir anlamadım yani
Dinleme ozaman sen onları boşver dr verme mama dedi de

Canım sakin ol geçecek hepsi. Biz tam 9 gün yattık. Son gün gereksiz yere yatırdılar gibi geldi sadece. Ayrıca ben uzun yıllar hastanede çalıştım inan hiç bişey de bulaşmıyordu, dışardaki insan kadar hastalanıyordum. Bebeğinin nabız dışında durumu nasıl? Öksürüğü, balgamı azaldı mı?

Geçicek mi gerçekten artık umutsuzluğa düşmeye başladım canım. Öksürük yoktu ilk geldiğimizde dün biraz başladı doktorda öksürmesi iyi balgamı çıkarır dedi. Ama hırıltısı baya azaldı toparlandı ememiyodu bile kaç gündür beslenmesi de düzeldi. Bir tek burun tıkanıklığı geçmiyor bide bu kalp sorunu. Bence nabzın hızlı atması olmasa belki çıkardık ama bu durumda kalıcıyız galiba

Seni çok iyi anlıyorum, bişeyler çıkacak ve hastanede uzun süre kalacakmışınız gibi geliyor ama inan öyle düşündüğün gibi değil. Bizim bebekler çok küçük olduğu için tedavileri daha yavaş ve uzun sürüyor.
Benim kızım öyle kötü öksürüyordu ki bi ara aklıma kötü kötü şeyler geliyordu 4 gün boyunca ağladım. Günler içinde kızım iyileşti. Her gün bugün mü taburcu der diye sabahları doktoru bekledim. Hastanede olmanız en iyisi, en güvenli yerdesin. Evde olsa makina yok bişey yok nabzı yüksek olsa bile anlayamazdın. İçin rahat uyu bundan sonraki gecelerde. Ve bebeğin için en güvenli yerde olduğunu unutma.

Geçmiş olsun canım ya hemen atlatırsın inşallah

Ben 24 kg aldım.. 11 i gitti daha kalan çok.. ama süt olsunda napıyım diyorum inşallah üstüne üstüne almam
Kilolar gider canım takmayalım hiç kafamıza. Yeterki bebekler doysun. Ah seninle hep kilo konustugumuz hamilelik günleri aklımda, ne kadar çok şey değişti bebeklerle beraber dimi?

aydingelini yok canım kitaptan değil bi sitede bulmuştum telefona kaydetmiştim ben de burdan takip ediyorum atak haftalarını

Bu ataktan değilde 12. Haftadaki ataktan fena korktum. Bizim arkadaşta kitabı varda acaba dedim sende de mi var :)
pullubiber sanırm sende vardı dimi kitap

Bu kitap bende de var ancak okuma fırsatım olmamıştı. Sonra öğrendimki cep telefonunda uygulaması da varmış. Paralı bir uygulama ama 12 13 tl gibi bir şey sadece.senkronize ederseniz atak haftalarını takviminize kaydediyor ve bildirimler gönderiyor. O haftalarla ilgili de çok güzel ve detaylı bilgiler veriyor.notlar kısmı var bebeginizle ilgili notları tutabileceğiniz. Ben çok memnunum tavsiye ederim.

Hem emzirip hem mama takviyesi yapanlar saatlerini nasıl ayarlıyosunuz her emzirmeden sonramı mama veriyosunuz? Benimki hala sarılık 2 saati geçirmemeye çalışıyorum emziriyorum üstüne bazen mamada veriyorum

Hem emzirip hem mama takviyesi yapanlar saatlerini nasıl ayarlıyosunuz her emzirmeden sonramı mama veriyosunuz? Benimki hala sarılık 2 saati geçirmemeye çalışıyorum emziriyorum üstüne bazen mamada veriyorum
Canım sarılık varken bir buçuk saatte bir emziriyordum, üç saatte bir de mama veriyorduk. Yani bi anne sütü bi anne sütü ve mama, bi anne sütü bi anne sütü ve mama öyle gidiyorduk. Risk geçtikten sonra mamayı aç olduğunu hissettikçe verdim.. Günde 2-3 filandır..

Burun için otribebe kullanmıyor musun canım benim bebek de bazen tıkanıyor hemen otri bebe kullanıyorum geçiyor en azından o an rahatlatıyor.
Çok sık emzir fazlasıyla emsin. Fazlasını kusacak kusarken de balgamini atacak . Geçmiş olsun .

3 numara beze geçen var mi ?
Benim bebek 2 numarada küçük geliyor sanki arkadan önden hep tasarmis kaka ve cisi .
3 e gecim diyorum. 2 ve 3 arasinda pek fark yoksa 4 e mi geçsem?

Kıyafetleri hep kaka oldu bazılarını çöpe attım bazılarını elimde yikadim. Makina gecirmiyor kaka lekesini. Siz nasıl temizliyorsunuz? Ben sabunla elimde yürüyorum mecbur başka türlü geçmiyor

Dimi canım ya, koca 9 ay nasılda geçti gitti.. daha testi yapıpta çift çizgiyi dün görmüş gibiyim ama şuan kucağımda uyuyo :))
Valla süt olsun doysunda napalım zaten vücut kg almaya müsait..
senin annelik nasıl gidiyo, ben biraz zorlanıyorum açıkcası :/ gaz sancılarımz olmasa derdimiz yok bin şükür ama o da bize yetiyo
Kuzum bizim dr sarılık ilk 15 gün tehlikeli eğer doğduğu kgya ulaştıysa ve kg almaya başladıysa sarılıktan korkma kg kaybederse kork demişti. Ben mesela günde 3 defa veriyodum mamayı gece yatmadan bi öğlen gibi bide akşam üstü

Ulaştı şükür ama 24 günlük olduk sarılık devam reyapta mı gidiyosun çocuk doktoruna canım

Biz sünnet olunca rahat etsin diye 3 aldık canım 2ye göre biraz büyük ama güzel bağlayınca çiş kaka kaçırmiyor. Hatta gece uykusu kaçmasın diye gece 12 den sonra kaka yapmadıkca bez degismiyorum sabaha kadar bütün bezi dolduruyor o yüzden büyük olmasi iyi oluyor her markada aynı mı emin değilim ama
3no dan sonra 3+ geliyordiye biliyorum 4 baya büyük gelir yani

Bu ataktan değilde 12. Haftadaki ataktan fena korktum. Bizim arkadaşta kitabı varda acaba dedim sende de mi var :)
pullubiber sanırm sende vardı dimi kitap
Bende var cogu kiside var sanirim.
pearlshine uygulamasida var google playde kitao biraz pahali ama uygulamasi 12tl sanirim.onu indrirsende faydasi olur.dogdugu gune gore degil de dogmasi gereken gune gore hesaplaniyo.bikiyosundur belki oncesini okuyamadim

Ulaştı şükür ama 24 günlük olduk sarılık devam reyapta mı gidiyosun çocuk doktoruna canım
Sarılık zamanla atılır vücudundan korkma kuzum önemli olan 15 günden sonra kg kaybetmemesi. Artık bize 15 ten sonra sarılıktan değil kg kaybından korkun demişti.
Ayşe hocaya gidiyoruz biz canım Emira SY ve LezzetliCipetpet hepimiz reyapçıyız

Sen de memnun musun Ayşe hanımdan canım :)

Evet ya ciddi Reyapçı olduk, çok da memnunuz yengem de Nereida hanıma gelmeye başladı

Sen de memnun musun Ayşe hanımdan canım :)
Şuan memnunum canım ya ilgisiz değil, başka çocuk dr tanımıyorum da zaten ama katı suratsız biri değil, en çokta onun hastası var
Evet ya ciddi Reyapçı olduk, çok da memnunuz yengem de Nereida hanıma gelmeye başladı
Emira sağolsun valla pirim alması lazım benmde 2 arkadaşm gdiyo nereidaya bide nereida hocada unutmuyor hastasını, beni söylemiş hatırlamış hoşuma gtti :)))
Başka arkadaşta Ayşe hocaya gdiyo. Hastane yi coşturduk
Geçen İstanbullu gelin orda çekiliyodu. Bide başka bi dizi daha çekilmiş. İstinye gbi coşmadan doğurduk allahtan

Valla işini iyi yapan insan bulmak zor her alanda :) bulmuşken herkese tavsiye ediyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…