- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
aa çook sevindim hayırlı evlat olsun inşallaahhh :))))Canım hemen sana yazmak istedim şimdi doktordan çıktım kızım olacakmış inşallah :)
Hele ben sevinçten ağladım:) çok sağol canım ya hayırlı sağlıklı olsun Doğa geliyor :)aa çook sevindim hayırlı evlat olsun inşallaahhh :))))
Ayyy ne bilim demire ilk defa başladigim icin vakit kaybetmek istemedim..Eczaci bi arkadasımla konustuk iceriginde omega 3 olanları devlet odemez dedi..oda hamile bukadar cok vitamin kullanmamda enteresan geldi
bizde çok şükür devlet yüzü göremedik sağlık ocağı hariçsırf laf dinlememek için.. bazen kontrol süresi bittikten 2 gün sonra tekrar randevu alıp gittiğimiz ücret ödediğimiz bile oldu bende ilk defa 1 ay gitmemiş olucam doktora. pazartesi randevumuz var inşallah. ve evet özelde video falan bile çekilebiliyo doktor itina ile anlatıyo vs devlette öyle olmaz sanırım
Hele ben sevinçten ağladım:) çok sağol canım ya hayırlı sağlıklı olsun Doğa geliyor :)
hayırlı olsun tatlım bende senin kızın olacağını tahmin etmiştim nedense bi his işte :)Canım hemen sana yazmak istedim şimdi doktordan çıktım kızım olacakmış inşallah :)
ya bende son ultrasondaki fotoğrafına bakıyorum videosunu izliyorum. ilk defa bukadar uzadı arası. aslında bi yandanda korkuyorum cinsiyet öğrenicez ya strest yapıyorumBen hep ayda bir gidiyorum yaa. Haftaya gidecem cok merak ediyorum sipami
Bana da herkes kiz diyor ama ben erkek dusunuyorum. Hani takintim yokta merak ediyorum sahsen. Bakalim gostercekmi bize bu ayya bende son ultrasondaki fotoğrafına bakıyorum videosunu izliyorum. ilk defa bukadar uzadı arası. aslında bi yandanda korkuyorum cinsiyet öğrenicez ya strest yapıyorumevlat evlattır kalbimi rabbim biliyo ama millet kız dedikçe burcumun ve kişiliğiminde etkisi ile içten içe zıtlanıyorum, inatlaşıyorum. ve bu huyumdan nefret ediyorum
bizimki 3 hafta önce edepsizce açtı bacaklarını ama minnoşun kordonu bacak arasındaydı anlaşılmadı 12 haftalıktı ozaman. bende kalbimden hep erkek geçiriyorum ama hayırlısı hatta kız olsa daha da sevdirecek nazlı bıcır bıcır olcak ama işte insanın içinde ki o nefs hep başka bişey istiyo. inşallah rabbimin gücüne gitmezBana da herkes kiz diyor ama ben erkek dusunuyorum. Hani takintim yokta merak ediyorum sahsen. Bakalim gostercekmi bize bu ay
Sağol canım :) çok sevindim ya gerçekten. Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah:)hayırlı olsun tatlım bende senin kızın olacağını tahmin etmiştim nedense bi his işte :)
Amin canım inşallah hepimiz :)İsmiyle çok yaşasın inşallah
Hayırlı olsun canım.
bizimki 3 hafta önce edepsizce açtı bacaklarını ama minnoşun kordonu bacak arasındaydı anlaşılmadı 12 haftalıktı ozaman. bende kalbimden hep erkek geçiriyorum ama hayırlısı hatta kız olsa daha da sevdirecek nazlı bıcır bıcır olcak ama işte insanın içinde ki o nefs hep başka bişey istiyo. inşallah rabbimin gücüne gitmezilk çocuk mu seninki de, sanki bilgilerin yazmıyo ilk sayfada
kaç yaşındasın peki, benimde 1 yıl olmak üzere inşallah. ay evet bizde de kayınvalideme ilk torun olacakIlk cocuk canim. Yaklasik 2 yildir evliyim. Ilk cocuk ilk torun olcak insallah Allah nasip ederse. Benimde esim kiz istiyor ben yaptim bilirim ben diyoben sirf herkes merak ediyor diye ediyorum ama bisey hissedememekte kotu
bizimki 3 hafta önce edepsizce açtı bacaklarını ama minnoşun kordonu bacak arasındaydı anlaşılmadı 12 haftalıktı ozaman. bende kalbimden hep erkek geçiriyorum ama hayırlısı hatta kız olsa daha da sevdirecek nazlı bıcır bıcır olcak ama işte insanın içinde ki o nefs hep başka bişey istiyo. inşallah rabbimin gücüne gitmezilk çocuk mu seninki de, sanki bilgilerin yazmıyo ilk sayfada
Kızlar ben bugün ilk defa bebeğimin hareketlerini net bir şekilde hissettim tuhaf oldum çok heyecanlı gerçekten,2.bebeğim olacak inşallah
Ben hep kiz hissettim hatta öyle bi histiki sanki cinsiyetini biliyomusum kızmıs gibi bi histi sonuc 13 haftalikken doktor sanirim erkek dedi kısa sürelik bi saskinlik yasadim tabi ama sanki hala kız olacakmis gibi geliyo benim hisler kafayı yedi sanirim kabullenemiyo oglusumuIlk cocuk canim. Yaklasik 2 yildir evliyim. Ilk cocuk ilk torun olcak insallah Allah nasip ederse. Benimde esim kiz istiyor ben yaptim bilirim ben diyoben sirf herkes merak ediyor diye ediyorum ama bisey hissedememekte kotu
başka doktor bana yüksek ihtimal erkek dediğinde ozamanlarda 12 haftaydı, hiç bişey hissetmemiştim tahmin ettiğim kadar çok sevinmemiştim biliyo musun. bence de ilk çocuk ne olursa olsun sevdirecek kendini, hoş 2. 3.de aynı ama ilk başka tabi. rabbim hayırlısını versin sağlıklı olsunlarda bizimkisi hep bi anlık iç geçirme aslındaYaa bişey söyliyim mi , ben de diyordum hep kız olsa daha mı iyi acaba bıcır bıcır, giydiririm süslerim diye. Doktor erkek deyince sanki hep erkek istiyormuş gibi sevindim , sevinçten ağladım. İlk bebeğimiz ne de olsa, kız da olsa erkek de olsa aynı sevinci hisseder bence insan. Şimdi de iyi ki erkek diyorum, anne oğul aşkı yaşarız. Heyt bee oğlan anasıyım sırtım yere gelmez diyesim geliyorAma kız olsa da kız için böyle mutlu olucaktım, böyle güzel şeyler geçecekti içimden biliyorum. Allah sağlık sıhhat versin de ne farkeder..
Önceden de kontrole devlete mi gidiyodun canım, ben yoğunluktan isimlere bakmadan yorumları okuyup geçince aklımda kalmıyo
ben işyerinden izin alma konusunda sıkıntı yaşadığım için genelde çoğu şeyi özelde yaptırdım hatta devlete hiç gitmedim. ama detaylıda kararsızım sıra bulabilirsem belki giderim.
sağolsun patronum 40kez doğurmuş gibi ona ne gerek var buna ne gerek var diyo sinirimi hoplatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?