2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayyy ne bilim demire ilk defa başladigim icin vakit kaybetmek istemedim..Eczaci bi arkadasımla konustuk iceriginde omega 3 olanları devlet odemez dedi..oda hamile bukadar cok vitamin kullanmamda enteresan geldi

Demirde kullanirsin omega da sikinti yok. Ama ikisi bir olanlardan ziyade ayri ayri kullan cok daha uyguna denk geliyor. Ben suan tam 6 tane ilac aliyorum sen dusun. Hepsi de takviye. Ama yeterli besleniyosan omega almasanda olur. Ben beslenmedigim icin basliyacam. O kadar cok unutkanim ki anlatamam herseyi unutuyorum ve algilamam cok dustu. Bebek herseyi somuruyo valla. Ama balik ceviz yesillik fln yiyosan yeterince omegaya hemen baslamana gerek yok. Dvitamini de cok pahali degil

Ben hep ayda bir gidiyorum yaa. Haftaya gidecem cok merak ediyorum sipami

Ben hep ayda bir gidiyorum yaa. Haftaya gidecem cok merak ediyorum sipami
ya bende son ultrasondaki fotoğrafına bakıyorum videosunu izliyorum. ilk defa bukadar uzadı arası. aslında bi yandanda korkuyorum cinsiyet öğrenicez ya strest yapıyorum evlat evlattır kalbimi rabbim biliyo ama millet kız dedikçe burcumun ve kişiliğiminde etkisi ile içten içe zıtlanıyorum, inatlaşıyorum. ve bu huyumdan nefret ediyorum

Bana da herkes kiz diyor ama ben erkek dusunuyorum. Hani takintim yokta merak ediyorum sahsen. Bakalim gostercekmi bize bu ay

Bana da herkes kiz diyor ama ben erkek dusunuyorum. Hani takintim yokta merak ediyorum sahsen. Bakalim gostercekmi bize bu ay
bizimki 3 hafta önce edepsizce açtı bacaklarını ama minnoşun kordonu bacak arasındaydı anlaşılmadı 12 haftalıktı ozaman. bende kalbimden hep erkek geçiriyorum ama hayırlısı hatta kız olsa daha da sevdirecek nazlı bıcır bıcır olcak ama işte insanın içinde ki o nefs hep başka bişey istiyo. inşallah rabbimin gücüne gitmez ilk çocuk mu seninki de, sanki bilgilerin yazmıyo ilk sayfada

Ilk cocuk canim. Yaklasik 2 yildir evliyim. Ilk cocuk ilk torun olcak insallah Allah nasip ederse. Benimde esim kiz istiyor ben yaptim bilirim ben diyo ben sirf herkes merak ediyor diye ediyorum ama bisey hissedememekte kotu

Ilk cocuk canim. Yaklasik 2 yildir evliyim. Ilk cocuk ilk torun olcak insallah Allah nasip ederse. Benimde esim kiz istiyor ben yaptim bilirim ben diyo ben sirf herkes merak ediyor diye ediyorum ama bisey hissedememekte kotu
kaç yaşındasın peki, benimde 1 yıl olmak üzere inşallah. ay evet bizde de kayınvalideme ilk torun olacak eşim ilk başlarda erkek istiyodu diye ben böyle oldum aslında. sonradan adam vazgeçti şuan rabbim bilir diyorum artık valla koyverdim gitti

Yaa bişey söyliyim mi , ben de diyordum hep kız olsa daha mı iyi acaba bıcır bıcır, giydiririm süslerim diye. Doktor erkek deyince sanki hep erkek istiyormuş gibi sevindim , sevinçten ağladım. İlk bebeğimiz ne de olsa, kız da olsa erkek de olsa aynı sevinci hisseder bence insan. Şimdi de iyi ki erkek diyorum, anne oğul aşkı yaşarız. Heyt bee oğlan anasıyım sırtım yere gelmez diyesim geliyor Ama kız olsa da kız için böyle mutlu olucaktım, böyle güzel şeyler geçecekti içimden biliyorum. Allah sağlık sıhhat versin de ne farkeder..

Ben hep kiz hissettim hatta öyle bi histiki sanki cinsiyetini biliyomusum kızmıs gibi bi histi sonuc 13 haftalikken doktor sanirim erkek dedi kısa sürelik bi saskinlik yasadim tabi ama sanki hala kız olacakmis gibi geliyo benim hisler kafayı yedi sanirim kabullenemiyo oglusumu hissedememek daha guzel bence ne cikarsa saskinlik falan olmaz hic olmazsa

başka doktor bana yüksek ihtimal erkek dediğinde ozamanlarda 12 haftaydı, hiç bişey hissetmemiştim tahmin ettiğim kadar çok sevinmemiştim biliyo musun. bence de ilk çocuk ne olursa olsun sevdirecek kendini, hoş 2. 3.de aynı ama ilk başka tabi. rabbim hayırlısını versin sağlıklı olsunlarda bizimkisi hep bi anlık iç geçirme aslında

ay benimde şef öyle. ay ona ne gerek var. 2 ayda bir gitsen de olur falan. deli oluyorum. neyseki müdür iyi.
bende özele gidiyorum ama hafta iç gidiyorum genelde. cmt aşşırı kalabalık oluyor. hızlı hızlı bakıyor doktor. hem bi dunya para verip hem 5 dk mı durcam

2 sene once medikal parktan ozel bir doktora yoblendirmislerdi ege unide kadin dogum bolum baskani prof bilmemnenin muaynehanesune giden vardir belki 2 sene once 380 e cekilmisti detayli ultrason simdide 500 600 ister herhalde bakalim persembe kontrolde nediycek 14+2 de gitmis oluyoruz gerci 1 ay sonra gel dese 18 de gitmis olcam muhtemelen ondan sonra gonderir...
Seker yukleme de 26 da mi yapiliyodu ben o testi yaptirmak istemiyorum ya...testin yararibi zararini gectim 1 senedir sekeri hayatimdan cikardim midem bulabinca nane sekeri denemistim bi kere o seker bana ne yaptiysa bayginlik geciriyodum 2 saate yakin kusma bas donmesi yerimden kalkamadim o kadar sekeri yukleseler ve 3 saat ac kalsam nöbet geciririm herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…