kaç yaşındasın peki, benimde 1 yıl olmak üzere inşallah. ay evet bizde de kayınvalideme ilk torun olacakeşim ilk başlarda erkek istiyodu diye ben böyle oldum aslında. sonradan adam vazgeçti şuan rabbim bilir diyorum artık valla koyverdim gitti
Ben hep kiz hissettim hatta öyle bi histiki sanki cinsiyetini biliyomusum kızmıs gibi bi histi sonuc 13 haftalikken doktor sanirim erkek dedi kısa sürelik bi saskinlik yasadim tabi ama sanki hala kız olacakmis gibi geliyo benim hisler kafayı yedi sanirim kabullenemiyo oglusumuhissedememek daha guzel bence ne cikarsa saskinlik falan olmaz hic olmazsa
Gözün aydın canım hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallahCanım hemen sana yazmak istedim şimdi doktordan çıktım kızım olacakmış inşallah :)
2 sene once medikal parktan ozel bir doktora yoblendirmislerdi ege unide kadin dogum bolum baskani prof bilmemnenin muaynehanesune giden vardir belki 2 sene once 380 e cekilmisti detayli ultrason simdide 500 600 ister herhalde bakalim persembe kontrolde nediycek 14+2 de gitmis oluyoruz gerci 1 ay sonra gel dese 18 de gitmis olcam muhtemelen ondan sonra gonderir...
Seker yukleme de 26 da mi yapiliyodu ben o testi yaptirmak istemiyorum ya...testin yararibi zararini gectim 1 senedir sekeri hayatimdan cikardim midem bulabinca nane sekeri denemistim bi kere o seker bana ne yaptiysa bayginlik geciriyodum 2 saate yakin kusma bas donmesi yerimden kalkamadim o kadar sekeri yukleseler ve 3 saat ac kalsam nöbet geciririm herhalde...
Ayy uyuz oluyorum vallahi, adam bana akıl veriyo. ne istiyosam yaparım ayol sanane yani ben 2 hafta üst üste pazartesi sabahtan gelmicem bakalım neler olacak daha sadece haftaya gidiceğim kontrolü söyledim. bizim hastanede öyle yoğunluk olmuyo sıra falan pek beklemiyorum ve hızlı bakmıyo. ama son aylarda dr değişicem sanırım, dr değilde hastane. doğm çok tuzluya denk geliyo, o kadarına gerek yok diyorum kendi kendime ama çok kararsızım şuan.ay benimde şef öyle. ay ona ne gerek var. 2 ayda bir gitsen de olur falan. deli oluyorum. neyseki müdür iyi.
bende özele gidiyorum ama hafta iç gidiyorum genelde. cmt aşşırı kalabalık oluyor. hızlı hızlı bakıyor doktor. hem bi dunya para verip hem 5 dk mı durcam
bence çok şanslısın canım ne güzell, toruna doymamış olacaklar, bizimkilerde en ufak çocuk ben olduğuma doydular anacım benim hamile olduğumu belki babam hala bilmiyodur28 yasindayim canim. Bizde iki tarafta da ilk torun hatta ben sulalede en buyuk torunum anneannem icin bile ilk yani. Sansli mii sanssiz mii bilemicemilkler hep caylakliga denk geliyo malum
Ayy uyuz oluyorum vallahi, adam bana akıl veriyo. ne istiyosam yaparım ayol sanane yani ben 2 hafta üst üste pazartesi sabahtan gelmicem bakalım neler olacak daha sadece haftaya gidiceğim kontrolü söyledim. bizim hastanede öyle yoğunluk olmuyo sıra falan pek beklemiyorum ve hızlı bakmıyo. ama son aylarda dr değişicem sanırım, dr değilde hastane. doğm çok tuzluya denk geliyo, o kadarına gerek yok diyorum kendi kendime ama çok kararsızım şuan.
Ayy uyuz oluyorum vallahi, adam bana akıl veriyo. ne istiyosam yaparım ayol sanane yani ben 2 hafta üst üste pazartesi sabahtan gelmicem bakalım neler olacak daha sadece haftaya gidiceğim kontrolü söyledim. bizim hastanede öyle yoğunluk olmuyo sıra falan pek beklemiyorum ve hızlı bakmıyo. ama son aylarda dr değişicem sanırım, dr değilde hastane. doğm çok tuzluya denk geliyo, o kadarına gerek yok diyorum kendi kendime ama çok kararsızım şuan.
bence çok şanslısın canım ne güzell, toruna doymamış olacaklar, bizimkilerde en ufak çocuk ben olduğuma doydular anacım benim hamile olduğumu belki babam hala bilmiyodur
Neredeydin canım sen burada indirimli normal 4bin sezeryan 5 binay benim şef kadın bide. bundan 4 sene evvel kendisi 100 kere izin-rapor almıştı.
benim hastanemde sezeryan 2500 normal 1800. doktorumdan da memnunum. kafama yattı açıkçası.
ayy bizde kimsede o heves yokAyy hadi ya. Bizde herkes heyecanli valla. Kuzenim diyo ki cinsiyet belli olunca soyle kiyafet alip gondercem. Hele kardesim ogrendiginde cildirdi. Hep kostum giydirmek istiyodu bi suru kostume bakiyor. Annem desen hastane masasi icin alinan suslere fln bakiyo uygun olani aliyo. Kv tarafi da cinsiyeti ogrense onlarda bi ton alisveris yapar eminim. Herkeste bi heyecan var. Bende battaniye fln yapmak istiyorum 2 ay sonra baslarim. Kisa dogum malum orgu islerini bebeklere cok yakistiriyorum yapmak istiyorum bikac bisey. Teyzelerim bile heyecanli en cok kime benzicek muhabbeti ve cinsiyet meraki var suandaama ben hala sakinim. Istemsiz korku yasiyor insan. Cok kapilmak istemiyorum. Veren de Allah alan da ama yine de beklemek. 7. 8.aydan sonra alisveris yapmak mantikli geliyo bana.
Amin insallah hepimiz guzel haberler aliriz :) 18-22 haftalar arasi yapiliyormus ortalama 20. Haftada yaptiriiyo herkes heralde. Devlette yaptircaksan 2 li tarama sonrasinda randevu almalisin demisti doktorum 12. Haftadayken fln alinmasi gerekiyomus sira bulamazsin demisti. Her yerde aynimidir bilmiyorum gerci.Eğer devlette sıra alamazsam ve özel daha iyi gelirse bende özelde yaptırırım. sen benden 2 hafta öndesin canım. İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın. bende 19. haftamda özele muayeneye gideceğim. artık orda da danışırım.
Neredeydin canım sen burada indirimli normal 4bin sezeryan 5 binama yeni doğan bölümü çok çok iyi
Canim bisey sorcam bende demir +ocean kullaniyorum ama oceanin dozlari varmis doktor bana su dozunu kullan demedigi icin ben en düsügünü aldim 1200 lük olani sen kac kullaniyosunBak yine durup dururken ayar oldum..Ben bu hafta demir vitaminine basladım bide onun yanında doktor yine halsizlik falan olursa diye ocean mumy yazdı..Bi gittim ne demiri ne digerini ödemiyor devlet..Mübarek ayda ilaca 200 lira veriyorumm..Bunların devletin ödedidi muadili de yokmus..Yahu veremeyenler napıyor cok merak ediyorum
Ben beylikdüzü taraftayım istinye üni. hastanesine gidiyorum canım, aklımda medilife var ama eski yorumlarını okudum pek te memnun kalmadım okuduklarımdan açıkcası ama 1 2 sene olmuş yazılanlaristanbuldayım canım. bi medicalpark bi memorial değil ama orta halli bir özel hastane.
Neredeydin canım sen burada indirimli normal 4bin sezeryan 5 binama yeni doğan bölümü çok çok iyi
ayy bizde kimsede o heves yokama bi canım abim çok sevindi. başka öyle havalara uçan bişeyler alan falan hiç yok
Kanaman veya farklı bi akıntın yoksa bence normaldir canım. Bebek büyüdüğü için kaslar açılıyoakemikleragelişiyo. Normaldir bence
benimde yurudugumde sol tarfimd oluyor cnim doktora sormadim am gittigumde bebek iyiydi bidhki gittigimde sorucm ama
Devam ederse için rahat etsin diye git genede istersen ama ehvam yapma. Ben bi çok ağrıyı önemsemiyorum
Benimde var.zaten haftamda da yaziyor kaslar geriliyor agri artabilir diye
Kızlar teşekkürler. Gittik dün kanama yoktu ama ağrı 3/4 gundur olunca bi bakılsın dedık . Hersey yolunda bebek için 3 gun onde oldugunu soyledi gelısımı gayet ıyı dedı . Ama eşi hala biraz aşağıda dedı . Benım kese dısında kanama alanım vardı daha once 13. Haftamda fılan tamamen gecmıstı. Bıraz ondan suphelendım sadece . Ama 2 cm buyuklugunde catlamayan yumurtam var. Hala duruyo nolck o bılmıyorum . İstirahat et cok mu yoeuluyosun dedı halbukı aşırı yaptıgım bişey yok ama hafta sonu eşimle gezdık fılan derken bıraz fZla yurudum sanırım . Yurumek hıc ıyı gelmiyo heöen ağrı başlıyo bel ve sol taraf olmak üzere adım attırmıyo . Ayakda cok kalmakda ıyı gelmıyo . Ilıskıye gırmeyın dedi. Zaten olmuyodu. Dınlen dedı cocugu kaldırma dıo ama kucagımı ısteyıncede reddedemıyorum . Artık dıkkat edıcem napalım . Yukarı cıkmış ama eşi hala biraz altta gibi dedı. Dikkatli olmasın dedi progestana gunde 1 olarak yıne devam et zararı yok dedi. Bişey olmasında devam ederiz napalım . Benden böyle. Bugun hala daha evde bıle ayakda bıraz fazla hareket edınce sol taraf burdayım hala dıo .Benim ilk zaman larımda oluyodu bide cok yoruldugumda demin oglumu yerden kaldırim derken kasıgıma bisey batar gibi oldu inanılmaz bi acıydi simdi de agrıyo bisey olurmu acaba
Canim bisey sorcam bende demir +ocean kullaniyorum ama oceanin dozlari varmis doktor bana su dozunu kullan demedigi icin ben en düsügünü aldim 1200 lük olani sen kac kullaniyosun
tabiki, ama ben pek takmıyorum öyle şeyleri. ve tabi beklesek bikaç yıl olmasa herkes daha farklı tepki gösterirdi ama biz beklemek istemedik çok şükür rabbimde nasip etti. devamı çokta önemli değilKucuk olman ve genc olmandan da kaynaklaniyo olabilir. 4 5 yil sonra cocuk sahibi olunca da kiymetli oluyo bebekler genelde. Bosver sen senin ilk goz agrin olcak ya o yeter
çok geçmiş olsun canım dikkatli ol ozaman Allah korusunKızlar teşekkürler. Gittik dün kanama yoktu ama ağrı 3/4 gundur olunca bi bakılsın dedık . Hersey yolunda bebek için 3 gun onde oldugunu soyledi gelısımı gayet ıyı dedı . Ama eşi hala biraz aşağıda dedı . Benım kese dısında kanama alanım vardı daha once 13. Haftamda fılan tamamen gecmıstı. Bıraz ondan suphelendım sadece . Ama 2 cm buyuklugunde catlamayan yumurtam var. Hala duruyo nolck o bılmıyorum . İstirahat et cok mu yoeuluyosun dedı halbukı aşırı yaptıgım bişey yok ama hafta sonu eşimle gezdık fılan derken bıraz fZla yurudum sanırım . Yurumek hıc ıyı gelmiyo heöen ağrı başlıyo bel ve sol taraf olmak üzere adım attırmıyo . Ayakda cok kalmakda ıyı gelmıyo . Ilıskıye gırmeyın dedi. Zaten olmuyodu. Dınlen dedı cocugu kaldırma dıo ama kucagımı ısteyıncede reddedemıyorum . Artık dıkkat edıcem napalım . Yukarı cıkmış ama eşi hala biraz altta gibi dedı. Dikkatli olmasın dedi progestana gunde 1 olarak yıne devam et zararı yok dedi. Bişey olmasında devam ederiz napalım . Benden böyle. Bugun hala daha evde bıle ayakda bıraz fazla hareket edınce sol taraf burdayım hala dıo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?