2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

28 yasindayim canim. Bizde iki tarafta da ilk torun hatta ben sulalede en buyuk torunum anneannem icin bile ilk yani. Sansli mii sanssiz mii bilemicem ilkler hep caylakliga denk geliyo malum

Y Ysmnzgr canım hayırlı olsun :) sana önceki muayenede erkeğe benziyor mu demisi yanlış mı hatırlıyorum?

Aynen canim. Ikiside yok bizde ikisi de kabulum. Saglikli ve hayirli bir evlat olsunda hic onemli degil cinsiyeti. Ama kocalar merak ediyo iste

Bende o testi yaptirmak istemiyorum canim. Yedigimize dikkat ediyoruz yaptirmasak nolur ki

Ayy uyuz oluyorum vallahi, adam bana akıl veriyo. ne istiyosam yaparım ayol sanane yani ben 2 hafta üst üste pazartesi sabahtan gelmicem bakalım neler olacak daha sadece haftaya gidiceğim kontrolü söyledim. bizim hastanede öyle yoğunluk olmuyo sıra falan pek beklemiyorum ve hızlı bakmıyo. ama son aylarda dr değişicem sanırım, dr değilde hastane. doğm çok tuzluya denk geliyo, o kadarına gerek yok diyorum kendi kendime ama çok kararsızım şuan.
28 yasindayim canim. Bizde iki tarafta da ilk torun hatta ben sulalede en buyuk torunum anneannem icin bile ilk yani. Sansli mii sanssiz mii bilemicem ilkler hep caylakliga denk geliyo malum
bence çok şanslısın canım ne güzell, toruna doymamış olacaklar, bizimkilerde en ufak çocuk ben olduğuma doydular anacım benim hamile olduğumu belki babam hala bilmiyodur

ay benim şef kadın bide. bundan 4 sene evvel kendisi 100 kere izin-rapor almıştı.
benim hastanemde sezeryan 2500 normal 1800. doktorumdan da memnunum. kafama yattı açıkçası.

Ayy hadi ya. Bizde herkes heyecanli valla. Kuzenim diyo ki cinsiyet belli olunca soyle kiyafet alip gondercem. Hele kardesim ogrendiginde cildirdi. Hep kostum giydirmek istiyodu bi suru kostume bakiyor. Annem desen hastane masasi icin alinan suslere fln bakiyo uygun olani aliyo. Kv tarafi da cinsiyeti ogrense onlarda bi ton alisveris yapar eminim. Herkeste bi heyecan var. Bende battaniye fln yapmak istiyorum 2 ay sonra baslarim. Kisa dogum malum orgu islerini bebeklere cok yakistiriyorum yapmak istiyorum bikac bisey. Teyzelerim bile heyecanli en cok kime benzicek muhabbeti ve cinsiyet meraki var suanda ama ben hala sakinim. Istemsiz korku yasiyor insan. Cok kapilmak istemiyorum. Veren de Allah alan da ama yine de beklemek. 7. 8.aydan sonra alisveris yapmak mantikli geliyo bana.

Bizim de ilk çocuğumuz ve benim tarafımda ilk torun rabbim kucağımıza sağsalim almak nasip etsin herkes hayal kuruyor değişik değişik. Babası, dayısı,anneannesi, dedesi...eşimin tarafı pek kendini ifade edemese de onlarda heyecanlı. Onlar hayal kurdukça heyecanım daha da artıyor

ay benim şef kadın bide. bundan 4 sene evvel kendisi 100 kere izin-rapor almıştı.
benim hastanemde sezeryan 2500 normal 1800. doktorumdan da memnunum. kafama yattı açıkçası.
Neredeydin canım sen burada indirimli normal 4bin sezeryan 5 bin ama yeni doğan bölümü çok çok iyi
ayy bizde kimsede o heves yok ama bi canım abim çok sevindi. başka öyle havalara uçan bişeyler alan falan hiç yok

Amin insallah hepimiz guzel haberler aliriz :) 18-22 haftalar arasi yapiliyormus ortalama 20. Haftada yaptiriiyo herkes heralde. Devlette yaptircaksan 2 li tarama sonrasinda randevu almalisin demisti doktorum 12. Haftadayken fln alinmasi gerekiyomus sira bulamazsin demisti. Her yerde aynimidir bilmiyorum gerci.

Canim bisey sorcam bende demir +ocean kullaniyorum ama oceanin dozlari varmis doktor bana su dozunu kullan demedigi icin ben en düsügünü aldim 1200 lük olani sen kac kullaniyosun

istanbuldayım canım. bi medicalpark bi memorial değil ama orta halli bir özel hastane.
Ben beylikdüzü taraftayım istinye üni. hastanesine gidiyorum canım, aklımda medilife var ama eski yorumlarını okudum pek te memnun kalmadım okuduklarımdan açıkcası ama 1 2 sene olmuş yazılanlar

Kucuk olman ve genc olmandan da kaynaklaniyo olabilir. 4 5 yil sonra cocuk sahibi olunca da kiymetli oluyo bebekler genelde. Bosver sen senin ilk goz agrin olcak ya o yeter

Kanaman veya farklı bi akıntın yoksa bence normaldir canım. Bebek büyüdüğü için kaslar açılıyoakemikleragelişiyo. Normaldir bence

benimde yurudugumde sol tarfimd oluyor cnim doktora sormadim am gittigumde bebek iyiydi bidhki gittigimde sorucm ama

Devam ederse için rahat etsin diye git genede istersen ama ehvam yapma. Ben bi çok ağrıyı önemsemiyorum

Benimde var.zaten haftamda da yaziyor kaslar geriliyor agri artabilir diye

Benim ilk zaman larımda oluyodu bide cok yoruldugumda demin oglumu yerden kaldırim derken kasıgıma bisey batar gibi oldu inanılmaz bi acıydi simdi de agrıyo bisey olurmu acaba
Kızlar teşekkürler. Gittik dün kanama yoktu ama ağrı 3/4 gundur olunca bi bakılsın dedık . Hersey yolunda bebek için 3 gun onde oldugunu soyledi gelısımı gayet ıyı dedı . Ama eşi hala biraz aşağıda dedı . Benım kese dısında kanama alanım vardı daha once 13. Haftamda fılan tamamen gecmıstı. Bıraz ondan suphelendım sadece . Ama 2 cm buyuklugunde catlamayan yumurtam var. Hala duruyo nolck o bılmıyorum . İstirahat et cok mu yoeuluyosun dedı halbukı aşırı yaptıgım bişey yok ama hafta sonu eşimle gezdık fılan derken bıraz fZla yurudum sanırım . Yurumek hıc ıyı gelmiyo heöen ağrı başlıyo bel ve sol taraf olmak üzere adım attırmıyo . Ayakda cok kalmakda ıyı gelmıyo . Ilıskıye gırmeyın dedi. Zaten olmuyodu. Dınlen dedı cocugu kaldırma dıo ama kucagımı ısteyıncede reddedemıyorum . Artık dıkkat edıcem napalım . Yukarı cıkmış ama eşi hala biraz altta gibi dedı. Dikkatli olmasın dedi progestana gunde 1 olarak yıne devam et zararı yok dedi. Bişey olmasında devam ederiz napalım . Benden böyle. Bugun hala daha evde bıle ayakda bıraz fazla hareket edınce sol taraf burdayım hala dıo .

Kucuk olman ve genc olmandan da kaynaklaniyo olabilir. 4 5 yil sonra cocuk sahibi olunca da kiymetli oluyo bebekler genelde. Bosver sen senin ilk goz agrin olcak ya o yeter
tabiki, ama ben pek takmıyorum öyle şeyleri. ve tabi beklesek bikaç yıl olmasa herkes daha farklı tepki gösterirdi ama biz beklemek istemedik çok şükür rabbimde nasip etti. devamı çokta önemli değil
çok geçmiş olsun canım dikkatli ol ozaman Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…