2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
allahim okurken ne heyecanli ailaile diyr diyr dusundum ya benim ilk torun olmuycak ama benim ailem cok hcokhevesli fakat esimin ailesi tarafi surekli kiz istemelerine ragmen bebegimin kiz olmasina ragmrn onu alma bunu alma ona bakma ona ne gerek var falan modundalar su su siralar cildirmamak elde degil yani ondereceler

Cok sukur canim. Beklemek tedavi insani cok yipratiyor. Bende tedavisiz hamile kalamayacagimi dusunenlerdendim. Cok sukur dogal oldu. rabbim de tamamina erdirir insallah

Daha erken ya o yuzden oyle diyolardir sana kotu dusunme bence. Eminim onlarda cok isteklidirler.sadece bazi aileler heyecanini belli ediyo bazi aileler belli etmiyor. Ben daha cinsiyeti ogrenemedim maalesef ama kiz da olsa erkekte olsa ayni sevinci gosterirler eminim. Sadece kizlar daha cilveli oluyor ya bi tik daha cezbediyo insanlari nedense

canimno catlamayan yumurtayi kafana takma benimde 2 tane var oyle oumurtam asilamadan dolayi catlamamislardi doktor zamanla kaybolucakar dedi

yok canim erken diye degil yaa bilmrm bilmr besigi var onu kullan bilmem kimin arabasi var onu kullan bilmem kimin bebek kuveti varmis onuda kullanirmisim oyleeee cok bsiry almaya gerek yokmuss sanki sana sorucam kendi kendine triplere giriyor bu siralar alip alip basimi gidesim geliyorr

Ya işte doktor ne yazıyorsa onu alıyorum..Balık hamile degilken cok severdim simdi neredeyse azıma süremiyorum..Hatta bence takviyelerden yeterlu omegayı aldığım içindir..Benim kullandığım D v8tamini 79 lira icinde balık yağı falan var yani çok ucuzu bana denk gelmedi bi türlü..

Aa cok ayip almayabilirler ama ne kullanacagin onlara mi kalmis. Bosver sen onlari dogum zamanina yakin alirsin tum ihtiyaclarini. Kimseye de fikir sorma he de gec. Suan cok kizdim varya. Bizim ailede yaklasik kuzen olarak 14 yildir bebek yok. Kimse kimseye fikir veremiyo herseyi yeni olcak. Takar miyim baskasinin arabasini kullanmaya takmam. Ama uslup cok onemli. Ne gerek var deyip kestirip atmak kimsenim haddi degil. Allah yardimcin olsun valla akrabalarla zor bu isler. Faydasi dokunmayan bari cenesini kapatsa

Canim doktorlar anlasmali firmalari onerit bu heryerde oyledir. Sana bi ilac oneriyosa dengi ilaclari da arastir oyle al. Sonucta bunlar takviye seyler ve cok fazla marka var. Doktor senin butceni dusunmez ki hic. Bana ferrum fort yazdi mesela aldim sadece 1 kullanma da midem bulandi cikardim herseyi. Oreferon kullaniyorum simdi ne bulanti ne koku hicbisey yok. Mideyi de yakmiyo bagirsakta cozuldugu icin. Ben her dedigini almiyorum valla. Arastiriyorum dengi ve kullanimi ne rahatsa onu kullaniyorum

Benim doktor ameliyata girmis randevular iptal.yarin gece 11e yazdilar yine. Ilk kez 6 da gidip karanlik düşmeden adami görecektim yine kismet olmadi :) yarasa gibiyiz ya esimle 12de anca sira gelecek yine bir köşede uyuruz napalim

Ahh ahh boyoz başka bir şey. Geçen gece uykumdan uyanıp istedim sonra niye burada yok diye ağlamaya başladım. Eşim de diyor ki burada da yapıyorlar alayım, dedim İzmir gibi değil
Ertesi gün ayarlayıp getirtmiş İzmir'den iki gündür ısıtıp ısıtıp yiyorum. Yarın diyetisyene başlıyordum, son kaçamağım çok güzel oldu

Yaa benim de canım çekti bak şimdi :)
Zaten normalde hiç düşkün olmamama rağmen böyle börek türü şeyleri çok canım çekiyor. Bu karbonhidrat sevdası beni mahvedecek

Kızlar hiç perinatologlarınız ekodan söz etti mi?
Benimki 20. haftada eko yapacağız dedi ama bana mı yoksa bebeğe mi anlamamışım. Hepiniz gibi bin soru sorucan deyip hepsini unutup çıkıyorum kontrolden...
Fetal eko mu bu 20. haftada yapılan bilginiz var mı? Özellikle riskli hamilelik yaşayanlarınız bilir?

kesinlikle katiliyorum faydasi olmuycak ama 4 bucuk aydir cenesinidd kapatmiyor siz bilirsiniz naparsaniz yapin demiyor yok soyle boyle akil akil veriyor kendi ailemden gormedigim icin boyle birsey tuhaf geliyro Bana bana bi bebek sevmek icin gelixekler yoksa benim kendi ailem kendi arasinda bolusmusler biri bebek arabasi iarabasiiste biri ana kucagi besik falan oyle ayarlamislar bu sadece bos cene yapiyor bana bende ona kiziyorum az tutsalar agilarini hersey guzel olcakta

Yaa benim de canım çekti bak şimdi :)
Zaten normalde hiç düşkün olmamama rağmen böyle börek türü şeyleri çok canım çekiyor. Bu karbonhidrat sevdası beni mahvedecek

ayy kıyamam, İzmir'de misin? Eğer değilsen Dostlar fırını var meşhur, internetten numarasını bulabilirsin. Salı ve perşembe günleri kargoya veriyorlarmış donmuş halde. O şekilde temin edip nefsini köreltebilirsin :)

Canım detaylı ultrason yapılırken fetal eko yapan doktorlar var.yada çocuk kardiyolojisine yönlendiriyorlar onlar yapıyor.benüm doktorumda dedi 20. Haftada yaptır diye.bende yaptıracağım inşallah.

Canım detaylı ultrason yapılırken fetal eko yapan doktorlar var.yada çocuk kardiyolojisine yönlendiriyorlar onlar yapıyor.benüm doktorumda dedi 20. Haftada yaptır diye.bende yaptıracağım inşallah.
Peki doktorun nerede yaptır dedi sana? Çocuk kardiyolojisine mi yönlendirdi yoksa görüntüleme merkezine mi? Benim merak ettiğim araştırma hastanesinde takip edildiğimden, oranın çocuk kardiyosuna mı yönlendirecek beni yoksa kendi mi yapacak...

Benim kayinvalidemde bi keresinde dogum yapmis birinin artik kullanmadigi folik asitini bana getirmeyi teklif etmisti

Kızlar ben de cumartesi kontrole gittim :) Anca birikenleri okuyup yazabiliyorum:)
Burada erkenden cinsiyet öğrenenleri duyup özeniyordum. Bir de hastane ve doktorum iyi, 13+4 olucam, belki öğreniriz diyordum. Yine burada okuduklarıma istinaden çikolatayı kemire kemire gittim uyumasın bizimki diye
Doktor bir açtı ki bizimki içeride zıplıyor, fıldır fıldır dönüyor. Eşim diyor çikolatayı fazla mı kaçırdın acaba Her açıdan selamladı bizi, parmaklarına kadar gösterdi doktorum. Ama gel gör ki o bacaklar bir türlü açılmadı sıpanın 1 ay sonra bir dahaki kontrolüm, artık o zaman bakarız dedi doktorum, erken zaten dedi.

Onun dışında herşey yolunda. Daha önceden demiştim miyomum var diye. Sordum doktoruma. Çünkü bir arkadaşım fazla büyüyen bir miyomun doktor ihmali yüzünden bebeğini kaybetti doğuma 2 ay kala. Anlattım kaygımı, hemen kontrol etti. Eski ölçüme göre küçülmüş. Ben miyom küçülmez biliyordum dedim ama doktorum küçüldüğü durumlarla da sık karşılaşıyoruz, seninkini takip ederiz dedi. Bir de nerede olduğu ve büyüme yönü önemliymiş. Benmiki şükür uzak ve bebek yukarı çıktıkça aşağıda kalacak gibi.

Bende raporlar böyle. Yarın da diyetisyene başlıyorum bakalım. Bulantılar kesilince iştah pek açıldı, tartı hemen kıpraşmaya başladı. İnşallah hem bebeklerimiz hem kendimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrulara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…