2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım özelde nasıl bilmiyorum ama fakültede 16. Haftada aramaya başla ancak randevu alabilirsin dediler çok yogunmus perinatolog Ama heryerde aynimidir bilmiyorum
@minikizmit
Kocaelintıpta 250₺ demişti ayrıntılı ultrasona _istanbulda sordum 290₺ dedi gittiğim diğer hastane de... İzmit’te yaptırırım büyük ihtimal normal ultrason bile 4d si vardı Kocaeli tıp bu bakımdan iyi...

Gulasor62
Selam kızlar 20 hafta da tetanoz aşısı yaptircak mısınız ?

Bana da bayram sonrası gün verdi sağlık ocağı bende yaptırıcam.... kimi arkadaşlarım Yok düşüğe sebep oluyor doktoru yaptırma demiş... ama ben sordum doktorum yaptır dedi...

Zira yıllar önce devlet hastanesinde acil olarak apandisit ameliyatı olmuştum da dikişlerin iki gün sonrası patlamıştı ... ameliyathane de kullanılan aletler steril değildir dediler ... yani ters bi durum olmuş olsaydı.. aşımız gene yoktu.. allah korusun.... her türlü tedbiri almak gerekir...

Ya kızlar ben bu burun tıkanıklığından kurtulamadım, tuzlu su yapıp çekmiştim gripten 2 kez bide 2 gün önce yaptım iyice kötü oldum nefes alamıyorum. Araştırdım tuzlu suyun daha beter etme durumu varmı diye öyle çok bişey de yok. Ama kötü oldu napıcam ben

Canım o burun tıkanıklığı gripten değilde gebelik riniti olabilir mi?.benimde tıkalı burnum ve gebelik rinitiymiş maalesef dayanabildiğim kadar dayanacağım ilaç kullanmamaya.doğumdan sonra geçiyormuş.

Kusum ben ilk hamileligimde odaya geldigimde aa burnumdan nefes alabiliyorum demistim...resmen unutmustum...5.aydan sonra kimle telefonda konussam koşuyomusun diyodu bana nefes nefesydim hep burun damarlari genisliyomus bide kiz bebeklerde daha cok oluyo diyolardi dogrumu bilmem...insallah gripten tikanmistir.cold mix var bebisler icin yastigina damlatiyosun aciyo azicik nefesini

Cnm çoğunu bende yazdırıyorum ama klasik vitamin takviyeleri markalarım var onlarıda almak gerekiyor

Afedersiniz ya kimsenin canini cektirtmek icin dememistim ...yinede brawo kocalara

Tıkanıklık bende de var ama ben hamilelik öncesi kbb gidip muayene olduğumda burnum da et- kemikte hafif eğrilik tespit edildi benim nefes sorunum gebelik öncesi mevcuttu... hamile olmasaydım ameliyat olacaktım.... Doğum sonrası ilk işim kbb koşup ameliyat olmak olacak inşallah ...

Bendede var aynı sıkıntı hatta ben bunun için ameliyat oldum ama tam geçmediği için gebelikte artan hormonlarla birlikte ağır bir rinit yaşıyorum.

Şeyh uçmaz müritleri uçurur pinkocuğum sonuna kadar arkandayım

Bosver canim takma kimseyi sen hamileligin tadini cikar. Kimse sukretmez zaten haline yaranilmaz kimseye

Bendede var aynı sıkıntı hatta ben bunun için ameliyat oldum ama tam geçmediği için gebelikte artan hormonlarla birlikte ağır bir rinit yaşıyorum.
Yaa öyle bişey de mi varmış kızlar ya. Allahım neler görücez acaba, bende diyorum neden böyle eşimde kızıyo grip oldun yine üşüttün diye. Burnumdan nefes alamadıkça başımda ağrıyo. Deniz suyu aldı geldi eczaneden banamısın demedi. Demekki ondanmış çok teşekkür ederim hepinize

Bende baktim bugun boyoza da canim cekmedi acaba ne zaman asercem esim durup durup canin bisey cekiyo mu ne zaman cekecek diyo hayir aklima gelse biseyler isticem de istahim normale donmesine ragmen bende is yok

Masaj icin bende sivi menthol var. Genelde onu kullaniyorum ben canim. Ama istersen su haynat buharini cekmeye calis. Kuruluk olabilir. Suyla yika ve krem sur ic kisma gecer insallah

Bende baktim bugun boyoza da canim cekmedi acaba ne zaman asercem esim durup durup canin bisey cekiyo mu ne zaman cekecek diyo hayir aklima gelse biseyler isticem de istahim normale donmesine ragmen bende is yok
Karnım doyunca o histe geçti canım
Valla benimki sormuyo, aşermedim daha ama canım bişey isterse de kendim hallediyorum

Masaj icin bende sivi menthol var. Genelde onu kullaniyorum ben canim. Ama istersen su haynat buharini cekmeye calis. Kuruluk olabilir. Suyla yika ve krem sur ic kisma gecer insallah
Eşim deniz suyu aldı geldi, sıkıyorum daha beter tıkanıyo. Oldum olası otrivine mentol harici hiç bi burun damlası burnumu açamamıştı, yine aynısı oldu. Sanırım mecbur çekicem, pazartesi doktora sorarm olmadı

Kızlar demin kasıgıma birden bi sancı girdi ve çığlık attım. Adet agrısına hiç benzemiyordu. 18. Haftama girdim başına böyle bi şey gelen var mı? Korkumdan ağladım. Gazım da vardı o yapmış olabilir mi? Ama kasıgıma girdi yani bu bağırsaklar nerde?

Karnım doyunca o histe geçti canım
Valla benimki sormuyo, aşermedim daha ama canım bişey isterse de kendim hallediyorum

Benim koca soruyo yaa. Markette reyonlari oyle gezdiriyo iyi bak gozune bisey carpar belki diye. kv de de bugun tursu getirmis canin ceker ye diye. Tatli mi tuzlu mu cekiyo dedi. Dedim hicbisey cekmiyo aaa diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…