- 30 Nisan 2018
- 352
- 511
- 33
@minikizmitCanım özelde nasıl bilmiyorum ama fakültede 16. Haftada aramaya başla ancak randevu alabilirsin dediler çok yogunmus perinatolog Ama heryerde aynimidir bilmiyorum
Selam kızlar 20 hafta da tetanoz aşısı yaptircak mısınız ?
Aynı gün çıktı benimki
@Bademellaa kültür testi 2-4 gün arası çıkıyor normal idrar değil bu... bende beklicem 4 gün...
Canım o burun tıkanıklığı gripten değilde gebelik riniti olabilir mi?.benimde tıkalı burnum ve gebelik rinitiymiş maalesef dayanabildiğim kadar dayanacağım ilaç kullanmamaya.doğumdan sonra geçiyormuş.Ya kızlar ben bu burun tıkanıklığından kurtulamadım, tuzlu su yapıp çekmiştim gripten 2 kez bide 2 gün önce yaptım iyice kötü oldum nefes alamıyorum. Araştırdım tuzlu suyun daha beter etme durumu varmı diye öyle çok bişey de yok. Ama kötü oldu napıcam ben
Kusum ben ilk hamileligimde odaya geldigimde aa burnumdan nefes alabiliyorum demistim...resmen unutmustum...5.aydan sonra kimle telefonda konussam koşuyomusun diyodu bana nefes nefesydim hepYa kızlar ben bu burun tıkanıklığından kurtulamadım, tuzlu su yapıp çekmiştim gripten 2 kez bide 2 gün önce yaptım iyice kötü oldum nefes alamıyorum. Araştırdım tuzlu suyun daha beter etme durumu varmı diye öyle çok bişey de yok. Ama kötü oldu napıcam ben
Cnm çoğunu bende yazdırıyorum ama klasik vitamin takviyeleri markalarım var onlarıda almak gerekiyorBittim ben yaa :)) ömrümde yemediğim boyozo aşerdim resmen hemen eşime yazdim havaalanında çalışıyor dedim bana izmirden boyoz getirt acilen tamam bulacam dedi ama bi daha kk ya girme dedi
Canım benim kide tüp bebek ben bütün ilaçları yazdırıyorum sigortanin karşıladığı
Afedersiniz ya kimsenin canini cektirtmek icin dememistim ...yinede brawo kocalaraBittim ben yaa :)) ömrümde yemediğim boyozo aşerdim resmen hemen eşime yazdim havaalanında çalışıyor dedim bana izmirden boyoz getirt acilen tamam bulacam dedi ama bi daha kk ya girme dedi
Canım benim kide tüp bebek ben bütün ilaçları yazdırıyorum sigortanin karşıladığı
Ya kızlar ben bu burun tıkanıklığından kurtulamadım, tuzlu su yapıp çekmiştim gripten 2 kez bide 2 gün önce yaptım iyice kötü oldum nefes alamıyorum. Araştırdım tuzlu suyun daha beter etme durumu varmı diye öyle çok bişey de yok. Ama kötü oldu napıcam ben
Canım o burun tıkanıklığı gripten değilde gebelik riniti olabilir mi?.benimde tıkalı burnum ve gebelik rinitiymiş maalesef dayanabildiğim kadar dayanacağım ilaç kullanmamaya.doğumdan sonra geçiyormuş.
Kusum ben ilk hamileligimde odaya geldigimde aa burnumdan nefes alabiliyorum demistim...resmen unutmustum...5.aydan sonra kimle telefonda konussam koşuyomusun diyodu bana nefes nefesydim hepburun damarlari genisliyomus bide kiz bebeklerde daha cok oluyo diyolardi dogrumu bilmem...insallah gripten tikanmistir.cold mix var bebisler icin yastigina damlatiyosun aciyo azicik nefesini
Şeyh uçmaz müritleri uçurur pinkocuğum sonuna kadar arkandayımBebeğim zaten %50 olasılığım var, arada tutuyor işte :) Ben asıl şeye şaşırıyorum, doktor dahil herkesin söylediği cinsiyetin, aksini söylediğimde tutuyor olması garip, uzmanlığı mı alsam acaba fal işinde iyi para var bunda da köşeyi dönerizBiri bana dese ki 5 lira ver cinsiyeti bilcem veririm
kesinlikle katiliyorum faydasi olmuycak ama 4 bucuk aydir cenesinidd kapatmiyor siz bilirsiniz naparsaniz yapin demiyor yok soyle boyle akil akil veriyor kendi ailemden gormedigim icin boyle birsey tuhaf geliyro Bana bana bi bebek sevmek icin gelixekler yoksa benim kendi ailem kendi arasinda bolusmusler biri bebek arabasi iarabasiiste biri ana kucagi besik falan oyle ayarlamislar bu sadece bos cene yapiyor bana bende ona kiziyorum az tutsalar agilarini hersey guzel olcakta
Canım o burun tıkanıklığı gripten değilde gebelik riniti olabilir mi?.benimde tıkalı burnum ve gebelik rinitiymiş maalesef dayanabildiğim kadar dayanacağım ilaç kullanmamaya.doğumdan sonra geçiyormuş.
Kusum ben ilk hamileligimde odaya geldigimde aa burnumdan nefes alabiliyorum demistim...resmen unutmustum...5.aydan sonra kimle telefonda konussam koşuyomusun diyodu bana nefes nefesydim hepburun damarlari genisliyomus bide kiz bebeklerde daha cok oluyo diyolardi dogrumu bilmem...insallah gripten tikanmistir.cold mix var bebisler icin yastigina damlatiyosun aciyo azicik nefesini
Yaa öyle bişey de mi varmış kızlar ya. Allahım neler görücez acaba, bende diyorum neden böyle eşimde kızıyo grip oldun yine üşüttün diye. Burnumdan nefes alamadıkça başımda ağrıyo. Deniz suyu aldı geldi eczaneden banamısın demedi. Demekki ondanmış çok teşekkür ederim hepinizeBendede var aynı sıkıntı hatta ben bunun için ameliyat oldum ama tam geçmediği için gebelikte artan hormonlarla birlikte ağır bir rinit yaşıyorum.
Öyledir canım ya buralardan kimi bilsem orada yapıyo doğumu, ben pek sevemedim hastane içini bile hoş çok dolanmadım ama. Bilmiyorum çokta sıcak bakmıyorum açıkçası
Yemin ederim yazacaktım yazmadım, yemediğim bişeye aşericem sanırım. İnternetten baktım da biraz uğraştırmalı ve onla uğraşamam. Ama düşününce ağzımda dağıldığını hissediyorum ve ben eşime bunu söylesem adamcağız nerden bulcağını bile bilmez. O yüzden ses çıkartmıyorum
Ya kızlar ben bu burun tıkanıklığından kurtulamadım, tuzlu su yapıp çekmiştim gripten 2 kez bide 2 gün önce yaptım iyice kötü oldum nefes alamıyorum. Araştırdım tuzlu suyun daha beter etme durumu varmı diye öyle çok bişey de yok. Ama kötü oldu napıcam ben
Karnım doyunca o histe geçti canımBende baktim bugun boyoza da canim cekmedi acaba ne zaman asercemesim durup durup canin bisey cekiyo mu ne zaman cekecek diyo hayir aklima gelse biseyler isticem de istahim normale donmesine ragmen bende is yok
Eşim deniz suyu aldı geldi, sıkıyorum daha beter tıkanıyo. Oldum olası otrivine mentol harici hiç bi burun damlası burnumu açamamıştı, yine aynısı oldu. Sanırım mecbur çekicem, pazartesi doktora sorarm olmadıMasaj icin bende sivi menthol var. Genelde onu kullaniyorum ben canim. Ama istersen su haynat buharini cekmeye calis. Kuruluk olabilir. Suyla yika ve krem sur ic kisma gecer insallah
Allah gönlüne göre versin :)Darisi banaa
Karnım doyunca o histe geçti canım
Valla benimki sormuyo, aşermedim daha ama canım bişey isterse de kendim hallediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?