2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Bagirsak sancisidir canim iki gundur bende de sanci var. Icimde hava dolaniyo adeta

Kramptan bahsediyorsan normal acılı oluyor hafif yanıcı. Ani kalkışlarımda oluyor benim

Benim koca soruyo yaa. Markette reyonlari oyle gezdiriyo iyi bak gozune bisey carpar belki diye. kv de de bugun tursu getirmis canin ceker ye diye. Tatli mi tuzlu mu cekiyo dedi. Dedim hicbisey cekmiyo aaa diyo
Yaaa ne güzel, bende aşermedim daha bazen açken canım herşeyi istiyo ama sonra unutuyorum geçiyo
Valla gaz sancısı olabilir canım, ben ilk evlendiğimiz zamanlar öyle sancılar girerdi bana bilirdim gaz sancısı ama eşimin yanında onu yapamazdım. Onun yüzünden basurumun kanadığını çok iyi bilirim. Sadece azcık kendimi tuttum diye çamaşırıma kadar kan çıkmıştı. Bebiş değildir korkma

Çok sag ol canım çok sag ol gerçekten. Geçmiş olsun sana da valla eşimin yanında gaz çıkardım mecbur bu öyle bir korkuydu ki.

Bende unutuyorum valla acken cok sey aklima geliyo ama aserme degil yani sonra geciyor. Bugun bende kiraza dadandim annem koyden birinden getirtmis. Evde herkes oruc ben elimde kiraz oda oda gezip yedim. Yuzsuzlugun boylesi
Gaz konusunda ben saliyorum artik o an salmazsam ktekrar donus yapip organlari geziyo resmen

Böyle şişi sokup çıkarmışlar gibiydi çok korktum hala korkuyorum. Bi daha olursa doktora gideceğimin inşallah olmaz.
Bende de oluyor canım, bayadır oluyor hem de. Doktor önce idrar yolu iltihabı olabilir diye şüphelendi ama temiz çıktı kültür çok şükür. Bir de kramptan dolayı oluyor olabilir demişti, magnezyum granül verdi, toz halinde direkt ağıza dökülerek alınıyor. Sancı girdi mi bi tane alıyorum (günde en fazla 1tane içiliyor) hemen kesiliyor ağrı ve o gün bir daha olmuyor. Bacaklarıma da kramp giriyordu, onlar da hep kesildi magnezyumdan sonra...

Suya filan dökülmediği için içmesi çok kolay oluyor, dışarda bile olsa hemen döküyorum ağzıma, geçiriveriyor o bıçak acısını.

Ben hepinize kargolarim boyoz ya ne boyozmus nerden actim konuyu.... :)

Herkes de biliyormuş boyozun tadını
Ben hiç yemedim, ondan sebep canım istemedi diyecem de benim de aş ermelerim yok daha. Hamile kalmadan önce canım daha çok şey istiyordu, şimdi hiç öyle canımın istemeleri de kalmadı. Eşim bir konuda rahat ediyor en azından

Canım sancı bi kere girdi sonra gaz çıkardım büyük abdestimi de yaptım ama bu sefer de kasıgım sertleşmiş gibi normal mi bu da?

Sen şu an kendini dinliyorsun canım, sakin ol bebek yumurtalıklarında değil. Ayrıca normal, interneten kramp girmesi videosu izle kasılır girdiği yer, rahatlarsan geçecek.
Çok sag ol canım burda olsan öperdim seni valla. O kadar yani. Tüm yardımcı olan herkesi öperdim. İyiki varsınız.

Çok sag ol canım çok sag ol gerçekten. Geçmiş olsun sana da valla eşimin yanında gaz çıkardım mecbur bu öyle bir korkuydu ki.

Benim takıntılarım vardır daha tuvalete yeni yeni giriyorum eşim varken kaldı ki gaz çıkarmak şuan için çok zor hatta ilk 4 5 ay gece yarısına alarm kurar büyük abdest için gece yarısı kalkardım şuan onu biraz attım gibi çok şükür.
Bu arada pinkin dediği gibi kendini dinliyosun canım, biraz sakin ol bebişle alakalı bişey değil gaz sancısı, kasılman normal geçecek korkma. Sakinleş biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…