Kızlar demin kasıgıma birden bi sancı girdi ve çığlık attım. Adet agrısına hiç benzemiyordu. 18. Haftama girdim başına böyle bi şey gelen var mı? Korkumdan ağladım. Gazım da vardı o yapmış olabilir mi? Ama kasıgıma girdi yani bu bağırsaklar nerde?
Ama canım çok yandı. Senin de birden bıçak girer gibi olup geçiyo mu?Bagirsak sancisidir canim iki gundur bende de sanci var. Icimde hava dolaniyo adeta
Kramptan bahsediyorsan normal acılı oluyor hafif yanıcı. Ani kalkışlarımda oluyor benimKızlar demin kasıgıma birden bi sancı girdi ve çığlık attım. Adet agrısına hiç benzemiyordu. 18. Haftama girdim başına böyle bi şey gelen var mı? Korkumdan ağladım. Gazım da vardı o yapmış olabilir mi? Ama kasıgıma girdi yani bu bağırsaklar nerde?
Böyle şişi sokup çıkarmışlar gibiydi çok korktum hala korkuyorum. Bi daha olursa doktora gideceğimin inşallah olmaz.Kramptan bahsediyorsan normal acılı oluyor hafif yanıcı. Ani kalkışlarımda oluyor benim
Yaaa ne güzel, bende aşermedim daha bazen açken canım herşeyi istiyo ama sonra unutuyorum geçiyoBenim koca soruyo yaa. Markette reyonlari oyle gezdiriyo iyi bak gozune bisey carpar belki diye.kv de de bugun tursu getirmis canin ceker ye diye. Tatli mi tuzlu mu cekiyo dedi. Dedim hicbisey cekmiyo aaa diyo
Valla gaz sancısı olabilir canım, ben ilk evlendiğimiz zamanlar öyle sancılar girerdi bana bilirdim gaz sancısı ama eşimin yanında onu yapamazdım. Onun yüzünden basurumun kanadığını çok iyi bilirim. Sadece azcık kendimi tuttum diye çamaşırıma kadar kan çıkmıştı. Bebiş değildir korkmaKızlar demin kasıgıma birden bi sancı girdi ve çığlık attım. Adet agrısına hiç benzemiyordu. 18. Haftama girdim başına böyle bi şey gelen var mı? Korkumdan ağladım. Gazım da vardı o yapmış olabilir mi? Ama kasıgıma girdi yani bu bağırsaklar nerde?
Olmaz olmaz hareketlerini yumuşat daha ağır hareket et, Yaşlı insan gibi oturup kalk.Böyle şişi sokup çıkarmışlar gibiydi çok korktum hala korkuyorum. Bi daha olursa doktora gideceğimin inşallah olmaz.
Ama canım çok yandı. Senin de birden bıçak girer gibi olup geçiyo mu?
Çok sag ol canım çok sag ol gerçekten. Geçmiş olsun sana da valla eşimin yanında gaz çıkardım mecbur bu öyle bir korkuydu ki.Yaaa ne güzel, bende aşermedim daha bazen açken canım herşeyi istiyo ama sonra unutuyorum geçiyo
Valla gaz sancısı olabilir canım, ben ilk evlendiğimiz zamanlar öyle sancılar girerdi bana bilirdim gaz sancısı ama eşimin yanında onu yapamazdım. Onun yüzünden basurumun kanadığını çok iyi bilirim. Sadece azcık kendimi tuttum diye çamaşırıma kadar kan çıkmıştı. Bebiş değildir korkma
Çok sag ol canım Allah razı olsun. Çok korktum kalp çarpıntım oldu korkudan. Hemen kan var mı diye baktım yoktu çok şükür.Olmaz olmaz hareketlerini yumuşat daha ağır hareket et, Yaşlı insan gibi oturup kalk.
Evet sabah belim açık uyumuşum üşümüşüm ondandır herhalde. Çok sag ol canım rahatladım.Aynen oyle canim. Keskin sancilar oluyo kramp gibi. Gorunurde sikinti yoksa gazdir. Uzan bacaklari karnina hafif hafif cek indir. Belini ayagini sicak tut. Azalir insallah
Yaaa ne güzel, bende aşermedim daha bazen açken canım herşeyi istiyo ama sonra unutuyorum geçiyo
Valla gaz sancısı olabilir canım, ben ilk evlendiğimiz zamanlar öyle sancılar girerdi bana bilirdim gaz sancısı ama eşimin yanında onu yapamazdım. Onun yüzünden basurumun kanadığını çok iyi bilirim. Sadece azcık kendimi tuttum diye çamaşırıma kadar kan çıkmıştı. Bebiş değildir korkma
Bende de oluyor canım, bayadır oluyor hem de. Doktor önce idrar yolu iltihabı olabilir diye şüphelendi ama temiz çıktı kültür çok şükür. Bir de kramptan dolayı oluyor olabilir demişti, magnezyum granül verdi, toz halinde direkt ağıza dökülerek alınıyor. Sancı girdi mi bi tane alıyorum (günde en fazla 1tane içiliyor) hemen kesiliyor ağrı ve o gün bir daha olmuyor. Bacaklarıma da kramp giriyordu, onlar da hep kesildi magnezyumdan sonra...Böyle şişi sokup çıkarmışlar gibiydi çok korktum hala korkuyorum. Bi daha olursa doktora gideceğimin inşallah olmaz.
Ben hepinize kargolarim boyoz ya ne boyozmus nerden actim konuyu.... :)
Allah senden de razı olsun. Göbek kocaman ama ben de unutuyorum arada giriyor sağlam bir kramp, eşim alıştı ani çığlıklarıma.Çok sag ol canım Allah razı olsun. Çok korktum kalp çarpıntım oldu korkudan. Hemen kan var mı diye baktım yoktu çok şükür.
Canım sancı bi kere girdi sonra gaz çıkardım büyük abdestimi de yaptım ama bu sefer de kasıgım sertleşmiş gibi normal mi bu da?Bende de oluyor canım, bayadır oluyor hem de. Doktor önce idrar yolu iltihabı olabilir diye şüphelendi ama temiz çıktı kültür çok şükür. Bir de kramptan dolayı oluyor olabilir demişti, magnezyum granül verdi, toz halinde direkt ağıza dökülerek alınıyor. Sancı girdi mi bi tane alıyorum (günde en fazla 1tane içiliyor) hemen kesiliyor ağrı ve o gün bir daha olmuyor. Bacaklarıma da kramp giriyordu, onlar da hep kesildi magnezyumdan sonra...
Suya filan dökülmediği için içmesi çok kolay oluyor, dışarda bile olsa hemen döküyorum ağzıma, geçiriveriyor o bıçak acısını.
İnşallah kazasız belasız şu 9 ayı atlatırız. Ama benim şu an kasıgım sertleşti normal mi bu ?Allah senden de razı olsun. Göbek kocaman ama ben de unutuyorum arada giriyor sağlam bir kramp, eşim alıştı ani çığlıklarıma.
Sen şu an kendini dinliyorsun canım, sakin ol bebek yumurtalıklarında değil. Ayrıca normal, interneten kramp girmesi videosu izle kasılır girdiği yer, rahatlarsan geçecek.İnşallah kazasız belasız şu 9 ayı atlatırız. Ama benim şu an kasıgım sertleşti normal mi bu ?
Çok sag ol canım burda olsan öperdim seni valla. O kadar yani. Tüm yardımcı olan herkesi öperdim. İyiki varsınız.Sen şu an kendini dinliyorsun canım, sakin ol bebek yumurtalıklarında değil. Ayrıca normal, interneten kramp girmesi videosu izle kasılır girdiği yer, rahatlarsan geçecek.
Çok sag ol canım çok sag ol gerçekten. Geçmiş olsun sana da valla eşimin yanında gaz çıkardım mecbur bu öyle bir korkuydu ki.
Benim takıntılarım vardır daha tuvalete yeni yeni giriyorum eşim varken kaldı ki gaz çıkarmak şuan için çok zorBende unutuyorum valla acken cok sey aklima geliyo ama aserme degil yani sonra geciyor. Bugun bende kiraza dadandim annem koyden birinden getirtmis. Evde herkes oruc ben elimde kiraz oda oda gezip yedim. Yuzsuzlugun boylesi
Gaz konusunda ben saliyorum artik o an salmazsam ktekrar donus yapip organlari geziyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?