2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tatlım bizim sipalar maliyeti yüksek sipalar bu hep böyle dvm edecek her eczaneye girişim min 150 tl bugün çalışan kız diyoki sana bişeler yapalim bize busuru para kazandirdin

Bende kullaniyorum karsiladi benimkini ismimi varkli ki sana verilenin

Canım bende üniversite hastanesinde bi Profa gidiyorum ikili için perinatopoğa yönlendirdi ama Daha detaylı ve eko için yönlendirme yapmadı şuan 16 haftalığım nereye yönlendirecek hiç bilmiyorum ama kendi yapan perinatologlar varmış hatta arkadaşımınkini perinatolog yapmış.

Ben beylikdüzü taraftayım istinye üni. hastanesine gidiyorum canım, aklımda medilife var ama eski yorumlarını okudum pek te memnun kalmadım okuduklarımdan açıkcası ama 1 2 sene olmuş yazılanlar

Medilife devletten hallice diyorlar cok yoğunmuş

Ohh sefan olsun :) brawo kocaya

Benimkini de bilmiştin pinko walla bravo
Bebeğim zaten %50 olasılığım var, arada tutuyor işte :) Ben asıl şeye şaşırıyorum, doktor dahil herkesin söylediği cinsiyetin, aksini söylediğimde tutuyor olması garip, uzmanlığı mı alsam acaba fal işinde iyi para var bunda da köşeyi döneriz Biri bana dese ki 5 lira ver cinsiyeti bilcem veririm

Bittim ben yaa :)) ömrümde yemediğim boyozo aşerdim resmen hemen eşime yazdim havaalanında çalışıyor dedim bana izmirden boyoz getirt acilen tamam bulacam dedi ama bi daha kk ya girme dedi

Tatlım bizim sipalar maliyeti yüksek sipalar bu hep böyle dvm edecek her eczaneye girişim min 150 tl bugün çalışan kız diyoki sana bişeler yapalim bize busuru para kazandirdin

Canım benim kide tüp bebek ben bütün ilaçları yazdırıyorum sigortanin karşıladığı

Medilife devletten hallice diyorlar cok yoğunmuş
Öyledir canım ya buralardan kimi bilsem orada yapıyo doğumu, ben pek sevemedim hastane içini bile hoş çok dolanmadım ama. Bilmiyorum çokta sıcak bakmıyorum açıkçası
Yemin ederim yazacaktım yazmadım, yemediğim bişeye aşericem sanırım. İnternetten baktım da biraz uğraştırmalı ve onla uğraşamam. Ama düşününce ağzımda dağıldığını hissediyorum ve ben eşime bunu söylesem adamcağız nerden bulcağını bile bilmez. O yüzden ses çıkartmıyorum

Selam kızlar 20 hafta da tetanoz aşısı yaptircak mısınız ?
Benim bacağımı demir kesmişti geçen sene. O yüzden tetanoz aşısı olmuştum. Sağlık ocağında doktorun geçen sene aşı olduğun için gerek görmeyebilir, haftan yaklaşınca sor, o gerek yok derse yaptırma dediler. Gerek görürse yaptıracağım ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…