Tatlım bizim sipalar maliyeti yüksek sipalar bu hep böyle dvm edecek her eczaneye girişim min 150 tl bugün çalışan kız diyoki sana bişeler yapalim bize busuru para kazandirdinYa işte doktor ne yazıyorsa onu alıyorum..Balık hamile degilken cok severdim simdi neredeyse azıma süremiyorum..Hatta bence takviyelerden yeterlu omegayı aldığım içindir..Benim kullandığım D v8tamini 79 lira icinde balık yağı falan var yani çok ucuzu bana denk gelmedi bi türlü..
Sanirim oyle7 kiloyla rekor bendedir diye tahmin ediyorum
Sağol canım :) süsleyip püslerim ben artık onu masraf çok sorma :)))
ahh bu kvler cok degisik insanlar yaa adami cildirtirlar :)Benim kayinvalidemde bi keresinde dogum yapmis birinin artik kullanmadigi folik asitini bana getirmeyi teklif etmisti
Amin canım inşallah :) tahminin tuttu :)Gözün aydın canım hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah
Bende kullaniyorum karsiladi benimkini ismimi varkli ki sana verileninBak yine durup dururken ayar oldum..Ben bu hafta demir vitaminine basladım bide onun yanında doktor yine halsizlik falan olursa diye ocean mumy yazdı..Bi gittim ne demiri ne digerini ödemiyor devlet..Mübarek ayda ilaca 200 lira veriyorumm..Bunların devletin ödedidi muadili de yokmus..Yahu veremeyenler napıyor cok merak ediyorum
Sağolsun kuzum :)
Canım bende üniversite hastanesinde bi Profa gidiyorum ikili için perinatopoğa yönlendirdi ama Daha detaylı ve eko için yönlendirme yapmadı şuan 16 haftalığım nereye yönlendirecek hiç bilmiyorum ama kendi yapan perinatologlar varmış hatta arkadaşımınkini perinatolog yapmış.Peki doktorun nerede yaptır dedi sana? Çocuk kardiyolojisine mi yönlendirdi yoksa görüntüleme merkezine mi? Benim merak ettiğim araştırma hastanesinde takip edildiğimden, oranın çocuk kardiyosuna mı yönlendirecek beni yoksa kendi mi yapacak...
Amin canım inşallah :) tahminin tuttu :)
Bende o testi yaptirmak istemiyorum canim. Yedigimize dikkat ediyoruz yaptirmasak nolur ki
Ben beylikdüzü taraftayım istinye üni. hastanesine gidiyorum canım, aklımda medilife var ama eski yorumlarını okudum pek te memnun kalmadım okuduklarımdan açıkcası ama 1 2 sene olmuş yazılanlar
Ohh sefan olsun :) brawo kocayaAhh ahh boyoz başka bir şey. Geçen gece uykumdan uyanıp istedim sonra niye burada yok diye ağlamaya başladım. Eşim de diyor ki burada da yapıyorlar alayım, dedim İzmir gibi değil
Ertesi gün ayarlayıp getirtmiş İzmir'den iki gündür ısıtıp ısıtıp yiyorum. Yarın diyetisyene başlıyordum, son kaçamağım çok güzel oldu
Persembe kontrolum var sorucam bakalim nediycek yazarimBende o testi yaptirmak istemiyorum canim. Yedigimize dikkat ediyoruz yaptirmasak nolur ki
Benimkini de bilmiştin pinko walla bravoE ne olacağdı Biliyoruz da söylüyoruz
Bebeğim zaten %50 olasılığım var, arada tutuyor işte :) Ben asıl şeye şaşırıyorum, doktor dahil herkesin söylediği cinsiyetin, aksini söylediğimde tutuyor olması garip, uzmanlığı mı alsam acaba fal işinde iyi para var bunda da köşeyi dönerizBenimkini de bilmiştin pinko walla bravo
Ahh ahh boyoz başka bir şey. Geçen gece uykumdan uyanıp istedim sonra niye burada yok diye ağlamaya başladım. Eşim de diyor ki burada da yapıyorlar alayım, dedim İzmir gibi değil
Ertesi gün ayarlayıp getirtmiş İzmir'den iki gündür ısıtıp ısıtıp yiyorum. Yarın diyetisyene başlıyordum, son kaçamağım çok güzel oldu
Tatlım bizim sipalar maliyeti yüksek sipalar bu hep böyle dvm edecek her eczaneye girişim min 150 tl bugün çalışan kız diyoki sana bişeler yapalim bize busuru para kazandirdin
Öyledir canım ya buralardan kimi bilsem orada yapıyo doğumu, ben pek sevemedim hastane içini bile hoş çok dolanmadım ama. Bilmiyorum çokta sıcak bakmıyorum açıkçasıMedilife devletten hallice diyorlar cok yoğunmuş
Yemin ederim yazacaktım yazmadım, yemediğim bişeye aşericem sanırım. İnternetten baktım da biraz uğraştırmalı ve onla uğraşamam. Ama düşününce ağzımda dağıldığını hissediyorum ve ben eşime bunu söylesem adamcağız nerden bulcağını bile bilmez. O yüzden ses çıkartmıyorumBittim ben yaa :)) ömrümde yemediğim boyozo aşerdim resmen hemen eşime yazdim havaalanında çalışıyor dedim bana izmirden boyoz getirt acilen tamam bulacam dedi ama bi daha kk ya girme dedi
Canım benim kide tüp bebek ben bütün ilaçları yazdırıyorum sigortanin karşıladığı
Ben yaptırıcam canım 18 inde çağırdı sağlık ocağıSelam kızlar 20 hafta da tetanoz aşısı yaptircak mısınız ?
Benim bacağımı demir kesmişti geçen sene. O yüzden tetanoz aşısı olmuştum. Sağlık ocağında doktorun geçen sene aşı olduğun için gerek görmeyebilir, haftan yaklaşınca sor, o gerek yok derse yaptırma dediler. Gerek görürse yaptıracağım ama..Selam kızlar 20 hafta da tetanoz aşısı yaptircak mısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?