2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hele ben sevinçten ağladım:) çok sağol canım ya hayırlı sağlıklı olsun Doğa geliyor :)
Hayırlı olsun canim kızçen

iyi bari abin sevinmiş bizim ailede hiç sevinen olmdı önce şaka yaptığımı düşündüler gerçek olduğuna ikna edene kadar sevinç filan yaşamadık bir tek sağlık ocağındaki ebe çok sevindi anneme de dedim kadın senden daha çok sevindi diyekızlar tetenoz aşısı için bebeğin hareketlerini hissedince yapılıyor diye biliyorum benim temmuzda mesela bir de benim dr tek doz önerdi trk doz yapılacak drunuza danışın

Ben beylikdüzü taraftayım istinye üni. hastanesine gidiyorum canım, aklımda medilife var ama eski yorumlarını okudum pek te memnun kalmadım okuduklarımdan açıkcası ama 1 2 sene olmuş yazılanlar
Canım ben Medilife ta Ali Sunay’a gidiyorum memnunum. İkinci kızımın doğumunuda orda yapmıştım, Selda hanımdı doktorum çok çok memnun kalmıştım. Ama bu sene çok yoğun olduğu için ona gitmek istemedim. Kardeşim Ali Bey’de dığum yaptı. Çok beğendim ilgisini alakasını bende ona başladım.

İyi geceler kızlar ben dün ve bugün içimde haraketler hissettim gazdan olduğunu düşünmüyorum çünkü farklıydı baya yerimden kıpırdadım bebeiştendir değil mi

Aynen benim de doktorum bebek küçük izin veremem 5. ay yapılsın dedi. Geçen sene 2 aşı yaptırmıştım, ilk aşıya baktım o da 5. ay yapılmış, tam haftayı hatırlamıyorum. Zaten ebeler kafalarına göre yapmıyorlar, doktorunuza sorun izin veriyorsa yapalım diyorlar.

Kızlar 14. Haftamdayim geçen hafta kanamam oldu, peşinden iğne oldum ve kanamam olmadı. Benim kasiklarimda ve karnımda sadece sol tarafımda ağrı var bu zamanlarda normal mi acaba

lcanim gecen benin basima geldi yaa tuvalete oturdun kasigima bir sanci girdiki kalkamadim yerimdem agladim reesmen bendee esimi cagirdim kaldir beni diye ertesi gun ravdevum vardi zaten bebekte bir sorun yoktu doktorda olabilir dedi gecti
Aman normal oldugunu bilmek çok rahatlatıyor. Sag ol canım.

Düzenli girerse tabii ki doktora giderim canım sana da çok çok geçmiş olsun. İnsan korkuyor bilmediği için. Magnezyumlu gıdalara bakayım olmadı.

Aynen canım bende ole gece rüyamda bile gordum boyozmudur nedir ne seklini bilirim ne tafini ama aserdim galibaaslında burlarda biraz daha dikkatli konusmak gerek kıxlar ya herkesin imkanı olmiyabiliyo ve tehlikeli bölge herkes hamis yani yicek adı kullanmasak bence en güzelı olur

Günaydın kızlar rüyamda bugün bebegimin karnimda gözle görülür şekilde hareketlendigini gördüm eli ayağı beliriyordu karnimda. Ruya da olsa cok heyecanlıydı.

Normalde karnıma dokunuyorum bebek oldugu belli büyüdü hafif sert. Ama da hareketini hiç hissetmedim daha ufak zadten. Ilk bebegimin hareketini 20. Haftada hissettim. Herkeste farklı oluyor bu hafta biraz da karın derisinin inceliğine ve kalinligina bağlı benimki kalın biraz

Benimki de dışarıdan sezilmiyor daha ama ben karnimin seklinden nereye kaydigini toplandığını görüyorum. Benimki daha cok ziplama yapıyor oldugu yerde asagi yukari vuruyor kendini canimi acıtıyor ekranda da görmüştük zaten en son kontrolde. Kızgın gibi yani :) insallah bu gece 11 de görüşeceğiz küçük hanımla.

Ben hepinize kargolarim boyoz ya ne boyozmus nerden actim konuyu.... :)
Tadını sanını bilmem ama sen yazınca neymiş diye baktım :) sonrada tarifine baktım anamm o ne öyle aç aç 15dk bekle yine aç bekle sürekli her işlemden sonra 15 dk bekleyin diyor sabah bi başlasam akşama biter benim el hızımıda hesaba katarsak yapanın yiyenin eline ağzına sağlık çok emek isteyen bişeymiş :)))

Sağol canım bizimkide naz yaptıda bugün şükür gösterdi sonra arkasını döndü cınsiyeti gördünüz yeter dedi galiba

Kızlar ben de tıp fakültesine gidicem ayrıntılı için herhangi bir ücret denmedi. Ücretli mi ki

Evde yapılacak gibi değil zaten sakin denemeyin pullubiber kargolarım demiş

Sağol kuzum.

Yine bir salı yine bir dolmuşta gaz çikarmama çabasi....Ne menem bir sey bu hamilelik yaaa...Ben hasta olmaya alışık oldugundan hamilelik bayağı garip geliyor.

Bu arada esimin haberi yok ama özel hastaneden randevu aldim. Cinsiyeti ögrenmek icin. Bakalım yarın öğreneceğim inşallah!

Valla en iyi pastanede 1.75 e satiyolar ki bostanli sahilde oturuyorum izmirin en pahali semti diyebilirim burda fiyatlar bu olduguna gore anlattigin kadar ugrasiyo olamazlar

Hadi hayirlisi 18 haftalik olmussunuz artik gostersin tosbag bekletmesi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…