Hayırlı olsun canim kızçenHele ben sevinçten ağladım:) çok sağol canım ya hayırlı sağlıklı olsun Doğa geliyor :)
iyi bari abin sevinmiş bizim ailede hiç sevinen olmdı önce şaka yaptığımı düşündüler gerçek olduğuna ikna edene kadar sevinç filan yaşamadık bir tek sağlık ocağındaki ebe çok sevindi anneme de dedim kadın senden daha çok sevindi diyeNeredeydin canım sen burada indirimli normal 4bin sezeryan 5 binama yeni doğan bölümü çok çok iyi
ayy bizde kimsede o heves yokama bi canım abim çok sevindi. başka öyle havalara uçan bişeyler alan falan hiç yok
Canım ben Medilife ta Ali Sunay’a gidiyorum memnunum. İkinci kızımın doğumunuda orda yapmıştım, Selda hanımdı doktorum çok çok memnun kalmıştım. Ama bu sene çok yoğun olduğu için ona gitmek istemedim. Kardeşim Ali Bey’de dığum yaptı. Çok beğendim ilgisini alakasını bende ona başladım.Ben beylikdüzü taraftayım istinye üni. hastanesine gidiyorum canım, aklımda medilife var ama eski yorumlarını okudum pek te memnun kalmadım okuduklarımdan açıkcası ama 1 2 sene olmuş yazılanlar
Aynen benim de doktorum bebek küçük izin veremem 5. ay yapılsın dedi. Geçen sene 2 aşı yaptırmıştım, ilk aşıya baktım o da 5. ay yapılmış, tam haftayı hatırlamıyorum. Zaten ebeler kafalarına göre yapmıyorlar, doktorunuza sorun izin veriyorsa yapalım diyorlar.Hayırlı olsun canim kızçen
iyi bari abin sevinmiş bizim ailede hiç sevinen olmdı önce şaka yaptığımı düşündüler gerçek olduğuna ikna edene kadar sevinç filan yaşamadık bir tek sağlık ocağındaki ebe çok sevindi anneme de dedim kadın senden daha çok sevindi diyekızlar tetenoz aşısı için bebeğin hareketlerini hissedince yapılıyor diye biliyorum benim temmuzda mesela bir de benim dr tek doz önerdi trk doz yapılacak drunuza danışın
Dinlendikten sonra geçen ağrılar, ara ara giren kramplar normal.Kızlar 14. Haftamdayim geçen hafta kanamam oldu, peşinden iğne oldum ve kanamam olmadı. Benim kasiklarimda ve karnımda sadece sol tarafımda ağrı var bu zamanlarda normal mi acaba
Çok teşekkür ederim[
Dinlendikten sonra geçen ağrılar, ara ara giren kramplar normal.
Aman normal oldugunu bilmek çok rahatlatıyor. Sag ol canım.lcanim gecen benin basima geldi yaa tuvalete oturdun kasigima bir sanci girdiki kalkamadim yerimdem agladim reesmen bendee esimi cagirdim kaldir beni diye ertesi gun ravdevum vardi zaten bebekte bir sorun yoktu doktorda olabilir dedi gecti
Düzenli girerse tabii ki doktora giderim canım sana da çok çok geçmiş olsun. İnsan korkuyor bilmediği için. Magnezyumlu gıdalara bakayım olmadı.Canım senin yazdığını okuyunca direkt bana olan geldi aklıma ona benzettim. O yüzden yazdım. Benim ilk başlarda nadiren arada oluyordu. Önemsemiyordum. Ben de küçük abdeste sıkıştım diye düşünüyordum o olduğunda. Sonra bir gün 5dk aralıklarla 3-4 saniye süreli bu bıçak acısı oldu ve saatlerce sürdü bu. Kasılma gibi sanki burulma gibi değişik bir şey de oluyordu. Hatta eşime anlatmak için şey demiştim "sanki 10kiloluk bi taş var karnımın üstüne ve o sırada alttan bıçaklar giriyor".. Korktuk da öyle doktora gittik. Doktor da magnezyumu verdi işte, krampmış.. Artık bir kere oluyor dediğim gibi alıyorum ve geçiyor. Olduğunda da eskisi kadar şiddetli olmuyor acısı. Çok şükür.
Magnesium diasporal granül direkt galiba adı, yanlış yazmış da olabilirim aklımdan yazdım çünkü. Bir sor sen de doktoruna. İhmal etme, ne olur ne olmaz.
Aynen canım bende ole gece rüyamda bile gordum boyozmudur nedir ne seklini bilirim ne tafini ama aserdim galibaBittim ben yaa :)) ömrümde yemediğim boyozo aşerdim resmen hemen eşime yazdim havaalanında çalışıyor dedim bana izmirden boyoz getirt acilen tamam bulacam dedi ama bi daha kk ya girme dedi
Canım benim kide tüp bebek ben bütün ilaçları yazdırıyorum sigortanin karşıladığı
Tadını sanını bilmem ama sen yazınca neymiş diye baktım :) sonrada tarifine baktım anamm o ne öyle aç aç 15dk bekle yine aç bekle sürekli her işlemden sonra 15 dk bekleyin diyor sabah bi başlasam akşama biter benim el hızımıda hesaba katarsakBen hepinize kargolarim boyoz ya ne boyozmus nerden actim konuyu.... :)
Sağol canım bizimkide naz yaptıda bugün şükür gösterdi sonra arkasını döndü cınsiyeti gördünüz yeter dedi galiba
@minikizmit
Kocaelintıpta 250₺ demişti ayrıntılı ultrasona _istanbulda sordum 290₺ dedi gittiğim diğer hastane de... İzmit’te yaptırırım büyük ihtimal normal ultrason bile 4d si vardı Kocaeli tıp bu bakımdan iyi...
Ben aldim randevu cerrahpasadan aksam 10 gibi girince randevu alinabiliyor. prof. Ali beniandan randevu almak gerekiyor ayrintili ultrason için 122 tl de ucret odeniyor bilginiz olsun. Istanbulda devlette sadece zeynep kamil yapiyor ordan da kac haftadır bulamadım cerrahpaşa iyi oldu benim icin.
Tadını sanını bilmem ama sen yazınca neymiş diye baktım :) sonrada tarifine baktım anamm o ne öyle aç aç 15dk bekle yine aç bekle sürekli her işlemden sonra 15 dk bekleyin diyor sabah bi başlasam akşama biter benim el hızımıda hesaba katarsakyapanın yiyenin eline ağzına sağlık çok emek isteyen bişeymiş :)))
Sağol kuzum.Hayırlı olsun canim kızçen
iyi bari abin sevinmiş bizim ailede hiç sevinen olmdı önce şaka yaptığımı düşündüler gerçek olduğuna ikna edene kadar sevinç filan yaşamadık bir tek sağlık ocağındaki ebe çok sevindi anneme de dedim kadın senden daha çok sevindi diyekızlar tetenoz aşısı için bebeğin hareketlerini hissedince yapılıyor diye biliyorum benim temmuzda mesela bir de benim dr tek doz önerdi trk doz yapılacak drunuza danışın
Valla en iyi pastanede 1.75 e satiyolar ki bostanli sahilde oturuyorum izmirin en pahali semti diyebilirim burda fiyatlar bu olduguna gore anlattigin kadar ugrasiyo olamazlarTadını sanını bilmem ama sen yazınca neymiş diye baktım :) sonrada tarifine baktım anamm o ne öyle aç aç 15dk bekle yine aç bekle sürekli her işlemden sonra 15 dk bekleyin diyor sabah bi başlasam akşama biter benim el hızımıda hesaba katarsakyapanın yiyenin eline ağzına sağlık çok emek isteyen bişeymiş :)))
Hadi hayirlisi 18 haftalik olmussunuz artik gostersin tosbag bekletmesi dahaYine bir salı yine bir dolmuşta gaz çikarmama çabasi....Ne menem bir sey bu hamilelik yaaa...Ben hasta olmaya alışık oldugundan hamilelik bayağı garip geliyor.
Bu arada esimin haberi yok ama özel hastaneden randevu aldim. Cinsiyeti ögrenmek icin. Bakalım yarın öğreneceğim inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?