- 20 Şubat 2018
- 525
- 744
- 103
Bendede aynisi oldu dun aksam sag tarafimda sanki birisi icten parmagiyla bastirir gibi iki kez oldu.artik tecrube oldugu icin diger hamileliklerimden bebek olfugunu anladim:)İyi geceler kızlar ben dün ve bugün içimde haraketler hissettim gazdan olduğunu düşünmüyorum çünkü farklıydı baya yerimden kıpırdadım bebeiştendir değil mi
Benim ilk bebeğim olucak tamda tarif ettiğini bende yaşadım ilk hamileliğini yaşayanlar bu kadar çabuk öğrenemz diyolar ama emeinim yani bebekti :)Bendede aynisi oldu dun aksam sag tarafimda sanki birisi icten parmagiyla bastirir gibi iki kez oldu.artik tecrube oldugu icin diger hamileliklerimden bebek olfugunu anladim:)
Sizin cinsiyet belli olmusmuydu canim.oglan cocugu kendini cabuk belli eder derler.Benim ilk bebeğim olucak tamda tarif ettiğini bende yaşadım ilk hamileliğini yaşayanlar bu kadar çabuk öğrenemz diyolar ama emeinim yani bebekti :)
Geçmiş olsun eğer parol geçiriyorsa bir tane alın .. durup dururken mi ateşiniz çıktıKızlar dün ateşlendim dehşet bir baş ağrısı çektim ilaç almadım yattım şimdi hala baş ağrın var işin kötüsü akşama da misafir var Allah yardımcım olsun
Ben en son 11 haftamda gittim doktoruma özel hastane olmasına rağmen makinaları iyi değildi başka bir hastaneye gidicem hatta yeni eşim benim için randevu aldı öğleden sonra öğrenirim inşallah ama ben önce o kalp atışını duymak istiyorum uzun zman oldu bebek iyi mi diye aklımda hep :)Sizin cinsiyet belli olmusmuydu canim.oglan cocugu kendini cabuk belli eder derler.
Hiç diş ağrısı çekmedim ama korktuğum ağrılardan ya inşallah bi daha yaşamazsınız. Çok geçmiş olsun.Günaydın diş ağrısı gece uyutmadıhaftamın dolmasını iple çekiyorum artık .. misafirde vardı üstelik
Ben de 11 de gittim dr erkeğe benziyor dedi .. ama etraftakilerde kızın olcak senin diyorlar :) c.tesi öğreneceö nasipse .. geçen hamileliğimde 19-20. Haftamda bebeği hissetmiştimBen en son 11 haftamda gittim doktoruma özel hastane olmasına rağmen makinaları iyi değildi başka bir hastaneye gidicem hatta yeni eşim benim için randevu aldı öğleden sonra öğrenirim inşallah ama ben önce o kalp atışını duymak istiyorum uzun zman oldu bebek iyi mi diye aklımda hep :)
Kanal tedavisi gerekiyormuş dr müdahale etmezse hep ağrıyacak biliyorum ve ağrıların en kötüsüdür diş ağrısıHiç diş ağrısı çekmedim ama korktuğum ağrılardan ya inşallah bi daha yaşamazsınız. Çok geçmiş olsun.
Bende erkek hissediyorum ama kızım olsun istiyorum nedense :) tabi hepimizin önceliği sağlıklı olsunlarda bide ilk diye pek takmıyorum kız, erkek yoksa bu kadar beklemezdim gider bir an önce öğrenirdimBen de 11 de gittim dr erkeğe benziyor dedi .. ama etraftakilerde kızın olcak senin diyorlar :) c.tesi öğreneceö nasipse .. geçen hamileliğimde 19-20. Haftamda bebeği hissetmiştim
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun eğer parol geçiriyorsa bir tane alın .. durup dururken mi ateşiniz çıktı
Ya evet, Rabbim yardımcın olsun inşallah kurtulursun ağrıdan zor bide hamilelikteKanal tedavisi gerekiyormuş dr müdahale etmezse hep ağrıyacak biliyorum ve ağrıların en kötüsüdür diş ağrısı
Günaydın sevgili anneler. 17. Haftamı dolduruyorum özel hastaneye gidiyorum. Doktorum ayrıntılı ultrasonu 21- 24 hafta arası yaptırabilirsin dedi ancak hastanede ücreti çok fazla geldi bana. 275 tl. Gittiğiniz hastanelerde ücretler nasıl acaba.
Kızlar ben oruç tutuyorum ama bugün kahve rengi leke geldi acaba bozulur mu yoksa devam mi etmeliyim bilen biri varsa diye soruyorum.
Kuşum ben ilk hamileligimin her doneminde kanal tedavisi gordum diyebilirim.5 disim curudu hamilelik boyunca doktorumun izniyle hepsi yapildi...bide her disci yapmiyo tabiKanal tedavisi gerekiyormuş dr müdahale etmezse hep ağrıyacak biliyorum ve ağrıların en kötüsüdür diş ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?