2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İyi geceler kızlar ben dün ve bugün içimde haraketler hissettim gazdan olduğunu düşünmüyorum çünkü farklıydı baya yerimden kıpırdadım bebeiştendir değil mi
Bendede aynisi oldu dun aksam sag tarafimda sanki birisi icten parmagiyla bastirir gibi iki kez oldu.artik tecrube oldugu icin diger hamileliklerimden bebek olfugunu anladim:)

Bendede aynisi oldu dun aksam sag tarafimda sanki birisi icten parmagiyla bastirir gibi iki kez oldu.artik tecrube oldugu icin diger hamileliklerimden bebek olfugunu anladim:)
Benim ilk bebeğim olucak tamda tarif ettiğini bende yaşadım ilk hamileliğini yaşayanlar bu kadar çabuk öğrenemz diyolar ama emeinim yani bebekti :)

Kizlar magnezyumdan bahsedilmis.ben kizima hamileyken bacaklarim ve karnim cok kasiliyordu.manezyum tozu vermisti suya katilan ama dedi bundan daha onemli olan en cok yesil yaprakli sebzeler yiyceksin magnezyum icin demisti.marulu hafif tuzlayip yiyordum.cok severim zaten:)

Sizin cinsiyet belli olmusmuydu canim.oglan cocugu kendini cabuk belli eder derler.
Ben en son 11 haftamda gittim doktoruma özel hastane olmasına rağmen makinaları iyi değildi başka bir hastaneye gidicem hatta yeni eşim benim için randevu aldı öğleden sonra öğrenirim inşallah ama ben önce o kalp atışını duymak istiyorum uzun zman oldu bebek iyi mi diye aklımda hep :)

Günaydın sevgili anneler. 17. Haftamı dolduruyorum özel hastaneye gidiyorum. Doktorum ayrıntılı ultrasonu 21- 24 hafta arası yaptırabilirsin dedi ancak hastanede ücreti çok fazla geldi bana. 275 tl. Gittiğiniz hastanelerde ücretler nasıl acaba.

Ben de 11 de gittim dr erkeğe benziyor dedi .. ama etraftakilerde kızın olcak senin diyorlar :) c.tesi öğreneceö nasipse .. geçen hamileliğimde 19-20. Haftamda bebeği hissetmiştim

Ben de 11 de gittim dr erkeğe benziyor dedi .. ama etraftakilerde kızın olcak senin diyorlar :) c.tesi öğreneceö nasipse .. geçen hamileliğimde 19-20. Haftamda bebeği hissetmiştim
Bende erkek hissediyorum ama kızım olsun istiyorum nedense :) tabi hepimizin önceliği sağlıklı olsunlarda bide ilk diye pek takmıyorum kız, erkek yoksa bu kadar beklemezdim gider bir an önce öğrenirdim

Geçmiş olsun eğer parol geçiriyorsa bir tane alın .. durup dururken mi ateşiniz çıktı
Teşekkür ederim canım
Ağrı kesici almadım doktorun izin vermemişti. Galiba üşüttüm gün içinde sürekli birden üşüme geliyordu bende gebelikten sandım şimdi daha iyiyim çok şükür

Kızlar ben oruç tutuyorum ama bugün kahve rengi leke geldi acaba bozulur mu yoksa devam mi etmeliyim bilen biri varsa diye soruyorum.

sana da gunaydın :) bende bugun öğreneceğim fiyatı. eğer yüksek gelirse başka hastaneler araştıracağım. kontrollerimi yaptrdığım hastane 2li test için 300 lira istemişti. dışarıdan 160 liraya yaptırdım. yine öyle birşey yaparım. çevredeki tıp merkezlerine de sorabilirsin onlar daha hesaplı oluyor

Kanal tedavisi gerekiyormuş dr müdahale etmezse hep ağrıyacak biliyorum ve ağrıların en kötüsüdür diş ağrısı
Kuşum ben ilk hamileligimin her doneminde kanal tedavisi gordum diyebilirim.5 disim curudu hamilelik boyunca doktorumun izniyle hepsi yapildi...bide her disci yapmiyo tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…