Ben aldim randevu cerrahpasadan aksam 10 gibi girince randevu alinabiliyor. prof. Ali beniandan randevu almak gerekiyor ayrintili ultrason için 122 tl de ucret odeniyor bilginiz olsun. Istanbulda devlette sadece zeynep kamil yapiyor ordan da kac haftadır bulamadım cerrahpaşa iyi oldu benim icin.
Kızlar hamilelik rinitinden bahsetmissiniz. Benim de 3 aydır burnum çok tıkanıyor ve afedersiniz böyle sürekli içi kuruyor. İlk zaman nezle oluyorum sandım ama sonra o kadar rutinim oldu ki çok düşünmedim üstüne, resmen alıştım. Bu mu dediğiniz rinit? Eğer öyleyse geçirecek tavsiyeniz var mı?
Kızlar çok şükür bugün bızımde cinsiyetimiz belli oldu oğlusunuz oluyo dün bi erkek kıyafeti beğenmiştim doktor en başta kıza benziyo deyince alamamıştım yarın ilk iş o kıyafeti almaya gideceğim allahım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin
Öyledir canım ya buralardan kimi bilsem orada yapıyo doğumu, ben pek sevemedim hastane içini bile hoş çok dolanmadım ama. Bilmiyorum çokta sıcak bakmıyorum açıkçası
Yemin ederim yazacaktım yazmadım, yemediğim bişeye aşericem sanırım. İnternetten baktım da biraz uğraştırmalı ve onla uğraşamam. Ama düşününce ağzımda dağıldığını hissediyorum ve ben eşime bunu söylesem adamcağız nerden bulcağını bile bilmez. O yüzden ses çıkartmıyorum
Afedersiniz ya kimsenin canini cektirtmek icin dememistim ...yinede brawo kocalara
Ben aldim randevu cerrahpasadan aksam 10 gibi girince randevu alinabiliyor. prof. Ali beniandan randevu almak gerekiyor ayrintili ultrason için 122 tl de ucret odeniyor bilginiz olsun. Istanbulda devlette sadece zeynep kamil yapiyor ordan da kac haftadır bulamadım cerrahpaşa iyi oldu benim icin.
Aynen benim de doktorum bebek küçük izin veremem 5. ay yapılsın dedi. Geçen sene 2 aşı yaptırmıştım, ilk aşıya baktım o da 5. ay yapılmış, tam haftayı hatırlamıyorum. Zaten ebeler kafalarına göre yapmıyorlar, doktorunuza sorun izin veriyorsa yapalım diyorlar.
Aynen benim de doktorum bebek küçük izin veremem 5. ay yapılsın dedi. Geçen sene 2 aşı yaptırmıştım, ilk aşıya baktım o da 5. ay yapılmış, tam haftayı hatırlamıyorum. Zaten ebeler kafalarına göre yapmıyorlar, doktorunuza sorun izin veriyorsa yapalım diyorlar.
Burun tikanikligi tek tarafli genelde ama bendeki hapsurma ile birlikte de de geliyor. Hic rinit dusunmemistim. Hava kuru mevsim gecisi diye dusunmustumKızlar hamilelik rinitinden bahsetmissiniz. Benim de 3 aydır burnum çok tıkanıyor ve afedersiniz böyle sürekli içi kuruyor. İlk zaman nezle oluyorum sandım ama sonra o kadar rutinim oldu ki çok düşünmedim üstüne, resmen alıştım. Bu mu dediğiniz rinit? Eğer öyleyse geçirecek tavsiyeniz var mı?
Burun tikanikligi tek tarafli genelde ama bendeki hapsurma ile birlikte de de geliyor. Hic rinit dusunmemistim. Hava kuru mevsim gecisi diye dusunmustumKızlar hamilelik rinitinden bahsetmissiniz. Benim de 3 aydır burnum çok tıkanıyor ve afedersiniz böyle sürekli içi kuruyor. İlk zaman nezle oluyorum sandım ama sonra o kadar rutinim oldu ki çok düşünmedim üstüne, resmen alıştım. Bu mu dediğiniz rinit? Eğer öyleyse geçirecek tavsiyeniz var mı?
Yine bir salı yine bir dolmuşta gaz çikarmama çabasi....Ne menem bir sey bu hamilelik yaaa...Ben hasta olmaya alışık oldugundan hamilelik bayağı garip geliyor.
Bu arada esimin haberi yok ama özel hastaneden randevu aldim. Cinsiyeti ögrenmek icin. Bakalım yarın öğreneceğim inşallah!
Yok canım ben pazaresi gidicem doktora 3 hafta oldu gitmeyeli öğrenemedim o yüzdenSağol canım benim sen ögrenebıldınmı
Valla tavsiyeler varsa bende alırım zira okyanus suyu vs işe yaramıyoKızlar hamilelik rinitinden bahsetmissiniz. Benim de 3 aydır burnum çok tıkanıyor ve afedersiniz böyle sürekli içi kuruyor. İlk zaman nezle oluyorum sandım ama sonra o kadar rutinim oldu ki çok düşünmedim üstüne, resmen alıştım. Bu mu dediğiniz rinit? Eğer öyleyse geçirecek tavsiyeniz var mı?
5.haftada doktorun istediği tahlilleri orada yaptırmıştım canım, haziran 18de gel yine kan alıcaz demişlerdi ama nedendir bilmiyorum. Bencede gidip kayıt açtır aşı vs.için gerekli oluyo .Kan neden alincak acaba bende yarın gidim bakalım ne dicek ler gün olarak bende şuan tam 17 haftalık olduk yarın 17haffa 1 günlük olcaz
Doktora gittiğimde sorarım bi bakalım. Teşekkür ederim canım. Aman olsun o bu sevinsin diye yapmadık ki bizim sevinmemiz yeter :)Hayırlı olsun canim kızçen
iyi bari abin sevinmiş bizim ailede hiç sevinen olmdı önce şaka yaptığımı düşündüler gerçek olduğuna ikna edene kadar sevinç filan yaşamadık bir tek sağlık ocağındaki ebe çok sevindi anneme de dedim kadın senden daha çok sevindi diyekızlar tetenoz aşısı için bebeğin hareketlerini hissedince yapılıyor diye biliyorum benim temmuzda mesela bir de benim dr tek doz önerdi trk doz yapılacak drunuza danışın
Değiştirirsem senin gittiğin doktoru bi düşüniyim canım, sanırım değiştiricem hastanemiCanım ben Medilife ta Ali Sunay’a gidiyorum memnunum. İkinci kızımın doğumunuda orda yapmıştım, Selda hanımdı doktorum çok çok memnun kalmıştım. Ama bu sene çok yoğun olduğu için ona gitmek istemedim. Kardeşim Ali Bey’de dığum yaptı. Çok beğendim ilgisini alakasını bende ona başladım.
Bende dün karınca yürür gibi bişey hissettim ama arkadaşıma sordum o bebek değildir diyoBenim ilk bebeğim olucak tamda tarif ettiğini bende yaşadım ilk hamileliğini yaşayanlar bu kadar çabuk öğrenemz diyolar ama emeinim yani bebekti :)
Kızlar ben oruç tutuyorum ama bugün kahve rengi leke geldi acaba bozulur mu yoksa devam mi etmeliyim bilen biri varsa diye soruyorum.
Benim dr istemedi anlamadım bebek küçük dedi gelişsin öyle yap .. resmen 1 aydır derme çatma yöntemlerle idare ediyorum bu ağrıları ama nasipse haftaya 16 bitiyor 17 olcam heralde izin verir artıkKuşum ben ilk hamileligimin her doneminde kanal tedavisi gordum diyebilirim.5 disim curudu hamilelik boyunca doktorumun izniyle hepsi yapildi...bide her disci yapmiyo tabi
Kuşum ben ilk hamileligimin her doneminde kanal tedavisi gordum diyebilirim.5 disim curudu hamilelik boyunca doktorumun izniyle hepsi yapildi...bide her disci yapmiyo tabi
Allah kabul etsin canım orucunu. bozulmaz orucun çünkü hamileyken kan gelmesi özür sebebidir hamileyken adet olamayacağın için namazına da engel değildir sadece her vakit özür abdesti alman gerek kanama geldiği süreceKızlar ben oruç tutuyorum ama bugün kahve rengi leke geldi acaba bozulur mu yoksa devam mi etmeliyim bilen biri varsa diye soruyorum.
Karınca yürür gibi ben arada hissediyodum zaten ama bu farklıydı yerimden oynadım yani :))Bende dün karınca yürür gibi bişey hissettim ama arkadaşıma sordum o bebek değildir diyo
Geçen sene ebem farklıydı bu sene farklı, ikisi de aşılardan önce doktorunuza sorun dedi, doza da doktor karar veriyor 3 yeterli falan diye. Not al istersen doktora gittiğinde unutmaCanım beni aile hekimliğinden aradılar 20. haftanızda tetenoz aşınız var bize mutlaka uğrayın dediler. Sanırım 20. haftadan sonra yapılıyor. Doktorun onay vermesi gerektiğini bilmiyordum. 19. hafttamda kontrol var sorayım ona.
Benimkilerin hepsinin iceriğinde omega 3 varmış, gıdaların icinde dogal olarak bulunanları devlet karşilamıyormuş..Ilaclarim Omepa dk2, solgar b12, sidefer, ocean mumy,coraspin var onu devlet karsiliyo da zaten karsilamasa bile 3 liraBende kullaniyorum karsiladi benimkini ismimi varkli ki sana verilenin
Maliyetli de yeter da..dedigin gibi her girdigimde 150 lira..Senin ecz. Iyiymis benimki suratsız dedim ki siz biseyler yapamıyormusunuz diye hayir dedi kesti..Seytan o eczaneyide bırak diyo..Zaten seytan su siralar çok sey diyo..Tatlım bizim sipalar maliyeti yüksek sipalar bu hep böyle dvm edecek her eczaneye girişim min 150 tl bugün çalışan kız diyoki sana bişeler yapalim bize busuru para kazandirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?