- 11 Kasım 2014
- 937
- 1.031
- 113
- 41
Kesinlikle haklısında insan iste doktora güvenmek istiyor.Neyse son gidişimdi şimdi baska doktora baslıycam bakalım bu nelere yönlendirecek beniCanim doktorlar anlasmali firmalari onerit bu heryerde oyledir. Sana bi ilac oneriyosa dengi ilaclari da arastir oyle al. Sonucta bunlar takviye seyler ve cok fazla marka var. Doktor senin butceni dusunmez ki hic. Bana ferrum fort yazdi mesela aldim sadece 1 kullanma da midem bulandi cikardim herseyi. Oreferon kullaniyorum simdi ne bulanti ne koku hicbisey yok. Mideyi de yakmiyo bagirsakta cozuldugu icin. Ben her dedigini almiyorum valla. Arastiriyorum dengi ve kullanimi ne rahatsa onu kullaniyorum
Ayy ilacı aldim ama kendini kotü, bitkin hissettiginde kullan dedi..Öyle olunca hiç bakmadım kutusuna ne yaziyor..Eve gidince bakayımCanim bisey sorcam bende demir +ocean kullaniyorum ama oceanin dozlari varmis doktor bana su dozunu kullan demedigi icin ben en düsügünü aldim 1200 lük olani sen kac kullaniyosun
Ay inşallah benmkide 2 haftada geçer ne gündüz ne gece nefes aldırmıyo yaCanım benim sanırım 14-15. haftalarda burnum aşırı tıkanıyordu sürekli temizliyordum. ama grip yada nezle değildim. Hamilelikte burun mukos salgısında artış olabiliyormuş ama benim 2 hafta içinde geçti. Arkadaşların bahsettiği tam olarak bu mu bilmiyorum.
ooh gözün aydın bol bol ye inşallahKızlar benim boyoz dun gece İzmir'den geldi :))) esime soyledikten 10 dk sonra aradı bu gece geliyor dedi :))) ama ben yazlıktayim hemen yiyemedim eşim bu akşam iş çıkışı getirecek
Ya öyle mi alınıyormuş gecen gittiğimde soruyorum nasıl alinacak gir internete al diyor :)) giriyorum öyle bir seçenekte yok ve ayrıca ücret odemek gerektiğini bilmiyordum :/
Bende de aynı durum..Bu hafta kesinlesti %100 dedi..E dedigi gibi önce yadirgadım simdi alıştım bendeHayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bizede 12. haftada kıza benziyor dediler 16. haftada erkek oldu ..:) Benim hala gözüm dantelli pembelerde ..:) ama yavaş yavaş alışıyorum şortlara :)
Bi hareketlenselerde tamamen artik rahatlasak.benim aklim hep onda.daha doktora gideli 10 gun oldu.elimde olsa yine gidicem nasil diye.Hadi insallah insal haberlerle gel.bakalim mavimi pembemiBen en son 11 haftamda gittim doktoruma özel hastane olmasına rağmen makinaları iyi değildi başka bir hastaneye gidicem hatta yeni eşim benim için randevu aldı öğleden sonra öğrenirim inşallah ama ben önce o kalp atışını duymak istiyorum uzun zman oldu bebek iyi mi diye aklımda hep :)
Bende ozel hastaneye gidiyorum canim.ense kalinligi icin ultrason fiyati 150 tl idi.ayrintili ultrasonu sormadim ama esim gerek yok devlette yaptiralim.o parayi bebegimize harcariz dedi.yani alti ustu ultrason sonucta sagligina bakildiktan sonra orasida ayni.devletten bi doktora randevu aldim.o doktor muayeneden sonra zaten haftama gore ultrason gunleri verdi.ayrintili icinde iki ay sonraya gun verdiler bana.Günaydın sevgili anneler. 17. Haftamı dolduruyorum özel hastaneye gidiyorum. Doktorum ayrıntılı ultrasonu 21- 24 hafta arası yaptırabilirsin dedi ancak hastanede ücreti çok fazla geldi bana. 275 tl. Gittiğiniz hastanelerde ücretler nasıl acaba.
Kalpte parlaklık Tek başına birşey ifade etmiyor, geçiyor sonra, o yüzden risk belirtmemiş.arkadaslar kalpte parlaklik goruldu bebegimde ikili testim testim orta risk grubunda cikmisti doktor olumsuz bisey soylemedi ama ben dusunmekten delirdim dunden beri boyle bisey yasayan var mi
Icinin rahatlaması için eğer maddi olarak yuk olmayacaksa kan dna testi yaptirmani öneririm. Ben triscreen test yaptırdım 2150 tl. Salı günü yaptırdım bir sonraki cuma sonuçları geldi. Benim ikili testim 1075de1 çıkmıştı ama içim rahat olsun diye yaptırdım. Herhangi bir sorun yok çok şükür. Sizde de birşey çıkacağını sanmıyorum doktor önemsiz dediyse ama içinizin rahatlaması için yaptırabilirsinizarkadaslar kalpte parlaklik goruldu bebegimde ikili testim testim orta risk grubunda cikmisti doktor olumsuz bisey soylemedi ama ben dusunmekten delirdim dunden beri boyle bisey yasayan var mi
dikkat et kendine canım nolur nolmaz Allah korusunKozlar bilgileriniz icin çok teşekkür ederim kahve rengiden sonra yoğun bir kanamam geldi bir ped dolduracak kadar..
Hemen doktora gittim.
Özel e gittim kanama alanların var yatış yapman gerek dedi..para tuzağı olmuş resmen
Dayanamadım devletin aciline gittim ordanda herhangibir kanama alanı yok kendini biraz yormuş olabilirsin dedi yinede iğne ve hap verdi bakalım devam ederse tekrar gidecem..
Oglumdada 16.haftaya kadar devam etmişti sonra geçmişti.
Bi ilac ismi vardi simdi hatirlamiyorum o ile basliyo doktorum kagida yazip vermisti bunu kullanmasinlar diye.zaten her disci yapmiyo dis doktoru arkadasim var beni o yonlendirdi yapan doktora.neyse gittim rontgen cekilmiyo o yuzden dediki dolgumu kanalmi acinca gorucez.bitkisel icerikli bir uyusturucu yapiliyo tabi cok etkili degil o yuzden 10 dk arayla 5 kez yapilip adim adim uyusturuyolar sonra disi aciyolar disin durumuna gore tedavisini yapiyolar.canin hic acimiyo ama butun islemi hissesiyorsun yapilirken cok guclu bir uyusturucu olmadigi icin. Yinede gerginlik dogum kasilmalarini baslatabilecegi icin 50 kere soruyolar iyimisin rahatmisin mola verelimmi duruşun rahatmi belin agriyomu....izmirdeyseniz dişçimi tavsiye ederim yani çok guzel ilgilenmisti ama yinede bu hamileligimde gitmek zoeunda kalmazsam cok sevinirim :)Hamile kalmadan onceki ay dis muayenesinden gecmistim cok sukur. Ufak bikac kararmalar var arkalarda. Ama donem donem agriyo dis etlerimde dahil olmak uzere. Uyusturucu yapiliyo mu hamilelikte? Nasil yaptirdin kanali
En iyisi biraz araştırmak. Teşekkür ederim cevabınız için☺sana da gunaydın :) bende bugun öğreneceğim fiyatı. eğer yüksek gelirse başka hastaneler araştıracağım. kontrollerimi yaptrdığım hastane 2li test için 300 lira istemişti. dışarıdan 160 liraya yaptırdım. yine öyle birşey yaparım. çevredeki tıp merkezlerine de sorabilirsin onlar daha hesaplı oluyor
gözün aydın canım çook sevindim sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah.Yeni doktordan geldim hanımlar çok şükür bebeğim gayet iyiydi, herşey yolundaydı, orucumun hepsini tutmama rağmen bi sıkıntı yoktu, suyum da iyi dedi doktor çok şükür.
Cinsiyetide öğrendimmm erkekmişkız olmasını daha çok istememe rağmen yine çok sevindim darısı öğrenmeylerin başına inşallah
pinkstrap canım sen başından beri hep benim bebiş erkek dedin hisselerine dayanarak doğruymuş
Ben senin koyduğun ultrasona bile bakmadım, ki söyledim de bakmıyorum diye, bu kadar net hissettiğim başka birşey var mıydı bilmiyorumYeni doktordan geldim hanımlar çok şükür bebeğim gayet iyiydi, herşey yolundaydı, orucumun hepsini tutmama rağmen bi sıkıntı yoktu, suyum da iyi dedi doktor çok şükür.
Cinsiyetide öğrendimmm erkekmişkız olmasını daha çok istememe rağmen yine çok sevindim darısı öğrenmeylerin başına inşallah
pinkstrap canım sen başından beri hep benim bebiş erkek dedin hisselerine dayanarak doğruymuş
Bilmiyorum ki ilk çıkan tarife baktım ve kapadım :))))Valla en iyi pastanede 1.75 e satiyolar ki bostanli sahilde oturuyorum izmirin en pahali semti diyebilirim burda fiyatlar bu olduguna gore anlattigin kadar ugrasiyo olamazlar
:)) Tutacak tutacak sana erkek bebek lazım zatengözün aydın canım çook sevindim sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah.
pinko inşallah benimkini de tutturmuştur, yoksa diğer %80lık kısımın dediği tutcak ve kız gelecekumutlarım artıyo gün geçtikçe
Evet hatırlıyorum resmine bakmadan sadece hissetmiştin bende cinsiyeti :)Ben senin koyduğun ultrasona bile bakmadım, ki söyledim de bakmıyorum diye, bu kadar net hissettiğim başka birşey var mıydı bilmiyorum
Allah hayırlı evlat etsin canım benim sağlıkla kucağına al inşallah, hepsi aynı inan, doğduktan sonra daha iyi anlayacaksın cinsiyeti ne olursa olsun gördüğün an aşık oluyorsun.
Teşekkür ederm canım benim darısı başına inşallahgözün aydın canım çook sevindim sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah.
pinko inşallah benimkini de tutturmuştur, yoksa diğer %80lık kısımın dediği tutcak ve kız gelecekumutlarım artıyo gün geçtikçe
bakma ben burada konştuğum kadar hayatımda konuşamıyorum. burada sadece içimi döküyorum yoksa patlayacak vaziyete getiriyolar. sandığın gibi kötü gelin değilim:)) Tutacak tutacak sana erkek bebek lazım zatenŞöyle hakkından gelecek bir gelin hayal ediyorum
Diyorum da bazen şaşırtıyorsun beni, kendini ezdirdiğin zamanlar hayal kırıklığına uğruyorum, hayalimdeki sen de o değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?