2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bakma ben burada konştuğum kadar hayatımda konuşamıyorum. burada sadece içimi döküyorum yoksa patlayacak vaziyete getiriyolar. sandığın gibi kötü gelin değilim
Benim komşum hep şey der kaynanaların fena olduğu zaman da gelin oldum, gelinlerin fena olduğu zamanda kaynana Nasip ya herkesin sınavı ayrı işte, boşver sen eşine bebeğine odaklan.

Gözün aydı. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Merhaba kızlar. Çok fazla giremiyorum takip edebildiğim kadar rahatsız olanlara geçmiş olsun allah şifa versin.
Cinsiyetleri öğrenenlerin gözleri aydı. Hayırlı evlat olsunlar inşallah.
Bende hafta sonu oğlumu hissettim. Sabah sağ tarafıma yatmışım kese de sağ tarafta benim içinde birşey kıpırdamaya başladı. Sıkıştı rahatsız oldu galiba kuzucum. Güzel bir his yaa

Ama canım çok yandı. Senin de birden bıçak girer gibi olup geçiyo mu?
Gecmis olsun .Ben ayaklarimi usüttügümde yada yerde oturup uzanip üsüdügümde oluyo. Cok feci bi agri giriyo ve yaklasik 3 4 dakika sürüyor sonra geçiyor. Ayaklarinizi usutmemeye çalışın inşalla h bi daha olmaz.

Benim komşum hep şey der kaynanaların fena olduğu zaman da gelin oldum, gelinlerin fena olduğu zamanda kaynana Nasip ya herkesin sınavı ayrı işte, boşver sen eşine bebeğine odaklan.
Yine rabbim bukadarıyla sınasın, herkesin derdi tabiki ayrı.
Hepimizin bebişi sağlıklı sıhhatli olsun, aile içi huzuru olsunda devamı boş

Kızlar ben oruç tutuyorum ama bugün kahve rengi leke geldi acaba bozulur mu yoksa devam mi etmeliyim bilen biri varsa diye soruyorum.
Canım bende tuttum 14 gün kadar daha sonra benimde akintim oldu doktorum hamileler tutmamali kazaya birakmali çünkü bebege zarari varsa bile dogmadan anlasilmaz dedi. Bu yuzden bende iki uc gündür tutmuyorum bebekler uzun sure susuz kalmamali çünkü.

Kızlarrr iş çıkışı kısmetse muayene gidiyorum. Acaba benim ki ne olacak var mı yorum yapmak isteyen , hisseden

Ya ben de cook az tuttum kendimi suçlu gibi hissediyorum tutamiyorum diye.biliyorum müsade var ama işte yine rahat degilim

Ya ben de cook az tuttum kendimi suçlu gibi hissediyorum tutamiyorum diye.biliyorum müsade var ama işte yine rahat degilim
Tutmamak lazimmis bende herkes orucken tutmayinca kendimi suclu gibi hissediyorum ama tutunca cocuguma karsi suclu oluyorum. Nasilsa gebeler icin kaza sansi var bebisleri riske atmaya gerek yok onlarin iyi olmasi onceligimiz. Insallah dogumlarimizdan sonra borçlarımızı oderiz

bana doktorum kesinlillr tutmani istemiyorum dedi zaten bulantilardan tutamiyordum bastan ama muayenede sakin tutma dedi

Ben aslında normal takibe zeynep kamile gidiyorum ama kaç haftadır 12 de bakıyorum ayrıntılı için randevu açmıyorlar hiç denk gelemedim. Prof oldugu icin ek ücret ödeniyor gecen hafta normal muayeneye gittim ozaman para ödemedim cereahpasada.
Ozelde de 1-2yerden fiyat aldım
Maltepe tıp merkezinde 240 tl radyolog yapıyormuş.
Birde pendik yüzyıl hastanesinde 350 tl ordaki doktor perinatolog bilginiz olsun. Normalde pendikten almıştım randevu ama sonra cerrahpasada buldum orada yaptıracam.

Yaa kızlar istanbul yine yanıyo çok sıcak Allah oruç tutanlara, dışarda çalışanlara yardım etsin.
Cinsiyetler öğrenilmiş yine maşaAllah cinsiyetleri teker teker öğrendiğimiz gibi, teker teker de doğurup gelicez inşaAllah:)
Çocukları okula yolladım, ev berbat durumda, bir dünya ütüm var, katlanacak çamaşır var. Ev bana bakıyo ben eve. Zaten şu ütüyü bulanın ruhuna çok güzel dualar etmek istiyorum ama Allah affetsin:)

Yağmur yağacak sanki bayağı kapalı hava, puslu gıcık bir hava var, Gözüm yatakta o yüzden:) Aman iş dediğin başlayınca biter iyi hissetmiyorsan sonra yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…