Benim komşum hep şey der kaynanaların fena olduğu zaman da gelin oldum, gelinlerin fena olduğu zamanda kaynanabakma ben burada konştuğum kadar hayatımda konuşamıyorum. burada sadece içimi döküyorum yoksa patlayacak vaziyete getiriyolar. sandığın gibi kötü gelin değilim
Gözün aydı. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahYeni doktordan geldim hanımlar çok şükür bebeğim gayet iyiydi, herşey yolundaydı, orucumun hepsini tutmama rağmen bi sıkıntı yoktu, suyum da iyi dedi doktor çok şükür.
Cinsiyetide öğrendimmm erkekmişkız olmasını daha çok istememe rağmen yine çok sevindim darısı öğrenmeylerin başına inşallah
pinkstrap canım sen başından beri hep benim bebiş erkek dedin hisselerine dayanarak doğruymuş
Gecmis olsun .Ben ayaklarimi usüttügümde yada yerde oturup uzanip üsüdügümde oluyo. Cok feci bi agri giriyo ve yaklasik 3 4 dakika sürüyor sonra geçiyor. Ayaklarinizi usutmemeye çalışın inşalla h bi daha olmaz.Ama canım çok yandı. Senin de birden bıçak girer gibi olup geçiyo mu?
Ay inşallah benmkide 2 haftada geçer ne gündüz ne gece nefes aldırmıyo ya
ooh gözün aydın bol bol ye inşallah
Yine rabbim bukadarıyla sınasın, herkesin derdi tabiki ayrı.Benim komşum hep şey der kaynanaların fena olduğu zaman da gelin oldum, gelinlerin fena olduğu zamanda kaynanaNasip ya herkesin sınavı ayrı işte, boşver sen eşine bebeğine odaklan.
Canım bende tuttum 14 gün kadar daha sonra benimde akintim oldu doktorum hamileler tutmamali kazaya birakmali çünkü bebege zarari varsa bile dogmadan anlasilmaz dedi. Bu yuzden bende iki uc gündür tutmuyorum bebekler uzun sure susuz kalmamali çünkü.Kızlar ben oruç tutuyorum ama bugün kahve rengi leke geldi acaba bozulur mu yoksa devam mi etmeliyim bilen biri varsa diye soruyorum.
Öyle olmuyor, Ultrason kağıdı da lazım :)Kızlarrr iş çıkışı kısmetse muayene gidiyorum. Acaba benim ki ne olacak var mı yorum yapmak isteyen , hisseden
Canım bende tuttum 14 gün kadar daha sonra benimde akintim oldu doktorum hamileler tutmamali kazaya birakmali çünkü bebege zarari varsa bile dogmadan anlasilmaz dedi. Bu yuzden bende iki uc gündür tutmuyorum bebekler uzun sure susuz kalmamali çünkü.
Benim gittigim yerde sadece prof yapıyormuş ayrıntılı ultrasonu oyüzden ücretli. Normal doktora almıyorlar ücret.
Kızlar ben de tıp fakültesine gidicem ayrıntılı için herhangi bir ücret denmedi. Ücretli mi ki
:) Görmeseniz de,hislerinize güveniyorumÖyle olmuyor, Ultrason kağıdı da lazım :)
Tutmamak lazimmis bende herkes orucken tutmayinca kendimi suclu gibi hissediyorum ama tutunca cocuguma karsi suclu oluyorum. Nasilsa gebeler icin kaza sansi var bebisleri riske atmaya gerek yok onlarin iyi olmasi onceligimiz. Insallah dogumlarimizdan sonra borçlarımızı oderizYa ben de cook az tuttum kendimi suçlu gibi hissediyorum tutamiyorum diye.biliyorum müsade var ama işte yine rahat degilim
canim ben yazini gorunce kiz gecirdim icimden ama sadece oyle bi hic gegecti :):) Görmeseniz de,hislerinize güveniyorum
bana doktorum kesinlillr tutmani istemiyorum dedi zaten bulantilardan tutamiyordum bastan ama muayenede sakin tutma dediYa ben de cook az tuttum kendimi suçlu gibi hissediyorum tutamiyorum diye.biliyorum müsade var ama işte yine rahat degilim
Ben aslında normal takibe zeynep kamile gidiyorum ama kaç haftadır 12 de bakıyorum ayrıntılı için randevu açmıyorlar hiç denk gelemedim. Prof oldugu icin ek ücret ödeniyor gecen hafta normal muayeneye gittim ozaman para ödemedim cereahpasada.Teşekkür ederim canım . Her akşam girip randevuya bakmayı unutuyorum. Niye böyle gece 12 yapmışlar ki anlamadım. Bana da Zeynep kamil yakın ama olmadı özelde yaptıracağım artık. Prof olunca sanırım ek ücret ödeniyor.
Yağmur yağacak sanki bayağı kapalı hava, puslu gıcık bir hava var, Gözüm yatakta o yüzden:) Aman iş dediğin başlayınca biter iyi hissetmiyorsan sonra yaparsınYaa kızlar istanbul yine yanıyo çok sıcak Allah oruç tutanlara, dışarda çalışanlara yardım etsin.
Cinsiyetler öğrenilmiş yine maşaAllahcinsiyetleri teker teker öğrendiğimiz gibi, teker teker de doğurup gelicez inşaAllah:)
Çocukları okula yolladım, ev berbat durumda, bir dünya ütüm var, katlanacak çamaşır var. Ev bana bakıyo ben eve. Zaten şu ütüyü bulanın ruhuna çok güzel dualar etmek istiyorum amaAllah affetsin:)
Benim gittigim yerde sadece prof yapıyormuş ayrıntılı ultrasonu oyüzden ücretli. Normal doktora almıyorlar ücret.
Yani çok hissedemesem de, erkek diyorum :) M mavimilena_ da en başından belirtilerini, gebeliğin seyrini bildiğim için o kadar emindim.:) Görmeseniz de,hislerinize güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?