Bende kk da baska bi konuda görmüştüm orda normal muayene için randevu aliniyor sonra ordan gun veriyorlar yazıyordu. O sekilde gebe polikliniginden randevu alıp gittim yaptiramadan sadece normal muayene olup geri döndüm. Ayrıntılı ultrasonu sadece 1 tane prof yapıyormuş ona da randevu alıp gitmek gerekiyormuş ordan gün falan verilmiyormuş. Kayıt yapan bayana sordum o anlattı nasıl olduğunu. Bende 2 hafta uğraştım yine de randevu için sadece öğlene kadar muayenesi var ve hemen doluyor randevuları. Ayrıca ücreti de şu sebepten ödüyoruz üniversite hastanesi olduğu için ve yapan prof olduğu için ona fark ödeniyor. Yani ayrıntılı ultrason değil mesele olan muayenenin prof tarafindan yapılıyor olması. Yoksa normal doktor muayenesine ekstra para ödenmiyor.Kızlar benim boyoz dun gece İzmir'den geldi :))) esime soyledikten 10 dk sonra aradı bu gece geliyor dedi :))) ama ben yazlıktayim hemen yiyemedim eşim bu akşam iş çıkışı getirecek
Ya öyle mi alınıyormuş gecen gittiğimde soruyorum nasıl alinacak gir internete al diyor :)) giriyorum öyle bir seçenekte yok ve ayrıca ücret odemek gerektiğini bilmiyordum :/
Ultrason da yok ama erkek diyesim geldi, neden bilmiyorum canımKızlarrr iş çıkışı kısmetse muayene gidiyorum. Acaba benim ki ne olacak var mı yorum yapmak isteyen , hisseden
Ben hiç sormadım sorsam biliyorum ki tutma diyicek. Ramazanda 2 defa gittim bebiş iyi olunca öyle aralıklı tuttumbana doktorum kesinlillr tutmani istemiyorum dedi zaten bulantilardan tutamiyordum bastan ama muayenede sakin tutma dedi
İcimden kız geçti..Bakalım tutacakmıKızlarrr iş çıkışı kısmetse muayene gidiyorum. Acaba benim ki ne olacak var mı yorum yapmak isteyen , hisseden
Tamam tesekkurler:)Ayy ilacı aldim ama kendini kotü, bitkin hissettiginde kullan dedi..Öyle olunca hiç bakmadım kutusuna ne yaziyor..Eve gidince bakayım
O cezalı!Oda gelsin kiz niye gizli gidiyosun??
Bende dün karınca yürür gibi bişey hissettim ama arkadaşıma sordum o bebek değildir diyo
Geçen sene ebem farklıydı bu sene farklı, ikisi de aşılardan önce doktorunuza sorun dedi, doza da doktor karar veriyor 3 yeterli falan diye. Not al istersen doktora gittiğinde unutma
Yani çok hissedemesem de, erkek diyorum :) M mavimilena_ da en başından belirtilerini, gebeliğin seyrini bildiğim için o kadar emindim.
Hayırlı uğurlu arkadaşım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Yeni doktordan geldim hanımlar çok şükür bebeğim gayet iyiydi, herşey yolundaydı, orucumun hepsini tutmama rağmen bi sıkıntı yoktu, suyum da iyi dedi doktor çok şükür.
Cinsiyetide öğrendimmm erkekmişkız olmasını daha çok istememe rağmen yine çok sevindim darısı öğrenmeylerin başına inşallah
pinkstrap canım sen başından beri hep benim bebiş erkek dedin hisselerine dayanarak doğruymuş
Ben aslında normal takibe zeynep kamile gidiyorum ama kaç haftadır 12 de bakıyorum ayrıntılı için randevu açmıyorlar hiç denk gelemedim. Prof oldugu icin ek ücret ödeniyor gecen hafta normal muayeneye gittim ozaman para ödemedim cereahpasada.
Ozelde de 1-2yerden fiyat aldım
Maltepe tıp merkezinde 240 tl radyolog yapıyormuş.
Birde pendik yüzyıl hastanesinde 350 tl ordaki doktor perinatolog bilginiz olsun. Normalde pendikten almıştım randevu ama sonra cerrahpasada buldum orada yaptıracam.
Onların hepsi ultrasona göre yapılan tahminlerdi :) O zaman Kız diyorumselam kasim anneleri, daha oncede yazmistim ama 2 cocuktan dolayi yazamiyorum ama takip ediyorum sizi :)
elimde ultrson gruntusu yok ama banada tahminde bulunabilirmisin?14+3 haftalik ve basindan beri bulanti ve kusma var. diger 2 cocugumda boyle uzun surmemisti.
genelde tahminlerin tutuyor benim ogrenmeme daha 1 ay var maaleef ultrasona hamileligim byunca 1 kere gidebiliyorum.
Çok teşekkür ederim canım benimHayırlı uğurlu arkadaşım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Onların hepsi ultrasona göre yapılan tahminlerdi :) O zaman Kız diyorumBugünün tahminleri bir garip oldu Yurtdışında mısın?
O zaman Kız diyorum?
Allah gönlüne göre, sağlıklı, hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Sen de hissedersin aslında, 2 gebeliğinle kıyasladığında farkları vardır.yeni farkettim tahminde bulunmussun hadi insaALLAH 2 zipir erkekten sonra bi kizim olur saglikla insaALLAH.
Bende kk da baska bi konuda görmüştüm orda normal muayene için randevu aliniyor sonra ordan gun veriyorlar yazıyordu. O sekilde gebe polikliniginden randevu alıp gittim yaptiramadan sadece normal muayene olup geri döndüm. Ayrıntılı ultrasonu sadece 1 tane prof yapıyormuş ona da randevu alıp gitmek gerekiyormuş ordan gün falan verilmiyormuş. Kayıt yapan bayana sordum o anlattı nasıl olduğunu. Bende 2 hafta uğraştım yine de randevu için sadece öğlene kadar muayenesi var ve hemen doluyor randevuları. Ayrıca ücreti de şu sebepten ödüyoruz üniversite hastanesi olduğu için ve yapan prof olduğu için ona fark ödeniyor. Yani ayrıntılı ultrason değil mesele olan muayenenin prof tarafindan yapılıyor olması. Yoksa normal doktor muayenesine ekstra para ödenmiyor.
zayıf değilim canım ama bilmiyorum ilk defa öyle oldu ve aralıklarla oldu hemen geçip gitmedi bilmiyorum inşallah devamı gelirO bebektir canım! Ben 14. haftamda mı ne, buradan yazmıştım, galiba ben hissediyorum kızlar diye, kendini tatlı tatlı kandırıyorsun dediler. Ama o günden beri hep var o hareket, o içten hafif gıdıklayan kıpırtı. Bu hafta daha da net hisseder oldum hatta, sabah foruma yazarken dolmuşta bayağı bir oynadı sıpam. İlk gebelik son gebelik, henüz erken vs. deme, o hissi takip et. o haftadan itibaren kımıldamaya başlıyor, zayıfsan, siniruçları açık biriysen bence hissedilmeye o hafta da başlanır. Maşallah!
Ben ilk belgin hanıma gittim tüp bebekten tanıyorum onu ikinci gittiğimde asistan denk geldi. Her seferinde değişiyor doktor ayni doktora denk gelmek zor. Zaten dogumu da o gun hangi doktor varsa o yaptiriyormus sabit bi doktora gitmenin de bi anlamı kalmıyor öyle olunca. Doğumu da orda düşünüyorum bakalim hakkimizda hayırlısı. Ayrintili icin de ara sor fiyat al istersen yunus emreden yapmiyorlarsa bazen özelde bile olsa randevu bulmak zor oluyor günün geçmesin.Canım bende üsküdar yunus emreden randevu aldım kontrol için gittiğimde detaylı ultrasonuda danışacağım orada yapılıyor ise orda yaptırırım artık. Fiyatları çok uçuk değil oranın ama tabi onu sormadım. Zeynep kamil açaydı iyiydi. o bana çok yakın. bende iki kere orada kontrole gittim. sen hangi doktora gittin canım memnunmusun . sanırım bana hep asistan denk geldi. doğumu orada düşünüyor musun. şu 2 li testler için ve ayrıntılı için bu kadar zor randevu alınması hiç hoş değil. her anne adayı gittiğinde zaten bu hizmetler direk verilmeli bence... hadi direk olmasın ama randevuyu bari alabilelim değil mi ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?