2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende kk da baska bi konuda görmüştüm orda normal muayene için randevu aliniyor sonra ordan gun veriyorlar yazıyordu. O sekilde gebe polikliniginden randevu alıp gittim yaptiramadan sadece normal muayene olup geri döndüm. Ayrıntılı ultrasonu sadece 1 tane prof yapıyormuş ona da randevu alıp gitmek gerekiyormuş ordan gün falan verilmiyormuş. Kayıt yapan bayana sordum o anlattı nasıl olduğunu. Bende 2 hafta uğraştım yine de randevu için sadece öğlene kadar muayenesi var ve hemen doluyor randevuları. Ayrıca ücreti de şu sebepten ödüyoruz üniversite hastanesi olduğu için ve yapan prof olduğu için ona fark ödeniyor. Yani ayrıntılı ultrason değil mesele olan muayenenin prof tarafindan yapılıyor olması. Yoksa normal doktor muayenesine ekstra para ödenmiyor.

Çoook heyecanlii artık kendini göstersin bı zahmet zamanında dedik ogrenmeyelim hissetti mi napti inatlasiyor bizimle

Oda gelsin kiz niye gizli gidiyosun??
O cezalı! Bak önceki mesajlara, geçen hafta çarşamba günü amniyosentez sonrası doktor cinsiyeti söylemedi diye bana eziyet edip ağlattı.
Bir de diyor ki " E ben sana ağlama dedim niye ağladın?!" 18 cm iğne yemiş hamile karısına bunu edene az bile ediyorum.
Sonra cuma günü işyerinde sinir etti, sonra pazar akşamı ağlattı... Ooooo saymakla bitmez eşşekliklerini. İlk ben bileceğim işte

Bende dün karınca yürür gibi bişey hissettim ama arkadaşıma sordum o bebek değildir diyo

O bebektir canım! Ben 14. haftamda mı ne, buradan yazmıştım, galiba ben hissediyorum kızlar diye, kendini tatlı tatlı kandırıyorsun dediler. Ama o günden beri hep var o hareket, o içten hafif gıdıklayan kıpırtı. Bu hafta daha da net hisseder oldum hatta, sabah foruma yazarken dolmuşta bayağı bir oynadı sıpam. İlk gebelik son gebelik, henüz erken vs. deme, o hissi takip et. o haftadan itibaren kımıldamaya başlıyor, zayıfsan, siniruçları açık biriysen bence hissedilmeye o hafta da başlanır. Maşallah!

selam kasim anneleri, daha oncede yazmistim ama 2 cocuktan dolayi yazamiyorum ama takip ediyorum sizi :)

Yani çok hissedemesem de, erkek diyorum :) M mavimilena_ da en başından belirtilerini, gebeliğin seyrini bildiğim için o kadar emindim.

elimde ultrson gruntusu yok ama banada tahminde bulunabilirmisin? 14+3 haftalik ve basindan beri bulanti ve kusma var. diger 2 cocugumda boyle uzun surmemisti.
genelde tahminlerin tutuyor benim ogrenmeme daha 1 ay var maaleef ultrasona hamileligim byunca 1 kere gidebiliyorum.

Hayırlı uğurlu arkadaşım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Canım bende üsküdar yunus emreden randevu aldım kontrol için gittiğimde detaylı ultrasonuda danışacağım orada yapılıyor ise orda yaptırırım artık. Fiyatları çok uçuk değil oranın ama tabi onu sormadım. Zeynep kamil açaydı iyiydi. o bana çok yakın. bende iki kere orada kontrole gittim. sen hangi doktora gittin canım memnunmusun . sanırım bana hep asistan denk geldi. doğumu orada düşünüyor musun. şu 2 li testler için ve ayrıntılı için bu kadar zor randevu alınması hiç hoş değil. her anne adayı gittiğinde zaten bu hizmetler direk verilmeli bence... hadi direk olmasın ama randevuyu bari alabilelim değil mi ama...

Onların hepsi ultrasona göre yapılan tahminlerdi :) O zaman Kız diyorum Bugünün tahminleri bir garip oldu Yurtdışında mısın?

Onların hepsi ultrasona göre yapılan tahminlerdi :) O zaman Kız diyorum Bugünün tahminleri bir garip oldu Yurtdışında mısın?

evet yurtdisindayim. daha onceden mol gebeligim oldugu icin bunda 10 haftalikken ultrasona aldilar ama resmi vermediler keske alsaymisim :) 1 ay bekliyecegim artik.

Aslında normalde öyleydi görümcem yaptırdı ücrette ödemedi. Değişti belki de yoksa dediğin gibi prof ücretli zaten. Ben bir arayayım neymiş

zayıf değilim canım ama bilmiyorum ilk defa öyle oldu ve aralıklarla oldu hemen geçip gitmedi bilmiyorum inşallah devamı gelir
yorumun için çok teşekkür ederim

Ben ilk belgin hanıma gittim tüp bebekten tanıyorum onu ikinci gittiğimde asistan denk geldi. Her seferinde değişiyor doktor ayni doktora denk gelmek zor. Zaten dogumu da o gun hangi doktor varsa o yaptiriyormus sabit bi doktora gitmenin de bi anlamı kalmıyor öyle olunca. Doğumu da orda düşünüyorum bakalim hakkimizda hayırlısı. Ayrintili icin de ara sor fiyat al istersen yunus emreden yapmiyorlarsa bazen özelde bile olsa randevu bulmak zor oluyor günün geçmesin.
Buarada zaten bu ayrıntılı ultrasonun koskoca istanbulda devlet hastanesi olarak sadece zeynep kamilde yapiliyor olması cok saçma. Okadar insana isteseler de hizmet veremezler nasıl yetişecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…