2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
zayıf değilim canım ama bilmiyorum ilk defa öyle oldu ve aralıklarla oldu hemen geçip gitmedi bilmiyorum inşallah devamı gelir
yorumun için çok teşekkür ederim
YR
zayıf değilim canım ama bilmiyorum ilk defa öyle oldu ve aralıklarla oldu hemen geçip gitmedi bilmiyorum inşallah devamı gelir
yorumun için çok teşekkür ederim

Rica ederim kuzum. Ya aslında tüm hayatta işine geleni duyacaksın, ona inananacaksın. Ama olumlu olana!
Sen acaba bebek mi dedin ya, bu foruma yazacak kadar da hissettin ya, tamam bebek o işte! Her kadın ve her bir bebek farklı, eh bu da hamileliğin 4. ya da 9. haftası da değil, bebek hareketleri başladığı bir haftaysa, bebiştir oooo.
Allah ilerde tekmesinden uyanmaları nasip etsin hepimize, şüpheye fırsat vermeyecek derecede güçlü tekmeler olsun hem de!
Ya analık ne acayip, ya da şu gebelik aşaması...Bulantı çekeceksin, kanamaların olacak, yorgunluktan bezeceksin, karnın öyle gerilecek ve şişecek ki hem gazdan hem rahim genişlemesinden, eğilemeyeceksin, sırt bel baş ağrısı cabası, içtiğin de dokunacak içmediğin de. Ha bire tekme yiyeceksin hem de seve seve...sonra ya seni kesecekler ya da bir yerlerin kanaya kanaya doğuracaksın... Ve sen bunların hepsini seve seve bayıla bayıla, sevinç gözyaşlarıyla kabul edeceksin, isteyip, her isteyene de nasip etsin diye candan dua edeceksin. Mazoşistiz la biz

Allah gönlüne göre, sağlıklı, hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Sen de hissedersin aslında, 2 gebeliğinle kıyasladığında farkları vardır.

amin insaALLAH cok sagol. digerlerndede cok cektim bulantilardan, ama bu resmen annnemden emdigim sutu burnumdan getirdi. ha bitti bitecek derken bitmiyor bulanti. hic bir sey hissedemiyorum tek dusuncem bulantilarin yok olmasi :)

arkadaslar kalpte parlaklik goruldu bebegimde ikili testim testim orta risk grubunda cikmisti doktor olumsuz bisey soylemedi ama ben dusunmekten delirdim dunden beri boyle bisey yasayan var mi
Benim başıma gelmedi ama bi arkadaşımın başına gelmişti.parlaklığın küçük bir delik olabileceği ve zamanla kazanabileceği söylenmişti öylede olmuştu seninde öyle olabilir canım detaylı ultrasonda daha net görülür.

amin insaALLAH cok sagol. digerlerndede cok cektim bulantilardan, ama bu resmen annnemden emdigim sutu burnumdan getirdi. ha bitti bitecek derken bitmiyor bulanti. hic bir sey hissedemiyorum tek dusuncem bulantilarin yok olmasi :)
Geçer ya Allah kolaylık versin, biz de devam eden kaldı mı bilmiyorum ama bayağı sürdü kızlarında, artık son haftalarındır.

Rahim ağzı yetmezliği ile ilgili rutin muayene yapılıyor mu? Son zamanlarda tvdeizlediğim programlarda bu konu dikkatimi çekti. Yoksa illa bir sorun olunca mi yapıyorlar?

Aynen onlar daha ilerde. 2 çocukla zor oluyordur senin için

evet kara kara dusunuyorum nasil yetisecegim diye gunduzleri biri okulda digeri krese gidiyor ,ama o bosluktada ev isi yemek filan derken geri getiriyorum onlari.yine rahat edemiyorum fazla. herhalde bi 10 sene var rahata ermek icin :)
masaallahlari var hic durmazlar yerlerinde kayinvalidem yakinimda oturuyor ALLAH tan ara sira oraya yolluyorum cocuklari :)
senin ilk bebegin saglikla kucagina alirsin insaallah.

İzmirde fakültede ayrıntılı ultrason ogretim görevlisi muayenesi ücreti +200tl. Normal gebe polikliniği nasıl bilmiyorum. 2-3 ayda bir doktor değiştiği için insanın tek doktorunun olması en iyisi ama üniversite hastanelerinde öğretim görevlisi muayenesi için bile beklemek gerek sıra için. Benim daha çok var ama yaptiranlar dan öğrenmiştim. İnşallah hepimizin meleği sağlıklıdır

Dünden bu yana hiç olmadı çok şükür ben de üşüttüm sanırım ondan ama kasıgımda adet sancısı gibi agrı oldu sabah uyanıp durdum agrıdan. Bi şey soracağım izninle bebeğe bi şey olmuş olsa karnım düzken sağa toplanamazdı di mi? Bebek canlı oldugu ve hsreket ettiği için karnım sağa toplanıyor?

İyi yapmışsın söyleme. Bende geçen hafta dr gittiğimi söylemedim benimkine. Hala bi ihtimal erkek olabilir diye bekliyo. Daha çok bekler
Deli etti bugünde beni, tam nevresimleri değiştirdim süpürge açıcam çat kapı geldi. Oruçlu ya çok yoruldum yatıyorum diyo. Keşke dedim maaşlı çalışsaydın biyerde. Ne işim belli be gezme saatim.

Gebelikte çatlaklar için fito krem kullananlar olmuş. Gebelik kategorisi B yazıyor. Amaç cildi nemli tutmakk demiş doktorları verirken. Sağlık ocağı da yazıyormuş ama bilemedimtabi ne kkullanmak bebişe zarar vermez

Kızlar iki üç gündür bebeğime bi şey oldu mu diye korkuyorum. Elimde değil anormal kaygılandıgım anlar oluyor. Ya karnıma vurduysam üstüne yatıp ezdiysem vs gibi. Bebek canlı olmasa karnımın sağına toplanabilir miydi sola da yattıgım halde? Doktora gidemiyorum çünkü hem yeni gittim hem yüzde yüz emin olmadıgım için biraz kızıyor doktorum boşuna kaygılanıyorsun diye. Başınızı şişirdim kusura bakmayın.

Amin Allah razı olsun, Erkek çocuklar öyle kızlara göre daha eşkiyalar Rabbim sağlık versin de yapsınlar ne yapalım, uslanmalarına da az kalmış az daha sabır :)

Canım zaten bu dusuncelerin psikolojik olduğunu sen de biliyorsun. O şuan o kadar korunaklı bir yerde ki istesen bile kolay kolay zarar veremezsin emin ol :) hele bı doğsun o zaman da günde 1milyon kere nefes alıyor mu diye kontrol edeceksin annelik hep bı endise hali...

Anne olarak hepimizde dönem dönem endişeler oluyor ama sen biraz daha takıntılısın, kendini rahatlatmaya çalış çünkü bu anlardan birinde panik atağını tetikleyebilirsin. Farkında olmadan 7 kat içindeki bebeğe zarar verecek kadar nasıl vuracaksın karnına? Farkındaysan doktor ultrasonla bakarken bayağı bir baskı uyguluyor, senin karnının üstüne uyumanla o kadar baskı uygulanmıyordur.

Son düzenleme:
KIZIM OLURSA ADINI KARYA KOYCM.OHE BE KARYA DA KARYA.YETER YA SOYLEME SOYLEME ICIM SISTI.ILK KIZIMIN ADI LİDYA.LİDYA CEREN...ISMI NE OLCAK DIYENE SOYLUYODUK LİDYAYIDA MI KOYCAKSINIZ LİDYAYI NERDEN BULDUNUZ LİDYA KIMIN FIKRI..HATTA AMCASI OLCAK DANGALAK HIYAR AGASI KAYNIM OLUR KENDISI NE YAZIKKI KIZIMIN KİMLIGINI GORUNCE LIDYAYIDA MI YAZDIRDINIZ HMM KOTU OLMUS DEDI SANANE LAN SANANE COCUK BENIM ABDULHAMIT KOYARIM SANANE SEN KIMSIN DE YORUM YAPIYOSUN.O YUZDEN SIMDI KARYA KARACA OLACAK SORANADA AYSEGUL KOYCAZ DIYORUM ZATEN KIZ OLDUGUDA %100 DEGIL AMA DOGURANA KADAR ISMINI SOYLEMIYCEM KIMSEYLE KAVGA ETMIYCEM BU SEFER.ZATEN KAVGA EDEMIYORUM KOCAMIN KIYMETLI AILESI OLDUKLARI ICIN CEVAP BILE VERIPTE KOCAMLA ARAMI BOZMA GEREGI GORMUYORUM ŞİŞİP PATLIYORUM BÖYLE

Hareketlerini net hissetmeye baslayana kadar boyle korkular oluyo...ilk bebegimde kontrole gidipte kalbinin attigini duyana kadar kafayi yerdim.ama yakinda daha cok hissetmeye baslayonca rahatlayacaksin :) hatta 28.haftadan sonra göbegini yamulta yamulta kolunu bacagini disari cikarmaya baslayinca sen bide o zaman gör annesi :) korkma bebegin iyi senden güc aliyo onu ne kadar cok sevdigini biliyo rahat ol başka bisey hissettirip onuda korkutma annesi

ya canım yorumun beni o kadar motive ediyo ki, şuan öyle iğrenç okadar kötü durumdayım ki bu işyerinde hiç çalışmamış olmak istiyorum ve bu yorumun beni okudukça rahatlatıyo.
insanlar ne kadar kötü ne kadar pismiş..
okadar zaman diğer muhasebeci surat yapıyo rapor aldım diye derken kadının anlattıklarına şok oldum yemek yiyemedim boğazım düğümlendi. alakam olmayan insan okadar çok şey demiş ki ona benim hakkımda senin için onu bunu şunu diyo diye. ki hemcinsimiz. ne kadar pislik insanlar barındırıyomuşuz içimizde. çok iğrenç ya kanım dondu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…