YRzayıf değilim canım ama bilmiyorum ilk defa öyle oldu ve aralıklarla oldu hemen geçip gitmedi bilmiyorum inşallah devamı gelir
yorumun için çok teşekkür ederim
zayıf değilim canım ama bilmiyorum ilk defa öyle oldu ve aralıklarla oldu hemen geçip gitmedi bilmiyorum inşallah devamı gelir
yorumun için çok teşekkür ederim
Allah gönlüne göre, sağlıklı, hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Sen de hissedersin aslında, 2 gebeliğinle kıyasladığında farkları vardır.
Benim başıma gelmedi ama bi arkadaşımın başına gelmişti.parlaklığın küçük bir delik olabileceği ve zamanla kazanabileceği söylenmişti öylede olmuştu seninde öyle olabilir canım detaylı ultrasonda daha net görülür.arkadaslar kalpte parlaklik goruldu bebegimde ikili testim testim orta risk grubunda cikmisti doktor olumsuz bisey soylemedi ama ben dusunmekten delirdim dunden beri boyle bisey yasayan var mi
Geçer ya Allah kolaylık versin, biz de devam eden kaldı mı bilmiyorum ama bayağı sürdü kızlarında, artık son haftalarındır.amin insaALLAH cok sagol. digerlerndede cok cektim bulantilardan, ama bu resmen annnemden emdigim sutu burnumdan getirdi. ha bitti bitecek derken bitmiyor bulanti. hic bir sey hissedemiyorum tek dusuncem bulantilarin yok olmasi :)
Geçer ya Allah kolaylık versin, biz de devam eden kaldı mı bilmiyorum ama bayağı sürdü kızlarında, artık son haftalarındır.
Aynen onlar daha ilerde. 2 çocukla zor oluyordur senin içininsaALLAH biter benim termin 1 aralik kizlarin ki benden daha once galiba.
Aynen onlar daha ilerde. 2 çocukla zor oluyordur senin için
Dünden bu yana hiç olmadı çok şükür ben de üşüttüm sanırım ondan ama kasıgımda adet sancısı gibi agrı oldu sabah uyanıp durdum agrıdan. Bi şey soracağım izninle bebeğe bi şey olmuş olsa karnım düzken sağa toplanamazdı di mi? Bebek canlı oldugu ve hsreket ettiği için karnım sağa toplanıyor?Gecmis olsun .Ben ayaklarimi usüttügümde yada yerde oturup uzanip üsüdügümde oluyo. Cok feci bi agri giriyo ve yaklasik 3 4 dakika sürüyor sonra geçiyor. Ayaklarinizi usutmemeye çalışın inşalla h bi daha olmaz.
İyi yapmışsın söyleme. Bende geçen hafta dr gittiğimi söylemedim benimkine. Hala bi ihtimal erkek olabilir diye bekliyo. Daha çok beklerO cezalı!Bak önceki mesajlara, geçen hafta çarşamba günü amniyosentez sonrası doktor cinsiyeti söylemedi diye bana eziyet edip ağlattı.
Bir de diyor ki " E ben sana ağlama dedim niye ağladın?!" 18 cm iğne yemiş hamile karısına bunu edene az bile ediyorum.
Sonra cuma günü işyerinde sinir etti, sonra pazar akşamı ağlattı... Ooooo saymakla bitmez eşşekliklerini.İlk ben bileceğim işte
Kızın olacak bence.Kızlarrr iş çıkışı kısmetse muayene gidiyorum. Acaba benim ki ne olacak var mı yorum yapmak isteyen , hisseden
Amin Allah razı olsun, Erkek çocuklar öyle kızlara göre daha eşkiyalarevet kara kara dusunuyorum nasil yetisecegim diye gunduzleri biri okulda digeri krese gidiyor ,ama o bosluktada ev isi yemek filan derken geri getiriyorum onlari.yine rahat edemiyorum fazla. herhalde bi 10 sene var rahata ermek icin :)
masaallahlari var hic durmazlar yerlerinde kayinvalidem yakinimda oturuyor ALLAH tan ara sira oraya yolluyorum cocuklari :)
senin ilk bebegin saglikla kucagina alirsin insaallah.
Kızlar iki üç gündür bebeğime bi şey oldu mu diye korkuyorum. Elimde değil anormal kaygılandıgım anlar oluyor. Ya karnıma vurduysam üstüne yatıp ezdiysem vs gibi. Bebek canlı olmasa karnımın sağına toplanabilir miydi sola da yattıgım halde? Doktora gidemiyorum çünkü hem yeni gittim hem yüzde yüz emin olmadıgım için biraz kızıyor doktorum boşuna kaygılanıyorsun diye. Başınızı şişirdim kusura bakmayın.
Anne olarak hepimizde dönem dönem endişeler oluyor ama sen biraz daha takıntılısın, kendini rahatlatmaya çalış çünkü bu anlardan birinde panik atağını tetikleyebilirsin. Farkında olmadan 7 kat içindeki bebeğe zarar verecek kadar nasıl vuracaksın karnına? Farkındaysan doktor ultrasonla bakarken bayağı bir baskı uyguluyor, senin karnının üstüne uyumanla o kadar baskı uygulanmıyordur.Kızlar iki üç gündür bebeğime bi şey oldu mu diye korkuyorum. Elimde değil anormal kaygılandıgım anlar oluyor. Ya karnıma vurduysam üstüne yatıp ezdiysem vs gibi. Bebek canlı olmasa karnımın sağına toplanabilir miydi sola da yattıgım halde? Doktora gidemiyorum çünkü hem yeni gittim hem yüzde yüz emin olmadıgım için biraz kızıyor doktorum boşuna kaygılanıyorsun diye. Başınızı şişirdim kusura bakmayın.
Hareketlerini net hissetmeye baslayana kadar boyle korkular oluyo...ilk bebegimde kontrole gidipte kalbinin attigini duyana kadar kafayi yerdim.ama yakinda daha cok hissetmeye baslayonca rahatlayacaksin :) hatta 28.haftadan sonra göbegini yamulta yamulta kolunu bacagini disari cikarmaya baslayinca sen bide o zaman gör annesi :) korkma bebegin iyi senden güc aliyo onu ne kadar cok sevdigini biliyo rahat ol başka bisey hissettirip onuda korkutma annesiKızlar iki üç gündür bebeğime bi şey oldu mu diye korkuyorum. Elimde değil anormal kaygılandıgım anlar oluyor. Ya karnıma vurduysam üstüne yatıp ezdiysem vs gibi. Bebek canlı olmasa karnımın sağına toplanabilir miydi sola da yattıgım halde? Doktora gidemiyorum çünkü hem yeni gittim hem yüzde yüz emin olmadıgım için biraz kızıyor doktorum boşuna kaygılanıyorsun diye. Başınızı şişirdim kusura bakmayın.
ya canım yorumun beni o kadar motive ediyo ki, şuan öyle iğrenç okadar kötü durumdayım ki bu işyerinde hiç çalışmamış olmak istiyorum ve bu yorumun beni okudukça rahatlatıyo.YR
Rica ederim kuzum. Ya aslında tüm hayatta işine geleni duyacaksın, ona inananacaksın. Ama olumlu olana!
Sen acaba bebek mi dedin ya, bu foruma yazacak kadar da hissettin ya, tamam bebek o işte! Her kadın ve her bir bebek farklı, eh bu da hamileliğin 4. ya da 9. haftası da değil, bebek hareketleri başladığı bir haftaysa, bebiştir oooo.
Allah ilerde tekmesinden uyanmaları nasip etsin hepimize, şüpheye fırsat vermeyecek derecede güçlü tekmeler olsun hem de!
Ya analık ne acayip, ya da şu gebelik aşaması...Bulantı çekeceksin, kanamaların olacak, yorgunluktan bezeceksin, karnın öyle gerilecek ve şişecek ki hem gazdan hem rahim genişlemesinden, eğilemeyeceksin, sırt bel baş ağrısı cabası, içtiğin de dokunacak içmediğin de. Ha bire tekme yiyeceksin hem de seve seve...sonra ya seni kesecekler ya da bir yerlerin kanaya kanaya doğuracaksın... Ve sen bunların hepsini seve seve bayıla bayıla, sevinç gözyaşlarıyla kabul edeceksin, isteyip, her isteyene de nasip etsin diye candan dua edeceksin. Mazoşistiz la biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?