- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
Çok zor Gerçekten. Görememek çok zor.Canım zaten bu dusuncelerin psikolojik olduğunu sen de biliyorsun. O şuan o kadar korunaklı bir yerde ki istesen bile kolay kolay zarar veremezsin emin ol :) hele bı doğsun o zaman da günde 1milyon kere nefes alıyor mu diye kontrol edeceksinannelik hep bı endise hali...
Haklısın canım...Anne olarak hepimizde dönem dönem endişeler oluyor ama sen biraz daha takıntılısın, kendini rahatlatmaya çalış çünkü bu anlardan birinde panik atağını tetikleyebilirsin. Farkında olmadan 7 kat içindeki bebeğe zarar verecek kadar nasıl vuracaksın karnına? Farkındaysan doktor ultrasonla bakarken bayağı bir baskı uyguluyor, senin karnının üstüne uyumanla o kadar baskı uygulanmıyordur.
yaaa su siralar bende seninle ayni seyleri seyleri yasiyorum yaa bizde zeynep lina koyucaz ama esimin ailezi takmis yok gul koy gulfidan koy gullu koy zeynep gul koy diyorladd inanirmisin hic takmiyorum artik ben koyacagim ismi bilirim diyorum soyadi sizden adi benden diyorum ve inat ettim doguncaya kadar isme karar vermedik diycemKIZIM OLURSA ADINI KARYA KOYCM.OHE BE KARYA DA KARYA.YETER YA SOYLEME SOYLEME ICIM SISTI.ILK KIZIMIN ADI LİDYA.LİDYA CEREN...ISMI NE OLCAK DIYENE SOYLUYODUK LİDYAYIDA MI KOYCAKSINIZ LİDYAYI NERDEN BULDUNUZ LİDYA KIMIN FIKRI..HATTA AMCASI OLCAK DANGALAK HIYAR AGASI KAYNIM OLUR KENDISI NE YAZIKKI KIZIMIN KİMLIGINI GORUNCE LIDYAYIDA MI YAZDIRDINIZ HMM KOTU OLMUS DEDI SANANE LAN SANANE COCUK BENIM ABDULHAMIT KOYARIM SANANE SEN KIMSIN DE YORUM YAPIYOSUN.O YUZDEN SIMDI KARYA KARACA OLACAK SORANADA AYSEGUL KOYCAZ DIYORUM ZATEN KIZ OLDUGUDA %100 DEGIL AMA DOGURANA KADAR ISMINI SOYLEMIYCEM KIMSEYLE KAVGA ETMIYCEM BU SEFER.ZATEN KAVGA EDEMIYORUM KOCAMIN KIYMETLI AILESI OLDUKLARI ICIN CEVAP BILE VERIPTE KOCAMLA ARAMI BOZMA GEREGI GORMUYORUM ŞİŞİP PATLIYORUM BÖYLE
Günler böyle çok yavaş geçiyor :) 28 haftaya daha 10 hafta var of of :) nasıl geçecek günler. Ne desen haklısın.Hareketlerini net hissetmeye baslayana kadar boyle korkular oluyo...ilk bebegimde kontrole gidipte kalbinin attigini duyana kadar kafayi yerdim.ama yakinda daha cok hissetmeye baslayonca rahatlayacaksin :) hatta 28.haftadan sonra göbegini yamulta yamulta kolunu bacagini disari cikarmaya baslayinca sen bide o zaman gör annesi :) korkma bebegin iyi senden güc aliyo onu ne kadar cok sevdigini biliyo rahat ol başka bisey hissettirip onuda korkutma annesi
Amin Allah razı olsun, Erkek çocuklar öyle kızlara göre daha eşkiyalarRabbim sağlık versin de yapsınlar ne yapalım, uslanmalarına da az kalmış az daha sabır :)
Ahmet koycam de ama illa gül de israr ediyosaniz sizin iciin ahmet gül koyarimyaaa su siralar bende seninle ayni seyleri seyleri yasiyorum yaa bizde zeynep lina koyucaz ama esimin ailezi takmis yok gul koy gulfidan koy gullu koy zeynep gul koy diyorladd inanirmisin hic takmiyorum artik ben koyacagim ismi bilirim diyorum soyadi sizden adi benden diyorum ve inat ettim doguncaya kadar isme karar vermedik diycemcatlasinlar meraktan
şey senin adını desek belki indirimli ürün yollar mıı sen çok alışveriş yapıyosun sanırımIdrar yolu enfeksiyonu benim gibi hic gecmeyen arada vir monurol verilen arkadaslarima duyurum var toplaningece yatarken 2 yemek kasigi elma sirkesini 1 bardak suya karistirip iciyorsunuz.market sirkesi degil tabiki hatta sisesine 25tl verdigim ismi lazim degil organik elma sirkesi hic degil.sirke anasiyla mayalanmis sirke.ben tabiki biricik askim fermente mutfagindan aliyorum sirkeyi ama baska sirke anasi satan biliyorsaniz bana da diyin neyse sonuv olarak lokosir 0 cikti nihayet ilacla filan degil 2 yemek kasigi sirkeyle işi çozdum ayrica bogaz agrimda antibiyotiksiz gecti canim sirkem
10 hafta degil 2 3 haftaya daha net hissedeceksin ama 10 hafta sonra gobegini yamultmaya baslayinca cok egleneceksiniz :)Günler böyle çok yavaş geçiyor :) 28 haftaya daha 10 hafta var of of :) nasıl geçecek günler. Ne desen haklısın.
Bu kaygilar banada ara ara geliyor hatta bazen o kadar inandiriyorumki kendimi agliyorum kendi kendime kesin bisey oldu diye. Ama bunun artan hormonlarimizdan oldugunu düsünüyorum. saglik ocaginda kalp atisi dinlenebiliyor bu haftalarda istersen gidip dinleyebilirsin icin rahatlar.Kızlar iki üç gündür bebeğime bi şey oldu mu diye korkuyorum. Elimde değil anormal kaygılandıgım anlar oluyor. Ya karnıma vurduysam üstüne yatıp ezdiysem vs gibi. Bebek canlı olmasa karnımın sağına toplanabilir miydi sola da yattıgım halde? Doktora gidemiyorum çünkü hem yeni gittim hem yüzde yüz emin olmadıgım için biraz kızıyor doktorum boşuna kaygılanıyorsun diye. Başınızı şişirdim kusura bakmayın.
Kantaron yagi kremi alcaksan kucuk al kusum buyugu bitmez tukenmez azicik suruyosun zaten direk yag alacaksan onun şisesi 250 ml.baska boyu varsada ben gormemisim ama 250lik siseyi daha yarilamadik bile.kizimin poposu pisik olunca pamuga dokup siliyorum 15dkda geciyo ama 18 aylik oldu yarilamadik daha siseyi..şey senin adını desek belki indirimli ürün yollar mıı sen çok alışveriş yapıyosun sanırımbenimde kantaron yağı alasım var ama ufak mı alsam denemelik büyük mü alsam karar veremedim
Anneanneler damada düşkün oluyor :) Yanlış hatırlamıyorsam sana da düşkündü pabucun dama atılmışBen isim soranlara erkek olursa “Hasan Hüseyin” kız olursa “Ayşe Fatma Hayriye” koyacam diyorumböyle bakakalıyorlar
Benim de başım ananemle dertte. Allah kaynanadan yana yüzüme baktı, kadın hiçbirşeye karışmıyor. Ama ananem kaynana oldu başıma.
Eşim ramazanda 7 kilo verdi. Sahur yapmıyor gün içerisinde de hareketli o yüzden kilo verdi. Vay efendim çocuk kaşık kadar kalmış, ben kendi derdimden aç bırakıyormuşum onu. Kaşık dediği adamın da boyu 190 kilosu da 90 yani. Kaldı ki ramazanın başından beri annemden yemek taşıyorum eve, hiç yemeksiz kalmadık. Sinirlendim bugün “ya gel yemek yap evimde ya da konuşma artık yeter” diye çıkıştım. Kimseyi krmak da istemiyorum ama böyle müdahaleleri hep oluyor sıkıldım artık.
yok diyorumm bunu gullu koyarim ikincide kiz olursa kibariye olur ne guzel demi diyorum :))Ahmet koycam de ama illa gül de israr ediyosaniz sizin iciin ahmet gül koyarimayyy bi dussunler yakamizdaaaannn
Anneanneler damada düşkün oluyor :) Yanlış hatırlamıyorsam sana da düşkündü pabucun dama atılmış
bu kadarcık diğer yağını ben görmedim bilmiyorum. ama alsam bunu mu alsam napsam ufak değil miKantaron yagi kremi alcaksan kucuk al kusum buyugu bitmez tukenmez azicik suruyosun zaten direk yag alacaksan onun şisesi 250 ml.baska boyu varsada ben gormemisim ama 250lik siseyi daha yarilamadik bile.kizimin poposu pisik olunca pamuga dokup siliyorum 15dkda geciyo ama 18 aylik oldu yarilamadik daha siseyi..
sürekli tekrarlarsa ve dakika içinde sürerse rahim kasılıyor demektir ve tehlikelidir canım doktorum öyle demişti. arada bi girip çıkıyosa bi sorun olacağını sanmıyorum içini rahat tutkızlar grubun sorunlusu geldi yine:/ kusura bakmayın. çok keskin sancı girmesi normal mi, sancıyı vajinamda hissediyorum resmen. 5-10 sn sürdü geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?