2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok zor Gerçekten. Görememek çok zor.

Haklısın canım...

O Oyhan merhaba canım ben bugün kontrole gittim.doktorum detaylı ultrason ve fetal eko için randevu al dedi.deraylı için perinatoljiye,fetal eko için çocuk kardiyolojiye yönlendirdi.ama ege üniversitesinden benim yaptırmam gereken haftaya randevu alamadım.artık başka doktor araştırırım daha var çünkü 19/24 hafta arasında olmalıymış.

yaaa su siralar bende seninle ayni seyleri seyleri yasiyorum yaa bizde zeynep lina koyucaz ama esimin ailezi takmis yok gul koy gulfidan koy gullu koy zeynep gul koy diyorladd inanirmisin hic takmiyorum artik ben koyacagim ismi bilirim diyorum soyadi sizden adi benden diyorum ve inat ettim doguncaya kadar isme karar vermedik diycem catlasinlar meraktan

Günler böyle çok yavaş geçiyor :) 28 haftaya daha 10 hafta var of of :) nasıl geçecek günler. Ne desen haklısın.

Ahmet koycam de ama illa gül de israr ediyosaniz sizin iciin ahmet gül koyarim ayyy bi dussunler yakamizdaaaannn

Idrar yolu enfeksiyonu benim gibi hic gecmeyen arada vir monurol verilen arkadaslarima duyurum var toplanin gece yatarken 2 yemek kasigi elma sirkesini 1 bardak suya karistirip iciyorsunuz.market sirkesi degil tabiki hatta sisesine 25tl verdigim ismi lazim degil organik elma sirkesi hic degil.sirke anasiyla mayalanmis sirke.ben tabiki biricik askim fermente mutfagindan aliyorum sirkeyi ama baska sirke anasi satan biliyorsaniz bana da diyin neyse sonuv olarak lokosir 0 cikti nihayet ilacla filan degil 2 yemek kasigi sirkeyle işi çozdum ayrica bogaz agrimda antibiyotiksiz gecti canim sirkem

şey senin adını desek belki indirimli ürün yollar mıı sen çok alışveriş yapıyosun sanırım benimde kantaron yağı alasım var ama ufak mı alsam denemelik büyük mü alsam karar veremedim

Ben isim soranlara erkek olursa “Hasan Hüseyin” kız olursa “Ayşe Fatma Hayriye” koyacam diyorum böyle bakakalıyorlar
Benim de başım ananemle dertte. Allah kaynanadan yana yüzüme baktı, kadın hiçbirşeye karışmıyor. Ama ananem kaynana oldu başıma.
Eşim ramazanda 7 kilo verdi. Sahur yapmıyor gün içerisinde de hareketli o yüzden kilo verdi. Vay efendim çocuk kaşık kadar kalmış, ben kendi derdimden aç bırakıyormuşum onu. Kaşık dediği adamın da boyu 190 kilosu da 90 yani. Kaldı ki ramazanın başından beri annemden yemek taşıyorum eve, hiç yemeksiz kalmadık. Sinirlendim bugün “ya gel yemek yap evimde ya da konuşma artık yeter” diye çıkıştım. Kimseyi krmak da istemiyorum ama böyle müdahaleleri hep oluyor sıkıldım artık.

Bu kaygilar banada ara ara geliyor hatta bazen o kadar inandiriyorumki kendimi agliyorum kendi kendime kesin bisey oldu diye. Ama bunun artan hormonlarimizdan oldugunu düsünüyorum. saglik ocaginda kalp atisi dinlenebiliyor bu haftalarda istersen gidip dinleyebilirsin icin rahatlar.

şey senin adını desek belki indirimli ürün yollar mıı sen çok alışveriş yapıyosun sanırım benimde kantaron yağı alasım var ama ufak mı alsam denemelik büyük mü alsam karar veremedim
Kantaron yagi kremi alcaksan kucuk al kusum buyugu bitmez tukenmez azicik suruyosun zaten direk yag alacaksan onun şisesi 250 ml.baska boyu varsada ben gormemisim ama 250lik siseyi daha yarilamadik bile.kizimin poposu pisik olunca pamuga dokup siliyorum 15dkda geciyo ama 18 aylik oldu yarilamadik daha siseyi..

Anneanneler damada düşkün oluyor :) Yanlış hatırlamıyorsam sana da düşkündü pabucun dama atılmış

Anneanneler damada düşkün oluyor :) Yanlış hatırlamıyorsam sana da düşkündü pabucun dama atılmış

Benim pabucum evlenince dama atıldı zaten. Herşeyimi eleştirir oldu ne yemeğimi beğenir ne temizliğimi. Diyorum ya tam bir kaynana
Bu sene kimseyi ramazanda iftara almayacam dediğimde de kızdıydı bana olmaz alacaksın, geçen sene aldın, bu sene neden boş geçiyorsun diye. BEn de kızdım ona gitmedim iftara haftasonu gidecez mecbur, doğumgünü kutlaması yapacakmış bana. Daha fazla inat etmiyim dedim
Hormonlardan mı yoksa insanlar yaşadığım zorlukları küçümsediği için mi sinirleniyorum bu kadar bilmiyorum ama valla çok zoruma gidiyor bazen. Keşke herkes kendi işine baksa da kimse kimseye karışmasa.

bu kadarcık diğer yağını ben görmedim bilmiyorum. ama alsam bunu mu alsam napsam ufak değil mi

Eklentiler

• Kantaron-Yagli-Krem-c73d.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 80
kızlar grubun sorunlusu geldi yine:/ kusura bakmayın. çok keskin sancı girmesi normal mi, sancıyı vajinamda hissediyorum resmen. 5-10 sn sürdü geçti.

kızlar grubun sorunlusu geldi yine:/ kusura bakmayın. çok keskin sancı girmesi normal mi, sancıyı vajinamda hissediyorum resmen. 5-10 sn sürdü geçti.
sürekli tekrarlarsa ve dakika içinde sürerse rahim kasılıyor demektir ve tehlikelidir canım doktorum öyle demişti. arada bi girip çıkıyosa bi sorun olacağını sanmıyorum içini rahat tut

Arkadaşlar daha bebeğim 13 aylık onunla ilgileniyorum devamlı bir de hamile olunca ona ilgimi daha da artirdim suçluluk psikolojisi olsa gerek.

Oyun zamanı yürümeyi tam kavrayamadi yeni yeni adım atıyor .
Ben de devamlı destek oluyorum bebegime.
Normalde ilk bebegime hamileyken bile sohbetler ediyordum. Hikayeler anlatiyordum kuran okuyordum. Bunda bir cüz zor okudum taksit taksit.
Karnimdaki bu bebegimle hiç sohbet etmiyorum .Ama ikisini de seviyorum.
dogunca ikisine de haksızlık etmek istemiyorum ikisi de benim canım kanım . Çok zorlanacak mıyım bilmiyorum yetebilecek miyim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…