2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hanimlar ankarafa otutan varmi hiç aranizda ve bebeklerinin cinseyini ogrene ben 17 haftaya girdim halen ogrenemedim ve cok merak etmeye basladim devlet soylemiyor ankarada olupta bana onereceginiz iyi bir yer varmi acaba en gittigimde bebek yuz ustu yatiyor bilemicem dedi devlet hastanesi deli oldum artik ogrenmek istiyorum sitres oldum iyice : (

kızlar grubun sorunlusu geldi yine:/ kusura bakmayın. çok keskin sancı girmesi normal mi, sancıyı vajinamda hissediyorum resmen. 5-10 sn sürdü geçti.

Benim doktorum dinlendiğinde geçen hiç bir ağrı için endişelenme demişti hamileliğin başlarında. Ağrı girdiği zaman bana direk uzanıyorum geçiyor zaten hemen. Geçmezse ancak o zaman doktora gitmeyi düşünürüm sanırım. Sen de ferah tut gönlünü. Ağrı daimi değilse bişey yoktur inşallah.

Gerçekten mi neyle dinletiyolar nts ile mi?

O zan haklisin canim soyleme cinsiyetini catlasin meraktan. Bu erkekler cok anlayissiz

Izmirde degilim canim. Hatta benim discimde 7 saat otobus yolculugu uzakliginda. Genelde yilda yada iki yilda bir gider kontrolden gecerim. Onun disinda bulundugum yerde discide bilmiyorum zaten. Esime gosterdim ama gorunurde curuk yok bende sanirim dis etlerinde sikinti var sut peynir tuketemedigim icin. Su 5 ayi daha atlatirsak bi ara tekrar gitmeyi dusunuyorum disciye kesin doguma kadar curuyen olacaktir. Simdi en arkada gomulu 20lik cektirmistim orda donem donem et parcasi gibi sisme oluyodu. Yine o sismis sanirim onun sizisi agzima yayiliyo. Bakalim sonumuz nolcak

Kizlaarr ben geldimm öncelikle 4 li tarama testimin sonucunu söyleyim elhamdülillah risk grubunda değilmişiz. Böylelikle test devrini kapatmış bulunmaktayız.

Cinsiyete gelince benim inatçı keçi yine secdedeydi doktor seninki ramazan ibadetine kapatmış kendini, cok edepli gostermiyor dedi oysaki iş çıkışı hemen bir şeyler yedim çikolatami yedim meyve suyumu içtim sonuç yine canlanmadi. Ve bebegim annesini, alttan muayeneden hoşlanmamasina ragmen yine o duruma surukledi ( 2.li testte de ölçümü alttan bakarak yapmışlardı) sonuç KIZÇE geliyor teyzeler

J
gözün aydın rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bnd 17 ci haftamdayim halen ogrenemedim yarin gitcem bakalim ins merakimi giderir yavrum bnd rahatlarim :)

Benimde eşim ta bekarkenden beri oğlum olursa adını ersan koycam babamın adını diyordu. Nese dedim yanına bi isim daha koyar bende onu söylerim :) nitekim tan ersan oldu, öyle bi tana alışırdımki herkesi tan diye diye herkes tan diyor, sadece kaynım ve eltim Tan Ersan diyor niye dedikleri halen anlamıyorum kayınpederime yalakalık olsa gerek onlarında çocuğunun 2 adı var ama tekini kullanıyorlar bende bi gün iki ismiyle seslencem bakalım tepkileri ne olcak Allahtan kısmetse kızıma tek isim koycazda böyle dertleri olmayacak

J

gözün aydın rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bnd 17 ci haftamdayim halen ogrenemedim yarin gitcem bakalim ins merakimi giderir yavrum bnd rahatlarim :)

Amin amin hepimize Rabbim nasip etsin insaAllah. Ben de suratını özledim ya hu suratını göremiyorum. Bizimki bize anca sırtını gösteriyor

Bizdede ayni sadece kaynim ve eltim ceren diyo kimseye yalakaliktan degil benim dedigim olmasin diye.bende artik onlarin cocuklarina 2.isimlerini kullaniyorum

hadi hayirli olsun canimm birinin cinsiyetide hissetmis olmama sevindim kendi adima :))

Gozun aydin canim. Yaa alttan muayane niye yapiyo kurtulamadim su alttan muayeneden bize de mi alttan yapicak yani bende haftaya gidecem. Daha cinsiyet ogrenmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…