kızlar grubun sorunlusu geldi yine:/ kusura bakmayın. çok keskin sancı girmesi normal mi, sancıyı vajinamda hissediyorum resmen. 5-10 sn sürdü geçti.
İnşallah hemen yamultsun göbeğimi :) ben hazırım.10 hafta degil 2 3 haftaya daha net hissedeceksin ama 10 hafta sonra gobegini yamultmaya baslayinca cok egleneceksiniz :)
Gerçekten mi neyle dinletiyolar nts ile mi?Bu kaygilar banada ara ara geliyor hatta bazen o kadar inandiriyorumki kendimi agliyorum kendi kendime kesin bisey oldu diye. Ama bunun artan hormonlarimizdan oldugunu düsünüyorum. saglik ocaginda kalp atisi dinlenebiliyor bu haftalarda istersen gidip dinleyebilirsin icin rahatlar.
El doppleri ile dinletiyorlar 17. Haftadan itibaren ama bazı sağlık ocakları daha etken dinletiyorsa bilmiyorum.Gerçekten mi neyle dinletiyolar nts ile mi?
O cezalı!Bak önceki mesajlara, geçen hafta çarşamba günü amniyosentez sonrası doktor cinsiyeti söylemedi diye bana eziyet edip ağlattı.
Bir de diyor ki " E ben sana ağlama dedim niye ağladın?!" 18 cm iğne yemiş hamile karısına bunu edene az bile ediyorum.
Sonra cuma günü işyerinde sinir etti, sonra pazar akşamı ağlattı... Ooooo saymakla bitmez eşşekliklerini.İlk ben bileceğim işte
Bi ilac ismi vardi simdi hatirlamiyorum o ile basliyo doktorum kagida yazip vermisti bunu kullanmasinlar diye.zaten her disci yapmiyo dis doktoru arkadasim var beni o yonlendirdi yapan doktora.neyse gittim rontgen cekilmiyo o yuzden dediki dolgumu kanalmi acinca gorucez.bitkisel icerikli bir uyusturucu yapiliyo tabi cok etkili degil o yuzden 10 dk arayla 5 kez yapilip adim adim uyusturuyolar sonra disi aciyolar disin durumuna gore tedavisini yapiyolar.canin hic acimiyo ama butun islemi hissesiyorsun yapilirken cok guclu bir uyusturucu olmadigi icin. Yinede gerginlik dogum kasilmalarini baslatabilecegi icin 50 kere soruyolar iyimisin rahatmisin mola verelimmi duruşun rahatmi belin agriyomu....izmirdeyseniz dişçimi tavsiye ederim yani çok guzel ilgilenmisti ama yinede bu hamileligimde gitmek zoeunda kalmazsam cok sevinirim :)
gözün aydın rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bnd 17 ci haftamdayim halen ogrenemedim yarin gitcem bakalim ins merakimi giderir yavrum bnd rahatlarim :)Kizlaarr ben geldimmöncelikle 4 li tarama testimin sonucunu söyleyim elhamdülillah risk grubunda değilmişiz. Böylelikle test devrini kapatmış bulunmaktayız.
Cinsiyete gelince benim inatçı keçi yine secdedeydi doktor seninki ramazan ibadetine kapatmış kendini, cok edepli gostermiyor dedioysaki iş çıkışı hemen bir şeyler yedim çikolatami yedim meyve suyumu içtim sonuç yine canlanmadi. Ve bebegim annesini, alttan muayeneden hoşlanmamasina ragmen yine o duruma surukledi ( 2.li testte de ölçümü alttan bakarak yapmışlardı) sonuç KIZÇE geliyor teyzeler
Benimde eşim ta bekarkenden beri oğlum olursa adını ersan koycam babamın adını diyordu. Nese dedim yanına bi isim daha koyar bende onu söylerim :) nitekim tan ersan oldu, öyle bi tana alışırdımki herkesi tan diye diye herkes tan diyor, sadece kaynım ve eltim Tan Ersan diyor niye dedikleri halen anlamıyorum kayınpederime yalakalık olsa gerekKIZIM OLURSA ADINI KARYA KOYCM.OHE BE KARYA DA KARYA.YETER YA SOYLEME SOYLEME ICIM SISTI.ILK KIZIMIN ADI LİDYA.LİDYA CEREN...ISMI NE OLCAK DIYENE SOYLUYODUK LİDYAYIDA MI KOYCAKSINIZ LİDYAYI NERDEN BULDUNUZ LİDYA KIMIN FIKRI..HATTA AMCASI OLCAK DANGALAK HIYAR AGASI KAYNIM OLUR KENDISI NE YAZIKKI KIZIMIN KİMLIGINI GORUNCE LIDYAYIDA MI YAZDIRDINIZ HMM KOTU OLMUS DEDI SANANE LAN SANANE COCUK BENIM ABDULHAMIT KOYARIM SANANE SEN KIMSIN DE YORUM YAPIYOSUN.O YUZDEN SIMDI KARYA KARACA OLACAK SORANADA AYSEGUL KOYCAZ DIYORUM ZATEN KIZ OLDUGUDA %100 DEGIL AMA DOGURANA KADAR ISMINI SOYLEMIYCEM KIMSEYLE KAVGA ETMIYCEM BU SEFER.ZATEN KAVGA EDEMIYORUM KOCAMIN KIYMETLI AILESI OLDUKLARI ICIN CEVAP BILE VERIPTE KOCAMLA ARAMI BOZMA GEREGI GORMUYORUM ŞİŞİP PATLIYORUM BÖYLE
J
gözün aydın rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bnd 17 ci haftamdayim halen ogrenemedim yarin gitcem bakalim ins merakimi giderir yavrum bnd rahatlarim :)
Yok canım zararı olmaz.mide öğütemeyeceği için ilk tuvalette atarsın onu zaten.Kızlar yanlışlıkla kiraz çekirdeği yuttum bebeğe bir zararı olur mu??
Onun faydaları var ya :) Birşey olmaz merak etmeKızlar yanlışlıkla kiraz çekirdeği yuttum bebeğe bir zararı olur mu??
Bizdede ayni sadece kaynim ve eltim ceren diyo kimseye yalakaliktan degil benim dedigim olmasin diye.bende artik onlarin cocuklarina 2.isimlerini kullaniyorumBenimde eşim ta bekarkenden beri oğlum olursa adını ersan koycam babamın adını diyordu. Nese dedim yanına bi isim daha koyar bende onu söylerim :) nitekim tan ersan oldu, öyle bi tana alışırdımki herkesi tan diye diye herkes tan diyor, sadece kaynım ve eltim Tan Ersan diyor niye dedikleri halen anlamıyorum kayınpederime yalakalık olsa gerekonlarında çocuğunun 2 adı var ama tekini kullanıyorlar bende bi gün iki ismiyle seslencem bakalım tepkileri ne olcak Allahtan kısmetse kızıma tek isim koycazda böyle dertleri olmayacak
Buyuktw alsan cok uzun gider kucuk yeter gibi geliyo ben bayadir kullaniyorum bitiremedim.cok azicik sürülüyobu kadarcık diğer yağını ben görmedim bilmiyorum. ama alsam bunu mu alsam napsam ufak değil mi
Çok sağol canımm iyi bariYok canım zararı olmaz.mide öğütemeyeceği için ilk tuvalette atarsın onu zaten.
araştırınca gördüm öyleymiş:) sağol canımOnun faydaları var ya :) Birşey olmaz merak etme
hadi hayirli olsun canimm birinin cinsiyetide hissetmis olmama sevindim kendi adima :))Kizlaarr ben geldimmöncelikle 4 li tarama testimin sonucunu söyleyim elhamdülillah risk grubunda değilmişiz. Böylelikle test devrini kapatmış bulunmaktayız.
Cinsiyete gelince benim inatçı keçi yine secdedeydi doktor seninki ramazan ibadetine kapatmış kendini, cok edepli gostermiyor dedioysaki iş çıkışı hemen bir şeyler yedim çikolatami yedim meyve suyumu içtim sonuç yine canlanmadi. Ve bebegim annesini, alttan muayeneden hoşlanmamasina ragmen yine o duruma surukledi ( 2.li testte de ölçümü alttan bakarak yapmışlardı) sonuç KIZÇE geliyor teyzeler
Kizlaarr ben geldimmöncelikle 4 li tarama testimin sonucunu söyleyim elhamdülillah risk grubunda değilmişiz. Böylelikle test devrini kapatmış bulunmaktayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?