2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Bizde kizda erkekte isim belli. Kimse de fikir sunmuyor. Bende tek isim sevenlerdenim. Esimin ailesini bilmiyorym ama benim ailem buldugumuz isimleri begendi. Esimin ailesinin fikrini bile sormadim. Kocam kiza ben oglana tententen koycak deyip konuyu kestirip atmis o yuzden kimse bana bisey sormuyo

Karya guzel isim canim. Ama ben hep erkekte duydum kiza da konuldugunu bilmiyodum

ben biraz pinpirikli oldugum icin en küçük seyde doktora gitmekten artik tum olasiklari ezberledim bebeğimiz artik biraz daha buyudugu icin oda kendisine rahat yerler ariyo karnimizda bu yüzden surekli hareket halinde ve hareket ettigi icin karnimiz toplanabilirmis. Allahin izniyle bisey olmamistir bebise benim doktorum sadece cok siddetli kanaman ve yaklasik 40 dakika boyunca gecmeyen sancidan kork bunlardan biri olursa hemen gel yoksada ilk cocugun oldugu icin cok evham yapmana gerek yok hamileliğin tadini cikar demisti

hadi hayirli olsun canimm birinin cinsiyetide hissetmis olmama sevindim kendi adima :))

Sağol canım :))) herkes kendini göstermiyor diye kız diyordu hakli çıktılar :)))

Gozun aydin canim. Yaa alttan muayane niye yapiyo kurtulamadim su alttan muayeneden bize de mi alttan yapicak yani bende haftaya gidecem. Daha cinsiyet ogrenmedik

Sağolasın canım darısı bekleyenlerin başına ya ben de istemedim kalsın ogrenmeyim dedim ama doktorum yeter artık öğrenelim dedi :)) stresten cinsiyete tepki bile veremedim :) ben çok kasiyorum kendimi doktorun elini bile istemeden baya sıkmısim sonradan farkettim

Sabahtan beri kasığım çok agrıyor. Rahim büyümesi diye düşünüyordum doktora gitmeli miyim acaba yarın.

test sonucuna çok evindim canım, imanlı bir kızçen geliyo desene rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
Buyuktw alsan cok uzun gider kucuk yeter gibi geliyo ben bayadir kullaniyorum bitiremedim.cok azicik sürülüyo
ben o zaman ondan alıyım bi çok teşekkür ederim

Tatlım merhaba sana neden 4 lüyü önermişlerdi?

Sabahtan beri kasığım çok agrıyor. Rahim büyümesi diye düşünüyordum doktora gitmeli miyim acaba yarın.
Eger kanamaniz yoksa ve yakın zamanda hastaneye gittiyseniz yarin gitmeyin bence eger kanama varsa agriniz cok fazla siddetliyse gidin tabi nolur nolmaz ama kucuk kramp tarzi ağrılar sürekli bende de oluyo yani bu dönemlerdeki tum gebelerde olan bisey rahim buyudugu icin. Ultrasona surekli girmekte bebek açısindan cok saglikli olmaz diye düşünenlerdenim ben

Cezmi Naz’ın Doğum günü mü? Canım Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle meleğinle uzun sağlıklı yılların olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…