Benimde eşim ta bekarkenden beri oğlum olursa adını ersan koycam babamın adını diyordu. Nese dedim yanına bi isim daha koyar bende onu söylerim :) nitekim tan ersan oldu, öyle bi tana alışırdımki herkesi tan diye diye herkes tan diyor, sadece kaynım ve eltim Tan Ersan diyor niye dedikleri halen anlamıyorum kayınpederime yalakalık olsa gerekonlarında çocuğunun 2 adı var ama tekini kullanıyorlar bende bi gün iki ismiyle seslencem bakalım tepkileri ne olcak Allahtan kısmetse kızıma tek isim koycazda böyle dertleri olmayacak
hahaha bak buna güldüm arkadaşım :) nolacak kiraz çekirdeğinden kakandan çıkar :))Çok sağol canımm iyi bari
KIZIM OLURSA ADINI KARYA KOYCM.OHE BE KARYA DA KARYA.YETER YA SOYLEME SOYLEME ICIM SISTI.ILK KIZIMIN ADI LİDYA.LİDYA CEREN...ISMI NE OLCAK DIYENE SOYLUYODUK LİDYAYIDA MI KOYCAKSINIZ LİDYAYI NERDEN BULDUNUZ LİDYA KIMIN FIKRI..HATTA AMCASI OLCAK DANGALAK HIYAR AGASI KAYNIM OLUR KENDISI NE YAZIKKI KIZIMIN KİMLIGINI GORUNCE LIDYAYIDA MI YAZDIRDINIZ HMM KOTU OLMUS DEDI SANANE LAN SANANE COCUK BENIM ABDULHAMIT KOYARIM SANANE SEN KIMSIN DE YORUM YAPIYOSUN.O YUZDEN SIMDI KARYA KARACA OLACAK SORANADA AYSEGUL KOYCAZ DIYORUM ZATEN KIZ OLDUGUDA %100 DEGIL AMA DOGURANA KADAR ISMINI SOYLEMIYCEM KIMSEYLE KAVGA ETMIYCEM BU SEFER.ZATEN KAVGA EDEMIYORUM KOCAMIN KIYMETLI AILESI OLDUKLARI ICIN CEVAP BILE VERIPTE KOCAMLA ARAMI BOZMA GEREGI GORMUYORUM ŞİŞİP PATLIYORUM BÖYLE
ben biraz pinpirikli oldugum icin en küçük seyde doktora gitmekten artik tum olasiklari ezberledimDünden bu yana hiç olmadı çok şükür ben de üşüttüm sanırım ondan ama kasıgımda adet sancısı gibi agrı oldu sabah uyanıp durdum agrıdan. Bi şey soracağım izninle bebeğe bi şey olmuş olsa karnım düzken sağa toplanamazdı di mi? Bebek canlı oldugu ve hsreket ettiği için karnım sağa toplanıyor?
hadi hayirli olsun canimm birinin cinsiyetide hissetmis olmama sevindim kendi adima :))
Gozun aydin canim. Yaa alttan muayane niye yapiyo kurtulamadim su alttan muayenedenbize de mi alttan yapicak yani bende haftaya gidecem. Daha cinsiyet ogrenmedik
Hmm çok teşekkürler.El doppleri ile dinletiyorlar 17. Haftadan itibaren ama bazı sağlık ocakları daha etken dinletiyorsa bilmiyorum.
Sabahtan beri kasığım çok agrıyor. Rahim büyümesi diye düşünüyordum doktora gitmeli miyim acaba yarın.ben biraz pinpirikli oldugum icin en küçük seyde doktora gitmekten artik tum olasiklari ezberledimbebeğimiz artik biraz daha buyudugu icin oda kendisine rahat yerler ariyo karnimizda bu yüzden surekli hareket halinde ve hareket ettigi icin karnimiz toplanabilirmis. Allahin izniyle bisey olmamistir bebise benim doktorum sadece cok siddetli kanaman ve yaklasik 40 dakika boyunca gecmeyen sancidan kork bunlardan biri olursa hemen gel yoksada ilk cocugun oldugu icin cok evham yapmana gerek yok hamileliğin tadini cikar demisti
test sonucuna çok evindim canım, imanlı bir kızçen geliyo deseneKizlaarr ben geldimmöncelikle 4 li tarama testimin sonucunu söyleyim elhamdülillah risk grubunda değilmişiz. Böylelikle test devrini kapatmış bulunmaktayız.
Cinsiyete gelince benim inatçı keçi yine secdedeydi doktor seninki ramazan ibadetine kapatmış kendini, cok edepli gostermiyor dedioysaki iş çıkışı hemen bir şeyler yedim çikolatami yedim meyve suyumu içtim sonuç yine canlanmadi. Ve bebegim annesini, alttan muayeneden hoşlanmamasina ragmen yine o duruma surukledi ( 2.li testte de ölçümü alttan bakarak yapmışlardı) sonuç KIZÇE geliyor teyzeler
ben o zaman ondan alıyım bi çok teşekkür ederimBuyuktw alsan cok uzun gider kucuk yeter gibi geliyo ben bayadir kullaniyorum bitiremedim.cok azicik sürülüyo
benimde sol kasigimmi yoksa orda eklem var yaa bacak eklemi orasimi agriyor bilemedim yaa gece yattigimda gecmezse bende gidicem yarinSabahtan beri kasığım çok agrıyor. Rahim büyümesi diye düşünüyordum doktora gitmeli miyim acaba yarın.
test sonucuna çok evindim canım, imanlı bir kızçen geliyo desenerabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
Yok canim el ultrason cihazi ile el doppleri mi diyolar ona tam adini bilmiyorum. gecen gun benim izlemim vardi dinledik. ufak pille calisan bir alet saglik ocagindaki ebe dinletiyor kalp sayiminida gosteriyor alet dakikada kac attigini :)Gerçekten mi neyle dinletiyolar nts ile mi?
anne olmak işte onun için herşeyi düşünüyorum :)hahaha bak buna güldüm arkadaşım :) nolacak kiraz çekirdeğinden kakandan çıkar :))
Tatlım merhaba sana neden 4 lüyü önermişlerdi?Kizlaarr ben geldimmöncelikle 4 li tarama testimin sonucunu söyleyim elhamdülillah risk grubunda değilmişiz. Böylelikle test devrini kapatmış bulunmaktayız.
Cinsiyete gelince benim inatçı keçi yine secdedeydi doktor seninki ramazan ibadetine kapatmış kendini, cok edepli gostermiyor dedioysaki iş çıkışı hemen bir şeyler yedim çikolatami yedim meyve suyumu içtim sonuç yine canlanmadi. Ve bebegim annesini, alttan muayeneden hoşlanmamasina ragmen yine o duruma surukledi ( 2.li testte de ölçümü alttan bakarak yapmışlardı) sonuç KIZÇE geliyor teyzeler
valla az önce ben de sordum arkadaşlara bıçak gibi ağrı saplandı kasığıma, vajinama. 10 sn sonra geçti. anlamadım.Sabahtan beri kasığım çok agrıyor. Rahim büyümesi diye düşünüyordum doktora gitmeli miyim acaba yarın.
Tatlım merhaba sana neden 4 lüyü önermişlerdi?
Eger kanamaniz yoksa ve yakın zamanda hastaneye gittiyseniz yarin gitmeyin bence eger kanama varsa agriniz cok fazla siddetliyse gidin tabi nolur nolmaz ama kucuk kramp tarzi ağrılar sürekli bende de oluyo yani bu dönemlerdeki tum gebelerde olan bisey rahim buyudugu icin. Ultrasona surekli girmekte bebek açısindan cok saglikli olmaz diye düşünenlerdenim benSabahtan beri kasığım çok agrıyor. Rahim büyümesi diye düşünüyordum doktora gitmeli miyim acaba yarın.
Kayra dir kuşum o.Karya hem eski uygarlik ismi hem prenses ismi erkeklere koymazlarKarya guzel isim canim. Ama ben hep erkekte duydum kiza da konuldugunu bilmiyodum
Benimde cok oluyo bu ara demekki hepumizde olmaya basladi artikvalla az önce ben de sordum arkadaşlara bıçak gibi ağrı saplandı kasığıma, vajinama. 10 sn sonra geçti. anlamadım.
Cezmi Naz’ın Doğum günü mü? Canım Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle meleğinle uzun sağlıklı yılların olsun inşallah :)@cesmi_naz Doğum günün kutlu olsun canımBu sene hayatının en güzel doğum gününü geçireceksin, hediyelerin en güzeli karnında Rabbim sağ salim kavuştursun, eşinle, evladında huzurlu bir ömür nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?