2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ayy nasıl da hatırladın çok utandım valla
Çok teşekkür ederim canım Pinko’m tüm güzel dileklerin için kocaman teşekkürler sana. İyi ki seni tanımışım ve Kasım annelerinde de zorla da olsa yollarımızı kesiştirmişim.
bu sene ki dileğim tüm anne adayları sağlıkla yavrularına kavuşsunlar. Anne olmak isteyen herkese de Rabbim nasip etsin. He bi de sorunsuz hamilelikler geçirelim inşallah

Cezmi Naz’ın Doğum günü mü? Canım Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle meleğinle uzun sağlıklı yılların olsun inşallah :)

Çok teşekkürler canım
Hepimiz meleklerimizle çok güzel ömürler yaşayalım inşallah

Ben Allah'ın, sevdiği kullarının yollarını kesiştirdiğine inanıyorum :) Kaç senedir tanıyorum seni, o kadar güzel yüreğin var ki, o güzellik hayatına da yansır inşallah

Ben Allah'ın, sevdiği kullarının yollarını kesiştirdiğine inanıyorum :) Kaç senedir tanıyorum seni, o kadar güzel yüreğin var ki, o güzellik hayatına da yansır inşallah

Ve Pinko utandırmaya devam ediyordu
Hepimiz hep güzelliklerle karşılaşalım inşallah. Ve hep birbirimizden akıl alarak büyütelim minnakları

Gecmis olsun cnm insallah duzelir

Evime yeni gidiyorum daha Allahim nasil bir yoğun doktorum var benim. Bebek boy ve kilo olarak uyumluydu. Renkli ultrasonla yuzunu de cekti :) dortlu testi yapti 1 hafta sonra alacagim. 3 hafta sonra da ayrintili ultrason dedi. Bizden haberler boyle umarim herkesin keyfi yerindedir

Kizlar gece gece aklima bisey takildi. Doktor bana gyno ferro sanol (demir ilaci) + ocean mummy (balik yagi) verdi. Balik yagi baska bi marka kullaniyodum biraz yukseltelim dedi ocean verdi. Bu iki markayi ayni anda kullanan varmi ? İkisinin icerigindede nerdeyse ayni vitaminler var fazla gelmesin. Doktor verdi soncta ama randevunun son saniyesinde ayak ustu ssoyledi adamin kafa gidik gibiydi o gunde oruclumuydu uykusuzmuydu anlayamadm. Tereddut ettim o yuzden

Ben hep dinlenir vaziyette olduğum halde sürekli tekrarlayan ağrılar giriyor korkup gidiyorum bazen acile bi şey yok olacak o kadar diyolla. Utanıp geliyorum Tek ben utanayım da o iyi olsun tabi.

En güzeli doktora mesaj atıp sormak imkan varsa. Bazen cidden kafaları dolu oluyor.Ya da bi eczaneye sorun belki onlar da bilebilir.

Devlet hastaneleri zaten resmen söylememek için direniyor normalde de. Ben Başkent'gidiyorum ama muayene ücreti 120 TL ve önceden randevu almak gerekiyor. Sırf cinsiyet için belki daha uygun hastaneler vardır bilemedim şimdi. Ama Eski Turgut Özal hastanesi şimdiki Sami Ulus çocuk ve kadın hastanesinde bi asistan var cinsiyet söylemeye çok meraklı gördüm ben onu 12.haftada bile birininkini acilde söyledi. Çok konuşkan biri ismi Sarper Sapçı diye hatırlıyorum.

Kızlar geçen gün bir teyze "erkek çocuk hamilelikte ilişki sevmez aman uzak durun" dedi çok ilginç geldi bana.
Kanama yaşayanların çoğu da erkek diye biliyorum. Var mıdır doğruluk payı?

Çok haklısınız gecen hafta gittim. Kanamam yok çok şükür bebiş de 3 gündür hep kasık ve göbeğimin sağında toplanıyor komiğime gitmeye başladı bu durum :) bildiğin tümsek oluyor sağda sol sönük. Sanırım dediğiniz gibi rahmim hızla genişliyor. Pis bi agrı oluyor adet agrısının aynısı.

Adet ağrısı uzun sürerse mutlaka gel dedi bana doktorum çünkü sancı tam o şekilde oluyormuş.
Allah Allah. Ama rahim genişledikçe agrı normal diyorlar. Ben doktoruma sordum kasık agrısı normal dedi dayanılmayacak boyutta olursa gelirsin dedi. Ki çok şükür hiç kanamam yok. Ha birde dün üşüttüm sanırım gazım oluyor. Bi de agrı gün içinde hep aynı değil. Geçtiği anlar da oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…