Aynen canım, baktım saat 12'yi geçmiş, sabah geç kalkabiliyorum şimdi kutlayayım dedim :))Cezmi Naz’ın Doğum günü mü? Canım Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle meleğinle uzun sağlıklı yılların olsun inşallah :)
xyzt-5544 Doğum günün kutlu olsun canım Bu sene hayatının en güzel doğum gününü geçireceksin, hediyelerin en güzeli karnında Rabbim sağ salim kavuştursun, eşinle, evladınla huzurlu bir ömür nasip etsin
Cezmi Naz’ın Doğum günü mü? Canım Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle meleğinle uzun sağlıklı yılların olsun inşallah :)
Ben Allah'ın, sevdiği kullarının yollarını kesiştirdiğine inanıyorum :) Kaç senedir tanıyorum seni, o kadar güzel yüreğin var ki, o güzellik hayatına da yansır inşallahAyy nasıl da hatırladın çok utandım valla
Çok teşekkür ederim canım Pinko’mtüm güzel dileklerin için kocaman teşekkürler sana. İyi ki seni tanımışım ve Kasım annelerinde de zorla da olsa yollarımızı kesiştirmişim.
bu sene ki dileğim tüm anne adayları sağlıkla yavrularına kavuşsunlar. Anne olmak isteyen herkese de Rabbim nasip etsin. He bi de sorunsuz hamilelikler geçirelim inşallah
Çok teşekkürler canım
Hepimiz meleklerimizle çok güzel ömürler yaşayalım inşallah
Ben Allah'ın, sevdiği kullarının yollarını kesiştirdiğine inanıyorum :) Kaç senedir tanıyorum seni, o kadar güzel yüreğin var ki, o güzellik hayatına da yansır inşallah
Çok teşekkür ederim canım
Gecmis olsun cnm insallah duzelirKozlar bilgileriniz icin çok teşekkür ederim kahve rengiden sonra yoğun bir kanamam geldi bir ped dolduracak kadar..
Hemen doktora gittim.
Özel e gittim kanama alanların var yatış yapman gerek dedi..para tuzağı olmuş resmen
Dayanamadım devletin aciline gittim ordanda herhangibir kanama alanı yok kendini biraz yormuş olabilirsin dedi yinede iğne ve hap verdi bakalım devam ederse tekrar gidecem..
Oglumdada 16.haftaya kadar devam etmişti sonra geçmişti.
K
Kayra dir kuşum o.Karya hem eski uygarlik ismi hem prenses ismi erkeklere koymazlar
Ben hep dinlenir vaziyette olduğum halde sürekli tekrarlayan ağrılar giriyor korkup gidiyorum bazen acile bi şey yok olacak o kadar diyolla. Utanıp geliyorumBenim doktorum dinlendiğinde geçen hiç bir ağrı için endişelenme demişti hamileliğin başlarında. Ağrı girdiği zaman bana direk uzanıyorum geçiyor zaten hemen. Geçmezse ancak o zaman doktora gitmeyi düşünürüm sanırım. Sen de ferah tut gönlünü. Ağrı daimi değilse bişey yoktur inşallah.
En güzeli doktora mesaj atıp sormak imkan varsa. Bazen cidden kafaları dolu oluyor.Ya da bi eczaneye sorun belki onlar da bilebilir.Kizlar gece gece aklima bisey takildi. Doktor bana gyno ferro sanol (demir ilaci) + ocean mummy (balik yagi) verdi. Balik yagi baska bi marka kullaniyodum biraz yukseltelim dedi ocean verdi. Bu iki markayi ayni anda kullanan varmi ? İkisinin icerigindede nerdeyse ayni vitaminler var fazla gelmesin. Doktor verdi soncta ama randevunun son saniyesinde ayak ustu ssoyledi adamin kafa gidik gibiydi o gunde oruclumuydu uykusuzmuydu anlayamadm. Tereddut ettim o yuzden
Devlet hastaneleri zaten resmen söylememek için direniyor normalde de. Ben Başkent'gidiyorum ama muayene ücreti 120 TL ve önceden randevu almak gerekiyor. Sırf cinsiyet için belki daha uygun hastaneler vardır bilemedim şimdi. Ama Eski Turgut Özal hastanesi şimdiki Sami Ulus çocuk ve kadın hastanesinde bi asistan var cinsiyet söylemeye çok meraklı gördüm ben onu 12.haftada bile birininkini acilde söyledi. Çok konuşkan biri ismi Sarper Sapçı diye hatırlıyorum.Hanimlar ankarafa otutan varmi hiç aranizda ve bebeklerinin cinseyini ogrene ben 17 haftaya girdim halen ogrenemedim ve cok merak etmeye basladim devlet soylemiyor ankarada olupta bana onereceginiz iyi bir yer varmi acaba en gittigimde bebek yuz ustu yatiyor bilemicem dedi devlet hastanesi deli oldum artik ogrenmek istiyorum sitres oldum iyice : (
Benim tam adet agrısı gibi genel bi bölgede değil.benimde sol kasigimmi yoksa orda eklem var yaa bacak eklemi orasimi agriyor bilemedim yaa gece yattigimda gecmezse bende gidicem yarin
Tamam canım çok teşekkürler. :)Yok canim el ultrason cihazi ile el doppleri mi diyolar ona tam adini bilmiyorum. gecen gun benim izlemim vardi dinledik. ufak pille calisan bir alet saglik ocagindaki ebe dinletiyor kalp sayiminida gosteriyor alet dakikada kac attigini :)
Adet ağrısı uzun sürerse mutlaka gel dedi bana doktorum çünkü sancı tam o şekilde oluyormuş.Benim tam adet agrısı gibi genel bi bölgede değil.
Demek ki bu haftalarda bu oluyor. Benim de çok kısa süreliydi ama korkusu uzundu :)valla az önce ben de sordum arkadaşlara bıçak gibi ağrı saplandı kasığıma, vajinama. 10 sn sonra geçti. anlamadım.
Çok haklısınız gecen hafta gittim. Kanamam yok çok şükür bebiş de 3 gündür hep kasık ve göbeğimin sağında toplanıyor komiğime gitmeye başladı bu durum :) bildiğin tümsek oluyor sağda sol sönük. Sanırım dediğiniz gibi rahmim hızla genişliyor. Pis bi agrı oluyor adet agrısının aynısı.Eger kanamaniz yoksa ve yakın zamanda hastaneye gittiyseniz yarin gitmeyin bence eger kanama varsa agriniz cok fazla siddetliyse gidin tabi nolur nolmaz ama kucuk kramp tarzi ağrılar sürekli bende de oluyo yani bu dönemlerdeki tum gebelerde olan bisey rahim buyudugu icin. Ultrasona surekli girmekte bebek açısindan cok saglikli olmaz diye düşünenlerdenim ben
Allah Allah. Ama rahim genişledikçe agrı normal diyorlar. Ben doktoruma sordum kasık agrısı normal dedi dayanılmayacak boyutta olursa gelirsin dedi. Ki çok şükür hiç kanamam yok. Ha birde dün üşüttüm sanırım gazım oluyor. Bi de agrı gün içinde hep aynı değil. Geçtiği anlar da oluyor.Adet ağrısı uzun sürerse mutlaka gel dedi bana doktorum çünkü sancı tam o şekilde oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?