Ben de bugün çıkmadım hiç.Kızlar bu büyük abdest olayı ne olacak 1 gün cikmazsam 2. Gün çıkana kadar ağrıdan mahvoliyorum
Ben de bugün çıkmadım hiç.
Tanistirayim bizim minik Gülceelini kulagina koymuş karnimda dimdik oturuyor kac zamandir yan dönmüyor o yuzden nefes nefeseyim ve o yuzden canim yanıyor çünkü asagi dogru ziplama yapıyor
Ay kücük sipaTanistirayim bizim minik Gülceelini kulagina koymuş karnimda dimdik oturuyor kac zamandir yan dönmüyor o yuzden nefes nefeseyim ve o yuzden canim yanıyor çünkü asagi dogru ziplama yapıyor
Bilmiyorum tesadüf mü ama benim kanamalarım oldu bu gebelikte ve erkek.Kızlar geçen gün bir teyze "erkek çocuk hamilelikte ilişki sevmez aman uzak durun" dedi çok ilginç geldi bana.
Kanama yaşayanların çoğu da erkek diye biliyorum. Var mıdır doğruluk payı?
O balık yağlı vitamini ben de kullanıyorum çok memnunum bana iyi geliyorKizlar gece gece aklima bisey takildi. Doktor bana gyno ferro sanol (demir ilaci) + ocean mummy (balik yagi) verdi. Balik yagi baska bi marka kullaniyodum biraz yukseltelim dedi ocean verdi. Bu iki markayi ayni anda kullanan varmi ? İkisinin icerigindede nerdeyse ayni vitaminler var fazla gelmesin. Doktor verdi soncta ama randevunun son saniyesinde ayak ustu ssoyledi adamin kafa gidik gibiydi o gunde oruclumuydu uykusuzmuydu anlayamadm. Tereddut ettim o yuzden
Suyu bol iciyor musun o cok etkiliyorKızlar bu büyük abdest olayı ne olacak 1 gün cikmazsam 2. Gün çıkana kadar ağrıdan mahvoliyorum
Gyno ferro yerine ferro sanol duadenal içebilirsiniz çünkü içinde sadece Demir var sizin içtiğimizin içinde Demir,folic ve b12 var birde diğer ilaçtanda aynısını alıyorsunuz dediğiniz gibi fazla olsbilir ikisi.Kizlar gece gece aklima bisey takildi. Doktor bana gyno ferro sanol (demir ilaci) + ocean mummy (balik yagi) verdi. Balik yagi baska bi marka kullaniyodum biraz yukseltelim dedi ocean verdi. Bu iki markayi ayni anda kullanan varmi ? İkisinin icerigindede nerdeyse ayni vitaminler var fazla gelmesin. Doktor verdi soncta ama randevunun son saniyesinde ayak ustu ssoyledi adamin kafa gidik gibiydi o gunde oruclumuydu uykusuzmuydu anlayamadm. Tereddut ettim o yuzden
folik asit b grubu vitaminlerinden birisi,gyno ferro sanol ilacının içinde hem folik asit hem B12 hem de Demir minerali var.fazlası birşey yapmaz çünkü B ve C vitaminleri suda çözüldüğü için depo edilemezler fazlası idrarla atılır.A,D,E,K vitaminleri yağda çözünür ve vücutta depo edilebilir.O balık yağlı vitamini ben de kullanıyorum çok memnunum bana iyi geliyor
Ama demirin içinde de vitamin mi var?
Benim demirde sadece folik asit ve demir var
Suyu bol iciyor musun o cok etkiliyor
Maşallah prensese şimdiden başlamış cadılık yapmayaTanistirayim bizim minik Gülceelini kulagina koymuş karnimda dimdik oturuyor kac zamandir yan dönmüyor o yuzden nefes nefeseyim ve o yuzden canim yanıyor çünkü asagi dogru ziplama yapıyor
Hay Maaşallah minnak Gülce yeTanistirayim bizim minik Gülceelini kulagina koymuş karnimda dimdik oturuyor kac zamandir yan dönmüyor o yuzden nefes nefeseyim ve o yuzden canim yanıyor çünkü asagi dogru ziplama yapıyor
maşallah onaaEvime yeni gidiyorum daha Allahim nasil bir yoğun doktorum var benim. Bebek boy ve kilo olarak uyumluydu. Renkli ultrasonla yuzunu de cekti :) dortlu testi yapti 1 hafta sonra alacagim. 3 hafta sonra da ayrintili ultrason dedi. Bizden haberler boyle umarim herkesin keyfi yerindedir
Oooy yesinler onu nasıl da masuum, adınla dünyaya gelip, adı gibi yaşasın inşaaalah. bizimde görmemize az kaldı ay bu yazınca bi heyecanlandım Allahım :)Tanistirayim bizim minik Gülceelini kulagina koymuş karnimda dimdik oturuyor kac zamandir yan dönmüyor o yuzden nefes nefeseyim ve o yuzden canim yanıyor çünkü asagi dogru ziplama yapıyor
bi keresinde öyle bi konu geçmişti, bi rivayete göre anne vücudu erkek bebişi istemez vücuttan atmaya çalışırmış, o yüzden erkek bebişlerde kanama alanı çok görülürmüş falan denilmişti. benimde kanama alanım vardı ama hala cinsiyet öğrenemedik o yüzden doğruluk payını bilemicemKızlar geçen gün bir teyze "erkek çocuk hamilelikte ilişki sevmez aman uzak durun" dedi çok ilginç geldi bana.
Kanama yaşayanların çoğu da erkek diye biliyorum. Var mıdır doğruluk payı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?