2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bu büyük abdest olayı ne olacak 1 gün cikmazsam 2. Gün çıkana kadar ağrıdan mahvoliyorum

Tanistirayim bizim minik Gülce elini kulagina koymuş karnimda dimdik oturuyor kac zamandir yan dönmüyor o yuzden nefes nefeseyim ve o yuzden canim yanıyor çünkü asagi dogru ziplama yapıyor

Eklentiler

• 1528258192321.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 89
O balık yağlı vitamini ben de kullanıyorum çok memnunum bana iyi geliyor
Ama demirin içinde de vitamin mi var?
Benim demirde sadece folik asit ve demir var

Gyno ferro yerine ferro sanol duadenal içebilirsiniz çünkü içinde sadece Demir var sizin içtiğimizin içinde Demir,folic ve b12 var birde diğer ilaçtanda aynısını alıyorsunuz dediğiniz gibi fazla olsbilir ikisi.

O balık yağlı vitamini ben de kullanıyorum çok memnunum bana iyi geliyor
Ama demirin içinde de vitamin mi var?
Benim demirde sadece folik asit ve demir var
folik asit b grubu vitaminlerinden birisi,gyno ferro sanol ilacının içinde hem folik asit hem B12 hem de Demir minerali var.fazlası birşey yapmaz çünkü B ve C vitaminleri suda çözüldüğü için depo edilemezler fazlası idrarla atılır.A,D,E,K vitaminleri yağda çözünür ve vücutta depo edilebilir.

maşallah onaa
Tanistirayim bizim minik Gülce elini kulagina koymuş karnimda dimdik oturuyor kac zamandir yan dönmüyor o yuzden nefes nefeseyim ve o yuzden canim yanıyor çünkü asagi dogru ziplama yapıyor
Oooy yesinler onu nasıl da masuum, adınla dünyaya gelip, adı gibi yaşasın inşaaalah. bizimde görmemize az kaldı ay bu yazınca bi heyecanlandım Allahım :)
Kızlar geçen gün bir teyze "erkek çocuk hamilelikte ilişki sevmez aman uzak durun" dedi çok ilginç geldi bana.
Kanama yaşayanların çoğu da erkek diye biliyorum. Var mıdır doğruluk payı?
bi keresinde öyle bi konu geçmişti, bi rivayete göre anne vücudu erkek bebişi istemez vücuttan atmaya çalışırmış, o yüzden erkek bebişlerde kanama alanı çok görülürmüş falan denilmişti. benimde kanama alanım vardı ama hala cinsiyet öğrenemedik o yüzden doğruluk payını bilemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…