- 23 Mayıs 2015
- 360
- 756
- 103
- 38
adet agrisi gibi benim cok oldu canim basindan beri gecen aglayarak gittgim hatta doktora doktor bazi gebelerde boyle olaniliyor dediBenim tam adet agrısı gibi genel bi bölgede değil.
xyzt-5544 doğum günün kutlu olsun canım, bebişinle,eşinle,sevdiklerinle mutlu, huzurlu ve hayırlı zamanlarınız olsun inşallah
xyzt-5544 her şeyin gönlünce olduğu bir yıl olsun...mutlu yıllar bebişinle ve ailenle
ayyy tatli kiza bak yaa benimkide genelde soldan tekme buruyor ama dik konuma gevtigini hissediyorum hemen tekmeleri kasiklara dogru atiyor :) hattan bastan kasiklarda diye gaz diyr dusunmustum :)Tanistirayim bizim minik Gülceelini kulagina koymuş karnimda dimdik oturuyor kac zamandir yan dönmüyor o yuzden nefes nefeseyim ve o yuzden canim yanıyor çünkü asagi dogru ziplama yapıyor
dogumgunun kutlu olsun canim nice yaslara insaallah bebisinle berabere :)Çok teşekkürler canımhepimize her zaman mutluluklar olsun
Çok teşekkürler, hepimize inşallah
O bendede oluyor ozellikle ayakta bi is yapiyorsam kendimi bi anda iki büklüm bulabiliyorum ama hemen geciyo benimki uzaninca tabiÇok haklısınız gecen hafta gittim. Kanamam yok çok şükür bebiş de 3 gündür hep kasık ve göbeğimin sağında toplanıyor komiğime gitmeye başladı bu durum :) bildiğin tümsek oluyor sağda sol sönük. Sanırım dediğiniz gibi rahmim hızla genişliyor. Pis bi agrı oluyor adet agrısının aynısı.
Kuru kayisi sabah aksam yiyin inanin cok etkisi oluyo. Hem bebek içinde faydali hemde o dertten kurtariyo. Özellikle ac karnina 3 4 tane yiyin sabahlari bende hemen gösterdi faydasını. Yada kaynatıp biraz ılık olunca suyunu icin bu daha etkili yöntem. Hatta siyah olan özellikle o daha etkili deneyin bunu gecer probleminiz insallahKızlar bu büyük abdest olayı ne olacak 1 gün cikmazsam 2. Gün çıkana kadar ağrıdan mahvoliyorum
dogumgunun kutlu olsun canim nice yaslara insaallah bebisinle berabere :)
Kızlar bu büyük abdest olayı ne olacak 1 gün cikmazsam 2. Gün çıkana kadar ağrıdan mahvoliyorum
Tanistirayim bizim minik Gülceelini kulagina koymuş karnimda dimdik oturuyor kac zamandir yan dönmüyor o yuzden nefes nefeseyim ve o yuzden canim yanıyor çünkü asagi dogru ziplama yapıyor
Evet ya benimde beslenmem biraz artinca bende tuvakete cikmaya basladim.tabi biraz beslenmem artti derken cok cok az..hala kusmaya devamBen 13 e kadar nerdeyse haftada bir ciktim canim. Beslenemeyince bagirsakta calismiyor. Kabiz degildim ama resmen haftadan haftaya cikiyodum. Simdi iki gune bir oluyor.
Kızlar geçen gün bir teyze "erkek çocuk hamilelikte ilişki sevmez aman uzak durun" dedi çok ilginç geldi bana.
Kanama yaşayanların çoğu da erkek diye biliyorum. Var mıdır doğruluk payı?
Evet ya benimde beslenmem biraz artinca bende tuvakete cikmaya basladim.tabi biraz beslenmem artti derken cok cok az..hala kusmaya devam
xyzt-5544 iyi ki doğdun iyi ki aramıza katıldın canım yeni yaşında herşey hayal ettiğinden bile güzel geçsin :)
Kuru kayisi sabah aksam yiyin inanin cok etkisi oluyo. Hem bebek içinde faydali hemde o dertten kurtariyo. Özellikle ac karnina 3 4 tane yiyin sabahlari bende hemen gösterdi faydasını. Yada kaynatıp biraz ılık olunca suyunu icin bu daha etkili yöntem. Hatta siyah olan özellikle o daha etkili deneyin bunu gecer probleminiz insallah
Rica ederim canim bende cok ugrastim o sorunla ama kayisi cok guzel bi çözüm oldu cok sukur simdi rahatimSiyahi seviyordum hamilelikle beraber kayısıdan da soğudum . Eve giderken alayım bari.
Sağolasın canım
Bir doktoruna sormanda fayda var canım. Benim doktor da geçen hafta gyno ferro sanol yazdı bana ama haftada 2 gün içsen yeter dedi. Çünkü I mom diye bir vitamin kullanıyorum ben, onun da için de demir, folik asit ve b12 var. zaten oradan alıyorsun, gynoyu çok alma dedi.Kizlar gece gece aklima bisey takildi. Doktor bana gyno ferro sanol (demir ilaci) + ocean mummy (balik yagi) verdi. Balik yagi baska bi marka kullaniyodum biraz yukseltelim dedi ocean verdi. Bu iki markayi ayni anda kullanan varmi ? İkisinin icerigindede nerdeyse ayni vitaminler var fazla gelmesin. Doktor verdi soncta ama randevunun son saniyesinde ayak ustu ssoyledi adamin kafa gidik gibiydi o gunde oruclumuydu uykusuzmuydu anlayamadm. Tereddut ettim o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?