2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tanistirayim bizim minik Gülce elini kulagina koymuş karnimda dimdik oturuyor kac zamandir yan dönmüyor o yuzden nefes nefeseyim ve o yuzden canim yanıyor çünkü asagi dogru ziplama yapıyor
ayyy tatli kiza bak yaa benimkide genelde soldan tekme buruyor ama dik konuma gevtigini hissediyorum hemen tekmeleri kasiklara dogru atiyor :) hattan bastan kasiklarda diye gaz diyr dusunmustum :)

O bendede oluyor ozellikle ayakta bi is yapiyorsam kendimi bi anda iki büklüm bulabiliyorum ama hemen geciyo benimki uzaninca tabi artik buyudukleri icin cok fazla hissediyoruz agrisini da yavas yavas sinyal veriyolar bide hareketlenselerdi her dakika merak etmezdik. Ucuz olsa eve ultrason alcam o derece evhamliyim ama kendimi tutmaya calisiyorum

Kızlar bu büyük abdest olayı ne olacak 1 gün cikmazsam 2. Gün çıkana kadar ağrıdan mahvoliyorum
Kuru kayisi sabah aksam yiyin inanin cok etkisi oluyo. Hem bebek içinde faydali hemde o dertten kurtariyo. Özellikle ac karnina 3 4 tane yiyin sabahlari bende hemen gösterdi faydasını. Yada kaynatıp biraz ılık olunca suyunu icin bu daha etkili yöntem. Hatta siyah olan özellikle o daha etkili deneyin bunu gecer probleminiz insallah

Ben 13 e kadar nerdeyse haftada bir ciktim canim. Beslenemeyince bagirsakta calismiyor. Kabiz degildim ama resmen haftadan haftaya cikiyodum. Simdi iki gune bir oluyor.
Evet ya benimde beslenmem biraz artinca bende tuvakete cikmaya basladim.tabi biraz beslenmem artti derken cok cok az..hala kusmaya devam

Kızlar geçen gün bir teyze "erkek çocuk hamilelikte ilişki sevmez aman uzak durun" dedi çok ilginç geldi bana.
Kanama yaşayanların çoğu da erkek diye biliyorum. Var mıdır doğruluk payı?

Canım bence dolaylı yoldan var. Çünkü bir kere cinselliğe karşı soğuyorsunuz ikincisi de ilk aylarda eşim bana sarılmak için bile yaklaşsa direk öğürmeye kusmaya başlıyordum çok ilginç bende diyordum ki. ozaman daha cinsiyet belli değildi. Bizim mini "anne benim yaklaşma" diyor sana diyordum.. Ama kanama falan olmadı bende. Yani tehlike boyutunda bir durumun cinsiyete bağlı olduğunu düşünmüyorum sadece hormonlar farklı etkileniyor diye düşünüyorum..

Evet ya benimde beslenmem biraz artinca bende tuvakete cikmaya basladim.tabi biraz beslenmem artti derken cok cok az..hala kusmaya devam

Benim kusma da azaldi ama guvenmiyorum. Ogurmeler oluyo arada. Dun agzim bos durmadi. Yemek yemek guzel sey vesselam aksam iftara herkes oruc acicak ben tok. Oyle gurulduyodu ki tokluktan annemde esimde gulduler bana. Resmen korna caliyodu karnim

xyzt-5544 iyi ki doğdun iyi ki aramıza katıldın canım yeni yaşında herşey hayal ettiğinden bile güzel geçsin :)

Çok teşekkür ederim canım
İyi ki ucundan da olsa bu gruba katılmışım. Bebeklerimiz hepimize şans getirsin, nice mutluluklarımız olsun inşallah

Siyahi seviyordum hamilelikle beraber kayısıdan da soğudum . Eve giderken alayım bari.
Sağolasın canım

Bir doktoruna sormanda fayda var canım. Benim doktor da geçen hafta gyno ferro sanol yazdı bana ama haftada 2 gün içsen yeter dedi. Çünkü I mom diye bir vitamin kullanıyorum ben, onun da için de demir, folik asit ve b12 var. zaten oradan alıyorsun, gynoyu çok alma dedi.

pullubiber canım bir şey soracağım. Bu senin fermente mutfakta sivrisineklere karşı doğal sprey var ya, ondan kullandın mı? Yaz geldi, benim kabusum sivriler başladı. Nerdeyse off'la yıkanırdım ancak öyle baş ederdim önceki senelerde. Şimdi tabi doğal bir şey kullanmak istiyorum. Orda görünce ilgimi çekti. Bir de shea'lı roll on- ve kantaron yağlı krem hakkında da yorumların varsa sevinirim :)

Kızlar merhaba herkese. Ben geçen gün doktora gittiğimde ikili test sonucumu da almıştım. Orta derecede riskli çıkmıştı çok önemsemedim. Fetal DNA önerdi 2000 lira dedi. Bende güvenemeyip Bursa da perinatoji doktorumdan randevu aldım. İnceledi bebeği ağır sakat çıktı. 6 parmağı var ayrıca beynin ön tarafı olduğu gibi oluşmamış dedi. İyi ki gelmişsiniz bebeğin acil alınması gerekiyor diye rapor yazıldı hiçbir teste gerek yok dedi 13 kromozomlu imiş. Yani sonuç bu.. bebek alınacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…