2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayy cok gecmis olsun. Ama acaba baska doktora da mi gitseniz? Yani boyle konularda tek doktorun soyledigiyle karar vermek sağlıklı olur mu bilemedim ama yinede karar sizin tabi hakkınızda hayirli olan neyse o olsun insallah

Off canım çok üzüldüm ya... Allah yardımcın olsun... Çok çok geçmiş olsun. Çok güvendiğin bir doktor sanırım... Yine de başka bir doktora görünecek misin?

canim cok gecmis olsun ne denir bilemedimki rabbim yardimcin olsun insaallah

Oğlanlar daha vücut bile bulmadan kıskanmaya başlıyor desene :))

Allah yardımcın olsun canım. Ne denir bilemiyorum, sabırlar dilerim.

Benim de o gün gün boyu sürmüştü adet sancım ödüm koptu doktoru dinleyip gittim ama idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı açılma var mı diye bakmışlardı hemen.

Öncelikle çok geçmiş olsun.ama hiçbir test yapılmadan nasıl anlamış 13 kromozomu.sanırım trizomi 13 diye düşünüyor bebeği.sen daha bu hafta doktora gittin kendi doktorun bebeğin başını ölçmedi mi görmedi mi yani beynini.bu kadar bariz bi anomali olsaydı oda görmezmiydi.bence hemen karar verme başka doktorlarada git.

ama nasıl olurki canım ya, şok oldum. başka doktora da gözükecek misin? bi gözük bence ya. kendi doktorun bunları hiç farketmemişmiydi?
ya Allah sabır versin canım ne diyim bilemedim ki cümlelerim kitlendi şuan. inşallah korktuğun gibi değildir yanlış söylemişlerdir, inşallah böyle bişeye gerek kalmaz

Birde ikili testinizde trizomi 21 mi trizomi 13 mi orta riskli çıktı.doktorun tahminini desteklemesi için teste trizomi 13 ün orta riskli çıkması gerekir.

Bende onu dicektim hani sonucta ultrasonlarda da bi cok sey kafa yapisi vs hep gorulebiliyo yani bu kadar bi gelişmemişlik rutin kontroldede bi mesaj vermez miydi?

gerçekten ne denir bilemiyorum.Çok geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah çok çok üzüldüm. Ama başka bi doktora görünmende fayda var diye düşünüyorum. Belki içinde rahat eder hem. Bi doktorun söylemiyle bebek aldırmakta pek iyi bi fikir olmayabilir.

Çok üzüldüm ve çok şaşırdım canım ya. Allah sabır versin sizlere. Rabbim doğru zamanda yeniden nasip etsin inşallah.
Elimizden pek bişey gelmez ama yapabileceğimiz bişey olursa şöyle lütfen.

bende bundan korktm. Demir ilacindan eminim onu bi onceki gittigmde verdi hatta receteye yazdi. Ama omega yi verdigi gün kafasi doluydu. Benim kullandigim omegada sadece omega vardi ama düsüktü dgeeri yukseltelim dedi. En iyisi bidahakinkontrole kadar omega kullanmayim ben

Allah yardımcınız olsun. Ama insan olumsuz şeyler duyunca başka bir doktordan teyit etmek istiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun. Keşke elimizde sihirli değnek olsa her şey yoluna girse...

Ay canım ne diyorsun Hemen mi yaptıracaksın? Kendi hocalarından fikir almayacak mısın?

Doktora tekrar sormadan kullanmayim en iyisi dogru soyluyosun cok tesekkur ederim verdigin cevap icin

Ay canım ne diyorsun Hemen mi yaptıracaksın? Kendi hocalarından fikir almayacak mısın?
Canım zaten çok güvendiğim için bu hocaya geldim. Kendi doktorum burnunun olmadığını altı parmağının olduğunu bile söylemedi adam bizi üniversite hastanesine gönderdi nereye gitseniz benim raporum geçerli dedi bakınca görürler dedi. Ben Çanakkale’de olduğum için imkanlar çok kısıtlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…