xyzt-5544 canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere bebeğinle ailenle en güzel hediyeni almışsın mutlu ol hep
Ayy cok gecmis olsun. Ama acaba baska doktora da mi gitseniz? Yani boyle konularda tek doktorun soyledigiyle karar vermek sağlıklı olur mu bilemedim ama yinede karar sizin tabi hakkınızda hayirli olan neyse o olsun insallahKızlar merhaba herkese. Ben geçen gün doktora gittiğimde ikili test sonucumu da almıştım. Orta derecede riskli çıkmıştı çok önemsemedim. Fetal DNA önerdi 2000 lira dedi. Bende güvenemeyip Bursa da perinatoji doktorumdan randevu aldım. İnceledi bebeği ağır sakat çıktı. 6 parmağı var ayrıca beynin ön tarafı olduğu gibi oluşmamış dedi. İyi ki gelmişsiniz bebeğin acil alınması gerekiyor diye rapor yazıldı hiçbir teste gerek yok dedi 13 kromozomlu imiş. Yani sonuç bu.. bebek alınacak.
Off canım çok üzüldüm ya... Allah yardımcın olsun... Çok çok geçmiş olsun. Çok güvendiğin bir doktor sanırım... Yine de başka bir doktora görünecek misin?Kızlar merhaba herkese. Ben geçen gün doktora gittiğimde ikili test sonucumu da almıştım. Orta derecede riskli çıkmıştı çok önemsemedim. Fetal DNA önerdi 2000 lira dedi. Bende güvenemeyip Bursa da perinatoji doktorumdan randevu aldım. İnceledi bebeği ağır sakat çıktı. 6 parmağı var ayrıca beynin ön tarafı olduğu gibi oluşmamış dedi. İyi ki gelmişsiniz bebeğin acil alınması gerekiyor diye rapor yazıldı hiçbir teste gerek yok dedi 13 kromozomlu imiş. Yani sonuç bu.. bebek alınacak.
canim cok gecmis olsun ne denir bilemedimki rabbim yardimcin olsun insaallahKızlar merhaba herkese. Ben geçen gün doktora gittiğimde ikili test sonucumu da almıştım. Orta derecede riskli çıkmıştı çok önemsemedim. Fetal DNA önerdi 2000 lira dedi. Bende güvenemeyip Bursa da perinatoji doktorumdan randevu aldım. İnceledi bebeği ağır sakat çıktı. 6 parmağı var ayrıca beynin ön tarafı olduğu gibi oluşmamış dedi. İyi ki gelmişsiniz bebeğin acil alınması gerekiyor diye rapor yazıldı hiçbir teste gerek yok dedi 13 kromozomlu imiş. Yani sonuç bu.. bebek alınacak.
Oğlanlar daha vücut bile bulmadan kıskanmaya başlıyor desene :))Canım bence dolaylı yoldan var. Çünkü bir kere cinselliğe karşı soğuyorsunuz ikincisi de ilk aylarda eşim bana sarılmak için bile yaklaşsa direk öğürmeye kusmaya başlıyordum çok ilginç bende diyordum ki. ozaman daha cinsiyet belli değildi. Bizim mini "anne benim yaklaşma" diyor sana diyordum..Ama kanama falan olmadı bende. Yani tehlike boyutunda bir durumun cinsiyete bağlı olduğunu düşünmüyorum sadece hormonlar farklı etkileniyor diye düşünüyorum..
Allah yardımcın olsun canım. Ne denir bilemiyorum, sabırlar dilerim.Kızlar merhaba herkese. Ben geçen gün doktora gittiğimde ikili test sonucumu da almıştım. Orta derecede riskli çıkmıştı çok önemsemedim. Fetal DNA önerdi 2000 lira dedi. Bende güvenemeyip Bursa da perinatoji doktorumdan randevu aldım. İnceledi bebeği ağır sakat çıktı. 6 parmağı var ayrıca beynin ön tarafı olduğu gibi oluşmamış dedi. İyi ki gelmişsiniz bebeğin acil alınması gerekiyor diye rapor yazıldı hiçbir teste gerek yok dedi 13 kromozomlu imiş. Yani sonuç bu.. bebek alınacak.
Benim de o gün gün boyu sürmüştü adet sancım ödüm koptu doktoru dinleyip gittim ama idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı açılma var mı diye bakmışlardı hemen.Allah Allah. Ama rahim genişledikçe agrı normal diyorlar. Ben doktoruma sordum kasık agrısı normal dedi dayanılmayacak boyutta olursa gelirsin dedi. Ki çok şükür hiç kanamam yok. Ha birde dün üşüttüm sanırım gazım oluyor. Bi de agrı gün içinde hep aynı değil. Geçtiği anlar da oluyor.
Öncelikle çok geçmiş olsun.ama hiçbir test yapılmadan nasıl anlamış 13 kromozomu.sanırım trizomi 13 diye düşünüyor bebeği.sen daha bu hafta doktora gittin kendi doktorun bebeğin başını ölçmedi mi görmedi mi yani beynini.bu kadar bariz bi anomali olsaydı oda görmezmiydi.bence hemen karar verme başka doktorlarada git.Kızlar merhaba herkese. Ben geçen gün doktora gittiğimde ikili test sonucumu da almıştım. Orta derecede riskli çıkmıştı çok önemsemedim. Fetal DNA önerdi 2000 lira dedi. Bende güvenemeyip Bursa da perinatoji doktorumdan randevu aldım. İnceledi bebeği ağır sakat çıktı. 6 parmağı var ayrıca beynin ön tarafı olduğu gibi oluşmamış dedi. İyi ki gelmişsiniz bebeğin acil alınması gerekiyor diye rapor yazıldı hiçbir teste gerek yok dedi 13 kromozomlu imiş. Yani sonuç bu.. bebek alınacak.
ama nasıl olurki canım ya, şok oldum. başka doktora da gözükecek misin? bi gözük bence ya. kendi doktorun bunları hiç farketmemişmiydi?Kızlar merhaba herkese. Ben geçen gün doktora gittiğimde ikili test sonucumu da almıştım. Orta derecede riskli çıkmıştı çok önemsemedim. Fetal DNA önerdi 2000 lira dedi. Bende güvenemeyip Bursa da perinatoji doktorumdan randevu aldım. İnceledi bebeği ağır sakat çıktı. 6 parmağı var ayrıca beynin ön tarafı olduğu gibi oluşmamış dedi. İyi ki gelmişsiniz bebeğin acil alınması gerekiyor diye rapor yazıldı hiçbir teste gerek yok dedi 13 kromozomlu imiş. Yani sonuç bu.. bebek alınacak.
Birde ikili testinizde trizomi 21 mi trizomi 13 mi orta riskli çıktı.doktorun tahminini desteklemesi için teste trizomi 13 ün orta riskli çıkması gerekir.Kızlar merhaba herkese. Ben geçen gün doktora gittiğimde ikili test sonucumu da almıştım. Orta derecede riskli çıkmıştı çok önemsemedim. Fetal DNA önerdi 2000 lira dedi. Bende güvenemeyip Bursa da perinatoji doktorumdan randevu aldım. İnceledi bebeği ağır sakat çıktı. 6 parmağı var ayrıca beynin ön tarafı olduğu gibi oluşmamış dedi. İyi ki gelmişsiniz bebeğin acil alınması gerekiyor diye rapor yazıldı hiçbir teste gerek yok dedi 13 kromozomlu imiş. Yani sonuç bu.. bebek alınacak.
Eczaciya sormus esim bisey olmaz demiste onada guvenemedim satmak icin oyle demi olabilir. İyice paronoyak oldumEn güzeli doktora mesaj atıp sormak imkan varsa. Bazen cidden kafaları dolu oluyor.Ya da bi eczaneye sorun belki onlar da bilebilir.
Bende onu dicektim hani sonucta ultrasonlarda da bi cok sey kafa yapisi vs hep gorulebiliyo yani bu kadar bi gelişmemişlik rutin kontroldede bi mesaj vermez miydi?Öncelikle çok geçmiş olsun.ama hiçbir test yapılmadan nasıl anlamış 13 kromozomu.sanırım trizomi 13 diye düşünüyor bebeği.sen daha bu hafta doktora gittin kendi doktorun bebeğin başını ölçmedi mi görmedi mi yani beynini.bu kadar bariz bi anomali olsaydı oda görmezmiydi.bence hemen karar verme başka doktorlarada git.
benimkinde folik asit+ demir+ b12 var canimO balık yağlı vitamini ben de kullanıyorum çok memnunum bana iyi geliyor
Ama demirin içinde de vitamin mi var?
Benim demirde sadece folik asit ve demir var
gerçekten ne denir bilemiyorum.Çok geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah çok çok üzüldüm. Ama başka bi doktora görünmende fayda var diye düşünüyorum. Belki içinde rahat eder hem. Bi doktorun söylemiyle bebek aldırmakta pek iyi bi fikir olmayabilir.Kızlar merhaba herkese. Ben geçen gün doktora gittiğimde ikili test sonucumu da almıştım. Orta derecede riskli çıkmıştı çok önemsemedim. Fetal DNA önerdi 2000 lira dedi. Bende güvenemeyip Bursa da perinatoji doktorumdan randevu aldım. İnceledi bebeği ağır sakat çıktı. 6 parmağı var ayrıca beynin ön tarafı olduğu gibi oluşmamış dedi. İyi ki gelmişsiniz bebeğin acil alınması gerekiyor diye rapor yazıldı hiçbir teste gerek yok dedi 13 kromozomlu imiş. Yani sonuç bu.. bebek alınacak.
Kızlar merhaba herkese. Ben geçen gün doktora gittiğimde ikili test sonucumu da almıştım. Orta derecede riskli çıkmıştı çok önemsemedim. Fetal DNA önerdi 2000 lira dedi. Bende güvenemeyip Bursa da perinatoji doktorumdan randevu aldım. İnceledi bebeği ağır sakat çıktı. 6 parmağı var ayrıca beynin ön tarafı olduğu gibi oluşmamış dedi. İyi ki gelmişsiniz bebeğin acil alınması gerekiyor diye rapor yazıldı hiçbir teste gerek yok dedi 13 kromozomlu imiş. Yani sonuç bu.. bebek alınacak.
bende bundan korktm. Demir ilacindan eminim onu bi onceki gittigmde verdi hatta receteye yazdi. Ama omega yi verdigi gün kafasi doluydu. Benim kullandigim omegada sadece omega vardi ama düsüktü dgeeri yukseltelim dedi. En iyisi bidahakinkontrole kadar omega kullanmayim benGyno ferro yerine ferro sanol duadenal içebilirsiniz çünkü içinde sadece Demir var sizin içtiğimizin içinde Demir,folic ve b12 var birde diğer ilaçtanda aynısını alıyorsunuz dediğiniz gibi fazla olsbilir ikisi.
Allah yardımcınız olsun. Ama insan olumsuz şeyler duyunca başka bir doktordan teyit etmek istiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun. Keşke elimizde sihirli değnek olsa her şey yoluna girse...Kızlar merhaba herkese. Ben geçen gün doktora gittiğimde ikili test sonucumu da almıştım. Orta derecede riskli çıkmıştı çok önemsemedim. Fetal DNA önerdi 2000 lira dedi. Bende güvenemeyip Bursa da perinatoji doktorumdan randevu aldım. İnceledi bebeği ağır sakat çıktı. 6 parmağı var ayrıca beynin ön tarafı olduğu gibi oluşmamış dedi. İyi ki gelmişsiniz bebeğin acil alınması gerekiyor diye rapor yazıldı hiçbir teste gerek yok dedi 13 kromozomlu imiş. Yani sonuç bu.. bebek alınacak.
Ay canım ne diyorsunKızlar merhaba herkese. Ben geçen gün doktora gittiğimde ikili test sonucumu da almıştım. Orta derecede riskli çıkmıştı çok önemsemedim. Fetal DNA önerdi 2000 lira dedi. Bende güvenemeyip Bursa da perinatoji doktorumdan randevu aldım. İnceledi bebeği ağır sakat çıktı. 6 parmağı var ayrıca beynin ön tarafı olduğu gibi oluşmamış dedi. İyi ki gelmişsiniz bebeğin acil alınması gerekiyor diye rapor yazıldı hiçbir teste gerek yok dedi 13 kromozomlu imiş. Yani sonuç bu.. bebek alınacak.
Doktora tekrar sormadan kullanmayim en iyisi dogru soyluyosun cok tesekkur ederim verdigin cevap icinBir doktoruna sormanda fayda var canım. Benim doktor da geçen hafta gyno ferro sanol yazdı bana ama haftada 2 gün içsen yeter dedi. Çünkü I mom diye bir vitamin kullanıyorum ben, onun da için de demir, folik asit ve b12 var. zaten oradan alıyorsun, gynoyu çok alma dedi.
@pullubiber canım bir şey soracağım. Bu senin fermente mutfakta sivrisineklere karşı doğal sprey var ya, ondan kullandın mı? Yaz geldi, benim kabusum sivriler başladı. Nerdeyse off'la yıkanırdım ancak öyle baş ederdim önceki senelerde. Şimdi tabi doğal bir şey kullanmak istiyorum. Orda görünce ilgimi çekti. Bir de shea'lı roll on- ve kantaron yağlı krem hakkında da yorumların varsa sevinirim :)
Canım zaten çok güvendiğim için bu hocaya geldim. Kendi doktorum burnunun olmadığını altı parmağının olduğunu bile söylemedi adam bizi üniversite hastanesine gönderdi nereye gitseniz benim raporum geçerli dedi bakınca görürler dedi. Ben Çanakkale’de olduğum için imkanlar çok kısıtlıAy canım ne diyorsunHemen mi yaptıracaksın? Kendi hocalarından fikir almayacak mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?