Bulgular çok net, doktorun nasıl görememiş hayret ettim. Bir kere ölçüm yapıyor tek tek bakıyorlar 2'li testte. Eşinle mi gittiniz?Canım zaten çok güvendiğim için bu hocaya geldim. Kendi doktorum burnunun olmadığını altı parmağının olduğunu bile söylemedi adam bizi üniversite hastanesine gönderdi nereye gitseniz benim raporum geçerli dedi bakınca görürler dedi. Ben Çanakkale’de olduğum için imkanlar çok kısıtlı
Canım Rabbim yardımcın olsun. Ne denirki bilmiyorum.Kızlar merhaba herkese. Ben geçen gün doktora gittiğimde ikili test sonucumu da almıştım. Orta derecede riskli çıkmıştı çok önemsemedim. Fetal DNA önerdi 2000 lira dedi. Bende güvenemeyip Bursa da perinatoji doktorumdan randevu aldım. İnceledi bebeği ağır sakat çıktı. 6 parmağı var ayrıca beynin ön tarafı olduğu gibi oluşmamış dedi. İyi ki gelmişsiniz bebeğin acil alınması gerekiyor diye rapor yazıldı hiçbir teste gerek yok dedi 13 kromozomlu imiş. Yani sonuç bu.. bebek alınacak.
Kızlar merhaba herkese. Ben geçen gün doktora gittiğimde ikili test sonucumu da almıştım. Orta derecede riskli çıkmıştı çok önemsemedim. Fetal DNA önerdi 2000 lira dedi. Bende güvenemeyip Bursa da perinatoji doktorumdan randevu aldım. İnceledi bebeği ağır sakat çıktı. 6 parmağı var ayrıca beynin ön tarafı olduğu gibi oluşmamış dedi. İyi ki gelmişsiniz bebeğin acil alınması gerekiyor diye rapor yazıldı hiçbir teste gerek yok dedi 13 kromozomlu imiş. Yani sonuç bu.. bebek alınacak.
Canım yaaa çok geçmiş olsun... Ne diyeceğimi bilemiyorum...Kızlar merhaba herkese. Ben geçen gün doktora gittiğimde ikili test sonucumu da almıştım. Orta derecede riskli çıkmıştı çok önemsemedim. Fetal DNA önerdi 2000 lira dedi. Bende güvenemeyip Bursa da perinatoji doktorumdan randevu aldım. İnceledi bebeği ağır sakat çıktı. 6 parmağı var ayrıca beynin ön tarafı olduğu gibi oluşmamış dedi. İyi ki gelmişsiniz bebeğin acil alınması gerekiyor diye rapor yazıldı hiçbir teste gerek yok dedi 13 kromozomlu imiş. Yani sonuç bu.. bebek alınacak.
Allah yardımcın olsun sabir versinKızlar merhaba herkese. Ben geçen gün doktora gittiğimde ikili test sonucumu da almıştım. Orta derecede riskli çıkmıştı çok önemsemedim. Fetal DNA önerdi 2000 lira dedi. Bende güvenemeyip Bursa da perinatoji doktorumdan randevu aldım. İnceledi bebeği ağır sakat çıktı. 6 parmağı var ayrıca beynin ön tarafı olduğu gibi oluşmamış dedi. İyi ki gelmişsiniz bebeğin acil alınması gerekiyor diye rapor yazıldı hiçbir teste gerek yok dedi 13 kromozomlu imiş. Yani sonuç bu.. bebek alınacak.
Ben hallettim darısı başına inşallah.Midem oldu davul gibi. Oy oyy
Ben de dayanamayıp gittim canım bana da aynısını dedi. Böbreğe de baskı oluyormuş hem kasık hem böbrek agrım oluyor.adet agrisi gibi benim cok oldu canim basindan beri gecen aglayarak gittgim hatta doktora doktor bazi gebelerde boyle olaniliyor dedi
Sabah agrıyla uykumdan uyandım ki derin uyudugum andı yani o kadar şiddetliydi doktora gittik hemen bebek iyiydi çok şükür tahlil vs yaptı akıntı vs kontrol etti. Sonuclarım temiz gibi. Normalmiş bu durum bazıları agır atlatıyormuş sadece beni buldu yine.O bendede oluyor ozellikle ayakta bi is yapiyorsam kendimi bi anda iki büklüm bulabiliyorum ama hemen geciyo benimki uzaninca tabiartik buyudukleri icin cok fazla hissediyoruz agrisini da yavas yavas sinyal veriyolar bide hareketlenselerdi her dakika merak etmezdik. Ucuz olsa eve ultrason alcam o derece evhamliyim ama kendimi tutmaya calisiyorum
Canım hakkınızda hayırlısı olsun. Gerçekten ne desek boş anlamsızCanım zaten çok güvendiğim için bu hocaya geldim. Kendi doktorum burnunun olmadığını altı parmağının olduğunu bile söylemedi adam bizi üniversite hastanesine gönderdi nereye gitseniz benim raporum geçerli dedi bakınca görürler dedi. Ben Çanakkale’de olduğum için imkanlar çok kısıtlı
Ben de gittim canım. Senin dr un dediği de korkuttu beni biraz. Alttan akıntı kontrolü yaptı biraz var akıntın dedi. İdrar tahlili yaptı temiz çıktı. Ultrasonda da her şey güzeldi çok şükür. Maalesef agrım var halen ve halen belime de vuruyor ama hem kasık hem böbrek agrısı aşırı olmadıgı müddetçe normalmiş. Bazıları daha agır atlatırmış yine beni buldu nolurdu hafif atlatsam neyse çok şükür yine. Bana alttan spekulum takıp baktı açılmaya bakmadı.Benim de o gün gün boyu sürmüştü adet sancım ödüm koptu doktoru dinleyip gittim ama idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı açılma var mı diye bakmışlardı hemen.
bu haftaya kadar nasıl fark edilmemiş, anlayamıyorumKızlar merhaba herkese. Ben geçen gün doktora gittiğimde ikili test sonucumu da almıştım. Orta derecede riskli çıkmıştı çok önemsemedim. Fetal DNA önerdi 2000 lira dedi. Bende güvenemeyip Bursa da perinatoji doktorumdan randevu aldım. İnceledi bebeği ağır sakat çıktı. 6 parmağı var ayrıca beynin ön tarafı olduğu gibi oluşmamış dedi. İyi ki gelmişsiniz bebeğin acil alınması gerekiyor diye rapor yazıldı hiçbir teste gerek yok dedi 13 kromozomlu imiş. Yani sonuç bu.. bebek alınacak.
Ben deBen hallettim darısı başına inşallah.
İyi sevindim :) geçmiş olsun.Ben de
İyi sevindim :) geçmiş olsun.
Hepsini kullaniyorum.roll on super zaten 0 koku.sinek kovucuyu bebegime kullandim gecen yaz sadece onun bacaklarina suruyodum ama bizede gelmiyodu simdi yeni siparis verdim.kantaron yagli kremi hersey icin kullaniyorum zaten egzamami gecirdi kizima kullandim hamikeyken catlaklar icin kullandim simdide suruyorum gobegime gayet guzelBir doktoruna sormanda fayda var canım. Benim doktor da geçen hafta gyno ferro sanol yazdı bana ama haftada 2 gün içsen yeter dedi. Çünkü I mom diye bir vitamin kullanıyorum ben, onun da için de demir, folik asit ve b12 var. zaten oradan alıyorsun, gynoyu çok alma dedi.
pullubiber canım bir şey soracağım. Bu senin fermente mutfakta sivrisineklere karşı doğal sprey var ya, ondan kullandın mı? Yaz geldi, benim kabusum sivriler başladı. Nerdeyse off'la yıkanırdım ancak öyle baş ederdim önceki senelerde. Şimdi tabi doğal bir şey kullanmak istiyorum. Orda görünce ilgimi çekti. Bir de shea'lı roll on- ve kantaron yağlı krem hakkında da yorumların varsa sevinirim :)
Hep dik duruyor her gittigimde dik. Oturuyor bagdas kurup aynen asagi vuruyor kendiniayyy tatli kiza bak yaa benimkide genelde soldan tekme buruyor ama dik konuma gevtigini hissediyorum hemen tekmeleri kasiklara dogru atiyor :) hattan bastan kasiklarda diye gaz diyr dusunmustum :)
Çok geçmiş olsun. Allah sabır versin.Kızlar merhaba herkese. Ben geçen gün doktora gittiğimde ikili test sonucumu da almıştım. Orta derecede riskli çıkmıştı çok önemsemedim. Fetal DNA önerdi 2000 lira dedi. Bende güvenemeyip Bursa da perinatoji doktorumdan randevu aldım. İnceledi bebeği ağır sakat çıktı. 6 parmağı var ayrıca beynin ön tarafı olduğu gibi oluşmamış dedi. İyi ki gelmişsiniz bebeğin acil alınması gerekiyor diye rapor yazıldı hiçbir teste gerek yok dedi 13 kromozomlu imiş. Yani sonuç bu.. bebek alınacak.
Decavit yapıyormuymuş kabız kan ilacı yapıyor onu biliyorum da.Bunlara bile sevinir olduk :) eve giderken kayısı alayımdecavit i almıyorum demiştim bi ara.pazartesi içtim anında etkisini gösterdi .dün doktoruma sordum yarım al dedi
Cnm ne diyim ki sözün bittiği nokta başka dr gorunmeyi düşünürmüsün? Ne diyeceğimi bilemedim kusura bakma tikandim Allah yardımcın olsunKızlar merhaba herkese. Ben geçen gün doktora gittiğimde ikili test sonucumu da almıştım. Orta derecede riskli çıkmıştı çok önemsemedim. Fetal DNA önerdi 2000 lira dedi. Bende güvenemeyip Bursa da perinatoji doktorumdan randevu aldım. İnceledi bebeği ağır sakat çıktı. 6 parmağı var ayrıca beynin ön tarafı olduğu gibi oluşmamış dedi. İyi ki gelmişsiniz bebeğin acil alınması gerekiyor diye rapor yazıldı hiçbir teste gerek yok dedi 13 kromozomlu imiş. Yani sonuç bu.. bebek alınacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?