2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bulgular çok net, doktorun nasıl görememiş hayret ettim. Bir kere ölçüm yapıyor tek tek bakıyorlar 2'li testte. Eşinle mi gittiniz?

Canım Rabbim yardımcın olsun. Ne denirki bilmiyorum.

Nasıl yaaaa

Canım yaaa çok geçmiş olsun... Ne diyeceğimi bilemiyorum...

Y Ysmnzgr canım ya ne denir bilemiyorum hep hayirlisi dedin bunda da elbet var bir hayır... Anlamadığım şey bebek dünyaya gelirse hiç mi yasama şansı yok yoksa engelli mi olacak demek istedi doktor?

Allah yardımcın olsun sabir versin

Sabah agrıyla uykumdan uyandım ki derin uyudugum andı yani o kadar şiddetliydi doktora gittik hemen bebek iyiydi çok şükür tahlil vs yaptı akıntı vs kontrol etti. Sonuclarım temiz gibi. Normalmiş bu durum bazıları agır atlatıyormuş sadece beni buldu yine.

Canım hakkınızda hayırlısı olsun. Gerçekten ne desek boş anlamsız

Benim de o gün gün boyu sürmüştü adet sancım ödüm koptu doktoru dinleyip gittim ama idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı açılma var mı diye bakmışlardı hemen.
Ben de gittim canım. Senin dr un dediği de korkuttu beni biraz. Alttan akıntı kontrolü yaptı biraz var akıntın dedi. İdrar tahlili yaptı temiz çıktı. Ultrasonda da her şey güzeldi çok şükür. Maalesef agrım var halen ve halen belime de vuruyor ama hem kasık hem böbrek agrısı aşırı olmadıgı müddetçe normalmiş. Bazıları daha agır atlatırmış yine beni buldu nolurdu hafif atlatsam neyse çok şükür yine. Bana alttan spekulum takıp baktı açılmaya bakmadı.

bu haftaya kadar nasıl fark edilmemiş, anlayamıyorum çok üzüldüm, her şeyin hayırlısı..

Hepsini kullaniyorum.roll on super zaten 0 koku.sinek kovucuyu bebegime kullandim gecen yaz sadece onun bacaklarina suruyodum ama bizede gelmiyodu simdi yeni siparis verdim.kantaron yagli kremi hersey icin kullaniyorum zaten egzamami gecirdi kizima kullandim hamikeyken catlaklar icin kullandim simdide suruyorum gobegime gayet guzel

ayyy tatli kiza bak yaa benimkide genelde soldan tekme buruyor ama dik konuma gevtigini hissediyorum hemen tekmeleri kasiklara dogru atiyor :) hattan bastan kasiklarda diye gaz diyr dusunmustum :)
Hep dik duruyor her gittigimde dik. Oturuyor bagdas kurup aynen asagi vuruyor kendini

Çok geçmiş olsun. Allah sabır versin.

Cnm ne diyim ki sözün bittiği nokta başka dr gorunmeyi düşünürmüsün? Ne diyeceğimi bilemedim kusura bakma tikandim Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…