2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok çok üzgünüm canım rabbim sabır versin sen Allah’a güven bunda da bi hayır vardır,ben 2 çocuğumu kaybettim hem de çok sağlıklılardı.sadece bol bol dua et bu senin ya da babasının suçu değil.geçecek bu günler sadece bundan eminim umutlar tekrar yeşerecek.tekrar mutlu olacaksın Allah’a güven.

Kızlar bugün doktora gitmeden önce banyo kullanım dışı oldugu için ıslak mendille alt genital ve üst genitali, bacaklarımı ıslak mendille sildim( market markalı olandan bebek için değil yani) sonra alt genitali suyla yıkadım ve hafif kuruladım. idrar Ph testi de yapıldı 6 çıktı aralıkta genital hakkında ipucu verir mi acaba? Allah kullandırtmasın bir daha of. Bıktım böyle şeyleri kafama takmaktan. Korkudan mahvoluyorum. Doktora sordum da iyice kurularsan bi şey olmaz dedi ama iyice kurulamamıştım

Ha bi de şu kendiliğinden kayganlaştırıcılı traş bıçağı var ya kadınlar için onun jeli de zarar verir mi?

Her gün buraya böyle sorular sormaktan da utanıyorum. Özür dilerim herkesten. Kimin ne dertleri var halbuki.

Son düzenleme:
canım senin ilk hamileliğin mi? sormak üzmek istemem ama daha önce başına kayıp gibi kötü bi olay geldimi gebelikte. merak ettim açıkcası çok çok takıntılısın ve sen böyle hayatı kendine zehir etmekten başka bişey yapamazsın ki . korkuların vardır hepimizin var anlıyorum ama biraz sakin olsan bence bu kadar herşeyden endişelenmesen. bebeğine de zarar bukadar kuruntu yapman herşeyi takman.
bence orayı tamamen kurulamasan dahi iç çamaşırın fazla ıslaklığı illaki çekmiştir. neden korktun ki ben tam onu da anlayamadım kafam başka şeye dolu şuan oturtamadım

Yok canım üzülmem farkındayım zaten kendimle iç savaş halindeyim. İlk gebeliğim hiç kaybım olmadı çok şükür. Ama ya olursa diye endişelerin sonucu olarak böyle absürt kuruntularla uğraşıyorum. Şu aralar nirvana yaptı bu durum hayırlısı.

Kusum nacizane tavsiyem islak mendil yerine boyle durumlarda sirkeli su pamuk karbonatli su pamukla temizligini yapabilirsin.kayganlastirici jel pek cok kimyasal iceriyor bastada citrik asid dolayisiyla bu donemde kullanmamanda fayda var .ben kabtaron yagli kremimi kullaniyorum en azindan vazelin kullanabilirsin kayganlastirici olarak.suya girmeden suruyorsun su degince akip gitmiyor zaten....senelerce gratiste magaza muduru olarak calistim ne sacma seyler ogrendim bir bilsen....yine tuylerini aldiktan sonra 1 lt suya 1 kasik sirkeyle onceleden hazirladigin suyla son durulamani yapatsin.boylece epilasyon sobrasi olusan boskuklara ozellikle yaz ayinda ve mikrop kapmaya en musait oldugun bu donemde bakteri yerlsmemis olur

benimde ilk gebeliğim bende bazen kuruntulara kapılıyorum ama seninki bence çok farklı. destek alsan daha çünkü yolun başındayız daha farklı farklı şeyler yaşıycaz. bunlar sende daha büyük bi psikolojik bişey başlatmasın Allah korusun bilemedim valla değişik bi durum açıkçası

Allah sabir versin....insallah en yakin zamanda tekrar saglikla hamile kalir saglikli bebegini kucagina alirsin.beynin ön tarafi olusmayan bir fetusun anne karnindan ciktiktan sonra yasama sansi hic yok.tum hayati organlarin bagli oldugu nefes al kalbe kan pompala v.s. komutlarin verildigi merkez hic olusmamis cunku. Boyle bir amacsiz mucadeleye giripte kendini yipratmamana cok sevindim.Hakkinizda hayirlisi olsun.dilerim en yakin zamanda saglikla kuzunuzu kucaginiza alirsiniz

Y Ysmnzgr Canım benim,çok üzüldüm. Allahım sana sabır ve dayanma gucu versin. Senin sağlığın her şeyden önemli. Yine de şükür et bundaki hayır çok büyük, bu aşamada da olsa farkedilmis olması bile senin hayrına. Allahim tez zamanda seni düze çıkarsın.

Senin bu haberin bile bana ders olsun. Doktordan geliyorum, cinsiyet için bir baktık kız bir daha baktık erkek,3-4 kere devam etti bu. Ne ben ne doktor emin olamadık. Haftaya gel bir daha emin olalım dedi. Ama galiba erkek diye bozuldum Allah var yukarda. Üzülmedim ama nedense hep kız diyordum.
Sonra ebebek mağazasına girdim, kasada down sendromlu bir genc kız çalışıyor, önumdeki musterinin bir oğlu da down sendromlu. Tanışır gibi sarilip opustuler meleklerim. Al kızım bu sana ders olsun dedim kendime, kız -erkek ne farkeder, test sonucu temiz çıktı bununla mutlu ol.
Sonra eve adım attım hemen mesajlara baktım. Senin haberin bir daha vurdu beni.
Allah büyük, bundaki hayır da canım arkadaşım.

Dediğim gibi banyo yapmam mümkün olmadığı için suyla yıkayabildiğim kadar yıkadım traş sonrası. Dediklerini not alıyorum çok teşekkür ederim.

Canım çok üzüldüm çok çok çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Sabır versin. Allah seni ve sevdiklerini şu hayatta bi daha hiç üzmesin.

Bende de aynı sayıliŕ sidefer (demir) ve ocean mumy verdi dedigin gibi icinde omaga 3 var hatta onu gectim d vitaminimde de omega 3 var..ama ocean mumy i sadece halsiz hissettigin zamanlarda ic dedi tek fark bu

Seni çok iyi anlıyorum ama şunu düşün arkadaşım insanlar sigara içiyor alkol alıyor hamileliklerinde ve inan bana onların çocuğu bile sağlam doğuyor. Korkma Allaha sığın vesvese oluyor bazen bana da her şeyi takıyorum biraz haftan ilerlesin emin ol geçecek bunlar Kaç haftalık oldun?

Siyahi seviyordum hamilelikle beraber kayısıdan da soğudum . Eve giderken alayım bari.
Sağolasın canım
Canım bende sabah uyanır uyanmaz kahvaltıdan önce 2 kayısı yiyorum ardından bir bardak su içiyorum. Çok iyi geliyor. Kayısı mutlaka gün kurusu olsun diğerinden sakın alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…