Çok çok üzgünüm canım rabbim sabır versin sen Allah’a güven bunda da bi hayır vardır,ben 2 çocuğumu kaybettim hem de çok sağlıklılardı.sadece bol bol dua et bu senin ya da babasının suçu değil.geçecek bu günler sadece bundan eminim umutlar tekrar yeşerecek.tekrar mutlu olacaksın Allah’a güven.Kızlar merhaba herkese. Ben geçen gün doktora gittiğimde ikili test sonucumu da almıştım. Orta derecede riskli çıkmıştı çok önemsemedim. Fetal DNA önerdi 2000 lira dedi. Bende güvenemeyip Bursa da perinatoji doktorumdan randevu aldım. İnceledi bebeği ağır sakat çıktı. 6 parmağı var ayrıca beynin ön tarafı olduğu gibi oluşmamış dedi. İyi ki gelmişsiniz bebeğin acil alınması gerekiyor diye rapor yazıldı hiçbir teste gerek yok dedi 13 kromozomlu imiş. Yani sonuç bu.. bebek alınacak.
gecmis olsun cnm idare edicez artik npalimBen de dayanamayıp gittim canım bana da aynısını dedi. Böbreğe de baskı oluyormuş hem kasık hem böbrek agrım oluyor.
Decavit yapıyormuymuş kabız kan ilacı yapıyor onu biliyorum da.
Hmmm o zaman hop kayısıya.Evet onda da var şişkinlik kabızlık gibi yan etkiler
canım senin ilk hamileliğin mi? sormak üzmek istemem ama daha önce başına kayıp gibi kötü bi olay geldimi gebelikte. merak ettim açıkcası çok çok takıntılısın ve sen böyle hayatı kendine zehir etmekten başka bişey yapamazsın ki . korkuların vardır hepimizin var anlıyorum ama biraz sakin olsan bence bu kadar herşeyden endişelenmesen. bebeğine de zarar bukadar kuruntu yapman herşeyi takman.Kızlar bugün doktora gitmeden önce banyo kullanım dışı oldugu için ıslak mendille alt genital ve üst genitali, bacaklarımı ıslak mendille sildim( market markalı olandan bebek için değil yani) sonra alt genitali suyla yıkadım ve hafif kuruladım. idrar Ph testi de yapıldı 6 çıktı aralıkta genital hakkında ipucu verir mi acaba? Allah kullandırtmasın bir daha of. Bıktım böyle şeyleri kafama takmaktan. Korkudan mahvoluyorum. Doktora sordum da iyice kurularsan bi şey olmaz dedi ama iyice kurulamamıştım
Ha bi de şu kendiliğinden kayganlaştırıcılı traş bıçağı var ya kadınlar için onun jeli de zarar verir mi?
Her gün buraya böyle sorular sormaktan da utanıyorum. Özür dilerim herkesten. Kimin ne dertleri var halbuki.
Yok canım üzülmem farkındayım zaten kendimle iç savaş halindeyim. İlk gebeliğim hiç kaybım olmadı çok şükür. Ama ya olursa diye endişelerin sonucu olarak böyle absürt kuruntularla uğraşıyorum. Şu aralar nirvana yaptı bu durum hayırlısı.canım senin ilk hamileliğin mi? sormak üzmek istemem ama daha önce başına kayıp gibi kötü bi olay geldimi gebelikte. merak ettim açıkcası çok çok takıntılısın ve sen böyle hayatı kendine zehir etmekten başka bişey yapamazsın ki . korkuların vardır hepimizin var anlıyorum ama biraz sakin olsan bence bu kadar herşeyden endişelenmesen. bebeğine de zarar bukadar kuruntu yapman herşeyi takman.
bence orayı tamamen kurulamasan dahi iç çamaşırın fazla ıslaklığı illaki çekmiştir. neden korktun ki ben tam onu da anlayamadım kafam başka şeye dolu şuan oturtamadım
Kusum nacizane tavsiyem islak mendil yerine boyle durumlarda sirkeli su pamuk karbonatli su pamukla temizligini yapabilirsin.kayganlastirici jel pek cok kimyasal iceriyor bastada citrik asid dolayisiyla bu donemde kullanmamanda fayda var .ben kabtaron yagli kremimi kullaniyorum en azindan vazelin kullanabilirsin kayganlastirici olarak.suya girmeden suruyorsun su degince akip gitmiyor zaten....senelerce gratiste magaza muduru olarak calistim ne sacma seyler ogrendim bir bilsen....yine tuylerini aldiktan sonra 1 lt suya 1 kasik sirkeyle onceleden hazirladigin suyla son durulamani yapatsin.boylece epilasyon sobrasi olusan boskuklara ozellikle yaz ayinda ve mikrop kapmaya en musait oldugun bu donemde bakteri yerlsmemis olurKızlar bugün doktora gitmeden önce banyo kullanım dışı oldugu için ıslak mendille alt genital ve üst genitali, bacaklarımı ıslak mendille sildim( market markalı olandan bebek için değil yani) sonra alt genitali suyla yıkadım ve hafif kuruladım. idrar Ph testi de yapıldı 6 çıktı aralıkta genital hakkında ipucu verir mi acaba? Allah kullandırtmasın bir daha of. Bıktım böyle şeyleri kafama takmaktan. Korkudan mahvoluyorum. Doktora sordum da iyice kurularsan bi şey olmaz dedi ama iyice kurulamamıştım
Ha bi de şu kendiliğinden kayganlaştırıcılı traş bıçağı var ya kadınlar için onun jeli de zarar verir mi?
Her gün buraya böyle sorular sormaktan da utanıyorum. Özür dilerim herkesten. Kimin ne dertleri var halbuki.
Oğlanlar daha vücut bile bulmadan kıskanmaya başlıyor desene :))
benimde ilk gebeliğim bende bazen kuruntulara kapılıyorum ama seninki bence çok farklı. destek alsan daha çünkü yolun başındayız daha farklı farklı şeyler yaşıycaz. bunlar sende daha büyük bi psikolojik bişey başlatmasın Allah korusun bilemedim valla değişik bi durum açıkçasıYok canım üzülmem farkındayım zaten kendimle iç savaş halindeyim. İlk gebeliğim hiç kaybım olmadı çok şükür. Ama ya olursa diye endişelerin sonucu olarak böyle absürt kuruntularla uğraşıyorum. Şu aralar nirvana yaptı bu durum hayırlısı.
Allah sabir versin....insallah en yakin zamanda tekrar saglikla hamile kalir saglikli bebegini kucagina alirsin.beynin ön tarafi olusmayan bir fetusun anne karnindan ciktiktan sonra yasama sansi hic yok.tum hayati organlarin bagli oldugu nefes al kalbe kan pompala v.s. komutlarin verildigi merkez hic olusmamis cunku. Boyle bir amacsiz mucadeleye giripte kendini yipratmamana cok sevindim.Hakkinizda hayirlisi olsun.dilerim en yakin zamanda saglikla kuzunuzu kucaginiza alirsinizKızlar merhaba herkese. Ben geçen gün doktora gittiğimde ikili test sonucumu da almıştım. Orta derecede riskli çıkmıştı çok önemsemedim. Fetal DNA önerdi 2000 lira dedi. Bende güvenemeyip Bursa da perinatoji doktorumdan randevu aldım. İnceledi bebeği ağır sakat çıktı. 6 parmağı var ayrıca beynin ön tarafı olduğu gibi oluşmamış dedi. İyi ki gelmişsiniz bebeğin acil alınması gerekiyor diye rapor yazıldı hiçbir teste gerek yok dedi 13 kromozomlu imiş. Yani sonuç bu.. bebek alınacak.
Dediğim gibi banyo yapmam mümkün olmadığı için suyla yıkayabildiğim kadar yıkadım traş sonrası. Dediklerini not alıyorum çok teşekkür ederim.Kusum nacizane tavsiyem islak mendil yerine boyle durumlarda sirkeli su pamuk karbonatli su pamukla temizligini yapabilirsin.kayganlastirici jel pek cok kimyasal iceriyor bastada citrik asid dolayisiyla bu donemde kullanmamanda fayda var .ben kabtaron yagli kremimi kullaniyorum en azindan vazelin kullanabilirsin kayganlastirici olarak.suya girmeden suruyorsun su degince akip gitmiyor zaten....senelerce gratiste magaza muduru olarak calistim ne sacma seyler ogrendim bir bilsen....yine tuylerini aldiktan sonra 1 lt suya 1 kasik sirkeyle onceleden hazirladigin suyla son durulamani yapatsin.boylece epilasyon sobrasi olusan boskuklara ozellikle yaz ayinda ve mikrop kapmaya en musait oldugun bu donemde bakteri yerlsmemis olur
Canım çok üzüldüm çok çok çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Sabır versin. Allah seni ve sevdiklerini şu hayatta bi daha hiç üzmesin.Kızlar merhaba herkese. Ben geçen gün doktora gittiğimde ikili test sonucumu da almıştım. Orta derecede riskli çıkmıştı çok önemsemedim. Fetal DNA önerdi 2000 lira dedi. Bende güvenemeyip Bursa da perinatoji doktorumdan randevu aldım. İnceledi bebeği ağır sakat çıktı. 6 parmağı var ayrıca beynin ön tarafı olduğu gibi oluşmamış dedi. İyi ki gelmişsiniz bebeğin acil alınması gerekiyor diye rapor yazıldı hiçbir teste gerek yok dedi 13 kromozomlu imiş. Yani sonuç bu.. bebek alınacak.
Bende de aynı sayıliŕ sidefer (demir) ve ocean mumy verdi dedigin gibi icinde omaga 3 var hatta onu gectim d vitaminimde de omega 3 var..ama ocean mumy i sadece halsiz hissettigin zamanlarda ic dedi tek fark buKizlar gece gece aklima bisey takildi. Doktor bana gyno ferro sanol (demir ilaci) + ocean mummy (balik yagi) verdi. Balik yagi baska bi marka kullaniyodum biraz yukseltelim dedi ocean verdi. Bu iki markayi ayni anda kullanan varmi ? İkisinin icerigindede nerdeyse ayni vitaminler var fazla gelmesin. Doktor verdi soncta ama randevunun son saniyesinde ayak ustu ssoyledi adamin kafa gidik gibiydi o gunde oruclumuydu uykusuzmuydu anlayamadm. Tereddut ettim o yuzden
3lüyü de yaptırmış mıydın canım sen?Merhaba canım bı nedeni yok. 2linin dışında diğerlerini de yaptırıyorlar her testin doğruluk oranı birbirine göre artıyor
Seni çok iyi anlıyorum ama şunu düşün arkadaşım insanlar sigara içiyor alkol alıyor hamileliklerinde ve inan bana onların çocuğu bile sağlam doğuyor. Korkma Allaha sığın vesvese oluyor bazen bana da her şeyi takıyorum biraz haftan ilerlesin emin ol geçecek bunlar Kaç haftalık oldun?Kızlar bugün doktora gitmeden önce banyo kullanım dışı oldugu için ıslak mendille alt genital ve üst genitali, bacaklarımı ıslak mendille sildim( market markalı olandan bebek için değil yani) sonra alt genitali suyla yıkadım ve hafif kuruladım. idrar Ph testi de yapıldı 6 çıktı aralıkta genital hakkında ipucu verir mi acaba? Allah kullandırtmasın bir daha of. Bıktım böyle şeyleri kafama takmaktan. Korkudan mahvoluyorum. Doktora sordum da iyice kurularsan bi şey olmaz dedi ama iyice kurulamamıştım
Canım bende sabah uyanır uyanmaz kahvaltıdan önce 2 kayısı yiyorum ardından bir bardak su içiyorum. Çok iyi geliyor. Kayısı mutlaka gün kurusu olsun diğerinden sakın alma.Siyahi seviyordum hamilelikle beraber kayısıdan da soğudum . Eve giderken alayım bari.
Sağolasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?