2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benimkide sağda canım çünkü hickiriklarini sağ kasikta hissediyorum hep ama benim hafta erken daha seninkinin yavaş yavaş yolu bulması lazım

Benimkide sağda canım çünkü hickiriklarini sağ kasikta hissediyorum hep ama benim hafta erken daha seninkinin yavaş yavaş yolu bulması lazım
Aynen ben de kafasini hissediyorum hep sag kaskta, dogum pozisyoni aldigindan beri hep sagda yaa, boynu bukukleerrr tovbe tovbee karnimin ustune ok cizip exit yazcam cikis bu taraftan yavrum diye :)

Hadi bakalim CNm inssaallah soyle 4/5 cm açıklık var dese eve gitsen sancını çekip
Aksama da doğursan ohhh miss yaa
ah keskeee keskeeee :) hayırlısı ile insallahh
Ayy heyecan yaptım şimdi senin bebiş gelirse benimkide yakındır o zaman :) Allah yardımcın olsun :)
Amin canım seninde :)
Canım sen kaç haftalıktın
37+5 canım
İnşallah canım hayırlısıyla bebişini kucağina alırsın bian evvel sağlıklı bi şekilde atlatırsınız
İnşallah canım hepimiz
Amin cnm hepimizin insallah, korkma sensiz olmazzz :)
1 saat önce cok iyiyim diyordu bakarsın sende yetişirsin.
Bakalım ne dicek doktoru canım
Dk dkyı tutmuyor
Bu sancı işleri belli olmuyor ne zaman gelecegi. Gece temizlik etti enerji patlaması yasiyom dedi sonra sancı başladı .inş gerçek sancılardir
:)) halen enerji yerinde ama yorgunlukta vsr

Açıklık yok kızlar.
Bu kezde 180 gr almıs görünüyor. Bu nasıl iş diyorum ölçüme bakma minyon olabilir diyo. Sağlığı yerinde ya gerisi önemli değil
Sancılar yine sıklaşıp alta baskı yaparak ritmik gelirse gel dedi. Doğumdan önce bu ağrıların geçmicek dedi ..
Ya sa su veya kanama olursa gel dedi.
Benim kız gelmez anca beni kekler böyle :)

Aynen ben de kafasini hissediyorum hep sag kaskta, dogum pozisyoni aldigindan beri hep sagda yaa, boynu bukukleerrr tovbe tovbee karnimin ustune ok cizip exit yazcam cikis bu taraftan yavrum diye :)
Bazen bi taraflardan çıkmaya çalışıyor çıkış o taraf değil yavrum diyorum

Nstde sancı çıktımi canım

Vaay senin kiza bak helee annesine numaralar da yaparmis. Sagligi yerinde olsun da canim gelirler insallah
Bazen bi taraflardan çıkmaya çalışıyor çıkış o taraf değil yavrum diyorum
Yer yon duygusu zayif bizimkilerin

Hay Allah ya :) doğuma hazırlık bunlar yakında olur falan demedimi ya doktor
Bana bile dedi :)

kız çok güldüm dedim ya sen doğurursan hepimiz doğururuz senin kızın butlarını ısırmak lazım doğduktan sonra bu kadar oyun olmaz ki

y4zy4qmurum hadi ya inan sabah ben bir sancıyla uyandım anlatamam kasıklarım yerinden çıkacak belime vuruyor bir yandan karnın tas kesılıyo yeminle kendimi banyoyo zor attım ...ne olur ne olmaz diye ...ınanırmısınız şimdi temizlik yapıyom çocukların bazalarını çektim ..evleru supureyım halıları fırcalıycam..bunlar bizim le dalga geçiyor küçük sıpalar hahahahha

Ciğer geliştirici vurulan arkdşlara birşey sormak istiyorum.Önceliklr tabiki bebeğimin sağlığı önemli olan kilo halledilir.
Celestone de kortizon varmış kilo alan oldu mu?
Tuzu falan keseyim ona göre
Google da her türlü bilgi var kafam karıştı. En iyisi kullanların tecrübesi

Son düzenleme:
Nstde sancı çıktımi canım
Evet canım sancılar var ama düzensiz. Düzene girdiğinde önce 15 dk.yı takip et dedi. Bir de aşağı baskı..
Hay Allah ya :) doğuma hazırlık bunlar yakında olur falan demedimi ya doktor
Bana bile dedi :)
Bana 32.den beri diyodu ama artık demiyo :)) vurduk iğneyi kızçe gırtlağıma çıktı gelmez tabi :)) şaka bir yana düzene girdiğinde anlaki başlamış doğum dedi. Kanama ya da su da gelebilir beklemeden gel dedi
kız çok güldüm dedim ya sen doğurursan hepimiz doğururuz senin kızın butlarını ısırmak lazım doğduktan sonra bu kadar oyun olmaz ki
Benden önce hepiniz doğurursanız şaşmam ben hele bi doğsunn biliyorum ben ona yapıcamııı :)
Bende şimdi yürüyerek ve yolu uzatarak gidiyorum, ssonrada temiziik yapmayı planlıyorum. Düzene gircekse böyle girsin sancılar :))

Kızlar benim oğlumda hiç belirti ve açıklık yokken su geldi. Sancı olmadanda su ve kanama gelebiliyor o yüzden dikkat edin.
Karnın yumuşaması da normalmiş.
Bakalım haftaya kadar nasıl olur, hayırlısı :)

Yok canım şimdide bnm kız beni bekletiyo :)

40tan aşağı yok gibi cnm 50 var 60 var bi tanede
Bence bu da çok iyi canım bazılarının 40 haftası doluyo tık sancı yok yine senin nst ye yansıyan sancıların var aynı şeyleri sanada tavsiye ediyoruz hurma ılıskı merdiven yürüyüş suguat dans aklına gelen seyleri yapıver ...ucu göründü gerısıde gelir merak etme...

Bende bir umur bakayım dedüm belkü bu kız doğurmuştur diye.
Neyse canım yaa stres yapma daha zamanı var demekki. 40 ı geçen 42 den selam diyenler var.
Tabi canım vakti vardır mutlaka, hayırlısı olsun:)
İnşallah canım. Hemen başlıcam hareketlere, hurmayada. Halen 30 mm rahim ağzı, onu duyunca açılmıcak gibi hissettim bende. Sancıda geçebilir belki, baksana bi anda başlamıştı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…