- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #26.781
Benimkide sağda canım çünkü hickiriklarini sağ kasikta hissediyorum hep ama benim hafta erken daha seninkinin yavaş yavaş yolu bulması lazımKizlar bende kontrolden geldim nstde 35 40 sancim vardi bide 65 e firtlamis o da sinek isirigi gibiydi hissettim. Alttan muayene de oldum hic bise yok onda da buyutmeyin kafanizda ben zaten korkmuyodum da.. dr normal yapabilirsin deyince bi rahatladim ancaak bizim kizcenin kafasi hala sagdaymis biraz duzeltirse dogurursun hemen zaten kafasi onde dedi. Yuruyus egzersiz verdi o kadar yapiyom hala duzeltmemis var mi benim kizce gibi kafasi yanda olan
Aynen ben de kafasini hissediyorum hep sag kaskta, dogum pozisyoni aldigindan beri hep sagda yaa, boynu bukukleerrrBenimkide sağda canım çünkü hickiriklarini sağ kasikta hissediyorum hep ama benim hafta erken daha seninkinin yavaş yavaş yolu bulması lazım
ah keskeee keskeeee :) hayırlısı ile insallahhHadi bakalim CNm inssaallah soyle 4/5 cm açıklık var dese eve gitsen sancını çekip
Aksama da doğursan ohhh miss yaa
Amin canım seninde :)Ayy heyecan yaptım şimdi senin bebiş gelirse benimkide yakındır o zaman :) Allah yardımcın olsun :)
37+5 canımCanım sen kaç haftalıktın
İnşallah canım hepimizİnşallah canım hayırlısıyla bebişini kucağina alırsın bian evvel sağlıklı bi şekilde atlatırsınız
Amin cnm hepimizin insallah, korkma sensiz olmazzz :)y4zy4qmurum kız bir tarafım buruk kaldı haa beraber doguracaktık oldumu simdi saka maka bir yana dualarım seninle inşaAllah çok güzel bir doğum hıkayen olur Allah yar ve yardımcın olsun .... Rabbim ıkınızıde korusun herşeyin kolay güzel olsun...
Dk dkyı tutmuyor1 saat önce cok iyiyim diyordu bakarsın sende yetişirsin.
Bakalım ne dicek doktoru canım
:)) halen enerji yerinde ama yorgunlukta vsrBu sancı işleri belli olmuyor ne zaman gelecegi. Gece temizlik etti enerji patlaması yasiyom dedisonra sancı başladı .inş gerçek sancılardir
Bazen bi taraflardan çıkmaya çalışıyor çıkış o taraf değil yavrum diyorumAynen ben de kafasini hissediyorum hep sag kaskta, dogum pozisyoni aldigindan beri hep sagda yaa, boynu bukukleerrrtovbe tovbee karnimin ustune ok cizip exit yazcam cikis bu taraftan yavrum diye :)
Nstde sancı çıktımi canımAçıklık yok kızlar.
Bu kezde 180 gr almıs görünüyor. Bu nasıl iş diyorum ölçüme bakma minyon olabilir diyo. Sağlığı yerinde ya gerisi önemli değil
Sancılar yine sıklaşıp alta baskı yaparak ritmik gelirse gel dedi. Doğumdan önce bu ağrıların geçmicek dedi ..
Ya sa su veya kanama olursa gel dedi.
Benim kız gelmez anca beni kekler böyle :)
Vaay senin kiza bak helee annesine numaralar da yaparmis. Sagligi yerinde olsun da canim gelirler insallahAçıklık yok kızlar.
Bu kezde 180 gr almıs görünüyor. Bu nasıl iş diyorum ölçüme bakma minyon olabilir diyo. Sağlığı yerinde ya gerisi önemli değil
Sancılar yine sıklaşıp alta baskı yaparak ritmik gelirse gel dedi. Doğumdan önce bu ağrıların geçmicek dedi ..
Yer yon duygusu zayif bizimkilerinBazen bi taraflardan çıkmaya çalışıyor çıkış o taraf değil yavrum diyorum
Hay Allah ya :) doğuma hazırlık bunlar yakında olur falan demedimi ya doktorAçıklık yok kızlar.
kız çok güldümAçıklık yok kızlar.
Evet canım sancılar var ama düzensiz. Düzene girdiğinde önce 15 dk.yı takip et dedi. Bir de aşağı baskı..Nstde sancı çıktımi canım
Bana 32.den beri diyodu ama artık demiyo :)) vurduk iğneyi kızçe gırtlağıma çıktı gelmez tabi :)) şaka bir yana düzene girdiğinde anlaki başlamış doğum dedi. Kanama ya da su da gelebilir beklemeden gel dediHay Allah ya :) doğuma hazırlık bunlar yakında olur falan demedimi ya doktor
Bana bile dedi :)
Benden önce hepiniz doğurursanız şaşmam benkız çok güldümdedim ya sen doğurursan hepimiz doğururuz senin kızın butlarını ısırmak lazım doğduktan sonra bu kadar oyun olmaz ki
Bende şimdi yürüyerek ve yolu uzatarak gidiyorum, ssonrada temiziik yapmayı planlıyorum. Düzene gircekse böyle girsin sancılar :))y4zy4qmurum hadi ya inan sabah ben bir sancıyla uyandım anlatamam kasıklarım yerinden çıkacak belime vuruyor bir yandan karnın tas kesılıyo yeminle kendimi banyoyo zor attım ...ne olur ne olmaz diye ...ınanırmısınız şimdi temizlik yapıyom çocukların bazalarını çektim ..evleru supureyım halıları fırcalıycam..bunlar bizim le dalga geçiyor küçük sıpalar hahahahha
Yok canım şimdide bnm kız beni bekletiyo :)y4zy4qmurum ay canım doğum olcak heralde bugün güzel haberlerini bekliyoruz inşallah kolay olur herşey yolunda gider hakkında hayırlısı olsun :)
40tan aşağı yok gibi cnm 50 var 60 var bi tanedey4zy4qmurum sancıların en fazla kaça çıktı canım
Bende bir umur bakayım dedüm belkü bu kız doğurmuştur diye.Yok canım şimdide bnm kız beni bekletiyo :)
40tan aşağı yok gibi cnm 50 var 60 var bi tanede
Bence bu da çok iyi canım bazılarının 40 haftası doluyo tık sancı yok yine senin nst ye yansıyan sancıların var aynı şeyleri sanada tavsiye ediyoruz hurma ılıskı merdiven yürüyüş suguat dans aklına gelen seyleri yapıver ...ucu göründü gerısıde gelir merak etme...Yok canım şimdide bnm kız beni bekletiyo :)
40tan aşağı yok gibi cnm 50 var 60 var bi tanede
Tabi canım vakti vardır mutlaka, hayırlısı olsun:)Bende bir umur bakayım dedüm belkü bu kız doğurmuştur diye.
Neyse canım yaa stres yapma daha zamanı var demekki. 40 ı geçen 42 den selam diyenler var.
İnşallah canım. Hemen başlıcam hareketlere, hurmayada. Halen 30 mm rahim ağzı, onu duyunca açılmıcak gibi hissettim bende. Sancıda geçebilir belki, baksana bi anda başlamıştı :)Bence bu da çok iyi canım bazılarının 40 haftası doluyo tık sancı yok yine senin nst ye yansıyan sancıların var aynı şeyleri sanada tavsiye ediyoruz hurma ılıskı merdiven yürüyüş suguat dans aklına gelen seyleri yapıver ...ucu göründü gerısıde gelir merak etme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?