2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım benim aklım sizde valla Allah yardımcınız olsun bebişinle inşallah herşey yolunda gider

y4zy4qmurum Canım Rabbim hakkında hayırlısını versin, sen tecrübeli annesin, üstesinden gelirsin, yeter ki evladın ve sen sağlıklı olun. Yazabilecek durumda oldukça yaz buraya merak ediyoruz Sen doğurursan, hepimiz doğururuz kız, bu düğümü çöz lütfen Bayadır ha geldi ha gelecek bekliyordun çünkü

Günaydın anneler , gece çok fena sırt ve bel ağrısı ile sanci girdi karnımın her tarafına eşim biraz ovdu geçti ama uzun sürdü sanci sonra yine girdi ama ilki kadar zorlamadi beni sonrada uyumuşum şimdi ise adet olacakmış gibi kasıgım ve üst bacağım fena ağrıyor sarı sümüksü akıntım var ama o yeni değil pembemsi gelir mi diye baktım ama standart sariydi ,perşembe günü gidicem doktora o zamana kadar ters bişey olmaz inşallah

kızlar nst.deyim suan biraz geç girdim yoğunluk vardı. Sancıyı 40la açtık direk, hayırlısı hakkımızda ..
Güzel mesajlarınızda güzel dualarınızda cok mutlu etti beni. Hepinizden Allah razı olsun inşallah.
Nst sonrası muayeneye girincede güzel şeyler duyarım inşallah. Gece çektiğim sancıyla en azından biraz açılma bari olmuştur diye ümid ediyorum hayırlısıyla..

Hakkında hayırlısı ne zamansa o zaman doğar inşallah canım :) çıkınca haber ver bizede

Güzel haberlerin olsun inşallah canım bekliyoruz.Bakalım ne dicek doktor

Ayy hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla :)

citosss3 canım senin durumuna çok aşinayım iki gündür, dünkü çok fenaydı sıcak suyun altında bile taş gibiydi karnım. Seninde hakkında hayırlısı olsun insallah :)

İnşallah canım hayırlısıyla bebişini kucağina alırsın bian evvel sağlıklı bi şekilde atlatırsınız

1 saat önce cok iyiyim diyordu bakarsın sende yetişirsin.
Bakalım ne dicek doktoru canım

Kizlar bende kontrolden geldim nstde 35 40 sancim vardi bide 65 e firtlamis o da sinek isirigi gibiydi hissettim. Alttan muayene de oldum hic bise yok onda da buyutmeyin kafanizda ben zaten korkmuyodum da.. dr normal yapabilirsin deyince bi rahatladim ancaak bizim kizcenin kafasi hala sagdaymis biraz duzeltirse dogurursun hemen zaten kafasi onde dedi. Yuruyus egzersiz verdi o kadar yapiyom hala duzeltmemis var mi benim kizce gibi kafasi yanda olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…